TACTICA Pharmaceuticals Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o TACTICA Pharmaceuticals Sp. z o.o.

Czytaj ze zrozumieniem 2016-02-19 22:29
Zamiast wypisywać głupoty moze .w końcu zaczniecie odpowiadać na pytania a nie pisac non stop farmazony
1
Technik 2016-02-19 22:33
Jakie warunki oferuja
Bolek 2016-02-22 16:36
-auto: kia ceed
-podstawa netto: 2000
-szkolenia: dobre
-inne: przedstawiciele rotują lepiej niż produkty w aptekach.
14
luk 2016-02-22 17:33
Co masz konkretnie na myśli? Chyba nie jest tak najgorzej skoro teraz puścili reklamę Gardimax medica, widziałem i w tv i w mieście billboardy. W aptece jak robiłem research na ptorzeby rekrutacji to też farmaceuci zaznajomieni z tym i innymi produktami, więc jakoś się to musi kręcić.
jarząbek 2016-02-26 08:04

Firma wspaniała, prezes cudowny człowiek - ciągle pracuje, wszystkiego przypilnuje i jeszcze niektórzy wsadzają mu szpilki- to nie ludzie, to wilki.
"łubu, dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu".
Polecam wszystkim, nie ma lepszej firmy na świecie :)
11
Loki 2016-02-27 12:36
"Jest super, jest super więc o co Ci chodzi..."
1
Krachu 2016-03-11 18:48
Bolek.a dlugo juz tam.pracujesz?
Tom 2016-04-05 17:51
Witam. Ile zarabiają Przedstawiciele? Chce zobaczyć czy rekruterzy mówią prawdę... dziękuję
3
Ziomek 2016-05-03 10:45
A kierownikiem nadal jest pan duze W ?:)
yorgensen 2016-05-03 16:49
no właśnie czy przy tak dużej liczbie ogłoszeń nie jest to czasem projekt na kilka miesięcy???czy na poważnie szukają PM. czy są tam PM z dużym stażem??? jak wygląda system motywacyjny- z wyjątkiem prenii miesięcznej. dodatkowe profity typu opieka medyczna(np.luxmed), karta typu benefit...
nick 2016-05-22 18:19
opirki medycznej ani benefitu nie ma ale od czasu nowego szefa dzialu medycznego ludzie zaczeli brać premie!
2
Bartas 2016-05-25 00:01
To w końcu sa te benefity czy nie ?
Pytam bo kolega wcześniej napisal ze sa. Szefem dzialu byl Witek?
yulek 2016-05-25 09:17
Witolda nie ma już prawie rok kolego.
Bartas 2016-05-25 19:17
Witek chyba jest w medisfar.
A co z tymi benefitami ?
pytanie 2016-06-26 20:20
Ile podstawy brutto oraz jaka jest możliwie realna premia w tej firmie? Jeżeli, któś posiada taką wiedzę bardzo bym prosił o odpowiedź :) Pozdrawiam
1
mirosławek 2016-08-11 08:25
A wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na magazyniera części zamiennych? Załapalbym się bo dają dobre zarobki.
Marcin 2016-08-30 16:48
Czy przyjmują teraz na przedstawiciela farmaceutycznego w Poznaniu ?
Czy ktoś wie.

Marcin
1
PF 2016-09-04 23:28
Tak szukają na Poznań
roma 2016-09-27 17:11
a jakie sa zarobki?
5
Kazzita 2016-10-03 16:31
Hej mam pytanie , idę na rozmowę rekrutacyjna do Tej firmy . Powiedzcie mi jak wygląda zadanie rekrutacyjne ? Czego dotyczy konkretnie ? Czy rzeczywiście 4tyg trwa rekrutacja ?
ka 2016-10-03 23:12
Jakie województwo?
ka 2016-10-03 23:12
Jakie województwo?
Kazzita 2016-10-04 23:25
Mazowieckie :)
Ka wiesz może coś ?
KAIA 2016-10-15 17:00
Pracuje w firmie od kliku miesięcy w dziale MED. Do tej pory bywało różnie jedne rzeczy podobają się mniej drugie bardziej ale generalnie pozytywnie. Niestety w firmie następują dla pracowników nierozumiane zmiany. Zwalniają szefa działu Med. który widać było że ma kompetencje, kulturę i wiedzę. Na ostatnim szkoleniu poznaliśmy nowego szefa, który w dziele OTC ma opinie (usunięte przez administratora) . Niestety na szkoleniu mogliśmy się przekonać, że tak jest. Poziomem kultury, wiedzy zdecydowanie odbiega od Szefowej Marketingu oraz Regionalnych Kierowników - jego odzywki do Przedstawicieli podczas szkolenia dyskwalifikują go jako szefa i autorytet. Nie wiem czym kierował się zarząd - ale już widać, że atmosfera w Zespole MED siadła i ludzie skupiają się na tematach nie związanych ze sprzedażą. wierzę, że taka sytuacja będzie chwilowa i działem będzie zarządzał ktoś z dośw. i wiedzą. Zespół Farmaceutyczny w firmie jest praktycznie zniszczony ,szkoda by było zepsuć również Zespół MED. Myślę, że pod tym podpisałoby się wielu Przedstawicieli MED
59
Ajax 2016-10-19 17:30
Przedstawiciel medyczny / Przedstawiciel farmaceutyczny (naukowy) to jakie ma pieniądze tutaj, tak powyżej 4000?
LEONIDAS 2016-10-28 21:51
Widzę że jak zawsze na temat firmy są różne opinie ? Napiszcie może co decyduje lub na co kładą największy nacisk żeby spełnić ich kryteria ?
Maaxxx 2016-12-05 20:19
Witam Wszystkich
Proszę o informację na temat stanowiska Młodszy Przedstawiciel ds. Sieci:
-jaki zakres obowiązków
-ile wizyt dziennie
-jaka podstawa netto
-jaka premia netto (miesięczna, dwumiesięczna, kwartalna, roczna)
-jakie auto (z gps)
-jakieś narzędzia pomagające w sprzedaży?

Z góry dziękuję
1
RR 2016-12-07 16:54
Pracowałam w Tactica jakiś czas temu, widzę jednak że niewiele się zmieniło. Szkoda (usunięte przez administratora)Moje doświadczenia są niestety takie, że firma stawia na ciągłą rotację przedstawicieli i Rks, zatem nie polecam.
18
Karol 2016-12-09 18:05
Hej.
Czy szukają teraz przedstawiciela na dolnyśląsk?
Kamila 2016-12-27 10:06
Hej, czy ktoś może mi powiedzieć czy firma zatrudnia przedstawicieli medycznych z dużym doświadczeniem? Chodzi mi o warunki finansowe
Marta 2017-01-07 17:41
Co się dzieje w firmie, że zatrudniają kierowników i PM na cały kraj, czyżby wymiana kadry. Dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko PM ale mam obawy, po ilości ogłoszeń o pracę.
Jak wygląda praca w tej firmie, czy jest stabilna?
znajoma PM 2017-01-08 18:55
Słyszałam od znajomego, który pracuje w tactice, że w firmie ostatnio dzieje się bardzo dobrze. Mieli super spotkanie w Zakopanem ( impreza z górnej półki, szkolenia, itp) Dodatkowo dostali bardzo pokaźne podwyżki i kolejne mają dostać w czerwcu. Podobno dążą do standardów z górnej półki i to nie koniec zmian. Ogłoszenia podobno są aktualizowane na całą Polskę cyklicznie, więc to jest powodem tylu ogłoszeń.
5
Kaz 2017-01-10 16:13
Ogólnie firma jest bardzo dobra z dużymi perspektywami. Jeśli Tobie się nie podoba poszukaj sobie innej. Takie rozliczanie innych z ich pracy chyba nie jest w zakresie Twoich obowiązków.
3
RR 2017-01-10 19:46
Jeśli masz duże doświadczenie w branży, to nie jest firma dla Ciebie. Zaufaj i szukaj czegoś lepszego. Powodzenia :)
9
Asd 2017-01-12 10:38
Odradzam
11
Marek 2017-01-15 19:47
Hey, sstaram się o prace jako przedstawiciel handlowy. Wlasnie mam przeprowadzic badanie rynku. Czy mógłbys powiedziec mi cos wiecej na ten temat? Z gory dZiękuję za odp
Jasiek 2017-01-18 14:13
Mam ochotę złożyć cv na PF do Tactici bo słyszałem, że to firma spoko!!. Ale chciałbym się dowiedzieć jakie macie zarobki? Czy dają samochód?, może jeszcze jakieś dodatki? Interesuje mnie rejon podkarpacki ostatecznie małopolska. Proszę o informacje?
Kaziczek 2017-02-14 12:04
Czyżby Tactica miała konkurencję? Dla mnie takie wpisy są bardzo podejrzane!! Może to człowiek, który jest na bakier z pracą musi wyleć całą złość z siebie na firmę? Pracuję w tej firmie już długo i to jest udana praca gdyż firma jest fajna godna polecenia.
2
Łukasz 2017-03-02 17:55
Byłem na pierwszym etapie, miły człowiek przeprowadził że mną rozmowę. Następnie dostałem tel. Że dostałem się na drugi etap. Pojechałem do Krakowa. Rozmowa w pseudo przyjaznej atmosferze. Następnie dostałem tel.(usunięte przez administratora)godzinach kolejny telefon z informacją że wszystkie rekrutacje zostały wstrzymane i niestety nie są w stanie powiedzieć kiedy coś się zmieni. Minęło już trochę czasu i cisza. Na rozmowie zapewniano mnie że firma zmienia się na plus i nie ma co patrzeć na opinie na gowork. Sami oceńcie profesjonalne podejście do ludzi tej firmy...
5
Alex 2017-03-06 18:39
Nierealne cele sprzedażowe,(usunięte przez administratora)małe zarobki. Stanowczo odradzam!
7
Iza 2017-03-14 11:32
@Łukasz Myślę, że powinieneś ponowić zapytanie na adres e-mail sekretariat@tactica.pl , zawsze mogą zdarzyć sie nieprzewidziane sytuacje.
Jarek 2017-04-11 20:45
Witam byłem na rozmowie rekrutacyjnej na teren Konin, Turek .Rozmowa dość przyjemna pani kierownik ok,spotkanie z dyrektorem ok. Zastanawiam się czy faktycznie jest w tej firmie tak dobrze ,bo dużo tu takich nieprzychylnych komentarzy.
2
dako 2017-04-12 17:41
hej hej, zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko PF czy możecie mozecie napisać jakie warunki finansowy, czy da się wyrobić premie??
stick 2017-04-12 18:06
Witam, Zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko PF, czy możecie mniej wiecej napisać jakie warunki finansowe, jakie narzędzia pracy, czy można jeżdzić autem prywatnie?
arek 2017-04-13 20:01
Byłem na rozmowie na teren Turek,Konin,Kalisz,województwo kujawsko pomorskie na Ph farmaceutycznego, zastanawiam się czy podjąć prace w tej firmie, podobno chcą mnie przyjąć przysyłają jakieś testy do wypełnienia tylko po co?
arturo 2017-04-15 20:34
zaproponowali mi 2.500 netto na początek na farmaceutycznego teren Konin okolice,wysyłają testy do rozwiązania jak tam jest naprawdę, proszę o rzetelne opinie.
EmAjEs 2017-04-20 13:48
Za moich czasów, a było to w 2013 roku testy były tuż przed podpisaniem umowy i miały na celu sprawdzenie twojej wiedzy o preparatach - nie było żadnego szkolenia wstępnego - skład, stosowanie, itp itd trzeba było nauczyć się samemu. Ale to było w 2013 jak jest teraz nie mam pojęcia. Firma godna polecenia dla osób, które nie mają doświadczenie jako PF czy PM - warto zahaczyć się na przynajmniej rok, dwa. Zarobki faktycznie nie powalają jak ta branżę ale przynajmniej zdobędziecie doświadczenie, poznacie farmaceutów lekarzy na terenie - łatwiej potem będzie o pracę w innej większej firmie, która lepiej zapłaci. Samochód służbowy był oczywiście telefon też, narzędzia sprzedażowe do pracy z lekarzami i farmaceutami także - też nie powalający budżet - ale było ok - ja z perspektywy czasu polecam jako firme na start, max do 2 lat.
Były 2017-04-23 13:59
Jak czytam opinie takich flustratów to chce mi się śmiać. Pracowałem w Tactice ponad rok temu i wiem doskonale, że jest to firma wymagająca oraz która potrafi bardzo dużo nauczyć. Dodatkowo ma bardzo dobre produkty. Najlepiej jest narzekać a nie zabrać się do pracy. Zastanówcie się co daliście od siebie. Lepiej siedzieć na goworku i marudzić, że to nie jest dobrze i to.
1
Lol 2017-04-26 21:37
Hahahahah dobre sobie!!! To czemu juz nie pracujesz?
2
Realista 2017-04-27 14:35
Nauczyć to można sie było kiedyś jak byli dosw. Pracownicy w marketingu i w sprzedaży. Dzisiaj juz nie ma nikogo z tych co szkolili. Dzisiejsza kadra kierowników to przedstawiciele z innych firm którzy uczą sie pracy w aptekach od przedstawicieli którymi niby zarzadzaja:) żenujące sa stwierdzenia rks po podwójnych- "nie mam sie do czego przyczepić" i to jest podsumowanie wizyt- kiedyś nie do pomyślenia. w dziale marketingu juz nie ma nikogo- wszyscy odeszli
1
Zostaw swoją opinię o TACTICA Pharmaceuticals Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TACTICA Pharmaceuticals Sp. z o.o.