brak logo

Gastroprestige Krzysztof Florek

Nowy Sącz

Opinie o Gastroprestige Krzysztof Florek

szymek 2013-06-20 15:49:49
kiedys były premie hehe 50 zł raz na rok hehe smiech na sali. Nadgodziny? A czy tam jest jakis znawca przepisow prawa pracownika? Szukaja samych niewolnikow, biuro czynne do 17 a ty (usunięte przez administratora)cala dobe ...
nik krater 2013-08-15 12:02:32
za moich czasów w tym prestiszu te premie były za nadgodziny haha smiech na sali nadgodzin było więcej jak zwykłych godzin roboczych przez miesiąc, rok itd. Nie traćcie czasu bo jako zwykły pracownik dostaniesz tyle śmieci do podpisania jakbyś miał być co najmniej jakimś kierownikiem hehehe - uważajcie na obiecanki bo sie zawiedziecie tak jak ja kiedyś...
podwykonawca 2013-10-09 09:29:51
Proszę nie zawierać kontaktów handlowych z tą firmą (usunięte przez administratora)
alibaba 2013-10-13 15:22:40
potwierdzam, siedzibę aktualnie maja w pokoju 3x2 :) a firmowe auta do sprzedania w pobliskim komisie na tarnowskiej :) chyba coś to znaczy?
basienka 2013-11-17 17:11:09
darek: z opinie mojego znjomego w firmie nie bylo nadgodzin szef kapnol cos za wyrobione nadgodziny w miesiacu - nie adekwatne do wykonanej pracy - jak zamierzasz tam pracowac to rob notatki co o ktorej godzinie kto z kim ile godzin gdzie wyjazd gdzie montaz gdzie delegacja notuj notuj notuj a potem w razie (usunięte przez administratora)
mariusz: w firmie ostatnio dzieja sie dziwne rzeczy od kilkunastu miesiecy - wlasciciel jest prezesem spolki salto group w mikolowie - moze dlatego iz maja problemy rodzinne, tez widzialam auto na komisie, pracownicy w saczu- i to prawa reka zalozyli nowa spolke gastroprestigegroup czyzby matka corka firma?
siedzibe maja podobno wynajmuja (u rodziny jednego z pracownikow) na piramowicza 11 w budynku gdzie meble - problemy z platnosciami byly obecne w gastroprestige

odpowiedz sobie sam na pytanie czy to zmieni sie w gastroprestige group jak tam ci sami ludzi pracuja?
2
GN 1/1 2013-11-20 10:31:50
Najdziwniejsze jest to że na aukcji jednego z komorników działających przy sądzie rejonowym w NS wystawione są / były ruchomości tej firmy. A właściciel GASTROPRESTIGE jest bankrutem zlicytowanym. Pracownicy zaczynają kombinować na własną rękę. Ale do rzeczy, jak działa polskie prawo właściciel narobił długów i otwiera kolejną firmę (tylko w PL) dodatkowo ma pizzerię w KR. Wpadli na pomysł, że jak założą Sp. z o.o. to będą bezpieczni :)
2
GROUP GOGUŚ 2013-11-26 07:50:39
Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Nowym Sączu(usunięte przez administratora)podaje do publicznej wiadomości, że w dniu 29-08-2013 o godz. 09:00 w lokalu dłużnika pod adresem: Kopernika 11, 33-300 Nowy Sącz, odbędzie się w trybie ustalonym w art. 867 kpc druga licytacja ruchomości, Ruchomości będące przedmiotem niniejszej licytacji można oglądać do dnia licytacji w miejscu zajęcia - Nowy Sącz, ul. Kopernika 11 - "GASTROPRESTIGE".

Ruchomości można oglądać w dzień licytacji w miejscu i czasie oznaczonym wyżej.

niebawem trzecia licytacja komornicza
2
Papuas 2014-01-02 21:02:05
Z treści opinii można wywnioskować, iż jeden były pracownik prowadzi dialog sam ze sobą wylewając jad i frustracje na forum niszowego portalu i kryjąc się pod różnymi nickami (nic trudnego). Z informacji jakie posiadam firma radzi sobie bardzo dobrze i ma rzeszę stałych i zadowolonych klientów a ich liczba ciągle rośnie. Ludzie prowadzący biznes w branży gastronomicznej nie maja czasu siedzieć przed kompem i czytać bzdur, kontaktują się z fachowcami, których znają od lat i tylko dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży tego typu firmy mogą funkcjonować. Ostatnio firma była współorganizatorem pokazu kulinarnego, na którym miałem okazję być jako zaproszony gość (prowadzę gastronomię) więc nie wiem o jakie problemy chodzi. Czasami komuś wydaje się, że liźnie trochę wiedzy na temat działalności w danej branży i po roku założy firmę, rozniesie 100 katalogów i będzie prowadził biznes. Niestety praca w gastronomii to nie sprzedaż ziemniaków na bazarze ani klejenie znaczków na poczcie. Jak nie ma się doświadczenia i zaprzyjaźnionych klientów w wąskim gronie ludzi prowadzących działalność gastronomiczną to pozostaje wylewanie żalów w internecie.
1
GN 1/3 2014-01-27 12:44:21
:) skoro niszowy portal to po co te tłumaczenia ! oraz auto reklama ! zapewne nowy wspólnik gogusia !
byłe pracownice i pracownicy 2014-01-29 11:56:18
proszę wziąć pod uwagę fakt że kilku byłych pracownic i pracowników firmy gastroprestige wygrało sprawy w sądzie pracy za nie wypłacanie wynagrodzeń i niektórym się udało gdyż odzyskali pieniądze - bo aktualnie nawet komornicy maja problem z odzyskaniem pieniędzy, podobno zajęte jest całe biuro - a tymczasem otworzyła się firma pod zajętym biurem łudząco przypominając stara firmę...
Wiesław 2014-01-29 14:13:25
Oj tak najlepsze było jak zaginął na magazynie nowinki prosto z Włoch bemar ciekawe czy czy zacny papuas nie wie cos na ten temat i noże pokazowe gdzieś wcielo oj chodził stary zły nawet pani sprzątaczka mówiła ze tylko jeden był w biurze ...
2
Ratko 2014-02-05 11:40:21
Widzę wiadomości z pierwszej ręki, były pracownik skrzywdzony przez los.
Utrata dojnej krówki bardzo boli- co można wywnioskować z wpisów.
Ludzie sobie radzą najlepiej jak potrafią jedni działają dalej w tej samej branży.
Z tego co się orientuję byli serwisanci nie mogą do tej pory odnaleźć się w brutalnej rzeczywistości rynku pracy- co świadczy o ich kwalifikacjach, oraz o fachowości. Dumnie otwarte nowe firmy dotacje z UP, z myślą że chwycili Boga za nogi, co brutalnie pokazała rzeczywistość po 12- miesiącach czas zwinąć żagle!!!
Życzę każdemu Powodzenia i sukcesów w tym co robi:)
złamał ręke 2014-03-04 16:35:13
śmiechu warte dagrasso nie wspolpracuje juz z gastropretige ostatnia realizacja moze byla w 2012 roku po perypetiach handlowca z bojna wyobraźnia gdzie na 10 elementów wróciło 8 bo nie pasowało - meble niby na wymiar eheeh - rozrozznijcie gastroprestige od gastroprestige group jedno z drugim nie ma nic wsolnego w pierwszej był pestiż do 2010 roku a w drugiej jest Grupa w pokoju:)
Jan23 2014-03-06 12:48:43
Lepiej, ze rozmawiają o firmie niż gdyby nic nie mówili. Oznacza to, ze firma jest zagrożeniem dla konkurencji stąd tyle negatywnych opinii. Swoją drogą każda firma przez tak długi okres działania mogła zapracować na część negatywów - nikt nie jest idealny (nawet papież ma swoich zaciekłych wrogów) a wiedza wewnętrzna o zdarzeniach w firmie świadczy jedynie o żalu byłych pracowników -
każdy myślący wyrobi sobie zdanie analizując treść i poziom wypowiedzi.
W dzisiejszych czasach za pieniądze można kupić dobrą opinię lub certyfikat rzetelności. Skoro firmie nie zależy na opinii na tym forum to zapewne sama się broni poprzez oferowany produkt i jakość obsługi. Pozdrowienia dla myślących
adam 2014-03-10 13:40:22
Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Nowym Sączu podaje do publicznej wiadomości, w lokalu dłużnika pod adresem: Kopernika 11, 33-300 Nowy Sącz, odbędzie się w trybie ustalonym w art. 867 kpc licytacja ruchomości - Ruchomości będące przedmiotem niniejszej licytacji można oglądać do dnia licytacji w miejscu zajęcia - Nowy Sącz, ul. Kopernika 11 - "GASTROPRESTIGE".
czorny 2014-03-24 07:28:31
Przystępujący do licytacji winni wpłacić w kancelarii komornika wadium w wysokości 10% ceny oszacowania.

Ruchomości będące przedmiotem niniejszej licytacji można oglądać do dnia licytacji w miejscu zajęcia - Nowy Sącz,(usunięte przez administratora) - "GASTROPRESTIGE".

Ruchomości można oglądać w dzień licytacji w miejscu i czasie oznaczonym wyżej. Cena wywołania wynosi 1/2 wartości szacunkowej.
ratata 2014-04-12 10:33:40
Do GN 1/3 rozgryzles sprawe napewno to współpracownik gogusia auto reklame robi bo tyle potrafi.musza sie biedni jakos ratowac wyszlo moj drogi ilu wiernych fanow miales panie papausie ;)(usunięte przez administratora)
pies w ciąży 2014-04-16 08:59:51
jedni mają FEJSIKA inni maja OPINIE GOWORK 23 osoby obserwują wątek tysiące ten wątek czyta i dwóch w majtki sika :)
normalny 2014-05-03 11:18:53
Dobrzy sa.[usunięte przez admina]zazdrosne takie bzdety pisza Pan [usunięte przez admina] i Pan [usunięte przez admina]sa rzetelnymi wspolpracownikami, a ci ktorzy nie moga dalej sie wybić to takie bzdety pisza.niestety zazdrosc bierze gore.firme moge serdecznie polecic oczywiscie ta aktualna gastro presige group.polecam
wierzyciel 2014-06-10 10:28:48
sprzedam bude dla psa fajna z drewna daszek okuty więcej info w nowym saczu piramowicza 11 kontaktowac się ze specjalistami ds. handlu
3
wolny 2014-06-20 19:10:40
no na piramowicza tam jest dobra buda a raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod budynkiem siedza nieciekawe typy,a do tego zwoza sobie dziewczyny z roksy i tak dziala firma rzetelna uczynna w takich warunkach przyjmuja klientow? ? kto madry wie o co chodzi i czym ta firma sie zajmuje.szefostwo tutaj na forum probuje obronic dobre imie,ale z komentarzy innych osob wynika ze nie bardzo im to wychodzi.
bieznik 2014-06-22 21:23:22
sprzedaja budy, sprzedaja auta jak wiecie tonący się brzytwy chwyta eheh - dziewczynki zwoza ? u starego widzieli i sie rozochocili mlody zwozi i chce sie dorobic jak stary
projektantka 2014-06-27 08:52:54
no do takiego desperata co się na portalu "zbiornik" ogłasza na rozmowę próbna bym nie poszła - no chyba że z mężem - ale jak tu pracować ? czyli jednak to prawda co tutaj w komentarzach jest napisane
1
mlody 2014-06-30 09:34:33
do stary-nie jestes taki stary bo mlody,bylemu szefowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiasz ? dal wam wszystko tel biuro itp ale zeby od tej budy i dziewczynek odwrocic uwage to trzeba o nim napisac.do Bieznik -masz tyle racji,wiele razy widzialem jak najmlodszy tam urzeduje z jakas lala wypindrzona,a podobno zonaty.kasa z aut i bud uderzyla mu do glowy,cuz konkurencja nie spi :D
mlodszy 2014-06-30 20:18:12
juko jakich np ?
juko 2014-06-30 21:17:07
że jest bardzo dużo liczba osób niezadowolonych z współpracy z tą firmą począwszy od pracowników, a kończąc na końcowych klientach którzy piszą tutaj swoją opinię oraz informują o rzeczach których na zewnątrz nie widać - komornicy, zmiany nazwy/właścicieli wprowadzające ludzi w błąd nawet urzędy przy kontroli miały problem czy to firma gastroprestige czy gastro prestige zoo - prawdą jest jak wszystko by było ok z nimi to tego wątku by nie było a tak zmiana nazwy, komornicy, sądy, portale lekkich obyczajów - komentarze wiele osób i jedna która broni jak lwa imie firmy - pewnie to ten z doświadczeniem który sprzedawał gumy i spłóczki do kibli
1
mlodszy 2014-06-30 21:31:29
tak tutaj z Toba sie zgodze gdyby wszystko bylo dobrze nie bylo by tyle opini negatywnych,sam przejezdzam tamtędy i widzę jak jest kto sie tam kreci itp,wystarczy w piatek i sob wieczorem tam przejechac.maja nowy lokal jak ktos w poprzednich watkach wyzej napisal z rodziny tego pracownika tzn udzialowca,a ile razy widuje poznym wieczorem ze tylko ten facet tam jest,czyżby wykorzystywal wolny czas na inne interesy,lub plcie przeciwne ? jak to sie mówi wolnosc .... w swoim domku.albo najciemniej pod latarnia..bronia ci co autoreklame robia ktoz inny.
juko 2014-07-05 08:46:42
wypowiedź Twoja świadczy tylko o braku argumentów na w/w informacje tym samym świadczy że jesteś ściśle związany z firemką a ton i sposób pisania pokazuje że nie masz tak naprawdę nic do powiedzenia, pomyliłeś mnie z kimś innym nie jestem rozgoryczoną panią od zamówień, ani panem od serwisów, ani też panią od rysowania, ani też panem od nabojów, ani panem od mebli, ani też panią z sekretariatu, ani też panem od rozwożenia towaru, nie jestem panem który daje w szyje, ani też panem od odzieży, nie jestem też panem od zwierzątek, ani starszym panem od komputera, nie jestem panem od motorów, ani panem od wożenia szefa, ani chłopkiem od przywożenia dziewczynek - i wiedz że jeśli ktoś znajomy będzie szukał pracy nie polecę was ze względu na te wszystkie historie - można ogłosić co osoba to inna historia w firmie tylko jest jeden wspólny mianownik ocena NEGATYWNA - a opluwanie wypowiadających się na forum jest bezsilność i potwierdza że prawdą jest: że firmą interesują się komornicy, są zmiany nazwy/właścicieli wprowadzające ludzi w błąd nawet urzędy przy kontroli miały problem czy to firma gastroprestige czy gastro prestige zoo, firma gastroprestige zlicytowana poprzez komornika jakiś czas temu - zgodnie z wypowiedziami na tym forum oraz firma gastroprestige zoo która posiada "czyste konto" która stacjonowała pod zamkniętymi drzwiami na kopernika przez komornika pierwszej firmy aby klienci nic nie podejrzewali, na różnorakich portalach z licytacjami długów ludzie którzy nie mogą otrzymać wynagrodzenia za prace sprzedają swoje wierzytelności wobec gastroprestige - co do dalszej Twojej wypowiedzi widać że masz spore doświadczenie ale w sprzedaży uszczelek i syfonów do brodzików - co do flustracji był taki jeden kris z nowego sacza co ogłaszał się na portalu z kamerkami z dziewczynkami nawet zdjęcia zamieszczał - się ludzie śmieją - i telefon podał a tam szok toz to bioły no przycisło chłopa w zimie bo na taki desperacki czyn nie każdy się posunie - jak to kiedys ktos powiedział ma chłop wysokie libido
4
gastro-fajka 2014-07-05 15:38:09
obrońce uciśnionych - wyrzucili w kosmos = banieczki mydlane maja to do siebie że szybko pękają TOŻTO ponad 2500 lat temu już Heraklit z Efezu wiedział: "Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" - ostatnio bedąc w sadeckiej drukarni temat gastroprestige i samochody czy któryś z forumowiczów wyjaśni nam o co chodzi z tymi samochodami kupywali sprzedalali o co kaman?
tuchow 2014-07-06 23:40:41
normalnie masakra jednym słowem teraz już wiem czemu mnie zbywali
1
mlodszy 2014-07-07 17:22:16
Juko a czy gdybym byl jak to uwazasz scisle powiazany z firma,to czy pisalbym takie komentarze ?chyba wiadomo ze nie.widac ze zupełnie nie zrozumiałes mojego przekazu.Nie ważne,napisalem co wiem i nie mam zamiaru opluwac czy szykanowac kogos,ponieważ to nie moj cel oraz każdy ma prawo wolnej wypowiedzi.jedno co jeszcze dodam mylicie pojecia dlugi to mial p.krzysztof,ta firma jest czysta tylko działają juz na swoim ale z klientani p.krzysztofa.co nie zmienia faktu ze w godzinach pracy roznymi rzeczami "dziwnymi" sie zajmuja.
juko 2014-07-08 07:27:24
Odpowiedz moja skierowalem do komentarza użytkownika "obrońca ucisnionych" a nie do Ciebie - ze względu na charakter i ton wypowiedzi administratorzy wyrzucili szybciutko do kosza
mlodszy 2014-07-09 14:53:00
Pomyslalem ze to do mnie, ponieważ Twoja odpowiedź była pod moim komentarzem.No tak co nie wygodne najlepiej usunac.
caryca 2014-10-03 08:38:40
zielone UFOludki w natarciu - kiedy wylatują w kosmos?
2
wloszka 2014-10-03 22:47:57
bioly wyleciał juz w kosmos - pociagnie i ich kwestia czasu
stary 2014-10-03 23:59:37
Oni ciągnął sie sami nikt im nie musi w tym pomagac:) zaczynaja zyc jak on więc szybko pojda.
2
stary 2014-10-04 00:07:47
A tak wogole co oni teraz robia handel zamienny sie skonczyl trzeba zyc na wlasna kieszen:-D
3
tuchowianka 2014-10-04 21:26:02
przestraszyli się - to zmienili logo i napis ale dalej wprowadzają w błąd konsumenta - zlicytowana poprzez komornika firma gastroprestige i firma gastro prestige group - ciekawe jak na to Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów
3
gosc 2014-10-25 15:04:56
Nie, nie zatrudniaja.ile osob tyle opinii pozdrawiam
gosc 2014-11-19 00:23:29
Wolne zarty twrda marysia przestan sie podszywac co zazdrosc w oczy kole? Nie zatrudniają nikogo bo swietnie sobie radza sami czy pisali jakies ogloszenie o przyjeciu? Wiec wscibski gosciu odpusc glupie komentarz e
gosc 2014-11-19 00:29:33
A po drugie zalosne wyłudzenie informacji ile płacili by pensje itd.sam nick mowi o sobie ze jest to idiotyczne podszycie sie pod pseudo zainteresowana osobe.Osobiscie Panów wspólników bardzo polubilem, wiec az mnie trzęsie ze złości że ludzie tacy wredni potrafia być. Jest to spółka nie potrzebuja zbednych szpiegow.oby tak dalej pozdrowienia.
cycata lwowska 2014-11-24 20:52:32
Co się irytujesz ?! wolna Polska można pisać chciałbym Ci przypomnieć że to strona jest o Gastroprestige a nie nowych firemkach - zainteresowanym polecam strone z długami gdzie od przyszłego pracodawcy możesz wykupić dług innej osoby (bodajze z nawojowej stolarz) która do dnia dzisiejszego nie została wypłacona więc powodzenia w negocjacji wynagrodzenia miesięcznego. IMO jak sobie tak świetnie radzą to dlaczego nie potrzebują dodatkowych rąk na pokład? "zbednych szpiegow" ? coś tu jest nie tak?
2
piaskiem po hondzie 2014-11-26 21:55:02
dokladnie tak - dzisiaj stała zlota honda pod prestizem w zoo - widocznie teraz niski bioły ma tam prywatny parking z montorinigiem na swoje autko
2
gość 2014-12-11 16:21:28
Pamiętajcie nikt nie jest anonimowy w internecie...glupstwa wypisujecie zamiast zajac się wlasnymi sprawami.Co kogoś to interesuje jakie auta tam stoją?a po pierwsze z "biolym" jak to ktoś wyżej napisał ta firma nie ma nic wspólnego. Zanim zaczniecie wypisywac glupoty uzyskajcie aktualne informacje. Postanowilem sie tutaj wypowiedziec bo az oczy bola gdy się takie głupoty czyta.
sekretarka 2014-12-13 20:51:15
dokładnie w necie można znaleźć wiele ciekawych informacji:

"Przystępujący do licytacji winni wpłacić w kancelarii komornika wadium w wysokości 10% ceny oszacowania.

Ruchomości będące przedmiotem niniejszej licytacji można oglądać do dnia licytacji w miejscu zajęcia - Nowy Sącz,(usunięte przez administratora) - "GASTROPRESTIGE".

Ruchomości można oglądać w dzień licytacji w miejscu i czasie oznaczonym wyżej. Cena wywołania wynosi 1/2 wartości szacunkowej. "
- komornik sadowy n.sacz

"krisns1 Witajcie :) Jestem umówiony dzisiaj z Parą w hotelu k/Opola. Jeżeli macie ochotę się zabawić to zapraszam. Mogę Was zabrać a później razem wrócimy. Co Wy na to ? (usunięte przez administratora)
3
gość 2014-12-30 16:52:17
Czlowieku co cie to interesuje az tak bardzo jestes nienawiścią ogarniety.to jest strona gastro prestige a nie gastro prestige group, wiec bardzo proszę nie wypowiadac sie na temat nowej firmy.zazdrosni ludzie ktorzy wyladowali na bezrobiciu pisza takie nie istotne rzeczy, co ma to jakimi autami jezdza idt do jakosci ich pracy? Prosze najpierw poinformować sie o jakosci dzialania tej firmy a pozniej puszczac plotki.
pablo 2014-12-31 19:38:20
Ja tam kiedys pracowalem jak bioly jeszcze byl i nie narzekalem bylo spokko
woronicza 2015-01-04 19:54:39
nazwa jest prawie identyczna (zbieżność?), gdy komornik zablokowal lokal gastroprestige na kopernika 11 - tuz obok na drzwiach mozna było wejsc do firmy gastroprestige spzoo - jak to ktos pisal nawet urzedy mialy z tym problem;) "nie mamy nic wspolnego z gastroprestige " firma tutaj to gastroprestige sp zoo -uzywaja ten sam tel co gastropresige, meile oraz www - company: Prestige street: ul. Kilinskiego 46 (wczesniejsza siedziba przed kopernika 11)city: 33-300 Nowy Sacz location: PL phone: +48.184443543 - oczywiście to są plotki dla kumatych wiadomo o co kaman - co jeszcze laczy? dwoch handlowcow z gastroprestige jak to napisal uzytkownik cytuje: GN 1/1 : "Ale do rzeczy, jak działa polskie prawo właściciel narobił długów i otwiera kolejną firmę (tylko w PL) dodatkowo ma pizzerię w KR. Wpadli na pomysł, że jak założą Sp. z o.o. to będą bezpieczni :)"
3
Fisk 2016-05-15 13:20:38
Mam takie myśli czasami, że ogólnie bardzo fajnie się współpracowąło kiedyś z Gastroprestige Krzysztof Florek ale to na chwile, podczas wakacji, aczkolwiek chciałbym się dowiedzieć właśnie teraz jak jest po tym czasie i czy naprawdę jest tak super jak piszecie
miły 2016-11-10 12:59:47
Witam,

Czytam tak wszystkie opinie i nie wieżę - wywnioskować można że, już dawno powinni nie istnieć z opinii innych a oni nadal są i działają. Z informacji jakie widzę chyba nie są na takim dnie otworzyli już 3 biura w tym dwa w Nowym Sącz a kolejny chyba w Krakowie, zmienili samochody na nowe - kurcze firma z takimi problemami (chyba że to na kredytach) :) Nikomu źle nie życzę ale chyba w tej branży nie jest tak źle patrząc na konkurencje a nie jest mała IGUANA potentat na skalę krajową- piękny budynek same nowe samochody masę ludzi i tysiące zadowolonych klientów, INVEST HORECA tylko też nie wiem która jest która czy ta z Węgierskiej czy ta z Prusa, CULINA - trochę jak nazwa z produktów z BIEDRONY no ale nazwa sama nie zarabia, KOMA GASTRO, GASTRO SERWISANT, GASTRO 24, LUPA GASTRO, - dużo tego a każdy żyję nic tylko otwierać firmę w tej branży
Zostaw swoją opinię o Gastroprestige Krzysztof Florek - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gastroprestige Krzysztof Florek