Verbeek Uitzendbureau B.V.

Velden

Opinie o Verbeek Uitzendbureau B.V.

8899 2015-01-10 22:44
ja już tutaj siedze ponad dwa lata i nie narzekam na ta firme. wypłacalni są.Fakt z godzinami jest rożnie zależy to od tego czy ma sie stałą prace czy nie jak i od tego jakim jest sie pracownikiem. Jak masz zamiar przyjechać odpoczać to nie ma sensu bo to nie wakacje tylko praca. A co do ludzi to trzeba uważać i nikomu nie ufać bo wiadomo jak to polak za granica zrobi wszystko aby udupić rodaka i zająć jego miejsce. Warunki mieszkalne nie są takie tragiczne, idzie się przyzwyczaić. z tego co wiem to są gorsze biura w nl niż verbeek.
2
1973 2015-02-02 12:53
można się z Tobą jakoś skontaktować?
2
xxx 2015-02-02 14:36
Co do wypłaty to sa nie wypłacalni! Za 1 tydzien stycznia dostałam .w drugim tygodniu przychodzę z pracy i ide na liste zobaczyć na którą do pracy a widze tam również ogłoszenie za kazdy tydzien pracy nie bedzie kasy lecz dopiero okolo 30.01 przyszedł juz 29.01 informują bedą zaliczki 160Euro na konto. I niby za styczen bedzie kasa okolo 10.02 . Ciulają jak umią. Porażka
koza 2015-02-27 17:16
Witam, faktem jest że Verbeek nie płaci wypłat na czas .Na wypłaty za styczeń trzeba było czekać 4 tygodnie.Dzwonisz do biura kłamia ze już przelewy poszły nie prawda za każdym razem kłamią ,nie płacą już za jazdę kierowcom,za dowiezienie do lekarza trzeba zapłacić ogólnie za wszystko trzeba płacić.Domki po 6 osób klitki w zime masakra zimno jak na zewnątrz a jak chcesz dogrzac to kara.Umowy bez stawek nic nie wiadomo co i za ile solarisy niezrozumiałe, nie na czas wypłaty i nie zgadzaja sie.Ogólnie to już porażka tu pracować ,a i fałszywi ludzie masakra jeden drugiego by sprzedał za centa.
2
merry28 2015-03-27 16:44
Witam wraz znarzyczonym poszukujemy pilnie pracy mamy dosiwadcznie pracy na produkcji czy warto wyjechać z tej agencji prosimy o odp pozdrawiam
1
kamil 2015-04-18 07:04
prawda
3
polak wwerbekk 2015-04-30 16:33
Muszę się zgodzić ze tej agencji nie zależy na pracownikach. Jak nie znasz języka to nic nie zdziałasz. Ale fakt w hl robi się kryzys bo już jak znasz ang to wolą abyś umiał niemiecki. A co do domków to jest masakra prysznic w klapkach w niektórych pokojach grzyb i w łazience. Szukają kierowców którzy będą za darmo jeździć i niech naprawią auto bo to się skończy się wypadkiem. A ich przeglądy są śmiechu warte.
2
Konina 2015-05-19 17:39
Witam, Byliśmy tam dosłownie 4 godziny ! Do każdej pracy w innym ubraniu,,,W nie których firmach tam gdzie oni wysyłają nie można palić na przerwach..., o 18 są wywieszanie 2 listy co i jak gdzie masz jechać z jakim kierowcą i jak masz być ubrany do pracy...Przez rozmowę telefoniczną musieliśmy tylko zabrać buty z blachą a oni by chcieli żebyśmy mieli wodery na odłowy ryb !
Totalna patologia Verbek
2
Bulinii 2015-09-01 11:20
Witam . Nie polecam żadnego wyjazdu do tej Firmy PPorażka Zero zarobku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] parkmanager i reszta pracowników , domki zaniedbane grzyby są na każdej ścianie i co do wypłat to trzeba się prosić o swoje ciężko zarobione v pieniądze . Na moje to nie taka firma nie powinna istnieć . Wziąć tylko nóż i każdemu tam głowy odci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały miesiąc pracy w DHL i przelew 250 euro to w Polsce v więcej zarobicie niż na tym śmietniku.
1
Aliss 2015-09-15 18:56
Ja wiem ta firma to jest masakra . Ja pojechałam zdrowa , a wróciłam chora z tej firmy masakra nikomu jej nie polecam .
4
rolnik 2015-12-26 01:04
wogole sie dziwie ze ta firma istnieje banda oszustow odradzam osobom wyjezdzajacej do tej firmy bo na miejscu bardzo sie zdziwicie
3
mimimimi 2016-01-19 18:19
Powiem tak jak komuś zależy na pracy to jedzie?nie ważne jakie są opinie jak się ktoś na własnej skórze nie przekona nigdy nie będzie wiedział? czasami nie którzy ludzie zachowują się tak jakby w każdym miejscu za granicą czekali na nich z otwartymi rękoma?? nie ma tak kolorowo jakby było kolorowo to też bym chciała żeby ktoś dał mi jakieś namiary i pojechałabym do pracy? do jakiejkolwiek a po drugie każdy narzeka na VERBEEK a większość z nich każdego roku tam wraca,albo siedzą cały czas?? także nie wiadomo komu dogodzić?jeżeli komuś zależy na pracy a nie na tym żeby jechać się pobawić i z myślą,że pieniądze same wskoczą to polecam tą firmę?są gorsze firmy,ale to mogą się już wypowiedzieć takie osoby,które przeżyły pracę w innych firmach,ja byłam i polecam
1
Ja 2016-01-29 23:07
Zagranica prace dostaje się jak zna się język i jest się pracowitym fachowcem takie osoby nie narzekają na brak godzin raczej na brak wolnego czasu. I takie osoby zarobki maja odpowiednie. Czasem trzeba zaryzykować. Nikt nie poleci ci dobrej pracy bo każdy jest inny jeden jest informatykiem inny elektrykiem itp.
Ogólnie uważam, że Holandia nie jest najlepszym krajem by szukać pracy Polacy są tu złe traktowani polecam Niemcy, Norwegie, Irlandie.
end 2016-02-07 16:28
witam mam prosbe kto byl z was w tamtym roku jak jest bo mam mozliwosc pojechania w tym roku pisala babka ze 38 godz jest bankowe 9.63 plus minus roznica w centach brutto zarobki a powyzej 38 godzin w szklarniach 12.31E bbrutto a pakowanie 12.92e brutto praca 8 miesiecy po 10 tyg mozna zjechac na urlop jak mam numer sofi to po 2 tyg wyplata na konto musze miec zaswiadczenie o niekaralnosci z sadu wiec jak jest naprawde bo roznie pisza
Malami 2016-02-09 20:14
Właśnie i o to chodzi,że nikomu się nigdy nie dogodzi.Jeżeli chodzi o te stawki co do szklarni i pakowania kłóciłabym się bo nigdy tam takich stawek nie było chyba,że coś się zmieniło,ale wątpię w NL zazwyczaj są takie same stawki wszędzie jeżeli chodzi o takie biura pośrednictwa wiele od siebie się nie różnią bo chyba,że ktoś ma naprawdę fach w ręku to może zarobić.Nie chce mi się jakoś wierzyć w te stawki nawet jak są brutto 12.31 i za pakowanie 12.92E
Grr 2016-02-18 22:40
Pojechalas do tej firmy bo nwm też mam ofertę jechać do niej w tą sobotę i nie wiem co robić odpisz!
kg12321 2016-03-01 11:17
Też chciałabym jechać ale nie wiem jak tam w ogóle jest proszę o pomoc mam 22 lata rocznikowo 23
Paker 2016-03-03 03:23
Mam pytanko?kto jest właściwie szefem tego biura?proszę o imię i nazwisko!bo do teraz nie chcą mi wydać solarisów i umów za 2011r za 3 miesiáce,z góry dziękuje za info
jjjj 2016-03-03 20:49
Z tego co mi wiadomo to Jac Verbeek
1
pawel 2016-03-15 17:28
Witam,
Mam prośbę kto z was był w tym roku w ich firmie bo dostałem dzisiaj telefon w sprawie że mógłbym pojechać ale po przeczytaniu tu wielu opinii negatywnych waham się, proszę o szczere odpowiedzi jak jest tam naprawdę? Kobieta napisała mi dzisiaj w e-mail ze 38 godz. jest bankowe 9.63 plus minus różnica w centach brutto zarobki a powyżej 38 godzin w szklarniach 12.31 E brutto a pakowanie 12.92e brutto praca na 10 tyg. można zjechać na urlop jak mam numer Sofii to po 2 tyg. wyplata na konto musze mieć zaświadczenie o niekaralności z sadu wiec jak jest naprawdę bo rożnie piszą.
Bardzo proszę o szczerze odpowiedzi bo czas na odpowiedz do biura mam do jutra do południa.
zaneta 2016-03-18 19:27
kuzwa sama już nie wiem czy mam jechać ..opinie sa różne....hmmm
sister 2016-03-22 21:08
Zgodzę się z przedmówcą lepiej się nie przyznawać do tego,że się ma prawko bo później to jest wielki obowiązek użerać się z autem,latać załatwiać kluczyki,i ten obowiązek wożenia ludzi to jest duża odpowiedzialność za którą nic się nie ma? a jeszcze można dostać karę.Jeżeli chodzi o domki to powiem,że nie są w dobrym stanie i powinni zastanowić się trochę nad zmianą ich,powinni zacząć coś z nimi robić,tyle ludzi się przewija przez nie każdego roku,jeden dba a drugi nie? ale niestety samym dbaniem nic się nie zdziała jak jest pleśń itd pleśń najgorsze co może być a takie warunki też nie są zdrowe może nie wyjdzie to od razu,ale problemy zdrowotne mogą wystąpić "tak w przyszłości"jak na taką firmę powinni zapewniać lepsze lokum dla Polaków i na ten temat nie zmienię zdania nie jest źle,ale mogliby się lepiej postarać a domki w innych firmach też są bungalow i nie są takie mini jak te na Verbeeku i nie są takie zajechane jak tu! od ludzi to nie zależy,ale mając tyle pracowników rocznie i kasować za te domki tyle? powinni dać godne warunki a nie w lato nie można wytrzymać ok bo upały,ale w zimie jest masakrycznie zimno i ten mini piecyk w łazience śmiech?a pokoje A i B wchodzić tylko pojedynczo i od razu do prykola ! rewelacji nie ma
grod 2016-07-19 23:55
Witam. Pracowałem w tej firmie od czerwca tego roku 2016. Z początkiem lipca przeniosłem się do innej agencji. Za pierwszy tydzień pracy dostałem 130 € za 35 godzin , śmiechu warte. Kolejne tygodnie to góra 200€. Swoich pracowników forma traktuje jak niewolników. Parkmenager i jego przydupas Czaruś to idioci, którzy potrafią tylko pokrzykiwać. W razie wypadku w pracy nic nie dostaniecie a jak się doprosicie to może zawiozą Was do lekarza, ewentualnie wywalą z roboty bo już nie będziecie potrzebni! Domki zarośnięte grzybem, mieszka się po 6 osób na bungal. Także warto pomyśleć zanim się ktokolwiek tam wybierze. ps. co niektórzy ludzie nie powinni tam wogóle pracować czysta patologia !!!!
2
sybi 2016-07-22 00:52
co do opinii grod zgodze sie z toba po czesci tak jest w kazdych biurach posrednictwa pracy!warunki zazwyczaj takie same,czasami cie opier** z kasy,drugi raz jakas kara norma! a i ludzie sa przerozni jedni wchodza bez mydla,drugi jest normalny a trzeci porabany! przerozne rzeczy sie juz widzialo i przezylo verbeek nie najgorsza firma,ale warunki mieszkaniowe katastrofa takie bungalo jest na 4 os nie na 6,grzyb masakra jakas
Adrianna 2016-08-24 16:08
Praca czasem jest, czasem niema. Mieszka sie po 6 osób w ciasnym kampingu, z obcymi ludźmi, pokoje nie są zamykane na klucz, każdy może wejść do twojego pokoju podczas twojej nieobecności, zero prywatności. W innych budach piją alkohol litrami, libacje, dziwki syf i patologia. A i polacy to straszne brudasy... Wstyd mi że tam byłam.
1
pan x 2016-09-09 15:12
Ludzie co Wy pierniczycie za głupoty ze pracy nie ma że kasa małą itd . Zastanówcie się po co tam jedziecie czy na wakacje czy do pracy zarobić pieniążki nigdzie w tych czasach za leżenie i za pierdzenie w stołek oraz robienie libacji nikt wam nie zapłaci opowiem wam trochę jak jest na prawdę ponieważ wiem żyłem tam pół roku i być może za niedługo wrócę bo jak dla normalnych kryteriów w tych czasach nie jest aż tak najgorzej tam wypłaty terminowo co tydzień w zależności od godzin Ale za około 40godzin tygodniowo przelew na konto po opłaceniu za lokum itd okolo300euro wiadomo że ogólnie młodzi ludzie w granicach 20lat sa wszędzie w Holandii na tzw wiekuwce więc wypłaty mniejsze dlatego odradzam to państwo następna sprawa praca jest opisywana i wywieszana codziennie około godz 18
1
Zastanowić się nad wyjazdem 2016-10-10 16:33
Mamy z mężem po 50lat ale nie wiem jak można być tak orzukiwanym przez takim firmę jak werbel w Holandii razem z mężem przez miesiąc zrobiliśmy 800 E warunki mieszkaniowe do fatalne po 6 osup na bungaze pracy tesz niema sami oszuści przed wyjazdem czeba dobrze się zastanowić mąż w tygodniu miał tylko 22 godziny a jak dzwonił do firmy to odrzucali telefon uważajcie na tom firmę jest tam gozej jak w więzieniu za wszystko czeba płacić
Martyna 2016-10-16 08:55
Ja byłam tam w tamtym roku, pojechałam w lutym wróciłam w sierpniu. Bywało różnie ale nie narzekałam, warunki? Jeśli nie jesteś księżniczka przeżyjesz luksusowe nie ma ale też nie ma tragedii co do zarobków to zależy od pracownika. Ja normalnie powiedziałam że mam prawo jazdy i miałam naprawdę dobrze ( dodatkowe godziny) może za kierowanie do pracy nie płacili ale często jeździłam do lekarzy po kogoś po ludzi do pracy wiec miałam dodatkowe pieniądze. Ludzi poznałam tam takich z którymi do tej pory utrzymuje kontakt i dobrze ich wspominam :) ogólnie dobrze wspominam czas spędzony na parku :)
Martyna 2016-10-16 08:56
Ja byłam tam w tamtym roku, pojechałam w lutym wróciłam w sierpniu. Bywało różnie ale nie narzekałam, warunki? Jeśli nie jesteś księżniczka przeżyjesz luksusowe nie ma ale też nie ma tragedii co do zarobków to zależy od pracownika. Ja normalnie powiedziałam że mam prawo jazdy i miałam naprawdę dobrze ( dodatkowe godziny) może za kierowanie do pracy nie płacili ale często jeździłam do lekarzy po kogoś po ludzi do pracy wiec miałam dodatkowe pieniądze. Ludzi poznałam tam takich z którymi do tej pory utrzymuje kontakt i dobrze ich wspominam :) ogólnie dobrze wspominam czas spędzony na parku :)
1
ela 2016-10-16 11:34
Ja to bym się zastanawiała przed wyjazdem w takim wieku oczywiście bez urazy @zastanowićsię a co do opłat to przepraszam bardzo ale piszą o tym nawet w ogłoszeniu więc skąd to zdziwienie?
maja 2016-11-02 20:44
300 euro za 40 godzin ,kto ci tyle płacił i jaka masz stawke 15 euro na godzine to ci 300 wyjdzie na czysto?
1
Ja 2016-11-22 00:23
Nie polecam firmy ogólnie. Traktują ludzi bez szacunku. Zmuszają do mieszkania z cpunami, patologiami z Polski.. przez co nie można odpocząć po pracy. Wyzyskują ludzi do pracy jako kierowców dla ich pracowników za darmo nie płaca nic. A pracownika oceniają za zwykle za plotki które są przekazywane do biura na parku - nie interesują ich fakty ani dowody.
6
micha 2016-11-22 12:03
Witam chyba Pan rzesadza. Ja pracuje z dziewczyna od 6 miesiecy teraz jestesmy na urlpie. Pieniadze na czas plus zaliczki dojazd do pracy i z pracy za darmo. A co do mieszkan to po prosic o zmiane. w moim domku tez tacy sie trafili ale sa odsylan do domu....Moj pozytyw do firmy
1
Jaka praca taka PŁACA :-) 2016-12-09 22:34
Jeśli Twoje podejście do pracy bylo takie jak do szkoły to nie dziwne, że brak godzin :-D
2
były robol 2016-12-14 12:01
Jeśli wybieracie się do Verbeeka w okresie zimowym to obowiązkowo weźcie farelki. W pokojach nie ma ogrzewania i przy większym mrozie można zęby sobie powybijać.
3
marta 2017-03-01 14:09
ja polecam pieniadze na czas dojazd za freeee. mieszkania w miare takze ok.
Hanna 2017-03-06 14:27
@marta dzięki za opinię. Ile razy korzystałaś z usług Verbeek Uitzendbureau B.V.?
sandra 2017-03-11 19:44
A w szczególności Kalosze bo idzie sie utopic ... Przy duzych opadach deszczu. Nie polecam firmy
Ja 2017-03-16 17:25
Dojazd za darmo HAHA!!! Kosztem poświęcenia pracowników Verbeek, którzy posiadają prawo jazdy i dlatego, że te osoby, które maja prawo jazdy wożą was za darmo co dziennie, a powinny brać opłaty za każdy dzień dowożenia bo wykonują pracę dla Was i firm.
Dzięki tym ludziom i ich poświęceniu Verbeck jest konkurencyjny dla innych agencji. W innych agencjach za dojazd płaci się na m-ce 80-90 euro od osoby.

Jeśli natomiast z biura was ktoś wiezie to pobiera 20 euro za dowiezienie 10 za buty np. jeśli ktoś zapomni.
1
Hanna 2017-03-17 14:13
@sandra, a możesz powiedzieć więcej o swoich doświadczeniach?
Asia 2017-03-20 09:22
Witam, narzekacie że nie płacą Wam za dojazd? to jezdzijcie własnymi samochodami albo wsiądźcie na rower mają ich tam sporo skoro jest Wam zle.... Jeśli ktoś chce pracować nadaję się do pracy , to będzie pracował a jeśli ktoś ciągle zasypia do pracy lub sciemnia że go coś boli bo ciężko iść do pracy to przykro bardzo ale nikt dla lenia za darmo nie będzie płacił.... jeśli chodzi o warunki to się zgodzę rewelacji nie ma, jeszcze zależy na jakich ludzi trafi się na domku.... z tego co wiem coś się zaczęło zmieniać że są po 4 osoby na domku ... fakt trzeba chodzić na pralnie no i ciasno jest na domkach , a jeśli chodzi że jest wilgoć na pokojach to tak na nie których domkach jest ale to ludzie tak załatwili te domki bo nie wietrzyli pomieszczeń i dla tego tak się robi niestety jak kto dba tak ma... jeśli chodzi o otoczenie typu parkmenadzer to ma swoje humorki ale nie ma co się dziwić czasem są tam tacy ludzie że głowa boli a on sam to wszystko tam ogarnia także trzeba też go czasem zrozumieć... jeśli chodzi o wypłaty i solarisy to są ok tyle że trzeba kontrolować bo czasem nie są zgodne wypłaty w sensie naliczania godzin i trzeba dzwonić i zgłaszać ale potem wyrównają jak się zadzwoni... Więc nie ma co narzekać no i trzeba znać trochę język i wtedy masz szansę na lepszą prace, a jak ktoś nie zna to wydaje mi się że i tak nie ma żle bo teraz w tych czasach już coraz częściej jest wymagany za granicą jezyk komunikatywny !!!! Pracowałam tam ponad 4 lata i zarobiłam więc jak ktoś chce to może ... Pozdrawiam
Hanna 2017-03-21 13:56
@Asia, dziękuję. A dlaczego warto skorzystać z usług Verbeek Uitzendbureau B.V.? Tych i i pozostałych informacji możecie dowiedzieć się ze strony firmy http://www.verbeekuitzendbureau.pl/dlaczego-verbeek
marcin 2017-04-08 09:48
witam ja rowniez jest pozytwnie nastawiony do firmy dojazd za armo i powrot z pracy. Faktycznieteraz mieszkanmy po 4 osoby. takze polecam . wiem ze nowych ludzi gteraz woza na nowe lokalizacje i tam sa warunki jeszcze lepsze. jezei ktos dba o swoje mieszkanie to ma przytulnie i fajnie
teresa 2017-04-08 09:50
polec mieszkanie srednie po 4 osoby praca jest wyplata jest. czasem sie zdazry ze braknie 5 do 7 godz ale dzwoni sie i sa wyrownane, nie dziwie sie ze czasami sie bledy zdarzaja jak jest nas pewnie ponad 150osob. ale polecam braca bez jezyka nigdzie nie znajdzie sie tylko w verbeku
Hanna 2017-04-10 14:01
Dobrze to słyszeć. Czyli jesteście zadowoleni ze współpracy z Verbeek Uitzendbureau B.V.?
Normalny Gość 2017-04-13 00:15
Ogólnie powiem tak jak na pierwszy rzut oka wydaje się to pozytywna firma po jakimś czasie zaczynają się schody bo to nie ma pracy to nie ma godzin i zaczynają się problemy najgorzej jest jak się jest kierowcą bo mimo niepodpisywania żadnej umowy o tym ze się bierze odpowiedzialność za auto i sprzęt można ładnie popłynąć na szkodach jakie zostaną spowodowane nawet nie z naszej winy to leci kara to 100 euro to 70 itd itd kar jest mnóstwo ja rozumiem zabezpieczenie przed szkodami ale po co komuś na siłę wciskać samochód za który ma odpowiadać skoro nie chce i nic nie podpisywał ze odpowiada za niego. Pewnie zaraz polecą hejty w moja stronę ale dla hejterów mam wystawiony środkowy palec u jednej dłoni a u drugą całą dłoń wystawioną też w ich stronę przed twarz i mogą sobie gadać do dłoni bo ja nie słucham. Widzę różne komentarze ale ostrzegam przed tą firmą bo robią dobrą minę do złej gry. Serdecznie nie polecam tego syfu i złodziejstwa pieniędzy na pracownikach. A same pochwały piszą chyba tylko te osoby które nie maja prawa jazdy które maja klapki na oczach i lubią być rypani w d***. Prawdą jest tak jak to mówią po świecie że polacy z wyższymi stanowiskami popisują się przed tymi nowymi i mniej doświadczonymi myślą że pozjadali wszystkie rozumy i prawdą jest ze polak polaka zgnoi. Wisienką na torcie jest to że za złamanie umowy niby jest kara 75 euro tak może być jak się nie poinformuje tydzień wcześniej o wyjeździe lub zerwaniu umowy to tak a tak to nie ma takiego prawa które mówi ze jest kara za zerwanie umowy po wcześniejszym jej wypowiedzeniu i poinformowaniu wiec nie rozumiem niektórych ludzi którzy mówią że jest kara. To jest moje zdanie mam do niego prawo. Pozdrawiam wszystkich co myślą że ludzie verbeeka co niektórzy są tacy cudowni. nie polecam jeszcze raz tego miejsca nowym przyjezdnym bo z doświadczenia wiem co mówię.
Sylwia 2017-04-20 21:36
MASAKARA! Nie polecam. Wypłaty z opóźnieniem, brak całej kwoty. A jak się dowiesz ze cię zwolnili to wywalaja cię w środku nocy (ok21.30) na zbity ryj i mówią.- Jesteśmy dorośli. I koniec rozmowy. I co taka osoba ma zrobić ? W środku nocy bez wypłaty bo jej nie wysłali?! Masakra odrazdzam !!
Hanna 2017-04-21 10:10
@Sylwia w komentarzu wspominasz o wypłacie wynagrodzenia z opóźnieniem oraz o niepełnej kwocie wynagrodzenia, którą można otrzymać. Czy spotkała Cię sytuacja, którą opisujesz? Zdarzyła się ona jednorazowo czy pojawia się częściej?
Czarna Mamba 2017-04-22 11:17
Najgorsze dziadostwo jakie może być za granica to właśnie ta firma włącznie z Park Menagerem'ktory drabia sobie do myyyylycyjn j chyba renty bo okradaja ludzi z ich zarobionych ciężki pieniędzy.otóż wymagają zaświadczeń o nie karalności na stanowiska pracy 'na które nawet w Pl pracujac 10lat w kadrach nigdy nic slyszalam.park menager wyrzucił nas 40letnie osoby o godz 24.00 w tej dziurze do lasu za spożywanie piwa po pracy,Lecz Bellasting pomogl
Czarna Mamba 2017-04-22 11:43
Do bellastingu ich zgłoś miałam to samo wypłacił i wszystko!!!!!
Zostaw swoją opinię o Verbeek Uitzendbureau B.V. - Velden
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verbeek Uitzendbureau B.V.