brak logo

Skuba

Łomianki

Opinie o Skuba

XXX 2008-12-15 10:59:25
Solidna, profesjonalna, dająca szanse rozwoju firma. Nikt nie stoi nad głowa z batem jeśli wywiązujesz sie z obowiązków.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako 4.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są sympatyczni, ambitni i pracowici.
Kadra kierownicza bardzo zaangażowana w rozwój firmy.
Doskonałe warunki pracy.
Nowoczesny system zarządzania magazynem.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? Od lepszych niż u konkurencji.
1
truck master 2010-05-20 00:03:51
Witam-mam prośbę o aktualną opinie pracy w firmie Skuba na oddziałach....z góry dziękuję
były 2012-02-10 12:45:37
polecam, firma "zdrowo" funkcjonująca w odróżnieniu do większości konkurencji, duża dostępność towaru i dobre ceny co daje spore pole do popisu handlowcom
jacoob 2012-02-10 22:06:46
również jestem ciekawy jak sobie radzą pracownicy Skuba na oddziałach, trochę mało odpowiedzi :/
Suder 2012-04-20 14:46:11
Bardzo profesjonalna Firma jedyna na rynku która dba o pracowników . Polecam nie jest łatwo się tam dostać .
M 2012-10-30 20:03:47
SKUBA - najlepsza firma!!!
GRODZISK MAZOWIECKI - NAJLEPSZY ODDZIAŁ!!!
szukam 2013-03-19 17:41:58
jak wyglada praca przedstawiciela i jakie zarobki
1
anonim 2013-06-23 08:41:59
Szukają, bo muszą mieć bazę CV jakby ktoś się zwolnił.
Próbuj tam gdzie masz najbliżej, bo z tego co widzę firma ma już trochę oddziałów, aż tyle nie zarobisz, żeby do razu przenosić się do innego miasta i np. zaczynać od początku z mieszkaniem i utrzymaniem
anonim 2013-11-13 19:07:48
To forum jest smieszne, jak pojawiają sie krytyczne opisy o realiach pracy w tej firmie to sie je usuwa a super wpisy zostają. Ten temat był długo zamkniety i modernizowany a teraz jak jest otwarty to okazuje się że skuba jest super. Firma nie jest super, robi sie z tego 2 opoltrans w starych czasach gdzie pracownik to śmieć, dużo osób zostało ostatnio zwolnionych. Ci co zostali mają wiecej pracy za mniejsze pieniądze, ciecia na pracowniku a jak komus sie nie podoba to moze sie zwolnic. Nie polecam.
4
Norin 2014-05-31 00:30:45
Faktycznie, szukaja ludzi, rozwijaja sie tak, czy to raczej jakies sprawy rotacyjne, dano nie było tu aktualnych informacji dlatego pytam.
zadowolony pracownik 2014-06-04 20:23:42
Panowie, powstają nowe oddziały ,właśnie otwarto Częstochowę na bazie byłych już pracowników S&S i A-a i Kraków na specjalistach z S&S to chyba o czymś świadczy. Firma się prężnie rozwija i zatrudnia najlepszych. Składajcie aplikację.
3
Versi 2014-06-10 21:41:05
(usunięte przez administratora) zatrudniają, obiecują i zwalniają jak przejmą wszystkich dostarczonych klientów, niby nie spełniło się oczekiwań sprzedaży.
1
163 skubański 2014-07-31 21:47:47
Czy jest dobrze czy też źle to powinien każdy indywidualnie się wypowiedzieć jeśli tam pracował ale pradwdą jest, że negatywne wypowiedzi zostały usunięte i to jest małe oszustwo! Jeśli chodzi o stanowiska handlowe to nie zauważyłem dużej rotacji. Panuje tam lekki chaos ale myślę, że jeśli zarabia się pieniądze dla firmy to i samemu można zarobić. Czyli jak wszędzie. Mają dziwny system motywacji i premiowania, a wręcz słaby, mało szkoleń i brak imprez integracyjnych. Na plus jest to, że w wielu sprawach można się dogadać, a w większości korporacji "nie" znaczy nie. Nigdy nie mogłem odróżnić sprzedawcy od specjalisty, doradcy i handlowca. Wszyscy robili to samo za inne pieniądze. Powinni robić jakieś konkursy względem awansów bo nie jeden magazynier był bardziej ogarnięty od sprzedawcy czy analityka. Pracy można się nauczyć, natomiast kto się jołopem urodził, kanarkiem nie zdechnie. W handlu trzeba mieć dryg,charakter lubić ludzi i umieć z nimi rozmawiać bo przecież klient jest najważniejszy. Reasumując..... Jeśli zaproponują Wam godne warunki to można spróbować. Ps. Pożegnanie wspominam do dziś. Było głośnie i miłe. Nawet boss życzył mi wszystkiego dobrego, a mógł mnie olać. Za to szacun. Kilka osób było naprawdę w porządku. Pozdrawiam Was serdecznie Skubańcy:) Jeszcze tam wrócę hehehe
4
anonim 2014-07-31 22:24:05
Podobno( usunięte przez administratora ) pieniądze placą i słaby klimat jest.
2
163 skubański 2014-07-31 22:30:02
Może nie słabo płacą, tylko ktoś słabo pracował :) ktoś nie potrafił się zaklimatyzować i teraz wymyśla, że słaby jest klimat. Jest ok. Polecam
pppmmm 2014-08-16 22:36:56
moja wypowiedź również została skasowana, bez komentarza
firma dno, niech się wypowiedzą fałszywi, właściciele Litwini
wspieramy tylko Polskie i niech tak zostanie, niech powrócą nazwy polskie,
Litwa - wspierajmy Polskość na Litwie.
Polak
1
Zainteresowany 2015-01-11 18:02:59
Co powiecie o zarobkach ? Ile można zarobić np na stanowisku sprzedawcy ?
załamana 2015-01-30 10:11:50
Zadzwoń sobie do nich i zapytaj. Szybciej sie tego w ten sposób dowiesz niż udając zainteresowanie przy podbijaniu komentarzy. Przekaz swoim swoim mocodawcom z gowork.pl że zeszliście na psy
konkurencja 2015-02-26 22:55:02
Chodzą słuch w świecie że zaczynacie tracić dobrych handlowców? Czyżby Skuba schodziła na psy? obyscie się nie obudzili z ręką w nocniku jak np. Suder
Pozdrowienia od konkurencji
edek 2016-05-14 09:18:11
Teraz jest bardzo dużo ofert na wiele stanowisk i to na całą Polskę oczywiście jeśli trafiłem na dobre forum :) warto wejść na ich stronę i zobaczyć
Zostaw swoją opinię o Skuba - Łomianki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skuba