brak logo

Barfoots

Chichester

Opinie o Barfoots

korab 2016-06-21 01:26
Jeśli komuś zależy na pracy i się jej nie boi to będzie pracował. Barfoots nie zmusza nikogo do pracy i nikt nikogo nie trzyma tam na siłę. Jest wiele osób pracujących dużo dłużej i jakoś pracują i nie narzekają. Team leaderzy i Key workerzy to też ludzie którzy kiedyś pracowali jak cała reszta i nie oni są winni narzucanym normom tylko Anglicy siedzący za biurkami, kto zna struktury takich firm jak ta ten wie o co chodzi. Kolejną rzeczą jest to że większość ludzi nie zna języka, a myślą że przyjechali do Eldorado i pieniądze same się zarobią - spóźniliście się kilka lat, tutaj też trzeba zapieprzać skoro nie znacie języka i nie macie wykształcenia a jeśli nie zawsze można wrócić do Polski i pracować za 1300 na rękę i próbować wyżywić rodzinę i wiązać koniec z końcem. Po za tym Anglia nie kończy się na Barfootsie idźcie gdzie indziej do innych firm i zobaczcie że też nie zawsze jest kolorowo a za leżenie wam nie zapłacą.
5
Marek 2016-06-22 12:40
Proszę mi powiedzieć co ma wykształcenie do tej pracy jest wiele tutaj co mają wykształcenie wyższe i muszą w tym kraju pracować ( ja sam mam wyższe ) co do języka to się zgadzam ale znam wielu ludzi co pracują na produkcji i znaja dobrze jezyk angielski ( zobacz na węgrów czy bułgarów) nie każdy co zna język musi się wywyższać tak jak to robią leaderzy i inni co mają troszkę władzy dlaczego Polacy się nie szanują ( litwini węgrzy i inni potrafią się szanować ). Co norm to gadaj głupot że anglicy je podnoszą bo to jest nieprawdą normy sa podnoszone przez polaków którzy pokazują jak można szybko pracować a liderzy to wykorzystują i pokazują angliką że można wcześniej pracę skończyć i mniej przez to zarobić.
Dlaczego podczas różnych ważnych wizytacji opisy norm sa zdejmowane z ścian ( w anglii nie wolno mieć jakichkolwiek norm )a jak wizytacja odjedzie zaraz są wieszane.
Pracuje tak około roku i atmosfera jaka tutaj panuje a w szczególności na zmianie B jest bardzo mobingowa, pracowałem w różnych agencjach ale ta i ten zakład jest szczególnie na nie i dlatego jest tutaj taki przemiał ludzi zresztą juz niedługo też go opuszczę.
5
Andriej 2016-07-11 22:29
Oj tak, czasem sie wydaje ze nie ma tam liderów tylko sa team workerzy , wydaje sie im , ze sa kims bardzo waznym, pracowałem na doróbce , co tam sie wyprawia, processing ( wymogi z kosmosu ) i sienna do kasacjii, tam mniejsza połowa pracuje a większa chce rządzić, tak jest na Siennie , shift A, porażka , organik , twendeck jest ok :) Nigdy więcej tam sie nie zapisze :) Na małym B. jest o wiele lepiej .
4
MałaMi 2016-08-25 18:12
Witam wie ktoś może czy na małym Barfootsie shift A jest lepiej niż na dużym A ?? Proszę o odpowiedź na maila osoby która już tam pracuje ciekawa jestem pozdrawiam :) halo.halo@onet.eu
1
Kamil 2016-10-04 14:11
Wybieram się do Bognor Regis do pracy w Barfoots można prosić kogoś kto już był lub jest o kontakt ? kamilostm@gmail.com
1
wasia 2016-10-04 16:10
witam.
Barfoots?O czym wy Piszecie.To jest takie ANGIELSKIE Auschwitz-Birkenau dla Polakow.
Tam pracuja jako Wajzerzy sami popierd.....ncy.Niech powiem Piotr,Sylwia nazywana Suka, i wielu innych.
Omijajcie to miejsce z daleka.
A agencja to calkowita porazka, Nie ogarniaja niczego.
Jak chcesz stracic zdrowie to tam idz
2
Kamil 2016-10-04 20:44
Wasia a możesz dac kontakt do siebie?ktoś może polecić jakąś pracę w Anglii?
mirek 2016-11-06 10:47
najgorszemu wrogowi nie polecił bym tego miejsca, LUDZIE OMIJAJCIE TO MIEJSCE a szczegulnie shift B
3
Karol 2016-11-07 09:37
A dlaczego Mirku?
Angela 2016-11-12 10:50
Witajcie, pisząc o hali nie piszcie ogólnie o Barfootsie że jest zły, nie zapominajcie że Barfootsie dzięki się na ludzi z agencji( ci co pracują na hali przez agencje) oraz tych co są na zbiorach i pracują bezpośrednio na firmę. Co do hali zgodzę się z negatywnymi opiniami jeśli ktoś chce jechać na sezon dorobić i wrócić opłaca sie iść na zbiory co roku około 180 osób przyjeżdża na sezon i większość z nich w następnym roku wraca no i co do pieniędzy dużo lepsze :) z całym szefem który trzyma ludzi tych ze zbioru mieszka pod Wrocławiem więc często nowi ludzie jeżdżą w okresie zimowym do niego i pytają o pracę. Same jeżdżę 4 rok naprawdę jestem zadowolona. Na tą stronę trafiłam przypadkowo więc jeśli ktoś z wam ma jakieś pytania to zapraszam. angel.us@autograf.pl
Marcin 2016-12-12 14:42
Witam. Wlasnie wybieralem sie tam do roboty. Jestem w trakcie procesu rekrutacji. Bardziej zalezy mi na wynajeciu tam mieszkania. Czy ktos ma namiar na prywatnego landlorda? Dziekuje z gory. marcinierz@ gmail.com Pizdrawiam.
Sylwia 2017-01-26 10:14
Witam.

Razem z chłopakiem dostaliśmy ofertę pracy w Bognor Regis do Bafroots'a. Prosze o szczere opinie na maila : sylwiawaclawska91@onet.pl
oboz pracy 2017-02-11 11:53
Witam mamy rok 2017 a w Barfoots nic sie nis zmienilo. Oswiecim 2!!!
Uwierzcie ja pracuje tam tydzien i juz mam dosyc.:D
Bylam na kazdym dziale juz i zakazdym razem mnie wywalali z tamtad bo jakiejs Normy nie wyrabiam gdzie mam placone zagodz a nie na akord :) Raz jest praca raz jej nie ma..:D smiechu warte.
I te wszystkie dziwki koordynatorki ktore dra ta morde bo tak naprawde ta praca im zycie uratowala, a jedna na widok menadzera to cala mokrz juz jest zazwyczaj ona jest na siennie :) grube lochy z jaiejs wiochy przyjechaly i teraz sie guruja . takie tylko tepic:p osobiscie wiem ze tylko sie zwalniam i z tamtD i tym laskom zrobie tak ze raz 2 zostana zwolnione. :) bo najbardziej wkurwia mnje to ze nje maja takze szacunku i kultury doosob starszych..a te najmlodsze poganiaja i dostaja zjeby za nic. Ja np dostalam juz zjebe od tych szmat ze sie usmiechlam do kolegi,albo zapytalam sie cos kplezankk. To ja wysmialam i skonczyly jej sie argumenty to poszla . ja sobie nie pozwole zeby ktos mna pomiatal. :) Nie polecam nikomu a tym bardziej osobom starszym do pracy tam bo sie zajedziecie ja sama mam 20 lat a juz mnie plecy bola i nie daja rade. Robisz 12h placone masz za 10.5h bo odliczaja przerwy. I stawka 7.20£ haha maskara i co ztego jak robisz moze z 2, dni w tyg.
5
oboz pracy 2017-02-11 11:56
Szukajcie innej pracy naprawde . ja tu sie zwalniam juz :) na dole jest moja opinia :) ( oboz pracy) :)
1
oboz pracy? nie sadze! 2017-02-13 15:02
Kots kto ma 20 lat, nie potrafi sie poprawnie wyslowic i w zakladzie w ktorym pracuje 1000 osob nie daje sobie rady na zadnym dziale jest ostatnia osoba ktora powinna sie tutaj wypowiadac. Teraz rozumiem dlaczego przyjechalas z tata. Byloby sporym ryzykiem wyslac cie sama po zakupy a co dopiero do pracy za granice. Przyjechalismy w tym samym czasie i ja sobie bardzo chwale. Nie jest lekko ale nikt nie mowil ze bedzie. Praca jak kazda inna. Fajni ludzie na liniach. Coordynatorzy bardzo pomocni. Przerwy factycznie nie sa platne ale wiedzielismy to zanim przyjechalismy. Poniewaz grafik jest 4 na 4 sa tygodnie z 3 dniami pracy. Wystarczy sie zapisac na jeden dodatkowy i jak sie nie jest rozpuszczona gowniara co ma dwie lewe rece i "tatusia" zeby jej pilnowal to nie ma problem z praca. Tu nikt nikogo na sile nie trzyma. Warto przyjechac i samemu sie przekonac. Sam czytalem te opinie przed przyjazdem i dlatego postanowilem naisac jak jest naprawde. A jest naprawde niezle!
1
jest dobrze 2017-02-13 15:09
Lekko nie jest, ale spoooro przesadzasz. Tylko mieczaki i ooby schorowae w podeszlm sieku sobie nie radza. nie jest zle.
zadowolona 2017-02-13 15:14
Opinia ze Overtimy sa po 1p jest nie prawda. £9 na godzine. Na swieta byly fajne bonusy. Duzo godzin a jak sie nie zawalilo ani razu dali £100 extra. Za 3 tygodnie zarobilam £1421 na reke. Jezeli wiesz co to praca i zadnej sie nie boisz... Goraco polecam!
dla mnie bomba 2017-02-13 15:20
Jezeli nie boicie sie pracy to dacie sobie rade i bedzie ok. Praca jak praca. To nie biuro. Jest chlodno i mokro ale mozna zarobic. JAk jest sie milym dla ludzi oni sa mili dla ciebie. Agencja - rewelacja. Przemili ludzie, zawsze pomocni. Pracuje od 8 tygodni przyjechalam z polski przez ich "filie". Zero problemow. Jak powiedzieli tak jest. Troche gnaty na poczatku bolaly ale po paru dniach jest naprawde dobrze. Wyplata co tydzien, rozsadne nadgodziny, dlugi dzien pracy (dla mnie to plus bo jak juz musze wstac to nie na 4 godziny). Sprobojcie, tu pracuje tyle fantastycznych zadowolonych osob ze szkoda nie sprobowac.
miecio 2017-02-14 23:49
jak by zmienili menadzera na zmianie B to pracowało by sie o wiele lepiej i to może kazdy potwierdzic
6
Nick 2017-02-18 23:33
Gdzie jest opinia o jakims wariacie - lysolu, co tu byla kilka dni temu? Jakas cenzura czy co do licha?
halina 2017-02-24 22:41
tak wlasnie ktos prawde opisał o tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z metra cietego i jego przydupasce ,co tam sie dzieje i usuneli
1
ten typ 2017-03-06 14:59
Witam mam propozycje jechac od polowy kwietnia czy ktos może w tym czasie bd aue wybieral kontaktujcie sue rysialdinho@o2.pl
adam 2017-03-12 15:26
to nie prawda, przyjmuja tylko jak maja prace dla ludzi, juz prawie od 2 miesiecy nie zatrudniaja i ponoc dopiero od konca marca beda zeby ludzie napewno po szkoleniu zaczeli prace. Ja pracuje i jestem zadowolony, jak ktos pokaze co potrafi pierwszego dnia to odrazu dostanie pewna robote, nie moga zagwarantowac konkretnych godzin ale 3 dni w tygodniu to minimum, moze ze ktos naprawde sie nie nadaje....
paula.mala 2017-03-12 15:34
Zgadzam sie z Adamem - przyjmuja tylko jak maja prace, nie gwarantuja godzin ale 3 dni w tygodniu to pewniak o ile ktos sie przyklada do pracy a nie tylko marudzi ze wszedzie zle i ma placone za godzine a nie za akord...
prawda. 2017-03-12 15:35
Lepsze warunki za spotkania? co to znaczy?
1
Anonim 2017-03-14 19:01
Praca jak kazda inna, za lezenie nie placa.. na poczatku Cie rzucaja na kazda strefe az w koncu zalapiesz sie do konkretnego teamu jesli dobrze pracujesz zostajesz. Agencja pokrecona ciezko cos zalatwic albo ich nie ma albo jak juz sa nie potrafia pomoc. Kiedys bylo ciezej z tego co ludzie opowiadaja i owszem byla opinia obozu pracy ale zmienia sie na lepsze. Zreszta ilosc stalych nie narzekajacych pracownikow mowi sama za siebie ze nie ma tragedii na tej fabryce
owen 2017-03-18 16:20
patologia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pod.pierd.alaczy nie brakuje którzy li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bolas) dekant nie mogą zapewnić nawet dwóch dni pracy w tygodniu i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają czy masz za co żyć czy też nie i te zwolnienie z pracy tam wisi karteczka przepisz to i możesz iść haha
Anonim 2017-03-28 09:14
Cenzura dziala, byl tu fajny i prawdziwy komentaz o niskim i lysym managerze z shiftu B i jego protegowanej z QC. Wszystko zle co slyszeliscie o tym panu to prawda. Jest zadufanym w sobie du..iem. Nie ma szacunku do ludzi. Jesli macie wybor wybierajcie shift A - zupelnie inna atmosfera. Osobiscie znam dziewczyne ktora zostala usunieta za low performance bo nie chciala sie z tym lysolem umowic. Uwazajcie na niego.
3
Michał 2017-04-12 01:57
Jeżeli ktoś pisze o tym "Łysolu" z "metra ciętym" To ma na imię Tomasz i jeździ Astrą zawsze jest na zakładzie o 5.55 bo chyba się boi że znowu coś mu zrobią albo jak mu mówili wywiozą i w Morzu utopia i wcale się nie dziwię , jak był normalnym robolem to był okey ale jak tylko dostał funkcję to i dostał rogi wielkości łosia, ale jak widać tak lubi jak koło niego wszyscy latają jak on zagra ale zapomniał jak był wołem i teraz jeszcze gorzej traktuje Polaków rodaków, byli fajni ludzie bardzo mili ale za to że byli mili to on ich w....ał bo byli ludźmi a on to nie człowiek to po prostu jest śmieć tak jak inni na zmianie B "długi " Piotrek, Irakijczyk, czy mądrala Waldek. Angole to widzą i się śmieją z nas, kiedyś z jednym rozmawiałem to ręcę załamuje jak można być tak upodlonym dla innego człowieka.
7
Ewa 2017-04-22 08:08
Ale co słyszalam to najwieksza podpierdalarnia w west sussex ludzie sie nawzajem podpiepszają co za naród polski albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo kapusie takie jest moje zdanie na temat polaków w angli
4
Bezbledna92 2017-04-30 22:46
Haha linijka tomus
Iza 2017-05-02 20:12
dziękuję za pozdrowienia :D
Karolina0001 2017-05-06 20:43
Witam, zastanawiamy się z koleżanką czy podjąć się pracy w tej firmie. Znajomość angielskiego jest u nas dobra, jesteśmy w stanie porozumiewać się bez problemu. Nie boimy się pracy, w tym roku zdajemy maturę i chcemy dorobić na studia, a oferta wydaje się być w porządku. Moje pytanie brzmi: czy warto? Chciałabym usłyszeć rzetelną opinię, uzyskać informacje, których nie zawiera się w opisie zakładu.
Chciałabym też Pana zapytać jako osobę znającą tamtejsze realia, czy jest perspektywa innej pracy dla nas w UK?
Nick 2017-05-07 03:23
Shift A zapraszam fajna i miła atmosfera fajni ludzie, unikajcie shiftu B totalny obóz pracy sami konfidenci i do tego jeszcze polak menadzer który nie ma szacunku i godnosci dla ludzi
1
Karolina0001 2017-05-07 12:48
Możesz mi jeszcze powiedzieć coś o zakwaterowaniu, jak można je znaleźć, ile kosztuje i jakie są warunki?
Ropuch 2017-05-07 16:09
W polskich sklepach są ogloszenia ale od pary 120 130funi od osoby 80 90 w tym są wszystkie oplaty ale to też zalerzy od tych co wynajmują
Dominika 2017-05-23 18:24
Witam. Wybieram się do pracy, ale chciałabym poznać szczerą opinie i czy warto wybrać się właśnie tu do pracy. Proszę o kontakt domika.polka@o2.pl
Dominika 2017-05-23 18:25
Witam. Wybieram się do pracy, ale chciałabym poznać szczerą opinie i czy warto wybrać się właśnie tu do pracy. Proszę o kontakt domika.polka@o2.pl
Monika 2017-05-26 14:07
Szczerze to nie jest praca marzen ale zarobic mozna. Jak sie nie ma natury awanturnika to mozna sie tu odnalezc. Dasz rade.
1
mz 2017-05-26 14:14
Jezeli szukasz pracy w Bognor to lepszej niz Natures Way foods nie znajdziesz. Wszystko co zle slyszeliscie o Barfoots to prawda. Managerowie ktorych wywala NWF np. Dave R. bo sie do niczego nie nadaja znajduja schronienie w Barfootsie. Jak ma tam byc dobrze? Jazeli chcesz pracowac w milej atmosferze i byc zazadzany przez kompetentnych ludzi zapraszamy do NWF.
2
Marcin M 2017-05-31 16:19
Chcemy z żoną wyjechać do pracy w czerwcu tego roku do firmy Barfoots. Mogę prosić kogoś o obiektywną opinie o pracy w tej firmie . Jesteśmy małżeństwem w wieku 50 lat.
Hehe 2017-06-05 15:29
Niezła kryptoreklama! Na pewno nikt się nie domyśli. ;) Lepiej zacznijcie zapewniać godziny, a nie...
zyczliwy... haha 2017-07-15 20:04
a ploty chadzaja ze podobno jedna z przyjetych niedawno "nazdorcow" na shifcie B przychodzi do roboty po zazyciu jakis srodkow odurzajacych, zastanawia mnie jedno: dlaczego nikt nie zadzwoni na policje aby ja sprawdzic ? chyba ze to sa normalne praktyki na tym shifcie...
2
Sheffield 2017-07-23 08:03
Pewnie tak całkiem na trzeźwo tego miejsca po prostu nie da się znieść.
Były pracownik 2017-07-27 14:28
Czy ktoś z tu się wypowiadających pamięta czasy pracy przez agencję Soniaka i Dżity? Praca dzień w dzień po 10-14h za bodajże ok. 4 funty na czarno bez ubezpieczenia z dwoma dniami wolnymi w miesiącu? Wtedy na wydziale na liniach pracowali praktycznie sami Polacy dojeżdżający z reguły z Southampton (przynajmniej ci na kukurydzy), byłem tam też ok. 6 lat temu gdy była masa Litwinów i Rosjan. Czy dużo zmieniło się od tej pory? "Beatka" żona menagera nadal "rządzi" na kukurydzy i pomiata wajzerem i magazynierem na składzie kukurydzy na Shifcie A?
1
kwiata 2017-08-03 23:24
Moi drodzy przyjaciele, za dwa tyg. jadę do Barfoots, ale nie mogę znaleźć pokoju. Proszę niech ktoś napisze czy jak pojadę w ciemno to będę miał duży problem ze znalezieniem tegoż pokoju, czy znajdę bezstresowo i szybko. Czy na polskich sklepach, na chałupach są ogłoszenia? Czy jest tego sporo? Proszę, proszę, proszę, pomóżcie. kwiataa@wp.pl
AGA 2017-08-06 16:56
DOKLADNIE!!! Odradzam, rekrutuja mnóstwo ludzi, zakładowi gwarantując "ciągłość dostaw" zasobu ludzkiego, a pracy nie ma!!! Ogłoszenie o naborze opisuje że można pracować i zarobic od 250 do 400 funtów tygodniowo, niestety można to między bajki włożyć. Jedna, wielka ściema!!!!! Szkoda czasu i inwestycji w wyjazd????
1
AGA 2017-08-08 11:58
Uwazaj będziesz siedzieć bez pracy,Odradzam, rekrutuja mnóstwo ludzi, zakładowi gwarantując "ciągłość dostaw" zasobu ludzkiego, a pracy nie ma!!! Ogłoszenie o naborze opisuje że można pracować i zarobic od 250 do 400 funtów tygodniowo, niestety można to między bajki włożyć. Jedna, wielka ściema!!!!! Szkoda czasu i inwestycji w wyjazd!!! Co do nieruchomości to szukaj spareroom
AGA 2017-08-08 11:59
Uwazaj będziesz siedzieć bez pracy,Odradzam, rekrutuja mnóstwo ludzi, zakładowi gwarantując "ciągłość dostaw" zasobu ludzkiego, a pracy nie ma!!! Ogłoszenie o naborze opisuje że można pracować i zarobic od 250 do 400 funtów tygodniowo, niestety można to między bajki włożyć. Jedna, wielka ściema!!!!! Szkoda czasu i inwestycji w wyjazd!!! Co do nieruchomości to szukaj spareroom
Marta 2017-08-08 13:37
Nie sluchaj tych glupot. My z chlopakiem przyjechalismy miesiac temu i na kazdym wolnym dniu do nas dzwoniom zeby przyjsc na extra dzien. Trzeba byc naprawde do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby siedziec w domu bez pracy. Tu pracuje cala masa ludzi, ktos mi powiedzial ze 1000 osob i sa zadowoleni. Mysle ze jak sie nie boisz pracy to bedziesz zadowolona.
Zostaw swoją opinię o Barfoots - Chichester
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barfoots