brak logo

RES-GAJ Sp. z o.o. Sp. k.

Rzeszów

Opinie o RES-GAJ Sp. z o.o. Sp. k.

anonim 2011-07-29 21:42:40
FIRMA SAMA W SOBIE NAWET OK. JEDYNY MANKAMET TO ZMUSZANIE LUDZI DO NADGODZIN DO \"BÓLU\". JAKOS NIE POTRAFIA TAK USTAWIC GODZIN PRACY I BRYGAD,ŻEBY WSZYSTKO SZŁO SPRAWNIE. DO TEGO NIEKTÓRE OSOBY PT.\"BRYGADZISTKI\" MAJA WE ŁBACH SIANO,SZMACĄ LUDZI,A KIEROWNICTWO JAK SIE ZWROCI NA TO UWAGE,MA TO W NOSIE,A POZNIEJ SIE DZIWIA,ZE SA JAKIES AWANTURY.
dorota 2012-04-25 21:53:03
święta prawda,firma ok,ale te zmiszanie do nadgodzin to przesada,to że kierowniczka (usunięte przez administratora)czy (usunięte przez administratora) ma gdzies rodzine,bo wazna jest kasa,to mnie nie interesuje.I te pożal sie boże brygadzistki-same sa totalnie puste co niektóre,gnoja i szmaca ludzi, a jak sie to powie którejs brygadzistce,to i tak jej uwagi nie zwróci,bo brygadzistka to tam świeta krowa,zwłaszcza na (usunięte przez administratora),której juz chyba kazdy ma ochote walnac kurczakiem prosto w przełyk,zeby ja szlag trafił.Ale to podobno utrzymanka (usunięte przez administratora),wiec moze robic co chce i nikt jej uwagi nie zwróci.
judyta 2012-06-15 23:06:14
to wszystko to prawda,
kubas 2012-06-18 20:35:06
Po pierwsze pracuje tam nie dlugo i jeszcze nigdy nie widzialem zeby kierowniczki zmuszaly kogokolwiek na sile do nadgodzin.Siedza po godz bo poprostu lubia ta prace a dla rodziny tez zapewne znajduja czas.Zreszta jesli chodzi o brygadzistki to one zapier....za polowe was.(usunięte przez administratora) jest mloda i ladna dziewczyna z tego co zauwazylem nawet lubiana.Piszesz tak o niej bo zazdroscisz jej nie tylko funkcji ale i wygladu.A chodzby nawet byla utrzymanka (usunięte przez administratora) to jej prywatna sprawa.Zal mi takich zakompleksionych dziewczynek jak ty co nie maja co robic i wypisuja takie bzdury
Kinia.. 2012-06-27 22:37:03
Aha Jeśli uważasz że napisała to jakaś zakompleksiona dziewczyna to chcę Ci przedstawić moje zdanie o tej sytuacji( dodam tylko że nie uważam siebie za kompletną brzydule czy coś w tym rodzaju i nie zazdroszczę (usunięte przez administratora) ani tego że jest ładna czy młoda bo każda się ze mną zgodzi że ona najwyżej tylko stała koło ładnych kobiet....) Wracając do tematu uważam że brygadzistka (usunięte przez administratora) na dużo kompleksów i wyżywa się na swoich podopiecznych.... Przykre ale prawdziwe jest też to że nikt nie interweniuje w to, pomyśl też że jeśli twój staż w tej firmie wynosi pewnie z 2 tygodnie to nie wiesz ile nerwów ludzie zjedzą przez tą jak uważasz miłą panią...
pracownik 2012-07-22 20:29:44
dajcie już spokój (usunięte przez administratora).jeśli naprawdę jest tak jak piszecie to dlaczego nie zrobicie np.zebrania i nie porozmawiacie na ten temat z dyr. albo nie napiszecie do inspekcji pracy?.
Kubas 2012-09-09 09:46:02
Przykro mi nie tylko ja tak uwazam tylko prawie wiekszosc zakladu.Jestes zakompleksiona,stara baba i wnerwia cie ze jak to piszesz o niej "Gowniara"toba zadzila!A moze i usunela cie z pracy bo sie do niczego nie nadawalas!Po to jest kierownictwo,dyrekcja i ktos kto ma troche oleju w glowie wie ze moze z nimi porozmawiac na takie tematy.Calkowicie zgadzam sie z opinia wyzej.Pozdrowienia dla pracownika
1
Kinia.. 2012-10-26 21:04:41
To mnie rozsmieszyłeś ani nie zostałam wylana bo pracuje w tej firmie ponad 3 lata i nie jestem starą babą bo nie mam jeszcze skończonych 26 lat... No cóż teraz masz za to lepiej cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aa brygadzistka Ala i Marta (która dzięki Bogu już odeszła ) po prostu elita tego cholernego zakładu.... I jeszcze jedno czy ty myslisz że nikt nie dawał skargi do inspekcji pracy, alb nie rozmawiał z szefostwem...? Mylisz się...
ok 2012-12-28 19:26:24
witam to skoro tak ok to może potrzebujecie kogoś do pracy chętnie ją podejmę są może jakieś wolne stanowiska pracy na które mógłbym aplikować to poproszę o podanie nr tel gdzie mam dzwonić
tymianek 2015-02-06 19:24:06
pewnie zależy wszystko do pracy czy dają jakieś konkretne pieniądze czy nie za bardzo, chodzi mi tutaj oczywiście o ta premię, jak to wszystko będzie wyglądało naprawdę to nie wiem, na rozmowie pewnie się dowiesz jak to ma wyglądać ogólnie i czy na pewno sa premie od sprzedaży na przykłąd jeśli pracujesz w handlu u nich.
kozi 2015-04-18 14:44:03
w tej chwili na Waszym miejscu wstrzymałbym się z marzeniami o pracy w Res-gaju bo doszły mnie słuchy ze sprawdzonego źródła, że firma jest w upadłości.
Zostaw swoją opinię o RES-GAJ Sp. z o.o. Sp. k. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RES-GAJ Sp. z o.o. Sp. k.