brak logo

SNC

Niegoszowice

Opinie o SNC

olga... 2014-03-07 21:25:36
Dziewczyny, jak wyglada praca w snc? Czy robi sie norme czy ponad norme, praca po 8h dziennie czy dłużej? I jaka jest pensja kierownika czy można dostać więcej niż najniższa krajowa?
Lona 2014-03-08 08:55:33
Według mnie ok, ja zarabiam pomiędzy 1700- 2450, zależy od miesiąca założonych planów , jeśli chodzi o godziny to bardzo tego pilnują i pracuje sie zgodnie z przepisami po 8 godzin, jak raz plciwalam wiecej do musiałam odebrac dni wolne . Ja pracuje kilka lat , jest ok.
olga... 2014-03-09 20:56:47
Ao co chodzi z tymi wekslami? Czy jest tak faktycznie jak na forum piszą ? jest jakis limit na braki? A pensja to podstaw + premia. Podstawa to np,1700? Bo troche sie obawiam tej pracy....
ania 2014-03-10 14:23:21
to już są różne indywidualne ustalenia.
dopytaj
bp 2014-03-13 20:23:44
Droga koleżanko podstawa to najniższa średnia czyli ok 1280 na rękę a do tego premia za dobre utargi czyli wychodzi całkiem nieźle . Ta gorsza strona tej pracy to odpowiedzialność materialna i nie ma co się oszukiwać ludzie kradną i to bardzo nie masz żadnych zabezpieczeń a dziewczyny na umowę zlecenie pracują za 4 zł ,więc nie licz na to że będą sprzątać wykładać towar obsługiwać klienta i jeszcze pilnować towaru nie są w stanie tego ogarnąć .Ale z własnego doświadczenia nie polecam
1
nn 2014-03-14 09:46:06
nawiązując do poprzedniczki- to prawda- jest odpowiedzialność a ludzie kradną.
w części sklepów założyli już klipsyu/ bramki
Trzeba stworzyć dobry zespół-wtedy dziewczyny pilnują.
ważna jest atmosfera w pracy- więc trzeba też o to zadbać.
No i Ty też musisz być czujna.

no i jak masz dobre wyniki to oprócz premii są jeszcze dodatkowe nagrody.
1
aaa 2014-04-25 19:04:48
SNC ,PRACA JAK MOZNA TO NAZWAC , DZIEWCZYNY ZLECENIA PRACUJA ZA 4 ZL ,TO JEST PONIZANIE NAJNIZEJ JAK SIE DA, ROBIA WSZYSTKO NA SKLEPIE ZA TAKIE PIENIADZE,, CO ZA CZLOWIEK MOZE DAC WYPLATE 500 ZL ,BRAK SLOW,
1
KINI 2014-04-25 19:11:05
ludzie nie musza zyc, jesc ,maja parobkow co na nich robic by mogli godnie zyc,
ja 2014-04-26 10:58:51
na pelen etat zarobia 700 zl ,bo panstwo musza sie wozic po swiecie a dziwczyny niech jedza kamienie,,
1
Jagoda 2014-04-28 20:26:17
Ta praca to totalna porażka i kasa śmieszna stanowisko kierownicze odpowiedzialność materialna za dziewczyny z umowy zlecenia i najniższa stawka i jeszcze braki trzeba płacić ze swojej kieszeni szczerze nie polecam tej pracy!!!
Lena 2014-04-29 04:11:34
Ale piszesz głupoty, ale co masz pisać jak cię wylali, przecież ich nie pochwalisz , fajne masz hobbi , no cóż , jak w życiu porażka .
KY 2014-04-29 04:31:07
Widzę , że sama piszesz i odpowiadasz , pod kilkoma linkami, czy może bezrobocie? Nigdzie cię już nie chcą?ale porażka, w życiu pewnie też porażka
Jagoda 2014-04-29 23:14:24
Oj Lena widzę że tak kochasz tę pracę że po nocach na forum piszesz za to też ci płacą ... Życia jeszcze dziewczyno nie znasz!
asdfgh 2014-06-08 21:38:37
a słyszałyście może, że nie długo ma się ustawowo zmienić stawka godzinowa na umowy śmieciowe i ma wynosić 11zł/h
ciekawe co wymyśli szefostwo aby nie płacić takiej kasy dziewczyną
andrzej 2014-06-11 06:36:38
Pracownicy sklepu ul.Wybickiego reguluja ceny wg.własnej wolinie respektując przepisów Kodeksu Cywilnego art.543 zmieniajac cene w momencie zakupu czego wymieniony przepis zabrania.Na prosbe o rozmowę z KIEROWNIKIEM pani stojaca przy kasie oswiadcza Ja jestem kierownikiem po pewnym czasie kolejna pani twierdzi że jest kierownikiem.Czy w tej Firmie kazdy jest kierownikiem ? Czy zmiana ceny gdyż towar jest źle ometkowany to nie zwykłe oszustwo ?
wera 2014-07-22 09:06:23
kierowniczki biora kase za kasowanie a zlecenie robi wszystko towar,promocje,wyprzedaze, obsluga klienta ,ukladanie,,to sie nazywa sprawiedliwe wynagrodzenie,
1
A.K. 2014-07-28 09:26:08
Ty też możesz zostać kierowniczką.
wwww 2014-07-29 21:25:12
Prawda w oczy kole.............
Maja 2014-10-09 22:30:44
W Snc jest dobrze ,jak pracujesz dla nich .W momencie rezygnacji ,zwolnienia juz nie jest tak kolorowo.Nie ma limitu na braki .Trzeba oddawać z własnej kieszeni grube tysiące lub nie wypłacą wynagrodzenia ,zatrzymają na poczet braków inwentaryzacyjnych .Wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do którego jak nie musicie ,to nie wchodzcie .
1
Liza 2014-10-10 13:10:43
No tak, jak się najpierw wkłada czyjeś , to pózniej trzeba oddać, taka jest logika. Ja chwilowo pracowałam z Mają , wiem jak pracowała, niepilnowany klienci , kawka przy kasie , wyjścia z pracy do Galerii na zakupy , a teraz pretensje do wszystkich. Szkoda, że tacy ludzie pracują w tej firmie.
Pozdrowienia dla dziewczyn z Krasnegostawu.
1
u/Z 2014-10-11 11:51:32
Dokładnie, również pracowałam z kierowniczkami z Krasnegostawu i oprócz jednej która była pracowita to pozostałe dwie praktycznie nic nie robiły, a teraz narzekanie.
Z takim podejściem nigdy nie znajdziecie pracy. Ja znalazłam
była 2014-10-13 13:06:08
Najlepiej narzekać, ale zastanów się co ty dziewczyno robiłaś, pamiętasz " Maju " twoje zaangarzowanie w pracy, nie na tym polega. Zadaj sobie pytanie, dlaczego nie pracowałaś tak jak wskazywał ci przełożony, kilkakrotnie podczas rozmów mówił o popełninych błędach a ty co ? . Kawka, herbatka, długie pogaduszki, gonienie do pracy dzięwczyn z sali , a ty na galerie na zakupy.
W tym wypadku to najbardziej szkoda mi właścicieli, za co onii ci płacili , tego nie wiem.
Nevermide 2014-10-13 15:52:07
Maja - współczuje Ci, rozumiem o czym piszesz....
Co do "pilnowania" klientów, otóż droga Lizo - od kiedy personel ma za zadanie pilnowanie klientów, od tego powinna być ochrona :P w przypadku złapania klienta nie ma obsługa uprawnień aby go przeszukać, do czasu przyjazdu ochrony delikwent nie będzie grzecznie czekał - może posądzić o przetrzymywanie wbrew własnej woli - ten argument z tyłka wzięty - pilnowanie klientów - śmiech na sali ;)
Maja odezwij się ;)
Pracująca 2014-10-14 20:58:45
O czym ty kobieto mówisz , czy ty kiedykolwiek pracowałaś w handlu, odróżnij jak ktoś stoi z koleżanką i pije kawę i ucina sobie gadkę , wychodzi podczas godzin pracy na zakupy, czy to jest wporządku ? Ja pracuje już długo i wiem oczym pisze Liza, praca w handlu to ciężka i odpowiedzialna praca. A co do ochrony to w Textiu, Żabce i innych mniejszych sklepach masz ochronę . Masz kobietko poczucie humoru, może popracuj w sklepie a pózniej pisz głupoty , ale z wypowiedzi można sądzić że Maja i ty to te same osoby, piszesz i odpowiadasz , po co ?
Krasnystaw 2014-10-14 21:03:20
W tym sklepie zawsze były problemy z kierowniczkami, nic nie robić i brać kasę , teraz boli jak zwolnili, bardzo dobrze, ja też nie mogłam znieść ich grymasów i głupich wymagań.
1
Nevermide 2014-10-15 12:15:07
Sadzić możesz wiele :) Wypowiedz moja tyczyła się ewentualnego pilnowania klientów, jak i to że rozumiem w jakiej sytuacji teraz może się znajdować, choć nie jestem w jej skórze. Nie piszemy tutaj o Żabce, czy innych sklepach, rozumiem że sklepy są w Galeriach i wtedy ochrona jest dostępna od zaraz, ale nie wszystkie sklepy taki luksus mają - także zerknij szerzej - uwierz to pomaga ;) Miłego dnia mimo wszystko ;)
Krasnystaw 2014-10-16 11:54:50
Ale cały czas mowa jest o biednej Maji z Krasnegostawu, sklepu w galeri handlowej, gdzie jak piszesz sama ochrona jest w zasięgu ręki.
1
Zuzka 2014-10-24 22:49:48
Kiedyś pracowałam w tej firmie w Rzeszowie i bardzo bym chciała powrócić ,,składałam cv ale cisza, dziewczyny jeśli będziecie potrzebowały solidnego pracownika na sklepie , proszę dajcie znać.
Jola 2015-01-20 19:17:55
Polecam, ja pracuje już 8 lat , cenię w szefostwie uczciwość , zawsze wszystko zgodnie z obietnicą .
Krysia 2015-03-06 19:47:54
Ja rownież chce podziękować Właścicielom , pracuje kilka lat i zawsze wszystko zgodnie z umową , wynagrodzenie , premia . Dla mnie starszej osobie dali wielką szanse , ja robię wszystko aby ją wykorzystać .
nieważne 2015-03-29 20:58:58
paranoja , kiedyś pracowałam w snc i nie rozumiem tych Pań ,które twierdzą że jest tam tak super . Proszę mi tylko wyjaśnić czy uczciwe ze strony pracodawcy jest zabieranie zarobionych pieniędzy za uczciwą pracę , tylko dlatego że ludzie kradną ,a nie montując żadnych zabezpieczeń ?Pani Lizo jakie" czyjeś" przecież pracując ok 160 h miesięcznie to chyba moich ? to co może pracujmy charytatywnie albo zacznijmy płacić pracodawcą bo nas zatrudnili a żyć będziemy tylko powietrzem .PARANOJA
1
My 2015-03-30 18:52:06
Oczym ty kobieto mówisz , widać że nie nadawałeś się do tej pracy , ja z koleżanką pracuje kilka lat a to o czymś świadczy , a ty pewnie nazekasz na kolejnych pracodawców , No cóż . Takie jak ty to mają to już we krwi .
nieważne 2015-04-02 19:52:29
akurat tu się Pani myli , teraz za nic nie muszę płacić , a może to nie jest prawda że podpisuje się tam odpowiedzialność czy może kłamstwem jest fakt iż "klienci" kradną a jeśli chce Pani wiedzieć to charytatywnie wolę pomagać potrzebującym a nie wzbogacać pracodawców. Proszę popracować troszkę czasu w uczciwszej pracy to zobaczy Pani różnicę .(PS nie jesteśmy na ty)
Kasia 2015-04-03 08:25:48
Ale pisze pani głupoty , znakąc życie to siedzi pani na bezrobociu a z nadmiaru czasu zabiera głos na forum.
My 2015-04-03 22:51:37
Szkoda że na forum nie piszą tak jak my, pracujący tylko osoby które kiedyś pracowały , jedyna miarodajna opinia to osoby aktualnie pracujące. Nasz sklep jest zadowolony z warunków pracy ,
w handlu nie jest łatwo .
była kierowniczka 2015-05-06 21:03:31
Firma jest ok jeśli jest się dobrym pracownikiem, wszystko zgodne z prawem urlopy, grafiki, wypłata zawsze na czas, ogólnie wszystko na pozytyw. Trzeba tylko uczciwie pracować. Ja pracowałam dwa razy jako kierownik w tej firmie i nie mam zastrzeżeń, kiedy się zwalniałam, żadnych problemów, polecam
monia 2015-07-19 09:02:32
ja w tej firmie pracowalam jako kirownik sklepu nie polecam ze wzgledu na weksel inblanco placiz nie wiesz sama za co obecnie jestem kierownikiem duzego hipermarketu i jestem zadowolona
Luka 2015-07-19 12:21:50
Ale piszesz głupoty , ty kierownikiem hipermarketu, z taką pisownią . Siedzisz na bezrobociu i bąki zbijasz. Marzysz pewnie o jakiejkolwiek pracy.
monia 2015-08-09 10:59:49
do luki trzeba miec pojecie o ciezkiej pracy w branzy spozywczej ty chyba tego nie masz i dlatego pracujesz za najnizsza krajowa i martwisz sie ze nie dostaniesz premi bo zle wyszedl renament powodzenia
Kobra 2015-08-09 20:36:00
Opanuj się kobieto, co ty piszesz , ty kierownik , chyba wiejskiego sklepu na wsi , w to tez nie wierze , dla takich osób możliwe jest tylko bezrobocie . A pamiętasz za co wyleciałaś z Snc , ja do dnia dzisiejszego tego nie zapomnę . Byłaś kiepska, od poczatku i bardzo dobrze ze cię zwolnili, ja teraz pracuje z inną kierowniczka i jest super, ciebie miło nie wspominam . I powodzenia na bezrobociu , moniu - fajny pseudonim sobie wymyśliłaś , sama czy pomogła ci w tym blondi .
Wiki 2015-08-09 20:42:10
Oj, Moniu , ile teraz na bezrobociu 800 złotych , polecam słownik języka polskiego , poćwicz i napisz CV do hipermarkety na magazyniera , może cię przyjmą , ty kierownikiem hipermarketu :) dobry żart . Aż podziw ze cię przyjęli do Snc , jak widać długo to nie trwało .
ciekawa 2015-08-18 22:57:37
jestem bardzo ciekawa dlaczego osoby wyrażające negatywną opinie na temat tej firmy są tak atakowane przez zadowolone pracownice snc? przecież mogą mieć odmienne zdanie chyba ...
nevermide 2015-08-19 09:20:58
Te zadowolone pracownice to z centrali wypowiadają się zapewne ;) Zadowolone Panie atakują osoby, które mają odmienne zdanie, wobec "trudnego" klienta również w ten sposób reagują - niestety. Wszystko pięknie ładnie dopóki nie padnie zapytanie gdzie daną rzecz można znaleźć - w odpowiedzi otrzymujemy wskazując palcem - tam gdzieś jest, proszę poszukać, po ponownym zapytaniu może mi Pani pokazać - odpowiedź: jak Pani nie widzi to nie ma - Gratuluje dedukcji :D
1
lulu 2015-08-23 18:41:00
i to jest prawda
lul 2015-08-28 19:21:41
a co z tym wekslem to prawda
li 2015-11-20 12:26:52
czy pani (usunięte przez administratora) pracuje jeszcze
UZ 2015-11-22 17:50:38
na szczęście już od dawna nie pracuje
li 2015-11-30 18:53:51
ona sama odeszła czy ją zwolnili do UZ
m 2015-12-09 10:10:19
jeżli sobie nie dajecie rady to się zwolnijcie przecież to jest proste nikt was na siłe nie trzyma w tej firmie
Miks 2016-05-12 14:29:09
Ogólnie to Koordynator ds. Rozwoju Sieci/Administrator Nieruchomości jest poszukiwany i to od już, nowe dość ogłoszenie i bardzo polecam spróbować tutaj kariery, zwłascza że w Rudawie wielu ofert nie ma
Zostaw swoją opinię o SNC - Niegoszowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SNC