brak logo

Barfoots

Chichester

Opinie o Barfoots

Marek 2016-06-07 16:20:59
Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeżeli ktoś chce tutaj pracować to lepiej nie omija ten zakład z daleka. Normy jakie sobie Polak wymyślił to są nie dla ludzi.
Agencja single resource to są ludzie nie mający pojęcia zresztą tam też się zmieniają co jakiś czas przez co nie oganiają pracy.
7
mala 2016-06-08 22:48:45
Potwierdzam! Barfoots to oboz pracy dla Polakow! Bylam.. przezyłam... nigdy wiecej!!!
anonim 2016-06-09 19:48:48
Praca jak to praca, raz lekko raz trochę ciężej, no cóż ale Ci keywalkerzy, Vajzery itp to jakaś porażka totalna.. Wszystkiego wymagają ale jak chcesz o coś ich poprosić lub co kolwiek to unikaja tego. PS, pracuje od roku czasu.
ania 2016-06-09 21:46:41
Taaak, robią szkolenia, przyjmują ludzi cały czas a pracy dla nich nie ma :)
gosia 2016-06-10 11:02:20
tak to prawda firma Barfoots to żenada. Cały czas robią szkolenia i przyjmują ludzi a pracownicy chodzą tylko jeden dzień w tygodniu do pracy.... od ludzi wymagają rzeczy wręcz niemożliwych i te normy... po prostu jakieś z kosmosu. ludzi mają za nic najlepszym tego przykładem jest "docenienie" pracowników dając im 1p OverTime hahahahah śmiechu warte! Dla mnie ta firma to porażka!
2
koles 2016-06-12 23:10:37
Mówię wam jeżeli ktoś wybierana do tego zakładu niech popyta opinii innych którzy tam pracują albo pracowali tam jest klika którzy zawyżają normy produkcji i wyniku tego poganiają ludzi którzy zaczynają tam pracę , dotyczy to processenigu hi care pan Beaty która ma się za Boga (prawa ręka Piotrka i Nicolasa ) oraz Adrzelikę z obieraka która ma silną władzę bo łyknela trochę angielskiego to jest tylko kilka procent tego co się dzieje n tym zakładzie zobaczymy co będzie się działo po 23 czerwca bo jak bedzie na nie to zakład padnie
S. 2016-06-20 23:46:11
Jeśli ktoś nie zna angielskiego i nie ma wykształcenia to ciężko znaleźć w Anglii inną pracę niż na produkcji, na której, jak wiadomo, bywa różnie. Są przełożeni którzy wymagają więcej, są tacy, którzy wymagają mniej. Na pewno nie jest to łatwa praca, aczkolwiek nie porównywałbym tego do obozu pracy. Ludzie narzekają, ale czego spodziewać się, gdy brakuje umiejętności takich jak znajomość języka czy wykształcenie. Pracuje na Barfootsie ponad rok i pomimo różnych patologii decyzyjnych to można się gdzieś zaczepić, gdzie jest całkiem nieźle. Jedynym minusem są zarobki, na które faktycznie firma mocno skąpi. Powiem jeszcze tylko, że znam ludzi, którzy pracują na produkcji nawet już 6 czy 7 rok.. a to mimo wszystko jest jakiś feedback.
korab 2016-06-21 01:26:38
Jeśli komuś zależy na pracy i się jej nie boi to będzie pracował. Barfoots nie zmusza nikogo do pracy i nikt nikogo nie trzyma tam na siłę. Jest wiele osób pracujących dużo dłużej i jakoś pracują i nie narzekają. Team leaderzy i Key workerzy to też ludzie którzy kiedyś pracowali jak cała reszta i nie oni są winni narzucanym normom tylko Anglicy siedzący za biurkami, kto zna struktury takich firm jak ta ten wie o co chodzi. Kolejną rzeczą jest to że większość ludzi nie zna języka, a myślą że przyjechali do Eldorado i pieniądze same się zarobią - spóźniliście się kilka lat, tutaj też trzeba zapieprzać skoro nie znacie języka i nie macie wykształcenia a jeśli nie zawsze można wrócić do Polski i pracować za 1300 na rękę i próbować wyżywić rodzinę i wiązać koniec z końcem. Po za tym Anglia nie kończy się na Barfootsie idźcie gdzie indziej do innych firm i zobaczcie że też nie zawsze jest kolorowo a za leżenie wam nie zapłacą.
1
Marek 2016-06-22 12:40:16
Proszę mi powiedzieć co ma wykształcenie do tej pracy jest wiele tutaj co mają wykształcenie wyższe i muszą w tym kraju pracować ( ja sam mam wyższe ) co do języka to się zgadzam ale znam wielu ludzi co pracują na produkcji i znaja dobrze jezyk angielski ( zobacz na węgrów czy bułgarów) nie każdy co zna język musi się wywyższać tak jak to robią leaderzy i inni co mają troszkę władzy dlaczego Polacy się nie szanują ( litwini węgrzy i inni potrafią się szanować ). Co norm to gadaj głupot że anglicy je podnoszą bo to jest nieprawdą normy sa podnoszone przez polaków którzy pokazują jak można szybko pracować a liderzy to wykorzystują i pokazują angliką że można wcześniej pracę skończyć i mniej przez to zarobić.
Dlaczego podczas różnych ważnych wizytacji opisy norm sa zdejmowane z ścian ( w anglii nie wolno mieć jakichkolwiek norm )a jak wizytacja odjedzie zaraz są wieszane.
Pracuje tak około roku i atmosfera jaka tutaj panuje a w szczególności na zmianie B jest bardzo mobingowa, pracowałem w różnych agencjach ale ta i ten zakład jest szczególnie na nie i dlatego jest tutaj taki przemiał ludzi zresztą juz niedługo też go opuszczę.
1
Andriej 2016-07-11 22:29:55
Oj tak, czasem sie wydaje ze nie ma tam liderów tylko sa team workerzy , wydaje sie im , ze sa kims bardzo waznym, pracowałem na doróbce , co tam sie wyprawia, processing ( wymogi z kosmosu ) i sienna do kasacjii, tam mniejsza połowa pracuje a większa chce rządzić, tak jest na Siennie , shift A, porażka , organik , twendeck jest ok :) Nigdy więcej tam sie nie zapisze :) Na małym B. jest o wiele lepiej .
2
MałaMi 2016-08-25 18:12:20
Witam wie ktoś może czy na małym Barfootsie shift A jest lepiej niż na dużym A ?? Proszę o odpowiedź na maila osoby która już tam pracuje ciekawa jestem pozdrawiam :) halo.halo@onet.eu
1
Kamil 2016-10-04 14:11:42
Wybieram się do Bognor Regis do pracy w Barfoots można prosić kogoś kto już był lub jest o kontakt ? kamilostm@gmail.com
wasia 2016-10-04 16:10:48
witam.
Barfoots?O czym wy Piszecie.To jest takie ANGIELSKIE Auschwitz-Birkenau dla Polakow.
Tam pracuja jako Wajzerzy sami popierd.....ncy.Niech powiem Piotr,Sylwia nazywana Suka, i wielu innych.
Omijajcie to miejsce z daleka.
A agencja to calkowita porazka, Nie ogarniaja niczego.
Jak chcesz stracic zdrowie to tam idz
Kamil 2016-10-04 20:44:31
Wasia a możesz dac kontakt do siebie?ktoś może polecić jakąś pracę w Anglii?
mirek 2016-11-06 10:47:02
najgorszemu wrogowi nie polecił bym tego miejsca, LUDZIE OMIJAJCIE TO MIEJSCE a szczegulnie shift B
Karol 2016-11-07 09:37:31
A dlaczego Mirku?
Angela 2016-11-12 10:50:18
Witajcie, pisząc o hali nie piszcie ogólnie o Barfootsie że jest zły, nie zapominajcie że Barfootsie dzięki się na ludzi z agencji( ci co pracują na hali przez agencje) oraz tych co są na zbiorach i pracują bezpośrednio na firmę. Co do hali zgodzę się z negatywnymi opiniami jeśli ktoś chce jechać na sezon dorobić i wrócić opłaca sie iść na zbiory co roku około 180 osób przyjeżdża na sezon i większość z nich w następnym roku wraca no i co do pieniędzy dużo lepsze :) z całym szefem który trzyma ludzi tych ze zbioru mieszka pod Wrocławiem więc często nowi ludzie jeżdżą w okresie zimowym do niego i pytają o pracę. Same jeżdżę 4 rok naprawdę jestem zadowolona. Na tą stronę trafiłam przypadkowo więc jeśli ktoś z wam ma jakieś pytania to zapraszam. angel.us@autograf.pl
Zostaw swoją opinię o Barfoots - Chichester
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barfoots