TACTICA Pharmaceuticals Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o TACTICA Pharmaceuticals Sp. z o.o.

gość 2015-11-24 16:55
A co było nie tak z tym Witkiem?Może ktoś napisać
5
Marcin 2015-12-01 23:43
Takich jak W. , trzeba omijać z daleka. Mega fałszywy, bez odpowiednich kwalifikacji, burak z wioski któremu się w głowie poprzewracało. Nie mam pojęcia gdzie ten spaślak teraz zatrudnił ale wiem jedno: słoma nigdy z butów nie wychodzi!
4
QB 2015-12-08 19:51
Od kilku miesięcy pracuję w Tactice i szczerze polecam, super atmosfera w pracy, ludzie bardzo spoko, szefostwo również. Podchodzą do zadań z dużym luzem, ale i profesjonalizmem. Duże możliwości rozwoju. Myślę, że warto się samemu przekonać.
1
Ktosia 2015-12-16 23:00
Kto prowadzi rekrutacje na kierownika regionalnego na południu? Wie ktos?
5
nana 2016-01-08 21:42
Jeśli o mnie chodzi nie zamieniłabym firmy na żadną inną, świetna atmosfera, rewelacyjne towarzystwo, indywidualne podejście do pracownika(rzadko gdzie się to zdarza) - także pamiętajcie <wszędzie dobrze że nas nie ma> a TACTICA się zmienia - tylko na lepsze.... a W... no cóż chyba już nikt o nim nie pamięta :) to już przeszłość bez której pracuje się lepiej :) jest komfort pracy i zero mobingu.... POLECAM tylko osobom które faktycznie poważnie myślą o tej branży... to już nie jest trampolina - to poważna i silna, wartościowa firma.... :)
Messi 2016-01-11 00:19
Głuchy a gdzie masz tę ofertę na specjalistę ds. marketingu?
ulek 2016-01-11 12:42
hej! znalazłem u nich prace jako Regionalny Kierownik Sprzedaży, tylko to jest na dział medyczny i jak patrzyłem na inne województwa to też szukaja na to stanowisko.
Nela 2016-01-17 21:55
Witam!
Właśnie aplikuje na stanowisko RKS Dział Medyczny, może mi ktoś powiedzieć cos więcej- ze wcześniejszych wpisów widzę, że firma ok, pracownicy zadowoeleni, ale jakies konkrety?Jaka kasa, flota, z czego dokładnie sa rozliczani kierownicy i Przedstawiciele Medyczni?
przedstawiciel 2016-01-18 18:51
Witam. Czy Tactica przyjmuję osoby bez doświadczenia? Chciałbym pracować jako przedstawiciel medyczny, jednak nie mam doświadczenia na stanowisku przedstawiciela. Podobno oferują szkolenia dla pracowników? Czy są realne szanse na prace na ww. stanowisku? Pozdro
14
yolo 2016-01-27 12:54
Nie wiem napewno ale jak dziewczyny z mkt przyjeżdżają na wizyty w teren to są autem służbowym, ale z tego co wiem to takim na użytek ich działu, także pewnie po to prawka wymagaja. Własne auta oprócz przedstawicieli mają chyba tylko menadzerowie.
Wow 2016-02-16 22:38
A jak wyglada rekrutacja? Jakie pytania mniej wiecej zadaja?
do Wow 2016-02-17 09:08
A o jakie stanowisko pytasz? Pytania chyba wszędzie podobne - o doświadczenie, umiejętności, standardowe mocne i słabe strony, zadanie typu "sprzedaj mi to" itepe
Czytaj ze zrozumieniem 2016-02-19 22:29
Zamiast wypisywać głupoty moze .w końcu zaczniecie odpowiadać na pytania a nie pisac non stop farmazony
1
Technik 2016-02-19 22:33
Jakie warunki oferuja
Bolek 2016-02-22 16:36
-auto: kia ceed
-podstawa netto: 2000
-szkolenia: dobre
-inne: przedstawiciele rotują lepiej niż produkty w aptekach.
12
luk 2016-02-22 17:33
Co masz konkretnie na myśli? Chyba nie jest tak najgorzej skoro teraz puścili reklamę Gardimax medica, widziałem i w tv i w mieście billboardy. W aptece jak robiłem research na ptorzeby rekrutacji to też farmaceuci zaznajomieni z tym i innymi produktami, więc jakoś się to musi kręcić.
jarząbek 2016-02-26 08:04

Firma wspaniała, prezes cudowny człowiek - ciągle pracuje, wszystkiego przypilnuje i jeszcze niektórzy wsadzają mu szpilki- to nie ludzie, to wilki.
"łubu, dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu".
Polecam wszystkim, nie ma lepszej firmy na świecie :)
10
Loki 2016-02-27 12:36
"Jest super, jest super więc o co Ci chodzi..."
1
Krachu 2016-03-11 18:48
Bolek.a dlugo juz tam.pracujesz?
Tom 2016-04-05 17:51
Witam. Ile zarabiają Przedstawiciele? Chce zobaczyć czy rekruterzy mówią prawdę... dziękuję
3
Ziomek 2016-05-03 10:45
A kierownikiem nadal jest pan duze W ?:)
yorgensen 2016-05-03 16:49
no właśnie czy przy tak dużej liczbie ogłoszeń nie jest to czasem projekt na kilka miesięcy???czy na poważnie szukają PM. czy są tam PM z dużym stażem??? jak wygląda system motywacyjny- z wyjątkiem prenii miesięcznej. dodatkowe profity typu opieka medyczna(np.luxmed), karta typu benefit...
nick 2016-05-22 18:19
opirki medycznej ani benefitu nie ma ale od czasu nowego szefa dzialu medycznego ludzie zaczeli brać premie!
2
Bartas 2016-05-25 00:01
To w końcu sa te benefity czy nie ?
Pytam bo kolega wcześniej napisal ze sa. Szefem dzialu byl Witek?
yulek 2016-05-25 09:17
Witolda nie ma już prawie rok kolego.
Bartas 2016-05-25 19:17
Witek chyba jest w medisfar.
A co z tymi benefitami ?
pytanie 2016-06-26 20:20
Ile podstawy brutto oraz jaka jest możliwie realna premia w tej firmie? Jeżeli, któś posiada taką wiedzę bardzo bym prosił o odpowiedź :) Pozdrawiam
1
mirosławek 2016-08-11 08:25
A wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na magazyniera części zamiennych? Załapalbym się bo dają dobre zarobki.
Marcin 2016-08-30 16:48
Czy przyjmują teraz na przedstawiciela farmaceutycznego w Poznaniu ?
Czy ktoś wie.

Marcin
1
PF 2016-09-04 23:28
Tak szukają na Poznań
roma 2016-09-27 17:11
a jakie sa zarobki?
5
Kazzita 2016-10-03 16:31
Hej mam pytanie , idę na rozmowę rekrutacyjna do Tej firmy . Powiedzcie mi jak wygląda zadanie rekrutacyjne ? Czego dotyczy konkretnie ? Czy rzeczywiście 4tyg trwa rekrutacja ?
ka 2016-10-03 23:12
Jakie województwo?
ka 2016-10-03 23:12
Jakie województwo?
Kazzita 2016-10-04 23:25
Mazowieckie :)
Ka wiesz może coś ?
KAIA 2016-10-15 17:00
Pracuje w firmie od kliku miesięcy w dziale MED. Do tej pory bywało różnie jedne rzeczy podobają się mniej drugie bardziej ale generalnie pozytywnie. Niestety w firmie następują dla pracowników nierozumiane zmiany. Zwalniają szefa działu Med. który widać było że ma kompetencje, kulturę i wiedzę. Na ostatnim szkoleniu poznaliśmy nowego szefa, który w dziele OTC ma opinie (usunięte przez administratora) . Niestety na szkoleniu mogliśmy się przekonać, że tak jest. Poziomem kultury, wiedzy zdecydowanie odbiega od Szefowej Marketingu oraz Regionalnych Kierowników - jego odzywki do Przedstawicieli podczas szkolenia dyskwalifikują go jako szefa i autorytet. Nie wiem czym kierował się zarząd - ale już widać, że atmosfera w Zespole MED siadła i ludzie skupiają się na tematach nie związanych ze sprzedażą. wierzę, że taka sytuacja będzie chwilowa i działem będzie zarządzał ktoś z dośw. i wiedzą. Zespół Farmaceutyczny w firmie jest praktycznie zniszczony ,szkoda by było zepsuć również Zespół MED. Myślę, że pod tym podpisałoby się wielu Przedstawicieli MED
55
Ajax 2016-10-19 17:30
Przedstawiciel medyczny / Przedstawiciel farmaceutyczny (naukowy) to jakie ma pieniądze tutaj, tak powyżej 4000?
LEONIDAS 2016-10-28 21:51
Widzę że jak zawsze na temat firmy są różne opinie ? Napiszcie może co decyduje lub na co kładą największy nacisk żeby spełnić ich kryteria ?
Maaxxx 2016-12-05 20:19
Witam Wszystkich
Proszę o informację na temat stanowiska Młodszy Przedstawiciel ds. Sieci:
-jaki zakres obowiązków
-ile wizyt dziennie
-jaka podstawa netto
-jaka premia netto (miesięczna, dwumiesięczna, kwartalna, roczna)
-jakie auto (z gps)
-jakieś narzędzia pomagające w sprzedaży?

Z góry dziękuję
1
RR 2016-12-07 16:54
Pracowałam w Tactica jakiś czas temu, widzę jednak że niewiele się zmieniło. Szkoda (usunięte przez administratora)Moje doświadczenia są niestety takie, że firma stawia na ciągłą rotację przedstawicieli i Rks, zatem nie polecam.
15
Karol 2016-12-09 18:05
Hej.
Czy szukają teraz przedstawiciela na dolnyśląsk?
Kamila 2016-12-27 10:06
Hej, czy ktoś może mi powiedzieć czy firma zatrudnia przedstawicieli medycznych z dużym doświadczeniem? Chodzi mi o warunki finansowe
Marta 2017-01-07 17:41
Co się dzieje w firmie, że zatrudniają kierowników i PM na cały kraj, czyżby wymiana kadry. Dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko PM ale mam obawy, po ilości ogłoszeń o pracę.
Jak wygląda praca w tej firmie, czy jest stabilna?
znajoma PM 2017-01-08 18:55
Słyszałam od znajomego, który pracuje w tactice, że w firmie ostatnio dzieje się bardzo dobrze. Mieli super spotkanie w Zakopanem ( impreza z górnej półki, szkolenia, itp) Dodatkowo dostali bardzo pokaźne podwyżki i kolejne mają dostać w czerwcu. Podobno dążą do standardów z górnej półki i to nie koniec zmian. Ogłoszenia podobno są aktualizowane na całą Polskę cyklicznie, więc to jest powodem tylu ogłoszeń.
4
Kaz 2017-01-10 16:13
Ogólnie firma jest bardzo dobra z dużymi perspektywami. Jeśli Tobie się nie podoba poszukaj sobie innej. Takie rozliczanie innych z ich pracy chyba nie jest w zakresie Twoich obowiązków.
3
RR 2017-01-10 19:46
Jeśli masz duże doświadczenie w branży, to nie jest firma dla Ciebie. Zaufaj i szukaj czegoś lepszego. Powodzenia :)
6
Asd 2017-01-12 10:38
Odradzam
9
Marek 2017-01-15 19:47
Hey, sstaram się o prace jako przedstawiciel handlowy. Wlasnie mam przeprowadzic badanie rynku. Czy mógłbys powiedziec mi cos wiecej na ten temat? Z gory dZiękuję za odp
Jasiek 2017-01-18 14:13
Mam ochotę złożyć cv na PF do Tactici bo słyszałem, że to firma spoko!!. Ale chciałbym się dowiedzieć jakie macie zarobki? Czy dają samochód?, może jeszcze jakieś dodatki? Interesuje mnie rejon podkarpacki ostatecznie małopolska. Proszę o informacje?
Kaziczek 2017-02-14 12:04
Czyżby Tactica miała konkurencję? Dla mnie takie wpisy są bardzo podejrzane!! Może to człowiek, który jest na bakier z pracą musi wyleć całą złość z siebie na firmę? Pracuję w tej firmie już długo i to jest udana praca gdyż firma jest fajna godna polecenia.
2
Zostaw swoją opinię o TACTICA Pharmaceuticals Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TACTICA Pharmaceuticals Sp. z o.o.