Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebr. Verbeek B. V.

Pracowałeś w firmie Gebr. Verbeek B. V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaska. - 2012-12-10 20:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rowniez pracowalam przez Firme Verbeek. Ja akurat trafilam bardzo dobrze i na bardzo fajny domek jak i ludzi.Z ludzmi na domku mieszkalismy jak rodzina bardzo to poprawialo humor i checi do pracy...na pocztku w pracy bylo ok , ale pozniej sie zaczely nieprzyjemnosci od niektorych prcownikow i obgadywanie bez powodu...
To nie bylo fajne (usunięte prze administratora) Ogolnie firma bardzo solidna zawsze pieniazki na czas dodadki jakies. Jak dla MNie najlepsza firma w jakiej bylam.Gdybym mogla wrocila bym to zrobila.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
piter - 2013-01-03 18:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty czlowieku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] isz.trzeba umiec sie zachowac,miec troche kultury i chciec pracowac(usunięte prze administratora)
zdjecie uzytkownika
Krzys - 2013-01-14 04:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty piszesz w życiu nie widziałem gorszej firmy od tej a kolega tam co pisał wyżej zapomniał dodać ze mają super chorych lekarzy co na wszystko wypisują PARACETAMOL heh. Moja dziewczyna do tej pory ma problemy z kolanem przez prace na szklarni :/ Jak dla mnie to jest firma dla ludzi z wiosek co myślą, ze złapali boga za nogi a złapali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak naprawdę ja w życiu nie zarabiałem tak mało jak tam i wiem ze nikomu nie polecę tej (usunięte przez administratora)agencji
zdjecie uzytkownika
dzejku - 2013-01-22 01:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest wypłacalna i tyle dobrego a sebastian (cieć )to parówa i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co się za erikiem chowa i zgrywa bohatera a 1 n1 to się do auta chowa i robi zdjęcia,szukają po szafkach ,niesłuszne bezprawne kary (wiem bo jak mieli mi ściągnąć kare to zadzwoniłem z pl że rozmawiałem z radcą prawnym i ich obowiązkiem jest dać mi nr konta na który pieniądze z kary zostały przelane, a oni na to coś w tym stylu;ja tutaj mam zapisane że pan jest na urlopie i niema żadnej kary"a wywalili mnie sam szef (usunięte prze administratora)taki cwaniak po 4 latach pracy dwie godziny na spakowanie i wypad z firmy jak psa(usunięte prze administratora)
zdjecie uzytkownika
:D - 2013-03-28 23:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Verbeek, porażka.. Pani (usunięte prze administratora) cwaniara ktora by sobie w koncu jakiegos faceta poszukala:D oszukuje na pieniadzach jak tylko moze i ludzi traktuje z wyzszoscia no bo w koncu siedzi(usunięte prze administratora)za biurkiem(usunięte prze administratora) sympatyczny i pomocny, jezeli nie zajdzie mu sie za skore. A co do szefosta to szkoda slow. Ogolnie mowiac UNIKAC z daleka. Kary to prawda, traktuja Cie jak wlasnosc i zadza jak tylko potrafia, a jak sie odezwiesz i nie pozwolisz to do widzenia.
zdjecie uzytkownika
Andrzejek - 2013-04-09 18:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pare pytan ponieważ szukam pracy zagranicą chciałem sie dowiedziec jaką dają umowe i na jaki czas, czy jest możliwosc zwrotu podatku jakie sa srednie zarobki po ile godzin sie pracuje czy umowe podpisuje sie w Polsce i czy z polski jedzie sie na wlasna reke czy oni zabieraja jakim np busem a czy rodzinne holenderski na dzieci mi sie nalezy z góry dziękuje i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-05-08 14:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzejek - 2013-04-09 18:45:38

witam mam pare pytan ponieważ szukam pracy zagranicą chciałem sie dowiedziec jaką dają umowe i na jaki czas, czy jest możliwosc zwrotu podatku jakie sa srednie zarobki po ile godzin sie pracuje czy umowe podpisuje sie w Polsce i czy z polski jedzie sie na wlasna reke czy oni zabieraja jakim np busem a czy rodzinne holenderski na dzieci mi sie nalezy z góry dziękuje i pozdrawiam
Umowę dają zwykłą, tak jak u nas umowa zlecenie(tyle że tam opłacasz dodatkowo składkę na ubezpieczenie zdrowotne). Oczywiście jest możliwość zwrotu podatku, Średnie zarobki zależy jak trafisz na rękę dostajesz około 200 euro tygodniowo przy 40 godzinach jeśli masz mniej np około 20 to możesz dostać i 70 euro, opłaty są stałe a zarobiki nie do tego później dostaniesz wakacyjne i urlopowe. Umowe podpisujesz na miejscu u Sebastiana (o ile tam jeszcze pracuje) dojazd na własną rękę najlepiej własnym samochodem bo mieszkasz w lesie. Co do zasiłków to nie wiem, ale firma załatwia zwrot za ubezpieczenie.
zdjecie uzytkownika
veerbek dno - 2013-05-09 10:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o zarobki to żależy ile masz lat bo jeżeli jest się na wiekówce to dostajesz z 70euro za 40godzin charówy.ubezpieczać też się nieopłaca bo jak się coś stanie to itak veerbek bierze sb całe chorobowe dla sb a ty dostajesz wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak było w przypadku mojego brata powinien dostać 8tysięcy chorobowego a dostał 200zł(usunięte prze administratora) .Lepiej dać sobie spokój i tam niejechać do tego dziadostwa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-25 20:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z jezykiem trzeba znac komunikatywnie holenderski? jechał może ktoś w tym roku badż planuje wyjazd?
zdjecie uzytkownika
alig - 2013-06-28 19:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie korzystajcie z ofert tej firmy (usunięte prze administratora) traktują jak maszynki do robienia pieniędzy . Wiem o tym bo tam niestety pracowałam .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 21:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alig, to znaczy, że co? Opisz swoją historię. Wypłacili mniej niż ustalili, czy jakies opóźnienia były? Poleca ktoś w ogóle Gebr. Verbeek B. V.?
zdjecie uzytkownika
maja - 2013-07-22 00:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez biuro i powiem wam szczerze POLECAM. wiadomo jak wszędzie jest ciężko, jak jest wiekówka to raczej nie opłacają sie wyjazdy do nl chyba że na czarno.co do pracy zależy gdzie trafisz to fakt ale ogólnie praca jest i jese ok. trzeba chcieć a nie sie fochać jak każą coś zrobić. chcesz zarobić to pracuj a nie migaj się. co do mieszkania nie ma tragedi. faktycznie w sezon ie po 6 os. na domku ale da sie wytrzymać. a co do (usunięte prze administratora)nie jest złym człowiekiem to ci co sprawiaja kłopoty taka opinie mu wyrabiają, on jest odpowiedzialny za porządek na parku a ile razy można powtarzać. jak ktoś jest tępy i nie potrafi pojąć że on jest tam jeden na tyle domków to peszek musi sobie jakoś poradzić z matołkami :) sorki ale taka jest prawda. (usunięte prze administratora) to równy gośc trzeba tylko trochę chęci do współpracy a wszystkim byłoby lżej :) wypłacalni na czas. Wojtek zawsze pomoże.(usunięte prze administratora)też. nie ma z tym problemu. wystarczy że zadzwonisz i poprosisz o pomoc a nie z mordką do tych co chcą pomóc. ogólnie polecam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja czy byłaś bezpośrednio zatrudniona w firmie Gebr. Verbeek B.V? jeśli tak to jakie tam proponowali wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
ROMEK - 2013-11-12 17:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE ODPOWIADA VERBEEK??????? TO WRACAJ POLAKU DO POLSKI I TAM PRACUJ A NIE NARZEKASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2013-11-21 12:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
głupoty gadacie firma jeste oki a jak sie komus niechce pracować to niech sie niewypowiada tu pracuje i niezamierzam zmieniać firmy
zdjecie uzytkownika
serafin - 2014-02-16 23:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i ja radze się zastanowic nad rpaca w Gebr. Verbeek i serio porównać ja do Polskich realiów, bo jednak chyba jest lepiej, ja się chyba skuszę.
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2014-04-25 08:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-04-22 09:37:46]:
Pracowałam w Verbeku w 2012r. Naprawde najgorsza Firma jaka może istnieć, nie wiem wogóle dla czego jeszcze istnieje!!!! Ściągają Polaków dla pieniędzy a każdy siedzi bez pracy albo pracuje po 3 godz tygodniowo!!!! i mimo tego że nie masz tej pracy raz w tygodniu Cię wyślą zeby móc Ci pobrać za kwatere i zostajesz bez środków do życia. Większość nie ma za co wrócić do domu.
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-08-18 16:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos numer telefonu do polskiego kordynstora?? z verbeku

zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-08-27 19:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gebr. Verbeek B. V. wydaje się byc normalną firmą, wiele zalezy na jakiego koordynatora się trafi, no i oczywiście jak człowiek podchodzi do pracy, czy liczy, że mu zapłaca za przyjscie do pracy, czy za samą pracę. Ocena na profilu goworka jest nawet ok, 3 w sześciostopniowej skali, a firme oceniło 65 osób.
zdjecie uzytkownika
mmwb - 2014-08-29 00:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja a co ty tak chwalisz go walil cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mialas robote czy co ?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-16 11:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle o wyjezdzie do Niemiec wlasnie z tej agencji, ale nie wiem czy nie biore kota w worku. Czy moze ktos tu z obecnych opisac charakter pracy? Bo chyba dobrze rozumiem, ze jest to agencja? Na jakie pieniądze mozna liczyc? Czy zalatwiaja na miejscu jakies lokum? I jak dlugo trwa taki kontrakt? miesiac? trzy?
zdjecie uzytkownika
polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ogólnie jesli chodzi o firme verbekk to nie jest zle sa uczciwi zapewniaja stała wypłate szukaja ci zajencia zebys nie siedział na domku tylko pracował, jest ubezpieczenie.. jesli chodzi o warunki mieszkaniowe to tragedia uwazajcie na domek 44 szczególnie ta tego grubasa z gorzowa andrzeja cwanakuje popisuje sie włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] menedzerowi no i kabluje!!!! gosc ma na karku 52 i zapieprza jak biały murzyn bo jest tepy i niczego innego sie nie nauczył nawet z wygladu wyglada jak baleron z wielkimi cyckami ale firma ogólnie jest ok uczciwa ale warunki mieszkaniowe tragiczne
zdjecie uzytkownika
123456 - 2014-11-02 19:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57]:
jak miałeś problem z tym gościem to trzeba było iść do niego i rozwiązać problem,a nie kozaczyć przez internet.ja znam tego gościa od kilku lat i nie słyszałem żeby kogokolwiek kogoś zakablował,tępa głowo.myślę że masz jakiś problem z psychiką,poproś panią Asię to cię umówi z psychologiem lub z psychiatrą
zdjecie uzytkownika
Mateusz m.57 - 2014-11-02 20:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57]:
To dobry pomysł gościu zadzwoń do Pani Asi i ona Ci wszystko załatwi nawet dojazd do psychologa ;) poza tym gościu troche słabo ze przez internet takie sprawy załatwiasz . Pozatym nie wiem czy mieszkałeś w innych miejscach w Holandii bo warunki mieszkalne nie są tu aż takie złe i idzie tu coś zarobić ! Piona
zdjecie uzytkownika
punkt widzenia - 2014-11-05 13:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAk dla mnie to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Zdecydowanie to nie mam za bardzo czasu na wahanie sie przed podjeicem pracy, ale jeszcze pare dni do rozwiazania umowy z moja stara firma zostalo. teraz wyjechalbym, ale potrzebuje informacji dla 'zielonego' w temacie wyjazdow za granice. mam nadzieje ze pomozecie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebr. Verbeek B. V.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gebr. Verbeek B. V.?
Zadaj pytanie
x