brak logo

McWork

Berlin

Opinie o McWork

anonim 2011-05-31 21:41:25
Mógłbyś opisać szczegóły tej historii? Byłeś w Berlinie podpisać umowę z pośrednictwem czy pracodawcą? Jak przebiegła rozmowa? Jak zorientowałeś się,[usunięte przez moderatora]? To ważne informacje, ponieważ firma świeżo działa na rynku i można będzie uniknąć kolejnych problemów. Proszę opisz sprawę bardziej wnikliwie. Pozdrawiam.
jan 2011-06-01 17:21:01
W Berlinie podpisałem umowę z pośrednikiem (MC WORK),dostałem adresy i telefony kontaktowe (prawdziwe).Na miejscu,zamiast spotkać się z koordynatorem z firmy budowlanej,spotkałem młodego (25-26 lat) ( usunięte przez administratora )ii.Wróciłem,teraz wiem już wszystko i pojadę tam jeszcze raz,ale przez inną Firmę.Pozdrawiam
anonim 2011-06-03 16:20:16
Witam, wyjechaliśmy również z tej firmy. McWork współpracuje również z firmami pracy tymczasowej w Szwajcarii. Dzisiaj w Szwajcarii jest bardzo ciężko uzyskać pracę bezpośrednio we firmie budowlanej. Pracujemy z kolegą w małej firmie płytkarskiej w małym miasteczku koło Lucerny. Warunki zostały nam przedstawione przez pośrednika w Berlinie i zgadzały się co do joty. Może pokój nie jest idealny, ale to możemy zawsze zmienić. Sumując cały miesiąc po uiszczeniu opłat zarobiliśmy( usunięte przez administratora )franków. Atmosfera w pracy jest ok, tylko w pierwszym tygodniu było trochę chaotycznie. Przy formalnościach mamy opiekę przedstawiciela biura pracy tymczasowej, pana( usunięte przez administratora )Pozdrawiamy ( usunięte przez administratora )
Mag 2011-06-13 12:30:21
Dzięki za ostrzeżenie. Ponad miesiąc temu mąż wysłał aplikację do tej firmy, ale dotychczas jest cisza, a na maile nie odpowiadają. Może więc i całe nasze szczęście. Dziękuję i pozdrawiam!
anonim 2011-06-15 17:12:26
Referencje , Witam ,chciałem powiedzieć ze firma McWork jest słowna może trochę długo czekałem do momentu wyjazdu ale też niczego mi nie obiecywali , tak jak dostałem informacje tez tak sie stało , pracuje już 4 tydzień i jest wszystko jest ok, pieniądze otrzymuje co tydzień w środę na nic nie mogę narzekać w ręcz przeciwnie , jeżeli chodzi o pozwolenie na pobyt to było w pierwszej kolejności załatwione ,ponieważ szwajcarii takie numery nie przejdą jak praca na czarno , myśle ze ktoś chcę zaszkodzić firmie pisząc takie brednię, za hotel płacę 3( usunięte przez administratora ) ,moge dodać jeszcze ze spotkałem w tej firmie jeszcze dwie osoby które wyjechały przez firme mcwork sa również jak my zadowoleni ( usunięte przez administratora )
J.Ludwisiak 2011-06-22 12:29:13
Witam serdecznie w imieniu swoim i moich dwóch kolegów elektryków chciałbym wyrazić nasze pozytywne doświadczenie z firmą mcwork ,mogę wszystkich zapewnić ze firma załatwia jeszcze przed wyjazdem wszystkie formalności typu meldunek ,pozwolenie i umowę o pracę ,nawet nie musiałem być minuty w Szwajcarii ,żeby otrzymać wymienione dokumenty .Co do czynszu płacimy ( usunięte przez administratora )od osoby miesięcznie ,ale możemy w każdej chwili zmienić żadnej długiej umowy wiążącej z zakwaterowaniem nie mamy wypowiedzenie dwu tygodniowe ,tylko ze nie jest łatwo z zakwaterowaniem w Szwajcarii , czynsz który płacimy jest korzystny szukaliśmy taniej ,ale bez bez sukcesu . Jest to nie prawda ze firma działa nie legalnie i ze wysyła ludzi na czarno ,kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa ,również dodam ze wypłata wpływa na czas co tydzień zgodnie z ustaleniami . Pozdrawiam i podpisuję się obiema rękami ze firma jest uczciwa w stosunku do nas . J.Ludwisiak
T.Michalewski 2011-07-04 16:02:20
Witam ,czekał z podzieleniem się opinią klika tygodni żeby coś o firmie mcwork powiedzieć i mogę dzisiaj już napisać, ze firma to młody zespół ludzi ,ale bardzo rzetelni troszczą się o swój interes a co za tym idzie, ze troszczą sie o mnie , co tydzień mam telefon czy wszystko jest ok , czy są jakieś uwagi jestem miło zaskoczony ,ponieważ wyjeżdżałem przez różne pośrednictwa pracy i nikt tak sie o mnie nie troszczył i co najważniejsze wypłata wpływa na czas jak w szwajcarskim zegarku ,Pozdrawiam T.Michalewski .
Magdana 2011-07-07 19:11:51
Jeśli to prawda, co piszecie, to może nas po prostu zignorowali, ale mój mąż zarejestrował się w tej firmie już w kwietniu. 13 maja wysłał wszystkie żądane przez nich dokumenty. Od tego czasu nie otrzymaliśmy już od nich żadnej informacji. ŻADNEGO KONTAKTU, pomimo wysyłanych maili z prośbami o jakiekolwiek informacje w sprawie rekrutacji! Na swojej stronie internetowej podawali 3 tyg. okres oczekiwania, czekaliśmy do 13 czerwca, czyli miesiąc. Bez rezultatu. W związku z brakiem ofert i kontaktu 13 czerwca mąż wysłał rezygnację z ich usług z żądaniem usunięcia danych osobowych z ich rejestru. Nadal cisza. Raczej więc ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Jedyny plus, że opłat żadnych nie wymagają, choć wydaliśmy tylko pieniądze na przysięgłe tłumaczenie świadectwa szkolnego, ale przydało się w innej sprawie. Być może malarzy i płytkarzy w Szwajcarii nie potrzebują, choć sądząc po ofertach pracy na stronach szwajcarskich, tak nie jest, a mój mąż spełnia wszelkie wymagania aż nadto.
anonim 2011-07-07 20:37:18
Magdana - 2011-07-07 19:11:51Jeśli to prawda, co piszecie, to może nas po prostu zignorowali, ale mój mąż zarejestrował się w tej firmie już w kwietniu. 13 maja wysłał wszystkie żądane przez nich dokumenty. Od tego czasu nie otrzymaliśmy już od nich żadnej informacji. ŻADNEGO KONTAKTU, pomimo wysyłanych maili z prośbami o jakiekolwiek informacje w sprawie rekrutacji! Na swojej stronie internetowej podawali 3 tyg. okres oczekiwania, czekaliśmy do 13 czerwca, czyli miesiąc. Bez rezultatu. W związku z brakiem ofert i kontaktu 13 czerwca mąż wysłał rezygnację z ich usług z żądaniem usunięcia danych osobowych z ich rejestru. Nadal cisza. Raczej więc ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Jedyny plus, że opłat żadnych nie wymagają, choć wydaliśmy tylko pieniądze na przysięgłe tłumaczenie świadectwa szkolnego, ale przydało się w innej sprawie. Być może malarzy i płytkarzy w Szwajcarii nie potrzebują, choć sądząc po ofertach pracy na stronach szwajcarskich, tak nie jest, a mój mąż spełnia wszelkie wymagania aż nadto.A( usunięte przez administratora )zapłacił za pośrednictwo i też pracy nie dostał. Proszę niech sobie Pani sama wnioski wyciągnie.
Magdana 2011-07-08 15:08:08
Sprawa dyskusyjna czy lepiej dostać kilka nietrafionych (jak dotychczas) ( usunięte przez administratora )(tłumaczenie dokumentu to też koszt). Ja, z ( usunięte przez administratora )
Magdana 2011-07-16 16:01:56
Być może masz rację, ale ja mam już dość dyskutowania z anonimami. Mielibyście choć cywilną odwagę posługiwać się stałym loginem, by można było w miarę zidentyfikować rozmówcę. Ja nikogo nie oskarżam i nie obrażam, nie mam przynajmniej takiego zamiaru, ale też i nie mam zamiaru dostosowywać się do coraz niższego poziomu konwersacji na stronach obu firm, przedstawiam tylko swoje opinie, które nie mają na celu mieszania nikogo z błotem. Wciąż jesteśmy otwarci na ewentualne sensowne oferty, jednak takowych nie ma, pomimo szumnych opowieści na stronach obydwu pośrednictw.Bo nam nie zależy na wyjeździe w celu "zrobienia kasy", tylko na perspektywach stałej emigracji, więc podchodzimy do sprawy poważnie. Mój mąż jest zbyt dobry w swoim fachu, by łapać się byle okazji. Jeśli opinie o McWork widniejące na tej stronie są prawdziwe, czego absolutnie nie wykluczam, to spodziewałabym się chociaż jakiejkolwiek reakcji z ich strony na gruncie prywatnym, ponieważ firmie nietrudno zidentyfikować nas jako swojego klienta, po tym, co pisałam, a oczekiwanej reakcji nadal nie ma. A nie ukrywam, że była to z mojej strony swoista prowokacja. Więc nie mogę zmienić swojego sceptycznego stosunku, bo nie mam do tego podstaw. Choć bardzo bym tego chciała. Piszę to, ponieważ sądzę, że w tym momencie odpowiadam właśnie Panom z McWork, których pozdrawiam zresztą.
anonim 2011-08-08 09:11:44
Witam moj maz wybiera sie do pracy przez mc-work,chcialabym sie dowiedziec jak wyglada podpisywanie umowy,tzn.czy trzeba najpierw jechac do Berlina ,wtedy po ewentualnym zatrudnieniu podaja termin wyjazdu do pracy ,czy w drodze do Szawajcarii wystarczy zrobic przystanek.Interesuje mnie takze czy firma placi za urlop i 13 pensje.
anonim 2011-08-10 09:47:44
Mam pytanie czy może Pan podać te niemieckie firmy które się zajmują pośrednictwem pracy dla zbrojarzy.
anonim 2011-08-10 18:12:51
To biuro nie pobiera opłat za samo znalezienie pracy w Szwajcarii a Euspecjalista tak( usunięte przez administratora ) niby nie dużo ale pracy Ci nie zagwarantują... tylko( usunięte przez administratora )
anonim 2011-08-27 17:26:44
Mieszkamy koło Luzern, szukamy kolegów z McWork ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-08-28 12:59:30
Żadne biuro pośredniczące po pierwsze nie zagwarantuje nikomu pracy oraz nie weźmie odpowiedzialności za pracownika, którego wyśle do pracy w Szwajcarii w końcu nigdy nie wiadomo na kogo się trafi :p
pit66 2011-09-04 17:35:10
Pobieraja oplaty od ale dopiero po zaplacenie i juz pracy w szwajcari,ale nie jest prawda ze wysylaja do firm budowlanych a do agencji pracy tymczasowej,jestem juz 8 tygodni,czy bardzo sie opiekuja sprawa wzgledna,prace zmienia sie czesto zalezy pewnie od biura ile bierze za twoja godzine,czy polecam wirme srednio jesli macie niemiecki dobry mozna bezposredni,aplikowac ,zapewne na poczatek dobrze zalapac sie jest przez pisrednika,a tafirma jest tylko posrednikiem z inym posrednikiem
gogo 2011-09-26 07:18:58
firma jest OK ! sprawdziłem na własnej skórze, Graja w otwarte karty.a te wszystkie negatywne opinie to pochadza od ludzi ,którzy podpisali z MC work umowę dotycząca płatności za pośrednictwo,ale są tak pazerni i zakłamani ,ze najchętniej po otrzymaniu pracy chcieliby zapomnieć dzięki komu zarabiają.
Piotrek 2011-10-19 14:48:08
Uważajcie na firmę Mc Work z Berlina.Obiecywali mi na 100% wyjazd do Szwajcarii.Wyjazd miał nastąpić po 2-3 dniach.Zweryfikowali moje dokumenty i kwalifikacje.Obiecywali atrakcyjne wynagrodzenie w Szwajcarii.Prosiłem o kontakt telefoniczny firmę ponieważ bardzo zależało mi na pracy.Obiecywano mi że zadzwonią do mnie nawet jeżeli będą jakieś komplikacje z załatwieniem pracy.Nigy nie zadzwonili do mnie z informacją.Sam musiałem dzwoinić do nich aby wreszcie coś mi powiedzieli na temat pracy.Dzięki obiecankom dobrych zarobków Mc Work i zapewniania wyjazdu zrezygnowałem z innych ofert pracy proponowanych wcześniej przez inne firmy.Przykro mi jest że zostałem( usunięte przez administratora )
jozek 2011-11-09 12:45:14
Ja bardzo polecam tą firmę osobiście byłam z tej firmy w Szwajcarii. w pracy byłem około 5 miesiecy. mieszkania są na prawdę dobre czasami coś się trafiło złego ale to nie firma mcwork załatwiała tylko pracodawca ,nie maiałem żadnych problemów z Kordynatorami zawsze są pomocni jak trzeba coś załatwić.
bartek 2011-11-09 13:38:26
Nie rozumiem Ciebie... Wiek nie ma nic do rzeczy - ja również zastałem młodego człowieka, ale najważniejsze że uprzejmy, pomocny i UCZCIWY. Dostałem na miejscu dopiero namiary na koordynatora. Ja firmę oceniam bardzo pozytywnie - zresztą oni są tylko pośrednikami więc jak coś to mógłbym tu ewentualnie dokładniej oceniać firmę w której pracowałem na miejscu -:-)
Robert 2011-11-11 13:08:10
Witam polecam firme nie pobiera zadnych opłat w stepnycj i nie kasuja za mieszkanie z gory jak to było w innych przypadkach .czasami są małe przestoje kilkudniowe ,ale mimo to jestem bardzo zadowolony ponieważ nie zarabiałem nigdy( usunięte przez administratora ) netto na reke ,wyjeżdzałem z róznych posredniaków i max to było( usunięte przez administratora ) na godz. i pełno opłat ,Pozdrawiam Robert
1
anonim 2011-11-21 14:00:50
WITAM A JA PRACOWALEM PRZEZ FIRME MC WORK SPORY CZAS NA POCZATKU PRZEZ FIRME W ZURICHU A POTEM PANOWIE Z BERLINA NAWIAZALI NOWY KONTAK Z PRACODAWCA W LUCERNIE ( usunięte przez administratora )FIRMA TA OFEROWALA( usunięte przez administratora )A GODZINE I ( usunięte przez administratora ) DIETY NA PIERWSZY ZUT OKA CALKIEM NIEZLE PO CZYM FIRMA Z MC WORK BERLIN POINFORMOWALA ZE MAJA DLANAS ZNAKOMITY KONTRAK NA DOBRYCH WARONKACH OCZYWISCIE SIE ZGODZILISMY DOSTALISMY ADRES GDZIE MAMY SIE WSTAWIC W LUCERNIE ( usunięte przez administratora )nASZ OPIEKUN W SZWAJCARI TAK ZWANY ( usunięte przez administratora )OCZYWISCIE NA POCZOTKU BYLO WSZYSTKO OK POTEM ZACZYNALY SIE PROBLEMY Z PIENIASZKAM NIE TYLE CO MIALO BYC ZAWSZE COS BRAKOWALO NIEKTORZY POLACY CO PRACOWALI WCALE NIE OTRZYMYWALI PENSJI POM TELEFONACH DO ( usunięte przez administratora )JEDNO I TO SAMO SLYSZELISMY PIENADZE PRZELANE LADA DZIEN BENDA I TAK W KOLKO MACIEJU ,POWIEM TAK FIRMA Z BERLINA PO NASZY TELEFONACH ZGLASZAJACYCH O TAKICH SYTUACJACH ZE TAK SIEDZIEJE POWIEDZIANO NAM ZE MAMY SOBIE RADZIC SAMI TYLKO NIEROZUMIEM DLACZEGO TAK POSTAMPILI SKORO WYSYLAJA LUDZI DO FIRMY( usunięte przez administratora )POCZYM NIESPRAWDZILI TEJ FIRMY CZY JEST ZETELNA I WYPLACALNA
Paweł 2011-11-22 13:05:07
Dajcie sobie spokuj z MC WORK maja wszystkich gdzies obiecuja pomoc w razie problemow w Szwajcari a tu lipa musisz sam sobie radzic z nieuczciwym ( usunięte przez administratora ) ludzie pracowali po pare tygodni i musieli wracac do polski poniewarz niedostawali wynagrodzenia jak to mialo byc w umowie co tydzien miala byc pensja a tu nic zalegaja mase pieniedzy pracownikom dajcie sobie spokuj( usunięte przez administratora )
anonim 2011-11-25 19:32:33
anonim - 2011-05-10 10:56:04

Dodaj opinie o McWork, Berlin. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

niech nikt nie pieprzy farmazonow na temat firmy ( usunięte przez administratora )sa zawsze pomocni w razie zmiany pracy a jesli chodzi o prowizje to niby dlaczego maja zalatwiac prace za frajer.Ci co wrocili do Polski wracali na wlasne zyczenie( usunięte przez administratora )albo nichcialo sie solidnie pracowac i o czym tu mowaja do tej pory pracuje jestem zadowolony mam poszanowanie w pracy ze strony Szwajcarow i innych narodowciowcow dobrze zarabiam i oby tak dalej z poszanowaniem( usunięte przez administratora )z dolnoslaskiego.
1
Paweł 2011-11-28 16:12:51
a co ty mozesz gosciu wiedziec na temat MC work pewnie pracujesz pierwszy miesiac i piszerz ze jestes podniecony ta firma czekamy na dalsze kometaze jak dlurzej po robisz
.L.Dzikowski z Gdańska 2011-12-14 17:04:09
Każdy ma rożne zawsze opinie jeden będzie zadowolony inny nie . najlepszym sposobem to jak samo życie mówi jak nie zaryzykujesz nie poczujesz firma was wysyła do was należy by się pokazać z jak najlepszej strony u pracodawcy , nie wierze ze w razie problemów firma was zostawi na samopas zawsze można zwrócić się z problemem i wyjaśnić nie awanturować się tylko wyjaśnić,Jestem z kolegom który ma charakter awanturnika i gdzie nie było na prawde powodów zeby sie z firmą kłócił to i tak robił z igły widły . Tak samo anonimowe opinie to stek bzdur według mnie anonimy piszą tylko tchórze którzy są sami sobie winni i próbują się mścić zakłanymi referencjami , znam niemiecki z wielu firm jeździłam przeważnie do Niemiec teraz pierwszy raz jestem w Szwajcarii od lipca przez mcwork i wszystko na to wskazuje ze bede przejęty na stałe . Nie było dla mnie karą zapłacić honorarium na które sie zgodziłem od początku zwłaszcza ze dostaje swoją wypłatę, firma mcwork nie żąda zapłaty na przód .Przykro o tym pisać ,ale znam Polską mentalność i wiem ze nie znają czegoś takiego jak usługa czy pomoc w załatwieniu pracy chcieliby wszystko za darmo a sami jakby mieli takie możliwości to zdarli by ostatni grosz z człowieka .Firma jest bardzo ok młodzi porządni ludzie( usunięte przez administratora ),którzy sie chcą dorobić na polakach to jest ich praca starają sie jak tylko potrafią i jest to dla mnie logiczne ze należy sie firmie zapłata . Dzieki tej firmie mam ta prace za co jestem bardzo wdzięczny .L.Dzikowski z Gdańska
daniel 2011-12-24 18:27:02
Jadąc do pracy w Szawajcarii byłem pełen obaw co do firmy McWork, kiedy przeczytałem te wszystkie opinie. Jednak na miejscu okazało się, że wszystko sprawdziło się zgodnie z przedstawioną mi umową.
W Davos, gdzie pracowałem, panowała bardzo dobra atmosfera. Żaden z pracowników, nawet innych narodowości nie był dyskryminowany. Wypłata wpływała zawsze na czas, co tydzień. Warunki mieszkaniowe zastałem również idealne. A to,że firma pobrała jednorazową opłatę za znalezienie pracy jest rzeczą normalną ,jak w każdym biurze pośredniczącym. Jednak opłata ta nie jest pobierana od razu, tylko po przepracowanym miesiącu. Ogólnie jestem zadowolony z firmy McWork, jest godna polecenia.
1
Andreas 2012-04-25 08:33:01
Chętnie przeczytałem Twoją opinię ponieważ jestem właśnie na etapie oczekiwania. Mam wyjechać na dniach i trochę komplikuje to moje życie ponieważ czekam i nie mogę podjąć innej pracy. Jest mi ciężko ale postawiłem wszystko na jedną kartę. Wyjadę poprzez tą firmę albo popadnę w jeszcze większe tarapaty. Tzw. wóz albo przewóz. Jestem pełen obaw ale też i nadziei. Pozdrawiam wszystkich
malaka 2012-04-25 19:40:19
Zastanow sie ,bylem widzialem wiem,nie jest wcale tak pieknie jak opisuja inni.
2
EdekWch 2012-12-21 00:06:09
witam, ja bylem i widzialem.zaczalem w szwajcarii przez McWork w kwietniu tego roku. pracuje jako elektryk w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] r na poludniu Szwajcarii. Mam papiery mistrzowskie i mowie dobrze po niemiecku i bede od stycznia przejety na stale.zakwaterowanie jest w dobrym stanie,dostaje swoje pieniadze co tydzien przelewem na konto w 100%.goraco polecom szukajacym pracy! Posrednik mcwork troszczy sie o ciebie i pomaga w poczatkach w Szwajcarii.pozdrawiam z urlopu swiatecznego z polski.
peter74 2012-12-21 12:58:27
bylem w szwajcarii przez nich jako dekarz. Zaczalem podobnie jak kolega edek w kwietniu i pracowalem do tego wtorku. Zarobilem fajne pieniadze jakich nie dostal bym nigdy w niemczech czy w austri.ze wzgledu na znajomosc jezyka duzo razy bylem juz w niemczech i austri zdarzalo sie tak ze nie dostalem pieniedzy. W szwajcarii dostawalem pieniadze co tydzien i to o wiele wiecej niz w de.w przyszlym roku tez tam jade! Pozdrawiam zespol z Berlina i dziekuje za zalatwienie dobrej pracy! pzdr Piotrek
hydraulik 2012-12-24 15:20:42
Czesc wszystkim. Tez bylem przez nich w Szwajcari jako hydraulik w okolicach Bern. wracam tam w styczniu po swietach. dostawalem regularnie pieniadze przelewem co tydzien. zakwaterowanie bylo w pensjonacie. niestety w szwajcarii sa problemy z mieszkaniami i w sezonie ciezko jest znalezc jakas kawalerke z kuchnia. pokoj w hotelu byl czysty i w dobrym stanie. jestem zadowolony z firmy z berlina i moge bez problemu polecac firme mcwork. moim zdaniem negatywne opinie pisza ci ktorym nie chcialo sie pracowac badz osoby niewdzieczne ktore zapomnialy dzieki komu zarabiaja dobre pieniadze. wczesniej jezdzilem do austri i niemiec ale bardzo slabo placili i na kase tez trzeba bylo dlugo czekac. w szwajcari bylo inaczej i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony! jeszcze raz dzieki!
1
wladek 2012-12-29 23:46:41
jak przyjechalem do szwajcarii tez bylem dosc nie ufny i ostrozny bo wiele razy bylem oszukany w niemczech. powiem wam jak bylo. Ciezko pracowalem i zarabialem dobra kaske! widzialem tez naszych rodakow ktorym nigdy nic sie nie podoba i calyczas sie nic niezgadza. ja dostawalem swoje tygodniowki. zarabialem 6000 frankow netto na miesiac. jak mialem jakies pytania, pan Mateusz z berlina byl zawsze pomocny. negatywne opinie pewnie pochodza od polakow ktorym niechcialo sie poprostu robic i nigdy nic sie nie zgadzalo. jak mialem z takimi doczynienia na budowie od razu mowilem, ze jak chca moga robic na gewerbie w niemczech i tylko marzyc o kasie, zeby przyszla. zajebiscie zarobilem w szwajcarii przez co szybciej wybudowalem w polsce dom. zaplata jedno razowego honorarium za posrednictwo nie byla dla mnie kara gdyz ci ludzie znalezli mi dobra prace i pomogli mnie i mojej rodzinie. to po prostu ich praca! jeszcze raz dzieki za wszytko,Mateusz!

Pozdrawiam
Wladek ze Stargardu
2
serafin 2013-02-28 16:30:51
Panowie zrobili sobie stronę gratulacje tylko powini zmienić ten wpis z tymi 6000 franków na rękę pojechali ostro przyjedzie taki jeden z drugim i sie rozczaruje na 99% nie dostanie takiej kasy
2013-08-25 17:35:16
pracuje przez mcwork od miesiaca na regipsach. wszystko jest ok kasa wplywa na czas.z mieszkaniem tez nie ma problemu.polecam!firma jest ok! w szwajcari sa problemy z albancami czy jugolami co nielubia polakow ale u mnie w firmie nie mam problemow,firmy gdzie kieruje mcwork do pracy sa sprawdzone,wiec lepiej szukac pracy przez sprawdzonych posrednikow,szwajcarzy sa ze mnie zadowoleni i oby tak dalej! w zimie tez bede mial tam robote
2
antek 2013-11-08 15:27:25
pracuje przez nich jako elektryk w zurychu. kwatera nie jest moze idealna ale czysta i jak na szwajcarie tania. wyplata wplywa na czas co tydzien i wszystko jest ok! mam nawet widoki na prace na stale. Polecam!!!!
2
franek 2015-01-31 15:12:04
no no, ocena na prawdę wysoka, trochę już szukam pracy i właśnie myślę, że taka ocenę żadko można znaleźć gdzieś. I pewnie skoro wiele osób decydowało jednogłośnie to Mc Work jest faktycznie godny polecenia. Więc rozumiem że dobrze płacą i że płacą na czas? a może prócz tego zapewniają jakieś inne zaplecze socjalne co?
seba 2016-05-12 19:26:10
ja też właśnie szukałem ofert ale nic nie ma a szkoda, ale możne coś się ruszy na wakacje oby :) Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o McWork - Berlin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie McWork