brak logo

ELITA Sp. z o. o.

Gdynia

Opinie o ELITA Sp. z o. o.

anonim 2009-03-01 19:52:03
jedna ksiegowa to zwolinili. A druga co byla dluzej to nie pracowala na calym etacie. Za niimi konca nie dojdzie. Non stop jakies malwersacje!
anonim 2009-03-03 15:05:38
ludzie!!!!!!to prawda co piszecie, teraz podają sie za firme perfect education na przebendowskich w gdyni orłowie, www.perfectedu.plcos z tym trzeba w koncu zrobic, pan [usunięte przez admina] jezdzi najnowszymi furami, [usunięte przez admina] tez niezle ziolko, niedosc ze glupia to i brzydka!!!!!!!!!!!!!!!!! piszą wnioski o dotacje, kłamią w nich ze szok!!!!!!!!!! jest tam jeszcze taka [usunięte przez admina] falszywa jak sama wioletta, nie płaca podatkow!!! oszukuja ludzi na kase, EUROEXPO, ELITA, COBRA, PERFECT EDUCATION CO ROK INNA NAZWA FIRMY POPROSTU BEZSENSOWNI LUDZIE, KSIĘGOWE TEZ ZWOLNILI, BO WYKRYWAŁY OSZUSTWA, WSTYD ZE TAM PRACOWALISMY!!!!!!
zaniepokojona 2009-03-03 18:38:49
Dziękuję za informacje, które uchroniły mnie od podpisania umowy z firmą Perfect Education. Zorientowałam się po mailu, którego do mnie przysłali, że potrzebują tanich wyrobników. Inna nazwa firmy Pana [usunięte przez admina] Euroexpo ma dług w wysokości 5490 zł w windykacji, Dług jest upubliczniony i do kupienia. Ostrzegam przed zawieraniem umów z takimi dłużnikami.
anonim 2009-03-10 13:14:57
Ostrzegam przed ta firma. Sa nam winni okolo 12 tys. z czego ponad polowe jednej osobie!!! Nie wierzcie w ich zapewnienia, ze firma sie "odbija od dna" Pan X dobrze wie jak kombinowac - pewnie wkrotce znow zmieni nazwe spolki i pozbedzie sie zadluzenia. Zreszta, w koncu to byly policjant
anonim 2009-03-16 15:22:29
anonim - 2009-03-10 13:14:57

Ostrzegam przed ta firma. Sa nam winni okolo 12 tys. z czego ponad polowe jednej osobie!!! Nie wierzcie w ich zapewnienia, ze firma sie
Nie były policjant, a pracownik służb specjalnych oddziałów antyterrorystycznych - za czasów Wałęsy :)
ma układy, układziki...i jest wielkim kombinatorem
anonim 2009-03-27 15:25:00
ta szkola poszukuje ludzi na dyrektora...zastanawialam sie nad zlozeniem oferty, ale teraz chyba nie zloze,,,na ile te wszystkie wypowiedzi sa prawdziwe...czy to nie przypadkiem konkurencja;)
anonim 2009-03-27 23:02:51
ale numer!! do mnie juz przeslali kilka maili, napisali, ze przeszlam dwa poziomy rekrutacji na dyrektora i ze na dniach dadza znac. Sluchajcie! Czy oni sa nieuchwytni, ze nie mozna ich za te przekrety usadzic?
anonim 2009-03-29 14:23:25
Ja również zgłosiłam swoją deklarację na stanowisko dyrektora, chyba jednak zrezygnuję po przeczytaniu tych opinii.
anonim 2009-03-29 17:25:33
Ja złożyłam swoją ofertę na stonowisko dyrektora, ale od razu sprawa mi śmierdziała, bo stawianme wymagania nie są zbyt wysokie. przede wszystkim powinni podkreślić , że poszukują chętnych nauczycieli mianowanych lub dyplomowanych, bo tylko Ci mogą na to stanowisko startować!
anonim 2009-04-03 11:48:43
ODRADZAM JAKIEKOLWIEK KONTAKTY Z TYMI SZEMRANYMI, ZAKŁAMANYMI OSZUSTAMI!
niewidzoczny 2009-04-17 23:20:53
Ja też dostałam maila, ale jak czytam wasze opinie, to teź zrezygnuję. Dzięki, przypadkiem znalazłam wasze wpisy. pozdrawiam i nie dajcie się jeśli to oszuści.
anonim 2009-05-16 12:33:04
dyrektor nie musi być nauczycielem mianowanym. Musi mieć tylko specjalizację pedagogiczną. A w szkołach prywatnych w ogóle nie ma stopni awansu- te stopnie przysługują tylko nauczycielom szkół publicznych.
anonim 2009-05-16 18:57:55
anonim - 2009-05-16 12:33:04

dyrektor nie musi być nauczycielem mianowanym. Musi mieć tylko specjalizację pedagogiczną. A w szkołach prywatnych w ogóle nie ma stopni awansu- te stopnie przysługują tylko nauczycielom szkół publicznych.

Nieprawda!!!; Zgodnie z Kartą Nauczyciela stopnie awansu zawodowego obowiązują wszystkich nauczycieli bez względu na rodzaj szkoły. Jeśli chodzi o wymagania na dyrektora szkoły to są dosyć jasno określone w Ustawie o systemie oświaty.
Dzięki za Wasze ostrzeżenia! Nie traciłam czasu na kontakt z tymi oszustami!
anonim 2009-06-25 14:50:51
Witam wszystkich zainteresowanych firmą Elita sp. z o.o. z Gdyni. Muszę niestety potwierdzić że ja także zostałem (usunięte przez administratora) i nie otrzymałem wynagrodzenia za wykonaną pracę. Beszczelność to za małe słowo aby określić praktyki jakie ta firma stosuje. Przestrzegam wszystkich że posiadanie podpisanej umowy z tą firmą nie oznacza że otrzymacie zapłatę. (Ja taką umowę mam podpisaną). Wykonałem pracę we wrześniu 2008r i nie otrzymałem wynagrodzenia. Może ktoś zrzeszy wszystkich poszkodowanych i zajmie się sprawą oraz doprowadzi do ukarania takich praktyk. Oddam moje niewypłacone wynagrodzenie w całości osobie która doprowadzi do ukarania tej firmy. (usunięte przez administratora)
a47 2009-07-31 08:59:53
za jaki okres rozliczeniowy? bo w 2008 roku to księgowe zmieniały się przynajmniej 4 razy
anonim 2009-08-13 16:00:54
myśle, że mogę Ci pomóc(usunięte przez administratora)
oszukana 2009-08-30 17:46:20
(usunięte przez administratora)Mam nadzieję że przyjdzie czas na niego(usunięte przez administratora)
pani 2009-09-03 14:31:18
Wszystko to jest prawda, firma Euroexpo, Elita (usunięte przez administratora) Nie wierzcie w nic, co mówią.
jeszcze jedna oszukana 2009-09-03 14:40:36
(usunięte przez administratora)A jaki sobie filmik zrobili, oni nawet nie mają takiego biura, jak on ma czelność pokazywać się. Perfect education to to samo co Elita, Euroexpo i EJSZO Nie dajcie się nabrać(usunięte przez administratora)
ulubiona firma prezia 2009-09-30 19:00:38
zaniepokojona - 2009-03-03 18:38:49

Dziękuję za informacje, które uchroniły mnie od podpisania umowy z firmą Perfect Education. Zorientowałam się po mailu, którego do mnie przysłali, że potrzebują tanich wyrobników. Inna nazwa firmy Pana [usunięte przez admina] Euroexpo ma dług w wysokości 5490 zł w windykacji, Dług jest upubliczniony i do kupienia. Ostrzegam przed zawieraniem umów z takimi dłużnikami.

to dziwne 5490,00zł, a gdzie grzecznie zapytam dług wobec firmy Maga w wysokości około(usunięte przez administratora)??(usunięte przez administratora)
Poszkodowany taki jak ty 2009-10-11 18:39:08
obserwator - 2009-08-11 16:54:50Szukam pana [usunięte przez admina] szefa firmy Elita, Elitarna jednostka..., Euroexpo... Czy jest ktos kto zna adres jego firmy obecnie funkcjonujacej) i telefon. (usunięte przez administratora)
DARO 2009-10-19 22:23:08
Potwierdzam powyższe.(usunięte przez administratora)
Kolejny 2009-11-02 19:54:51
(usunięte przez administratora)Nawet mam sprawę w sądzie już wygraną, ale sprytnie się spółka Elita zmyła z miejsca przebywania i zostawiło 0zł na koncie coby nikt nie ruszył. (usunięte przez administratora)
habit 2009-11-02 20:14:27
(usunięte przez administratora)Nie masz odwagi, wyślij wiadomość anonimowo!! Jeżeli nie będziemy działać będzie trudno i dłużej trwało wysłanie go (usunięte przez administratora)
oszukana 2009-11-04 11:08:19
(usunięte przez administratora) nadal umieszczaja ogloszenia o zatrudnieniu menadzerow, w wymaganiach piszac: uczciwosc!!!! to dobre! a gdzie ich uczciwosc w wypalcaniu wynagrodzen za zaangazowanie i wlasnie - uczciwosc??? Mam nadzieje, ze to zostanie ukrocone.(usunięte przez administratora)
oszukana 2009-11-04 11:08:19
(usunięte przez administratora)nadal umieszczaja ogloszenia o zatrudnieniu menadzerow, w wymaganiach piszac: uczciwosc!!!! to dobre! a gdzie ich uczciwosc w wypalcaniu wynagrodzen za zaangazowanie i wlasnie - uczciwosc??? Mam nadzieje, ze to zostanie ukrocone(usunięte przez administratora)
oszukana 2009-11-05 20:03:32
Ale się uśmiałam!!!! Posłuchałam sobie tego .... J. na nagraniu promującym "konsorcjum" PERFECT EDUCATION I ELITA, ha,ha,ha. Nauczył się trudnego słowa i myśli, że ludziom zamydli oczy. Używa sformułowań i wyrażeń, których sam nie rozumie: rzetelność, odpowiedzialność.(usunięte przez administratora)Jeśli faktycznie jesteście ambitni, rzetelni i odpowiedzialni to wasze miejsce jest u uczciwego pracodawcy.
1

WROcek 2009-11-06 12:26:27
Wiosną otrzymałem propozycję współpracy z ELITĄ, a wkrótce (po przekazaniu informacji uzupełniających) zakwalifikowałem się do wsółpracy - warunkiem był udział w kursie. Rozumiem opłaty z tytułu przyjazdu do Gdyni, zakwaterowania i wyżywienia, ale wydaje mi się, że wstępne szkolenie i selekcja kandydatów powinna być na koszt rekrutującego, jeżeli zależy mu na wyborze świetnych menadżerów. Nie zainwestowałem więc w tą ofertę, bo koszty przelotu samolotem z Wrocławia do Gdańska i z powrotem oraz apartamentu w "Neptunie" byłyby tańsze niż ich wpisowe !!!
Ze względu na wielką "mizerię" na rynku pracy zaplanowałem jednak spróbować i zatrudnić się u nich - bo tak ładnie mówią(usunięte przez administratora)
D Z I Ę K U J Ę WAM WSZYSTKIM ZA OSTRZEŻENIE (usunięte przez administratora)
Poszkodowany nr ??? 2009-11-08 02:32:10
(usunięte przez administratora)Nie bój się , to nie boli!!!
Ja zrobiłem wszystko co było w mojej mocy i teraz pora na innych poszkodowanych i nie ma co zwlekać!!!
(usunięte przez administratora)
habit 2009-11-08 03:24:08
i cóż z tego że widzi, jak nie ma żadnych dowodów, bo zmowa milczenia trwa!!! Chcecie sprawiedliwości w Polsce, a sami oprócz narzekań nie czynicie NIC (usunięte przez administratora)
(usunięte przez administratora)
cywil 2009-11-08 17:32:24
Zaświadczenie BCC było fałszywe, KRD to firma, grzecznie pisząc, dla pieniędzy wydaje zaświadczenia bez jakichkolwiek skrupułów, a co uczyni Kuria? Mam nadzieje ,że dowiemy się już niebawem!!!


Czy to prawda????
ewa 2009-11-20 12:26:13
bardzo dobrze, że piszecie, to wskazówka dla desperatów takich jak ja /szukam pracy/ aby nie pakować się w bagno
XYZ 2009-12-05 08:07:35
Zamów pełny raport o osobie (raport zawiera także dane archiwalne). Zobacz przykładowy raport.
Aby uzyskać pełny raport o tej osobie
(wszystkie firmy i wszystkie stanowiska)
wyślij SMS (Cena: 23,18 zł, w tym VAT) o treści:
DA.OS
na numer
91955
Po chwili otrzymasz SMS z kodem dostępu.
Otrzymany kod wpisz tutaj.
Akceptuję regulamin usługi
Kod otrzymany w SMS:
Email:

1. Firma: Perfect Education Sp. z o.o. (Gdynia, KRS 0000303735) od 2008-04-14 do teraz
1. Stanowisko: Prezes Zarządu od 2008-04-14 do teraz

Osoby występujące w KRS w związku z tą organizacją w tym samym czasie:
Damian Jóźwiuk i Patryk Jóźwiuk.

2. Firma: Elita Sp. z o.o. (Gdynia, KRS 0000300374) od 2008-04-03 do teraz
1. Stanowisko: Prezes Zarządu od 2008-04-03 do teraz

Osoby występujące w KRS w związku z tą organizacją w tym samym czasie:
Damian Jóźwiuk i Patryk Jóźwiuk.

3. Firma: Elitarna Jednostka Szkoleniowo-Ochronna Sp. z o.o. (Gdynia, KRS 0000236609) od 2007-05-22 do teraz
1. Stanowisko: Prezes Zarządu od 2007-05-22 do teraz

Osoby występujące w KRS w związku z tą organizacją w tym samym czasie:
Damian Jóźwiuk, Patryk Jóźwiuk i Wioletta Sikorska.

4. Firma: Euroexpo Sp. z o.o. (Gdynia, KRS 0000269753) od 2006-12-13 do teraz
1. Stanowisko: Prezes Zarządu od 2006-12-13 do teraz

Osoby występujące w KRS w związku z tą organizacją w tym samym czasie:
Damian Jóźwiuk i Patryk Jóźwiuk.

5. Firma: dostępne w raporcie płatnym
Aby uzyskać pełny raport o tej osobie
(wszystkie firmy i wszystkie stanowiska)
wyślij SMS (Cena: 23,18 zł, w tym VAT) o treści:
DA.OS
na numer
91955
Po chwili otrzymasz SMS z kodem dostępu.
Otrzymany kod wpisz tutaj.
Akceptuję regulamin usługi
Kod otrzymany w SMS:
Email:

1. Stanowisko: dostępne w raporcie płatnym
Aby uzyskać pełny raport o tej osobie
(wszystkie firmy i wszystkie stanowiska)
wyślij SMS (Cena: 23,18 zł, w tym VAT) o treści:
DA.OS
na numer
91955
Po chwili otrzymasz SMS z kodem dostępu.
Otrzymany kod wpisz tutaj.
Akceptuję regulamin usługi
Kod otrzymany w SMS:
Email:


Osoby występujące w KRS w związku z tą organizacją w tym samym czasie:
Ewelina Gonta, Patryk Jóźwiuk i Monika Kwiatkowska.
Osoby występujące w KRS w związku z tą organizacją w innym czasie (nierównocześnie):
Dariusz Jasiołek i Tadeusz Kniaziew.

6. Firma: dostępne w raporcie płatnym
Aby uzyskać pełny raport o tej osobie
(wszystkie firmy i wszystkie stanowiska)
wyślij SMS (Cena: 23,18 zł, w tym VAT) o treści:
DA.OS
na numer
91955
Po chwili otrzymasz SMS z kodem dostępu.
Otrzymany kod wpisz tutaj.
Akceptuję regulamin usługi
Kod otrzymany w SMS:
Email:

1. Stanowisko: dostępne w raporcie płatnym
Aby uzyskać pełny raport o tej osobie
(wszystkie firmy i wszystkie stanowiska)
wyślij SMS (Cena: 23,18 zł, w tym VAT) o treści:
DA.OS
na numer
91955
Po chwili otrzymasz SMS z kodem dostępu.
Otrzymany kod wpisz tutaj.
Akceptuję regulamin usługi
Kod otrzymany w SMS:
Email:


Osoby występujące w KRS w związku z tą organizacją w tym samym czasie:
Dariusz Jasiołek, Tadeusz Kniaziew i Mariusz Nagel.

Byli i obecni współpracownicy* działają obecnie w:

1. Elitarna Jednostka Szkoleniowo-Ochronna Sp. z o.o. (Gdynia), KRS 0000236609
2. Euroexpo Sp. z o.o. (Gdynia), KRS 0000269753
3. Elita Sp. z o.o. (Gdynia), KRS 0000300374
4. Perfect Education Sp. z o.o. (Gdynia), KRS 0000303735

Byli i obecni współpracownicy* w przeszłości działali w:

1. Polski System Ochrony Cobra Sp. z o.o. (Kraków), KRS 0000154389
2. Profesjonalna Agencja Ochrony Cobra - Południe Sp. z o.o. (Sosnowiec), KRS 0000096733
3. Profesjonalna Agencja Ochrony Cobra-Pomorze Sp. z o.o. (Kraków), KRS 0000089706



*) Współpracownikami nazywamy tu osoby, które w t
Sprawdzone 2009-12-05 08:28:34
W wypowiedziach na filmikach umieszczonych na stronie firmowej pan prezes (usunięte przez administratora) powołuje sie na decyzje Zarządów spółek, ale nie informuje, że zarządy są jednoosobowe, a ich prezesem jest oczywiście on sam we własnej osobie!!! Radosna twórczość tego mitomana trwa nadal!! Dlaczego tak sie dziej?????
Czy wiecie dlaczego takie wręcz humorystyczne historie mogą mieć miejsce? Ja nie odpowiem!! Pytajcie swoich posłów oraz rządzących tym krajem polityków!!! Zapewniam,że Wam nie odpowiedzą, zajęci nieustanna walka o władzę w tym biednym kraju pt. Polska
JO 2009-12-06 09:04:49
nie kojarz kryminalistów z Polityką w tym miejscu!! tutaj dzielimy sie informacjami na temat działalności "(usunięte przez administratora)" Politykuj na Forach i w grupach dyskusyjnych
ona 2009-12-09 22:03:13
na dniach otrzymała maila o przejściu etapu rekrutacji i zaproszenie do udziału w szkoleniu. Dziwi mnie że dostałam kwestionariusz w którym musze podać praktycznie wszystkie dane tj włacznie z imionami rodziców, nip, pesel i wiele wiele innych szczegółowych. na jakiej to działa zasadzie? dobrze ze tu zajrzałam, nie będę naiwna i się wycofam. Bardzo Wam dziękuję
Zawiedziona 2009-12-11 19:18:08
ja tez przeszlam etapy rekrutacji ale kwestionarisz osobowy normalnie szok czy bralam jakies kredyty czy jestem poreczycielem itp dobrze ze jest taka strona w odpowiedzi chyba skopiuje te wypowiedzi i zamiast kwestionariusza wysle :)
zawiedzona 2009-12-11 19:35:50
A moze chca zebym im kredyt wziela dlatego tak wypytuja czy jestem kredytobiorca badz poreczycielem:)a tak wogle zaproponowali mi szkolenie od 16-18 grudnia oczywiscie oni placa ja tylko za dojazd za ktory zwroca przy pierwszej wyplacie ale z tego co widze to pierwszej wyplaty nie bedzie:)
0nnnnna 2009-12-11 22:50:36
Pierwsza wyplata będzie, gorzej z kolejnymi. A kredyt być może będzą chcieli żeby pani wzięła nie polecam ( już były takie numery)
Pies Cywil 2009-12-12 10:50:30
Ludzie nie dajcie sie (usunięte przez administratora)
..prosze przeczytajcie to do konca!!! 2009-12-30 19:14:56
Niesamowite!!! Teraz biora sie chyba za masaze! Skonczyłem studia pedagogiczne ale zmieniłem orientacje zaw.i podjałem sie nauki w 2-letnim technikum masazu. Widzac oferte pracy-odpowiedziałem i otrz.po czasie odp.--ze przeszedłem Iy etap rekr.itd. W odp.bylo podane nazwisko - sprawdzilem itd-az doszedłem tu!!!Szok!!! Ale czyzby! Nie poniewaz mysle ze ten gosc od elity, perfect ed.itd,--jest prostym (usunięte przez administratora)-tzn nasladuje dosc niudolnie(bo zostawia jawne slady)--ludzi którzy(uwaga!!) -legalnie--(usunięte przez administratora)tj sa zarejestrowane placa podatki składki itd itd--nawet wypacaja pracownikom pieniadze---Sęk w tym ze są to tak ogromne pieniadze---ze stac ich na smieszne wypłaty((usunięte przez administratora))dla ludzi a reszte idze w koszta.!!!!Oto tajemnica biznesu w "rozwijjacych"sie krajach typu Polska!!!TAK!!!(usunięte przez administratora)
anonim 2010-07-15 15:42:29
Zastanawiam si��� dlaczego ludzie macie problem, je���li do 14 dni (jak macie np. w umowie), nie otrzymali���cie wynagrodzenia, wysy���acie pismo przeds���dowe, a nast���pnie oddajecie spraw��� do s���du, znaczek 30 z��� i to tak���¼e firma musi odda���, wszelkie koszty. Nie rozumiem dlaczego kto��� czeka, trzeba dzia���a��� i nie da��� si��� robi��� w balona.
anonim 2011-02-14 19:42:38
Witam wszystkich. Widzę, że dobrze trafiłam przeglądając opinie Państwa. Z tego co wyczytałam Pan Prezes (usunięte przez administratora) prowadził i prowadzi szkoły "COBRA". Po dokładnym przeanalizowaniu każdej opinii o nim jestem pewna, że to on stoi za tym, że byli uczniowie "COBRY" z całej Polski otrzymali wezwania do zapłaty czesnego, który płacili regularnie w czasie nauki (lata 2005-2008). Ludzie są zbulwersowani i oburzeni, że ktoś chce wyłudzić od nich pieniądze.. Państwa opinie utwierdziły mnie kto za tym stoi. Proszę sprawdzić na forum prawnym "Cobra wierzytelności", a dowiecie się jak Cobra chce naciągnąć ludzi na podwójne płacenie za czesne. (usunięte przez administratora)
anonim 2011-02-17 21:02:21
Witam ja nie pracowałam w szkole COBRA natomiast chodziłam do szkoły we Wrocławiu ok 7 lat temu . 15.02.2011 r otrzymałam pismo COBRA -WIERZYTELNOSCI byłam zaskoczona . W piśmie które otrzymałam zostałam poinformowana że żekomo wiszę szkole 1600 zł ale oni mogą mi pujsc na ugodę i mogę spłacic to na raty i wyszczegulnione byly kwoty i terminy splaty. Jestem osoba ktora ma wszytko uregulowane ze szkola i wkurzylam sie niemolosiernie chcialam to wyjasnic zadzwnonilam pod nr ktory byl podany tylko komorkowy nikt nie odpowiada tylko sekretarka ze oni nie odbieraja telefonow ze mam wyslac sms i nr sprawy tak tez zrobilam , nikt nie odpowiedzial zdziwilo mnie to wiec zadzwonilam do informacji podalam adres pod ktorym miesci sie ta firma pani powiedziala mi ze pod tym adresem nie ma takiej firmy , no to juz wiedzialam ze to jest podejrzana sprawa wpisalam w google haslo COBRA-WIERZYTELNOSCI no i ku moim oczom ukazalo sie forum prawne i watek na ten temat ,ze oprucz mnie jest wiele innych osob ktore tak jak ja ukonczylo szkole i otrzymali takie same pisma i to w calej praktycznie polsce poszlam z tym na policje i to zglosilam bo zadej (usunięte przez administratora) nie beda sie bawic moim kosztem a przedewszystkim zdrowiem. Pozdrawiam wszystkich mam nadzieje ze te(usunięte przez administratora) bo tylko na to zasluguja!!!!!!!!!!
anonim 2011-03-09 11:23:08
Hej! Bardzo proszę Cię o kontakt - gg: 1878943
Yvonne 2011-03-09 12:05:36
Witam! Proszę o kontakt - gg: 1878943 Która prokuratura się tym zajmuje?
Yvonne 2011-03-09 12:09:56
Witam Panią serdecznie! Bardzo proszę o kontakt - moje gg: 1878943, nr tel: (usunięte przez administratora) nawet anonimowy
krystian 2015-01-12 15:09:02
jedna z najbardziej znanych firm a opinii na temat pracy brak :-( Piszą o sobie że wartości takie jak otwartość, bliskość ze współpracownikami i skromność jest formą istnienia i działania firmy. jak to jest w praktyce bo szukam tam zatrudnienia i dobrze by było wiedzieć coś więcej na temat np. zarobków, umowy, rekrutacji....Pomoże ktoś?
Zamilkowski Jakub 2015-03-21 14:10:15
To że firma nazywa się ELITA nie oznacza wcale, że należy do tych najbardziej znanych :) Trójmiasto może jest jednym z większych miast ale to wcale nie oznacza, że stwarza najlepsze warunki do pracy. Zastanawiam się jak jest w porównaniu z południem, gdzie lepiej północ czy południe. Bo mam obecnie dylemat gdzie szukać...
krysia 2016-05-13 12:54:34
no pojawila sie oferta pracy na barmanke, teraz akurat zaczyna sie sezon na wakacje wiec poszukują.
Zostaw swoją opinię o ELITA Sp. z o. o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELITA Sp. z o. o.