Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gastroprestige Krzysztof Florek

Pracowałeś w firmie Gastroprestige Krzysztof Florek i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jan23 - 2014-03-06 12:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej, ze rozmawiają o firmie niż gdyby nic nie mówili. Oznacza to, ze firma jest zagrożeniem dla konkurencji stąd tyle negatywnych opinii. Swoją drogą każda firma przez tak długi okres działania mogła zapracować na część negatywów - nikt nie jest idealny (nawet papież ma swoich zaciekłych wrogów) a wiedza wewnętrzna o zdarzeniach w firmie świadczy jedynie o żalu byłych pracowników -
każdy myślący wyrobi sobie zdanie analizując treść i poziom wypowiedzi.
W dzisiejszych czasach za pieniądze można kupić dobrą opinię lub certyfikat rzetelności. Skoro firmie nie zależy na opinii na tym forum to zapewne sama się broni poprzez oferowany produkt i jakość obsługi. Pozdrowienia dla myślących
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-03-10 13:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Nowym Sączu podaje do publicznej wiadomości, w lokalu dłużnika pod adresem: Kopernika 11, 33-300 Nowy Sącz, odbędzie się w trybie ustalonym w art. 867 kpc licytacja ruchomości - Ruchomości będące przedmiotem niniejszej licytacji można oglądać do dnia licytacji w miejscu zajęcia - Nowy Sącz, ul. Kopernika 11 - "GASTROPRESTIGE".
zdjecie uzytkownika
zumba - 2014-03-22 10:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm.. ta trzyminutowa zajawka o firmie mówi coś innego http://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=LSq0HxVsM0o ..
zdjecie uzytkownika
czorny - 2014-03-24 07:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przystępujący do licytacji winni wpłacić w kancelarii komornika wadium w wysokości 10% ceny oszacowania.

Ruchomości będące przedmiotem niniejszej licytacji można oglądać do dnia licytacji w miejscu zajęcia - Nowy Sącz,(usunięte przez administratora) - "GASTROPRESTIGE".

Ruchomości można oglądać w dzień licytacji w miejscu i czasie oznaczonym wyżej. Cena wywołania wynosi 1/2 wartości szacunkowej.
zdjecie uzytkownika
ratata - 2014-04-12 10:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do GN 1/3 rozgryzles sprawe napewno to współpracownik gogusia auto reklame robi bo tyle potrafi.musza sie biedni jakos ratowac wyszlo moj drogi ilu wiernych fanow miales panie papausie ;)(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pies w ciąży - 2014-04-16 08:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedni mają FEJSIKA inni maja OPINIE GOWORK 23 osoby obserwują wątek tysiące ten wątek czyta i dwóch w majtki sika :)
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-05-03 11:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrzy sa.[usunięte przez admina]zazdrosne takie bzdety pisza Pan [usunięte przez admina] i Pan [usunięte przez admina]sa rzetelnymi wspolpracownikami, a ci ktorzy nie moga dalej sie wybić to takie bzdety pisza.niestety zazdrosc bierze gore.firme moge serdecznie polecic oczywiscie ta aktualna gastro presige group.polecam
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-03 14:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tobie @normalny udało się jakoś przebić? jeśli chciałbym aplikować do Gastroprestigegroup to mam obecnie szanse?
zdjecie uzytkownika
wierzyciel - 2014-06-10 10:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sprzedam bude dla psa fajna z drewna daszek okuty więcej info w nowym saczu piramowicza 11 kontaktowac się ze specjalistami ds. handlu
zdjecie uzytkownika
wolny - 2014-06-20 19:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wierzyciel - 2014-06-10 10:28:48]:
no na piramowicza tam jest dobra buda a raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod budynkiem siedza nieciekawe typy,a do tego zwoza sobie dziewczyny z roksy i tak dziala firma rzetelna uczynna w takich warunkach przyjmuja klientow? ? kto madry wie o co chodzi i czym ta firma sie zajmuje.szefostwo tutaj na forum probuje obronic dobre imie,ale z komentarzy innych osob wynika ze nie bardzo im to wychodzi.
zdjecie uzytkownika
bieznik - 2014-06-22 21:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzedaja budy, sprzedaja auta jak wiecie tonący się brzytwy chwyta eheh - dziewczynki zwoza ? u starego widzieli i sie rozochocili mlody zwozi i chce sie dorobic jak stary
zdjecie uzytkownika
projektantka - 2014-06-27 08:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no do takiego desperata co się na portalu "zbiornik" ogłasza na rozmowę próbna bym nie poszła - no chyba że z mężem - ale jak tu pracować ? czyli jednak to prawda co tutaj w komentarzach jest napisane
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-06-30 09:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do stary-nie jestes taki stary bo mlody,bylemu szefowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiasz ? dal wam wszystko tel biuro itp ale zeby od tej budy i dziewczynek odwrocic uwage to trzeba o nim napisac.do Bieznik -masz tyle racji,wiele razy widzialem jak najmlodszy tam urzeduje z jakas lala wypindrzona,a podobno zonaty.kasa z aut i bud uderzyla mu do glowy,cuz konkurencja nie spi :D
zdjecie uzytkownika
juko - 2014-06-30 13:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wolny - 2014-06-20 19:10:40]:
tutaj w ogóle czytając te wszelkie opinie o Gastroprestige można dojść do wielu naprawdę dziwnych wniosków
zdjecie uzytkownika
mlodszy - 2014-06-30 20:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juko jakich np ?
zdjecie uzytkownika
juko - 2014-06-30 21:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
że jest bardzo dużo liczba osób niezadowolonych z współpracy z tą firmą począwszy od pracowników, a kończąc na końcowych klientach którzy piszą tutaj swoją opinię oraz informują o rzeczach których na zewnątrz nie widać - komornicy, zmiany nazwy/właścicieli wprowadzające ludzi w błąd nawet urzędy przy kontroli miały problem czy to firma gastroprestige czy gastro prestige zoo - prawdą jest jak wszystko by było ok z nimi to tego wątku by nie było a tak zmiana nazwy, komornicy, sądy, portale lekkich obyczajów - komentarze wiele osób i jedna która broni jak lwa imie firmy - pewnie to ten z doświadczeniem który sprzedawał gumy i spłóczki do kibli
zdjecie uzytkownika
mlodszy - 2014-06-30 21:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tutaj z Toba sie zgodze gdyby wszystko bylo dobrze nie bylo by tyle opini negatywnych,sam przejezdzam tamtędy i widzę jak jest kto sie tam kreci itp,wystarczy w piatek i sob wieczorem tam przejechac.maja nowy lokal jak ktos w poprzednich watkach wyzej napisal z rodziny tego pracownika tzn udzialowca,a ile razy widuje poznym wieczorem ze tylko ten facet tam jest,czyżby wykorzystywal wolny czas na inne interesy,lub plcie przeciwne ? jak to sie mówi wolnosc .... w swoim domku.albo najciemniej pod latarnia..bronia ci co autoreklame robia ktoz inny.
zdjecie uzytkownika
juko - 2014-07-05 08:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wypowiedź Twoja świadczy tylko o braku argumentów na w/w informacje tym samym świadczy że jesteś ściśle związany z firemką a ton i sposób pisania pokazuje że nie masz tak naprawdę nic do powiedzenia, pomyliłeś mnie z kimś innym nie jestem rozgoryczoną panią od zamówień, ani panem od serwisów, ani też panią od rysowania, ani też panem od nabojów, ani panem od mebli, ani też panią z sekretariatu, ani też panem od rozwożenia towaru, nie jestem panem który daje w szyje, ani też panem od odzieży, nie jestem też panem od zwierzątek, ani starszym panem od komputera, nie jestem panem od motorów, ani panem od wożenia szefa, ani chłopkiem od przywożenia dziewczynek - i wiedz że jeśli ktoś znajomy będzie szukał pracy nie polecę was ze względu na te wszystkie historie - można ogłosić co osoba to inna historia w firmie tylko jest jeden wspólny mianownik ocena NEGATYWNA - a opluwanie wypowiadających się na forum jest bezsilność i potwierdza że prawdą jest: że firmą interesują się komornicy, są zmiany nazwy/właścicieli wprowadzające ludzi w błąd nawet urzędy przy kontroli miały problem czy to firma gastroprestige czy gastro prestige zoo, firma gastroprestige zlicytowana poprzez komornika jakiś czas temu - zgodnie z wypowiedziami na tym forum oraz firma gastroprestige zoo która posiada "czyste konto" która stacjonowała pod zamkniętymi drzwiami na kopernika przez komornika pierwszej firmy aby klienci nic nie podejrzewali, na różnorakich portalach z licytacjami długów ludzie którzy nie mogą otrzymać wynagrodzenia za prace sprzedają swoje wierzytelności wobec gastroprestige - co do dalszej Twojej wypowiedzi widać że masz spore doświadczenie ale w sprzedaży uszczelek i syfonów do brodzików - co do flustracji był taki jeden kris z nowego sacza co ogłaszał się na portalu z kamerkami z dziewczynkami nawet zdjęcia zamieszczał - się ludzie śmieją - i telefon podał a tam szok toz to bioły no przycisło chłopa w zimie bo na taki desperacki czyn nie każdy się posunie - jak to kiedys ktos powiedział ma chłop wysokie libido
zdjecie uzytkownika
don - 2014-07-05 13:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juko - 2014-07-05 08:46:42]:
zgadzam się z Tobą @Juko, tamten gość po prostu nie miał argumentów i zaczął pisać w taki sposób jaki potrafi najlepiej
zdjecie uzytkownika
gastro-fajka - 2014-07-05 15:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obrońce uciśnionych - wyrzucili w kosmos = banieczki mydlane maja to do siebie że szybko pękają TOŻTO ponad 2500 lat temu już Heraklit z Efezu wiedział: "Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" - ostatnio bedąc w sadeckiej drukarni temat gastroprestige i samochody czy któryś z forumowiczów wyjaśni nam o co chodzi z tymi samochodami kupywali sprzedalali o co kaman?
zdjecie uzytkownika
tuchow - 2014-07-06 23:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie masakra jednym słowem teraz już wiem czemu mnie zbywali
zdjecie uzytkownika
mlodszy - 2014-07-07 17:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juko a czy gdybym byl jak to uwazasz scisle powiazany z firma,to czy pisalbym takie komentarze ?chyba wiadomo ze nie.widac ze zupełnie nie zrozumiałes mojego przekazu.Nie ważne,napisalem co wiem i nie mam zamiaru opluwac czy szykanowac kogos,ponieważ to nie moj cel oraz każdy ma prawo wolnej wypowiedzi.jedno co jeszcze dodam mylicie pojecia dlugi to mial p.krzysztof,ta firma jest czysta tylko działają juz na swoim ale z klientani p.krzysztofa.co nie zmienia faktu ze w godzinach pracy roznymi rzeczami "dziwnymi" sie zajmuja.
zdjecie uzytkownika
juko - 2014-07-08 07:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedz moja skierowalem do komentarza użytkownika "obrońca ucisnionych" a nie do Ciebie - ze względu na charakter i ton wypowiedzi administratorzy wyrzucili szybciutko do kosza
zdjecie uzytkownika
mlodszy - 2014-07-09 14:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomyslalem ze to do mnie, ponieważ Twoja odpowiedź była pod moim komentarzem.No tak co nie wygodne najlepiej usunac.
zdjecie uzytkownika
jamal - 2014-07-09 18:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlodszy - 2014-07-09 14:53:00]:
następny chyba nie doczytał , że na tym forum występuje coś takiego jak regulamin. Jeśli wypowiedź jest przekraczająca pewne granice to administratorzy mają przecież pełne prawo, żeby taki post wyrzucić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gastroprestige Krzysztof Florek
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x