brak logo

Kamir

Słupsk

Opinie o Kamir

magda_2217 2011-05-10 11:29:21
lichwiarska firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie kase płacą a opinie niech sobie piszą ale nie dla ludzi. pracowałem tam i dostałem ciutke ponad najniższą krajową. a jeszcze co do czego nie wypłacili odrazu kasy tylko musiałem jeżdzić do nich bo jak pani w biurze stwierdziła to nie mają tyle kasy by mi wypłacić!!!!! co to za firma co nie może 10-tego wypłacić 900 zł. nikomu nie polecam tej firmy chyba że jest już bardzo zdesperowany
36
Anonim 2011-08-13 19:40:25
Skoro nic nie potrafiłeś to na co liczyłeś na 2000 [usunięte przez moderatora] z prowincji.!!!
1
wandango 2013-12-17 22:04:58
Polecam swoim wrogom bo wrogom się przebacza ale wtedy gdy zawisną :-)
20
iwobog2 2013-12-28 06:38:31
Jeżeli byleś leniem i nic nie potrafileś itylko pracowaleś miesiąc to czego oczekujesz. Ja pracowalem 6 lat i bym pracowal dalej ale mam taki los że mi odcieli nogę i jestem na ręcie.Przez ten czas co pracowalem nigdy nie zdarzylo się żeby nie bylo wyplaty na czas więc nie klam że dlaciebie nie bylo wyplaty. Moje zdanie jest takie że firma jest dobrze zorganizowana place jak na warunki slupskie bardzo dobre.Jak tobie bylo malo pieniędzy to trzeba bylo robić po godzinach a nie stękać i narzekać tymbardziej że firma jest firmą wyplacalną. Majstrowie kompetentni i posiadający dużą wiedze.Nie jak w większości firm z pierwszej lapanki.Wlaściciel firmy nawet gdy ogloszono w świecie kryzys zapewnil na m prace i zarobki nie jak w bardzo dużo firmach wlaściciele korzystali z kryzysu obcinali ludziom pensje a i tak pracu mieli dużo.Więc jak chcesz pisać to pisz prawdę a nie wymyślaj cudów.Chyba że byleś nieudacznikiem i w ten sposób próbujesz się tlumaczyć
2
fizol 2014-01-27 18:37:02
Pracuję w tej firmie już któryś rok z kolei, i muszę powiedzieć (a zwiedziłem już kilka firm), że nie ma tragedii. Ludzie normalni, nikt bez powodu się nie czepia, nie ma durnowatych zakazów jak w innych firmach, typu zakaz palenia tytoniu, bo się blacha zapali itp. Zarobki średnie, dodatków brak. Wypłata zawsze na czas.
2
Politechnik 2014-02-15 19:38:12
Nawet wrogom nie polecam...szkoda, ale nic dobrego o firmie i szefach nie moge powiedziec....Kto moze, niech szuka normalnej pracy w normalnym miescie.
32
Arturo 2014-03-29 17:54:38
A Politechnika zapraszam do Szkocji, mieszkanie jest a robota się znajdzie i to bardzo szybko. Ci co mieli zarobić zarobili,każdy znajdzie tu czego szuka, marzenia się spełniają! teraz na Pana kolej czas wyrobić emeryturę i żyć normalnie. Pozdrawiam serdecznie!!!
24
przedtem bylem czlowiekiem 2014-04-16 01:32:33
Zgadzam sie z opiniami ktore sa pomocne (zielone cyferki w prawym gornym rogu nad odpowiedzia)z pozostalymi opiniami sie nie zgadzam , choc wciaz tu jestem , szkoda gadac
8
Spawacz-mistrz -kj-technolog 2014-09-02 19:49:49
W Szkocji jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niech elitka uszy umyje i nie podszywa się pod pracowników "idiotów" tworząc krzywy obraz tych co opuścili ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Emigracja to czasem jedyne wyjscie, narzekać mogą tylko Ci co pracowali w fish-erni chociaż w fish-erni 1000 razy lepiej niż w ka..... - mirku :-) , kto ma możliwość niech jedzie i porówna, dopóki czarne,Hindusy, Rumuni ,Litwini ,Łotysze, Ruskie i Bułgarzy nie zaleją do cna tego kawałka ziemi a szkoty jeszcze nas nie wywalają więc trochę czasu żeby zarobić jest do referendum a może i później:-0 a potem Anglia, Londyn piękne miasto (nie marnujcie czasu w Słupsku szkoda życia) , pozdro
9
Osiołek 2014-10-04 16:37:23
Uwaga na Stanleya,który twierdzi,że jest nietykalny w firmie hehehe.
2
123 2014-10-23 17:49:36
a kto to jest Stanley?
1
inż.marcin 2014-10-26 23:02:48
Chciałem się tam zatrudnić ale czytając te opinie i mając znajomych którzy znają zakład stwierdzam że to miejsce dla psychicznych więc dziękuję wolę stworzyć własną firmę.
2
Prezes 2015-01-30 21:43:54
Współczuję tym którzy tam pracują. Praca ok, ale właściciel wraz ze swym pierworodnym to jakaś pomyłka. Miras obudź się bo niedługo sam zostaniesz w tej firmie bo ludzie ci uciekają powoli! A zobowiązania na tobie ciążą i ramki same się nie zrobią. Atmosfera która tam panuje zasługuję na miano horroru. Konstruktorzy to fajne chłopaki są-nie dajcie się zniszczyć! Pan kontroler świetlana przyszłość cię czeka winszuję. I pani Halinka ooooo bez nazwisk... to jest kobitka do rany przyłóż,mniej alkoholu zalecam więcej soczków. Daj spokój kobieto tym pasjansom w końcu. Pan kierownik swój chłop póki na zawał nie jebnie. O nie pracujących nie ma co pisać wybrali WOLNOŚĆ.
2
Syn Prezesa 2015-06-09 23:04:29
A czy halinka to pijackie scierwo jeszcze tam pracuje, czy sie juz zachlała?
sdfg 2015-06-20 08:24:40
Plusy: Kasa na czas, można palić na stanowisku, nie ma III zmiany.
Minusy: Wysokosc wynagrodzen, rotacja ludzi, soboty i nadgodz. na czarno i bez dodatków.
Kazio 2015-09-02 21:19:56
1750 PLN
Stachu 2015-10-07 17:13:06
Tak zatrudniajcie się polecam szczególnie chorym psychicznie i samobójcą.
2
operator 2015-10-09 17:31:49
PUP: Operator robota spawalniczego- możliwość przyuczenia- chyba operator szlifierki powinno być napisane
1
mike76 2016-02-08 21:07:56
Ludzie ogarnijcie sie w Slupsku nie ma normalnej firmy.Wszedzie jest patologia i wyzysk.Zarobki to smiech na sali i zenada.Jezeli praca w kraju to chociazby trojmiasto.Spawacz ma stawke od 28 zl/h.Jezeli za miedza to polecam do norkow pojechac a nie marnowac zycia w jakims tam smiesznym kamirze.
jaaaaaa 2016-03-20 08:45:54
Na laserach są 3 zmiany
mack 2016-04-02 09:55:20
ile mozna na czysto zarobic na początku pracy
redok 2016-04-12 08:50:11
Zależy na jakie stanowisko, zarobki na początek to, do 2500 brutto na laserach, na robotach spawalniczych jakieś 2000 brutto, po kilku latach może do 2800 brutto dobijesz. Rotacja była ,jest i będzie.
KD 2016-04-18 11:24:24
note obciazeniowa dostaniesz hehehe
... 2016-04-21 10:43:51
jeden konstruktor już odchodzi (A.W.)
1
sss 2016-05-10 09:04:11
na Mazaku 2zm, na Triuph 3zm
vgv 2016-06-27 15:21:18
zależy jakie stanowisko
vgh 2016-06-27 15:25:29
Jednym pasuje , innym nie. Ile osób tyle bedzie opinii
słupszczanin 2016-07-27 22:07:56
Pracowałem w tej firmie bardzo krótko i nie mogę wypowiadać się autorytatywnie.
Powiem tylko to co sam zaobserwowałem. Faktycznie jest tak, że jeżeli ktoś
pracuje rzetelnie to nie ma problemów w tej firmie.Nikt nie stał nad pracownikiem
i nie ponaglał. Kadra niższa i wyższa nie czepiają się pracownika jak robi co do niego należy.
Sam się dziwiłem, mając doświadczenie z innych zakładów, że tutaj jak dla mnie, było za duże rozluźnienie.
Dziwiłem się, że majstrowie brali na siebie tak dużą odpowiedzialność karną, bo nie reagowali
na poczynania pracowników. W każdej chwili mogą spotkać się z prokuratorem.
To tylko kwestia czasu, że do tego dojdzie. Wówczas zacznie się płacz. Jest po prostu
zła organizacja, złe wykorzystanie pracownika i jego czasu pracy, nie przestrzeganie
przepisów BHP na każdym stanowisku.
Ale nie to spowodowało, że zrezygnowałem z pracy.
Stwierdziłem, że zarabiając 1950 zł. miesięcznie i robiąc pracę na stanowisku na które się
nie przyjmowałem się wolę iść na swoje.
Teraz zarabiam 570$ (~2300 zł.) miesięcznie siedząc w domu. Jedyne co robię to rano włączam komputer a po 10 godzinach wyłączam. To jest moja praca. Komputer włączam bo udostępniam
wielkim firmą na swoim dysku 320GB pamięci aby na nim mogli przechowywać swoje dane.
Zarobek dzienny to 19.02 $ wliczając w to soboty i niedziele. Takich kont możesz otworzyć więcej.
Nie trzeba narzekać, bo jeżeli chcesz na kogoś liczyć to licz na siebie.
Pracodawca robi tak aby jemu było dobrze, dlaczego Wy nie możecie robić tego
co dla was dobre. Zwolniłem się i znalazłem to co mnie zadowala i nie przejmuje się już
tymi problemami co Wy. Kto chce więcej informacji proszę o wiadomość
na email - mieszkanie.sl@wp.pl
Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników
vgh 2016-07-28 14:05:28
jest umowa
e 2016-07-29 18:03:19
hej no to bardzo dobrze ze jest oferowana tutaj jednak umowa o prace @danka wazne jest przeciez takie stabilne zatrudnienie w rpacy nie uwazasz? szkoda tylko ze na chwile obecna zadnych ofert nie maja..
Były pracownik 2016-12-07 06:00:38
Ty Kolego może nie pamiętasz jak pan Mirek nam zrobił zebranie i obiecał że jak tylko się kryzys się skończy to premia będzie jak dawniej. Kryzys się skończył A Miruś dał wam premiie tylko szkoda że zabrał wam z tej stawki co mieliście do tej pory i teraz nawet nie macie jak na chorobowe iść bo wypłaty to dostaniecie że ho ho. Pozdro.
Marcin best welder 2016-12-07 06:29:42
Ja wam powiem tak pracowałem ponad cztery lata. Łudziłem się że zarobki z przed kryzysu wrócą, a pan Mirek oddał premię ale zabrał ze stawki i wyszło złotówke więcej. Ja się na to niezgodziłem więc jestem tam gdzie jestem, zarabiam dobrą kasę i nie beczek że mi Mirek nie płaci. Jak chcecie mieć lepiej to nie stujcie jak pipy na zebraniach tylko odzywajcie się i walczcie o swoje. Jak znam Życie to tylko Krzysu K się odzywa. Pozdro dla starej ekipy Marcin z Irlandii.
Zostaw swoją opinię o Kamir - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kamir