Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gastroprestige Krzysztof Florek

Pracowałeś w firmie Gastroprestige Krzysztof Florek i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
juko - 2014-07-05 08:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
wypowiedź Twoja świadczy tylko o braku argumentów na w/w informacje tym samym świadczy że jesteś ściśle związany z firemką a ton i sposób pisania pokazuje że nie masz tak naprawdę nic do powiedzenia, pomyliłeś mnie z kimś innym nie jestem rozgoryczoną panią od zamówień, ani panem od serwisów, ani też panią od rysowania, ani też panem od nabojów, ani panem od mebli, ani też panią z sekretariatu, ani też panem od rozwożenia towaru, nie jestem panem który daje w szyje, ani też panem od odzieży, nie jestem też panem od zwierzątek, ani starszym panem od komputera, nie jestem panem od motorów, ani panem od wożenia szefa, ani chłopkiem od przywożenia dziewczynek - i wiedz że jeśli ktoś znajomy będzie szukał pracy nie polecę was ze względu na te wszystkie historie - można ogłosić co osoba to inna historia w firmie tylko jest jeden wspólny mianownik ocena NEGATYWNA - a opluwanie wypowiadających się na forum jest bezsilność i potwierdza że prawdą jest: że firmą interesują się komornicy, są zmiany nazwy/właścicieli wprowadzające ludzi w błąd nawet urzędy przy kontroli miały problem czy to firma gastroprestige czy gastro prestige zoo, firma gastroprestige zlicytowana poprzez komornika jakiś czas temu - zgodnie z wypowiedziami na tym forum oraz firma gastroprestige zoo która posiada "czyste konto" która stacjonowała pod zamkniętymi drzwiami na kopernika przez komornika pierwszej firmy aby klienci nic nie podejrzewali, na różnorakich portalach z licytacjami długów ludzie którzy nie mogą otrzymać wynagrodzenia za prace sprzedają swoje wierzytelności wobec gastroprestige - co do dalszej Twojej wypowiedzi widać że masz spore doświadczenie ale w sprzedaży uszczelek i syfonów do brodzików - co do flustracji był taki jeden kris z nowego sacza co ogłaszał się na portalu z kamerkami z dziewczynkami nawet zdjęcia zamieszczał - się ludzie śmieją - i telefon podał a tam szok toz to bioły no przycisło chłopa w zimie bo na taki desperacki czyn nie każdy się posunie - jak to kiedys ktos powiedział ma chłop wysokie libido
zdjecie uzytkownika
don - 2014-07-05 13:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juko - 2014-07-05 08:46:42]:
zgadzam się z Tobą @Juko, tamten gość po prostu nie miał argumentów i zaczął pisać w taki sposób jaki potrafi najlepiej
zdjecie uzytkownika
gastro-fajka - 2014-07-05 15:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obrońce uciśnionych - wyrzucili w kosmos = banieczki mydlane maja to do siebie że szybko pękają TOŻTO ponad 2500 lat temu już Heraklit z Efezu wiedział: "Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" - ostatnio bedąc w sadeckiej drukarni temat gastroprestige i samochody czy któryś z forumowiczów wyjaśni nam o co chodzi z tymi samochodami kupywali sprzedalali o co kaman?
zdjecie uzytkownika
tuchow - 2014-07-06 23:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
normalnie masakra jednym słowem teraz już wiem czemu mnie zbywali
zdjecie uzytkownika
mlodszy - 2014-07-07 17:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juko a czy gdybym byl jak to uwazasz scisle powiazany z firma,to czy pisalbym takie komentarze ?chyba wiadomo ze nie.widac ze zupełnie nie zrozumiałes mojego przekazu.Nie ważne,napisalem co wiem i nie mam zamiaru opluwac czy szykanowac kogos,ponieważ to nie moj cel oraz każdy ma prawo wolnej wypowiedzi.jedno co jeszcze dodam mylicie pojecia dlugi to mial p.krzysztof,ta firma jest czysta tylko działają juz na swoim ale z klientani p.krzysztofa.co nie zmienia faktu ze w godzinach pracy roznymi rzeczami "dziwnymi" sie zajmuja.
zdjecie uzytkownika
juko - 2014-07-08 07:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedz moja skierowalem do komentarza użytkownika "obrońca ucisnionych" a nie do Ciebie - ze względu na charakter i ton wypowiedzi administratorzy wyrzucili szybciutko do kosza
zdjecie uzytkownika
mlodszy - 2014-07-09 14:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomyslalem ze to do mnie, ponieważ Twoja odpowiedź była pod moim komentarzem.No tak co nie wygodne najlepiej usunac.
zdjecie uzytkownika
jamal - 2014-07-09 18:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlodszy - 2014-07-09 14:53:00]:
następny chyba nie doczytał , że na tym forum występuje coś takiego jak regulamin. Jeśli wypowiedź jest przekraczająca pewne granice to administratorzy mają przecież pełne prawo, żeby taki post wyrzucić
zdjecie uzytkownika
caryca - 2014-10-03 08:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zielone UFOludki w natarciu - kiedy wylatują w kosmos?
zdjecie uzytkownika
wloszka - 2014-10-03 22:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bioly wyleciał juz w kosmos - pociagnie i ich kwestia czasu
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-10-03 23:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oni ciągnął sie sami nikt im nie musi w tym pomagac:) zaczynaja zyc jak on więc szybko pojda.
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-10-04 00:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A tak wogole co oni teraz robia handel zamienny sie skonczyl trzeba zyc na wlasna kieszen:-D
zdjecie uzytkownika
tuchowianka - 2014-10-04 21:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przestraszyli się - to zmienili logo i napis ale dalej wprowadzają w błąd konsumenta - zlicytowana poprzez komornika firma gastroprestige i firma gastro prestige group - ciekawe jak na to Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów
zdjecie uzytkownika
różal - 2014-10-17 21:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. Mam pytanie odnośnie zatrudnienia w Gatroprestige. Ostatnie Wasze posty które przyszło mi czytać nie wydają się specjalnie rzeczowe i niewiele można z nich wynieść. Postanowiłem sam przekonać się jak naprawdę jest w tej firmie. Nie mogę jednak znaleźć nigdzie ofert pracy od nich . Czy właściwie przyjmują?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-10-25 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, nie zatrudniaja.ile osob tyle opinii pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
twarda marysia - 2014-11-18 12:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka kochani, bardzo bym chciała do nich spróbować dostać się na stanowisko jakiegoś sprzedawcy albo przedstawiciela handlowego tylko muszę najpierw dokładnie wiedzieć jaką bym dostała u nich podstawę na rękę i ile procentowo wynosi prowizja oraz jak z premiami.oczywiście oczekuję ze względu na doświadczenie zawodowe umowy o prace na czas nieokreślony
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-19 00:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wolne zarty twrda marysia przestan sie podszywac co zazdrosc w oczy kole? Nie zatrudniają nikogo bo swietnie sobie radza sami czy pisali jakies ogloszenie o przyjeciu? Wiec wscibski gosciu odpusc glupie komentarz e
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-19 00:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po drugie zalosne wyłudzenie informacji ile płacili by pensje itd.sam nick mowi o sobie ze jest to idiotyczne podszycie sie pod pseudo zainteresowana osobe.Osobiscie Panów wspólników bardzo polubilem, wiec az mnie trzęsie ze złości że ludzie tacy wredni potrafia być. Jest to spółka nie potrzebuja zbednych szpiegow.oby tak dalej pozdrowienia.
zdjecie uzytkownika
cycata lwowska - 2014-11-24 20:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co się irytujesz ?! wolna Polska można pisać chciałbym Ci przypomnieć że to strona jest o Gastroprestige a nie nowych firemkach - zainteresowanym polecam strone z długami gdzie od przyszłego pracodawcy możesz wykupić dług innej osoby (bodajze z nawojowej stolarz) która do dnia dzisiejszego nie została wypłacona więc powodzenia w negocjacji wynagrodzenia miesięcznego. IMO jak sobie tak świetnie radzą to dlaczego nie potrzebują dodatkowych rąk na pokład? "zbednych szpiegow" ? coś tu jest nie tak?
zdjecie uzytkownika
piaskiem po hondzie - 2014-11-26 21:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [GN 1/1 - 2013-11-20 10:31:50]:
dokladnie tak - dzisiaj stała zlota honda pod prestizem w zoo - widocznie teraz niski bioły ma tam prywatny parking z montorinigiem na swoje autko
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-11 16:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajcie nikt nie jest anonimowy w internecie...glupstwa wypisujecie zamiast zajac się wlasnymi sprawami.Co kogoś to interesuje jakie auta tam stoją?a po pierwsze z "biolym" jak to ktoś wyżej napisał ta firma nie ma nic wspólnego. Zanim zaczniecie wypisywac glupoty uzyskajcie aktualne informacje. Postanowilem sie tutaj wypowiedziec bo az oczy bola gdy się takie głupoty czyta.
zdjecie uzytkownika
sekretarka - 2014-12-13 20:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dokładnie w necie można znaleźć wiele ciekawych informacji:

"Przystępujący do licytacji winni wpłacić w kancelarii komornika wadium w wysokości 10% ceny oszacowania.

Ruchomości będące przedmiotem niniejszej licytacji można oglądać do dnia licytacji w miejscu zajęcia - Nowy Sącz,(usunięte przez administratora) - "GASTROPRESTIGE".

Ruchomości można oglądać w dzień licytacji w miejscu i czasie oznaczonym wyżej. Cena wywołania wynosi 1/2 wartości szacunkowej. "
- komornik sadowy n.sacz

"krisns1 Witajcie :) Jestem umówiony dzisiaj z Parą w hotelu k/Opola. Jeżeli macie ochotę się zabawić to zapraszam. Mogę Was zabrać a później razem wrócimy. Co Wy na to ? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-30 16:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czlowieku co cie to interesuje az tak bardzo jestes nienawiścią ogarniety.to jest strona gastro prestige a nie gastro prestige group, wiec bardzo proszę nie wypowiadac sie na temat nowej firmy.zazdrosni ludzie ktorzy wyladowali na bezrobiciu pisza takie nie istotne rzeczy, co ma to jakimi autami jezdza idt do jakosci ich pracy? Prosze najpierw poinformować sie o jakosci dzialania tej firmy a pozniej puszczac plotki.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-12-31 19:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam kiedys pracowalem jak bioly jeszcze byl i nie narzekalem bylo spokko
zdjecie uzytkownika
woronicza - 2015-01-04 19:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nazwa jest prawie identyczna (zbieżność?), gdy komornik zablokowal lokal gastroprestige na kopernika 11 - tuz obok na drzwiach mozna było wejsc do firmy gastroprestige spzoo - jak to ktos pisal nawet urzedy mialy z tym problem;) "nie mamy nic wspolnego z gastroprestige " firma tutaj to gastroprestige sp zoo -uzywaja ten sam tel co gastropresige, meile oraz www - company: Prestige street: ul. Kilinskiego 46 (wczesniejsza siedziba przed kopernika 11)city: 33-300 Nowy Sacz location: PL phone: +48.184443543 - oczywiście to są plotki dla kumatych wiadomo o co kaman - co jeszcze laczy? dwoch handlowcow z gastroprestige jak to napisal uzytkownik cytuje: GN 1/1 : "Ale do rzeczy, jak działa polskie prawo właściciel narobił długów i otwiera kolejną firmę (tylko w PL) dodatkowo ma pizzerię w KR. Wpadli na pomysł, że jak założą Sp. z o.o. to będą bezpieczni :)"
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gastroprestige Krzysztof Florek
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gastroprestige Krzysztof Florek?
Zadaj pytanie
x