brak logo

Univeg Poland Sp. z o.o.

Żabia Wola

Opinie o Univeg Poland Sp. z o.o.

ja 2015-07-25 14:48:24
Nie polecam tej firmy ( przynajmniej jeżeli chodzi o Niepruszewo). Częste nadgodziny, praca w trudnych warunkach, ludzie nietolerancyjni o byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Cie zjebią jak psa, płaca również niska w stosunku do wykonywanej pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jedynym plusem jest umowa o pracę nic więcej
ktos 2015-08-04 07:21:38
Jak czytam te wypociny jak to źle niedobrze, jak nie szanuje się ludzi itp. A co Wy powiecie o sobie? Jak można szanować ludzi, którzy nie szanuja nic? Patrzą co by tu tylko zniszczyć, pomazać ułamać , podrapać?rok temu wyremontowane stołówki ( żabua wola - chodnie) a już dziś nadają sie do remontu. Nie wspominam już o tym co się dzieje w szatniach , powyrywane szafki , pomazane ściany. Jak można niszczyć coś tylko dla zasady aby zniszczyć? Zaraz posypią sie gromy ze pewnie jakis manager sie rozpisuje , jestem zwykłym szarym pracownikiem, ktory chce pracować ale jak wchodze o szatni bądź do łazienki to odechciewa sie wszystkiego. Pamiętajcie jeśli sami nie szanujecie siebie i tego co Was otacza z czego korzystacie, to NIKT NIE BEDZIE SZANOWAŁ WAS.
3
halo 2015-08-05 15:24:07
Ja też jestem pracownikiem tej firmy ale nie nie zauważyłem żeby stołowki były do remontu ani nawet nie są pomazane!!!!! Co innnego łazienki owszem czuć smród ale nie od tego że ktoś narobił i nie spuścił wody tylko jak pewnie zauważyłeś czesto zapychaja sie pisuary woda stoi tam całymi dniami i smierdzi tam przydał by sie remont i owszem był ale w toaletach dla prezesów gdzie drzwi otwierane są za pomocą karty magnetycznej i tylko wybrani mogą korzystać z toalet.Więc dla mnie to jest chore. Nie wiem czy też zauważyłeś że w jednej szatni przebieraja sie wszyscy razem(kobiety-meżczyzni) ponieważ brakuje szafek dla wszystkich i pomieszczeń socjalnych.
Więc albo pracujesz i jesteś lizusem i nie widzisz co sie dzieje albo właśnie jesteś menagerem i próbujesz podnosić rangę firmy.
4
Jestem 2015-08-18 07:14:32
A co od tego że ktoś nie spuści wody to nie śmierdzi? Albo od tego że obsra całą deskę a nie raz nawet podłogę. Remont swoją drogą ale zaraz będzie wyglądać tak samo
2
liza 2015-08-28 12:29:53
Ej to ty to pisałeś,ja nie wiem chyba ta góra to nie ma oczu ani uszu.Jak można z kogoś takiego jak ty zrobic kierownika.Weź chłopie w ktory ty wieku zyjesz haha
night shift 2015-09-02 03:01:06
Ja się pytam jak to jest? wykwalifikowany pracownik pracujący na dziale załadunków zarabia tyle samo co Panowie przewożący palety z kąta w kąt..tyle samo co nowa osoba nie wyrabiająca normy i popełniająca błędy.. Oczekuje się od nas cudów.. tzw ostatnie ogniwo wyhaczające błędy innych działów.. czemu nie dostaje nic w zamian skoro najczęściej wykonuje obowiązki przekraczające obowiązki? ja mam dopilnować wszystkiego żeby dobrze wyjechało ale jeśli to zrobie to nie mam nic z tego.. a jeśli dana paleta stoi tam gdzie stac nie powinna i ja jej nie załaduje to mam po premii.. jak to jest że czasem bywa 400 palet na cztery osoby ale mimo to ja mam załadować 27 palet na godzinę pracy aby mieć wydajność i zarobic normalne pieniądze hehe nie da się.. jak to jest że idę do pracy i nie mam czym jej wykonywać? kierownik dostaje laptopa, długopis, itd... ja mam dostać wózek widłowy podestowy.. nie chodzi o moją wygodę ale o szybkość załadunków względem awizacji.. i co? e tam nie ma nic.. szukaj zajmij itd i czekaj.. zapraszam kierowników goszczących na dniu o stawienie się na tydzień na dziale załadunków, ładowaniu sklepów z poszczególnych działów, spotkaniu sie z brakiem narzędzi do pracy i nie kompetentnym przełożonym ... a no tak lepiej straego pracownika się pozbyć niż mu dorzucić coś do pensji... bo to lepiej się kalkuluje zatrudnić trzech i dać po 2000 pln brutto niż dorzucić specjaliście 500pln netto... a wszystkim którzy myślą że to jakieś płacze to powiem tyle... je...ać to.... jaka płaca taka praca..
1
night shif 2015-09-02 03:13:53
dodam jeszcze... "jak komuś nie pasuje to niech się zwolni" haha i to szybko i bez wahania Pozdrawiam starych pracowników!!!! czekają na nas z otwartymi rękami.
1
sedzia kalosz 2015-09-02 13:20:01
Dobrze piszesz kolego. w dziale załadunków brakuje jeszcze tylko komory gazowej . Pracować nie ma czym ale pieniądze na komore się znajdą. ZAPOMNIJCIE O PODWYŻKACH. Jest wyjście L4 L4 L4 L4 L4 L4 L4 L4 L4 L4 L4 i ciągnąć ile się da.
Rozbawiony 2015-09-08 06:10:28
Specjaliści ha ha ! Załadować paletę która stoi pod rampą wielki problem a jakie to są wasze obowiązki poza tymi z umowy które robicie bo to raczej żart
Rozbawiony 2015-09-08 06:10:33
Specjaliści ha ha ! Załadować paletę która stoi pod rampą wielki problem a jakie to są wasze obowiązki poza tymi z umowy które robicie bo to raczej żart
Rozbawiony 2015-09-08 06:21:13
Młody nawet jeśli nie wykona normy to przynajmniej się stara a wam się robić nie chce stare nieroby
1
pol 2015-09-08 09:09:17
Lepiej zobaczcie ile wam w magazynach ginie bezpowrotnie. Sorry ale za to w jakim stanie palety z Unibet trafiają dalej to w innych magazynach część dawno by się roboty pozbyła.
pol 2015-09-08 09:09:17
Lepiej zobaczcie ile wam w magazynach ginie bezpowrotnie. Sorry ale za to w jakim stanie palety z Unibet trafiają dalej to w innych magazynach część dawno by się roboty pozbyła.
Gorg 2015-09-11 06:44:45
Trafiają w takim stanie w jakim zostawi je picking tam nie ma żadnego nadzoru pomimo że są liderzy i to oni są odpowiedzialni za jakość ułożenia towaru na paletach - załadunki nie są od tego żeby od nowa układać towar na paletach czy też okleić odpowiednią etykietą
1
pol 2015-09-11 06:59:54
To tylko świadczy o samym magazynie bo na dobrą sprawę co kogoś z zewnątrz obchodzi czyja w tym wina. Towar poniszczony, pokradziony i parę innych. Pełno magazynów wszędzie dookoła tylko może zdecydowanie większą kontrola w nich.
akjkisnxs 2015-09-16 11:59:11
Przyjdz to zobaczymy czy tak prosto z pasa i tak aby nic nie zostawic..na ok 6 nowych przez pół roku żaden nie pracuje do tej pory......zobaczysz czy nie trzeba szukać, wyjasniac, kombinowac sobie wózek, wyrobić wydajność a jak ja wyrobić? hehe a no właśnie na premie masz załadowac 207 palet..a jak to zrobic skoro przychodzisz do pracy a do załadowania jest 400 na 5 osób.... no i bym zapomniał.... użerać się z przełożonym który robi wszystkim pod górke aby pokazać jaki to on władca nie jest..a grafiku nie potrafi zrobić.. było tam różnie ale teraz to jest syf...
1
Młody 2015-09-16 12:01:41
Młody sie stara dopóki nie dostanie pierwszej wyplaty... hahahahaha a po niej ucieka jak najdalej...
1
Stary 2015-09-16 12:07:29
a stary dopóki na wypłacie go nie oszukają..i kiero nie zacznie się czepiać i robić na złosć... za cichy chód po ulicy..
pol 2015-09-17 17:33:00
No to uciekać kto was tam trzyma na siłę??
ktos 2015-09-17 20:45:19
Dziwne wszyscy narzekają, nikt nie ucieka skoro mu tutaj źle. A jak już niby złapią boga za nogi i znajdą inna robotę to po jakimś czasie i tak wracają tam gdzie im jest tak źle ... Zastanawiające.... odpowiedz jest jedna ROBIĆ SIĘ WAM KUŹWA NIE CHCE TYLKO NARZEKAĆ POTRAFICIE NIC WIĘCEJ
1
anonim 2015-09-23 10:19:30
witam praca w univegu teraz jest koszmarna wiele obiecują a nic z tego nie robią mogą cie przyjąć a po tygodniu dwóch jak sie nie dostosujesz do kierownika to cie zwalnia na dodatek podśmiewuje się z ludzi , karze robić rzeczy w których nie ma racj jeśli jesteś dla niego zagrożeniem to po pracy wręczaja tobie wypowiedzenie
Czytelnik 2015-09-23 10:35:01
Ha ha a jakim ty jesteś zagrożeniem dla kierownika po 2 tygodniach pracy. Chciałeś go wygryźć ze stanowiska i dostałeś wypowiedzenie
kierowca obrabiacz magazynow 2015-11-28 16:21:56
dzien dobry, PROSZE KIEROWNICTWO
o danie ochronie jednego telefonu bez liminu rozmow i sms'ow
Sprawa jest prosta wszystkie firmy posiadaja zarzadzanie kolejka,
kierowca przyjezdza do firmy, zglasza sie do ochrony zostawia numer telefonu i wjezdza na parking, czeka cierpliwie i nikomu nie przeszkadza, jest potrzebny dostaje sms " prosze podstawic sie na rampe nr 60 "
szybko sprawnie brak kolejek.

UNIVEG rzeczywistosc, kierowca przyjezdza, zglasza sie na ochrone zostaje wpuszczony na firme, lub blokuje droge publiczna. Wjezdza na firme blokuje plac manewrowy, innych kierowcow. Powstaje kolejka opuznienia, balagan. Kiewoca jest zmeczony,powstaja opuznienia, powstaja straty.
osobiscie ranking najgorszych logistyk:
1. Tesco Gliwice
2. Univeg zabia Wola

Dla przykladu dla kierownictwa, najlepsze logistyki:
1.Stokrotka Teresin.
2.FM Mszczonow, Fresh
3.Lidl wiekszosc oddzialow, (punkty za wezel sanitarny dla kierowcow, booking kolejki do rozladunku on-line)
1
conscientious employee 2015-11-29 15:34:56
Lepiej ująć tego się nie da.Choć nie ze wszystkim się zgadzam.Zapomniałeś dodać:
-Szanowna kadro zarządzająca ,nic tak nie obniża motywacji dobrego pracownika jak nowy przychodzi i dostaje na start tyle co pożyteczni pracownicy,bo i tacy tu są!!! Mogę tylko przypuszczać ,że nie czytacie artykułów związanych z polepszeniem jakości i wydajności pracy w firmie,a przecież o to tu chodzi.

Nawiązując do odpowiedzi Pana ROZBAWIONEGO.
Twoja odpowiedź świadczy o braku zrozumienia dla pracowników ,bo ocenić wszystkich jednakowo-"nieroby" to tylko daje przykład Twojego "poszanowania" do włożonego trudu w pracę i zaangażowanie.




Wizytówką firmy jest PRACOWNIK-nowy pracownik ma @#$%^ na pracę.Na dziesięciu nowych może trzech zostanie.

BTW :Miało być tak pięknie z Ukrainą.
2
siała baba mak 2015-11-30 02:06:02
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna.A tu sami "hejterzy" co wypisują głupoty pod wpływem impulsu.

Je...ć nieszczery feedback
buba 2015-12-24 20:06:42
Praca w Univegu jest ciężka ale jak trzeba to się pracuje.Niestety nie docenia się tam ludzi w pewnym wieku za stary więc trzeba zwolnic. Bez wytlumaczenia dlaczego??????????????????
hihih 2015-12-24 20:42:05
pozdrowienia dla slicznej agatki z nabialu:)
rozbawiona 2015-12-31 00:37:06
Aplikowac mozna zawsze na trenera czy lidera ale praca gora na dwa tygodnie
Rudy 2016-01-18 13:56:40
I tu się muszę zgodzić z odpowiedzią powyżej że faktycznie tak jest , pracowałem to wiem jaki przychodził do pracy ,a o pracy nie ma pojęcia zielonego . pytanie tylko po co takich ludzi tam trzymają że pozwalają na takie sceny ?
Leszek Pękalski 2016-01-27 17:40:22
Jak wygram w totka to wynajmę helikopter podlecę nad Żabią wolę i zrobię tak : napluje , naszczam a na koniec zesram się na ten syf !!!!!! , ale do tego czasu muszę się męczyć :-(
Pracownik 2016-01-29 13:42:28
Wcale nie musisz się męczyć - zmień robotę i na pewno będzie jak w bajce
mobilek 2016-02-09 07:05:24
Dobrze, że już tu nie jeżdżę. Zawsze jak miałem tam jechać to mnie szlag trafiał. Ostatni raz jak tam byłem to myślałem, że wyjdę z siebie i stanę obok. Godzina 08:30 znalazłem rampę, rozładowałem się, magazynier sprawdził (do magazynierów nie mam nic- spoko ludzie) do tej pory wszystko było ok. Ale, żeby wyjechać stamtąd trzeba znaleźć typka od palet, który ma sprawdzić czy palety, na których się przywiozło towar nadają się do wymiany. Znalazłem typa, a on do mnie żebym czekał przy swoim stanowisku, on podejdzie, może to potrwać 10 minut, zarówno jak i dwie godziny...- tak mi powiedział. Godz. 10:45 zjawił się, sprawdził i wypisał, że trzy są uszkodzone. No to idę na paleciarnię, żeby mi papier wystawili, że nie odbieram palet. Nie mogłem bo miałem załadunek na całe auto, a palety, na których mięli mi towar załadować nie były paletami euro, więc bym ich nie wymienił. Podchodzę, a tu typka do mnie, że mi nie wystawi, palety muszą zostać zabrane i koniec. Tłumaczę jej, że mam załadunek i przez te palety zabraknie mi miejsca na pace, a poza tym też już czasu mam mało i na załadunek mogę nie zdążyć. A ją to nie obchodzi, mam odebrać. No to się jeszcze większe schody zaczynają- palet nie ma, trzeba czekać jak pozwożą, ale to jeszcze nic... nie mogę sobie przeciągnąć 14 palet z paleciarni pod rampę, pod którą stoję. Muszę się podstawić na rampy tam gdzie paleciarnia i okazuje się, że wszystkie rampy zajęte, a przede mną jeszcze 4 auta w kolejce. Wyjechałem o godz 14:45, na załadunek nie zdążyłem bo już zakład zamknęli. Załadowali mnie dopiero na drugi dzień. Dobrze, że mojemu dyspozytorowi udało się ubłagać lidera z tej firmy gdzie się ładowałem, żebym mógł u nich te palety na przechowanie zostawić...
2
hahhas 2016-02-20 14:07:01
cóż, ja pracuję jako picker i powiem tak: jest ciężko, ale zależy u kogo na zmianie i jak dużo towaru jest do spickowania. o zaliczkach nic mi nie wiadomo, nigdy nie brałam. :)
aaaaa 2016-02-20 19:42:00
Najgorsza firma jaka moze byc same barany tam pracuja a jak sa zebrania to jedna wielka cisza nikt sie nie potrafi odezwac a tak to miedzy soba sie modrza i gadaja co oni nie potrafia a dojdzie do jakiegos zebrania to jedne wielkie barany
babcia 2016-03-17 19:50:57
Hej, byłem tam raz i jest tam ogólnie roz *****iel. Ochrona puszcza każdego na plac. Tworzą się korki na placu,ciężko pod rampy podjechać. Do magazynierów nic nie mam. W okienku fajne panie siedzą. Porażka jest z paletami! 2,5 godz czekałem na 7 palet. Później zwrot jeszcze i zeszło 6 godzin! Źle to wszystko jest zorganizowanie dla kierowców -dostawców. O warunkach pracy się nie wypowiadam, ale jak byłem na magazynie to widać stres w oczach ludzi tam pracujących. Ogólnie nie polecam tam jeździć.
Pracuś 2016-03-23 04:58:49
Widzisz stres w oczach pracowników no co taka robota na magazynie ze świerzym towarem - taka dola
Kierowca 2016-04-04 04:44:25
Univeg niepruszewo przyjeżdżając z dostawą do tej firmy spotkasz się z jedną wielką głupotą i udowadnianiem przez zarówno kierownictwo jak i te malowane lale w okienkach swojej racji ważności głupoty i chamstwa przyjechałem w sobotę do nich ok godziny 12:00 z Belgii na łeb na szyję bo bardzo pilne było do momentu gdy nie stanolem przed okienkiem z papierami i tu dziwna sytuacja na bramie miałem awizacje a u tej barbi za okienkiem juz nie chamsko odrzuciła moje cmr i oświadczyła ze na poniedziałek i nikogo tu nie obchodzi ze stałem tu przez cały weekend w szczerym polu bez grosza i kawałka chleba bo do domu za daleko by zjechać zaś władca kierowniczek powiedział ze tez ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo firma dla której przywiózł em towar nie płaci za przechowanie a wystarczyl by zwykły ludzki gest i trochę pomyslunku gdzie stojca z żalem patrzyłem jak inny kierowca wjeżdża i zostaje przyjęty nawet w niedziele no ale widać są ruwni i ruwniejsi no a co będzie w zabiej woli zobaczymy
Gruby 2016-04-23 12:07:41
Drogi kolego , ja jestem zadowolony ze swojej pracy chociaż kierownik jest trochę upierdliwy i nas bardzo gania ( wiadomo musi trzymać nas w ryzach ) ale powiem ci jedno , wez się za robotę i przesta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty , nie pasuje to do łopaty po dwanaście godzin dziennie i zobaczymy po jakim czasie wrócisz . Brak sprzętu był , jest i będzie problemem w naszej firmie lecz jest to nie zależne od nas . Cieszmy się że mamy prace bo nie wiemy dokąd trafimy i jak będzie w innej firmie .
nowy 2016-06-03 17:25:53
poszukują do załadunków jak tam sie pracuje ? każdy jak czytam narzeka wyzywa znajdzie się ktoś co nieco uszczknie prawdy ?
wiadomo kto :) 2016-07-12 15:18:00
UNIVEG TRADE POLAND: Jeśli chodzi o warunki pracy biorąc pod uwagę wynagrodzenie, umowę o pracę oraz płatne nadgodziny wygląda to naprawdę fajnie, jednak wszystko znika na tle panującej tam atmosfery, niczego bez kłótni nie da się zalatwic, kazdy stara sie u kazdego znalezc blad, nikt nie potrafi przyznac sie do winy. Atmosfera jest na tyle ,,przyjemna" ze przy wejsciu do pracy (biura) rzadko kiedy ktos odpowie CZESC lub sam sie przywita, kierownik działu administracji ma wybraną grupe osob, z ktora rozmawia od reszty odwraca glowe i udaje, ze nie istnieja, dwie osoby z dzialu administracji sa na tyle uprzejme, ze nie sa w stanie w niczym pomoc a przy prosbie o pomoc robia glupkowate miny, notorycznie donosza do kierownika niestworzone rzeczy oczywiscie stawiajac siebie w swietle poszkodowanych, kierownik na to wszystko pozwala...na rozmowie rekrutacyjnej mowa byla o nadgodzinach w momentach kiedy jest naprawde duzo pracy (kierownik mowila ze sa to zawyczaj tylko poczatki i konce miesiaca) jednak w rzeczywistosci codziennie powinno sie zostawac po godzinach, a jesli sie tego nie robi kierownik krzywo patrzy, wyrecza sie innymi pracownikami, aby wykonywali za nia prace. Atmosfera pracy tragiczna, strach wyjsc do lazienki, bo kazdy sie zastanawia czy oby za dlugo czasu tam nie spedziles i czy nie za czesto do niej wychodzisz. Nikomu nigdy w zyciu nie polecam pracowac w takim towarzystwie, szczegolnie osoby, ktore dopiero wchodza na rynek pracy, moglyby sie zrazic...podczas pierwszych tygodni kazdy podkresla jak jeszcze w ogole sie nie liczysz i z radoscia mowia ci o tym, jak nie ma kierownika jest jeszcze wieksza samowolka dwie osoby pracujace tam, staraja sie udowodnic osobie uczacej sie kto tu rzadzi, obarczajac go np o godzinie 15:45(praca do godziny 16) materialami w kolosalnych ilosciach, ktore jak twierdza im zajmuja 1godz na zrobienie, a osobie uczacej sie np 3godz, ze maja to zrobic na JUZ I ICH TO NIE OBCHODZI JAK TYLKO JUTRO CHCA TO WIDZIEC NA BIURKU, bo ktos chce przyjsc w sobote do pracy, jesli sie postawisz, bo masz inne plany i nikt cie wczesniej nie uprzedzil (jak bylo w moim przypadku) w poniedzialek tylko wyjdziesz do lazienki po powrocie juz jest spotkanie w salce z kierownikiem, na ktore jestes wezwany po czasie i okazuje sie jak to nic nie robisz, chodzisz sobie tylko rozmawiasz z innymi pracownkami, WYKRADASZ owoce z magazynu...smiech na sali, kierownik nawet nie śni zalozyc ze moze ktos troche nadwyręża opis calej sytuacji i nawet nie chce sluchac wyjasnien, tlumaczac ci krotko, ze musisz sobie znalezc kilka dni w tygodniu, w ktorych zostajesz po godzinach i pomagasz...pisze ten komentarz ze wzgledu na to jak bardzo mozna sie zrazic przez takie zachowanie (mobbing) w pracy, to jest i tak 1/10 rzeczy, ktore się tam dzieja, obecnie pracuje w firmie z super ludzmi, ale po takiej pracy jak tutaj zaistnial maly problem z otworzeniem sie na nowa prace.... wychodzi na to, ze tylko tam jest tak niesamowita atmosfera,a kierownik zespolu na to wszytko pozwala i popiera takie zachowania jednak nalezy pamietac, ze nie wolno sie zrazac do innych prac, zaluje kazdej sekundy, ktora uciekla mi w tej pracy
8
liloooo 2016-07-13 10:58:56
Istnieje jeszcze inspekcja pracy oraz inne instytucje ktore w najblizszym czasie zostana powiadomione.
Kierownik niech sie troszke ogarnie i wyluzuje majty bo jego tez sprawiedliwosc dopadnie:)
1
wiadomo kto :) 2016-07-20 14:08:22
kto poinformuje o czymś takim? i czy tylko niejedna osoba spotkała się z czymś podobnym w Univegu?
drajwer 2016-08-04 16:39:45
Univeg - odradzam. Normy z kosmosu ,chętnie zabierają premię.Ucinanie przepracowanych nadgodzin.
Dział warzywa i owoce jedno wielkie targowisko.Dział mroźnia -25 C to syberia za złotówki
Leszek Pękalski 2016-08-05 15:00:18
Univeg sprzedany no to kierowniczki teraz wam się skończy hahahahaha
:) 2016-08-10 14:50:35
Atmosfera tam jest tragiczna, oczywiście mowa o Univeg Trade Poland czyli owoce i warzywa, płacą dobrze, ale to najgorsze miejsce pracy w jakim miałam możliwość pracować i nie jest to wyolbrzymianie, po prostu jest tragicznie. Co do obcinania premii to prawda, najchętniej obcieliby co tylko można, latają cały czas a aparatem i fotografują wszystko, krzywo postawione auto na parkingu, otwarte drzwi itd
Piker 2016-08-25 14:07:31
A co ma należeć do obowiązków pracownika na kompletacji - trzepanienie worków po cemencie?
2
Xxx 2016-09-20 10:30:54
W naszej firmie według kierownika to wrzesień ma 31 dni
2
papa jury 2016-10-26 23:09:10
śmierdzi brudasem na stołówce hhehe
papa jury 2016-10-26 23:12:10
śmierdzi brudasem na stołówce hhehe
Były 2016-12-02 21:18:47
,,Dmoch" bajkopisarz.
Porażka stulecia w tej firmie.
Pracowałem tam 4 lata.
Janusz to był ,,Gość" ,miał jaja i głowę.
Zostaw swoją opinię o Univeg Poland Sp. z o.o. - Żabia Wola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Univeg Poland Sp. z o.o.