Verbeek Uitzendbureau B.V.

Velden

Opinie o Verbeek Uitzendbureau B.V.

ROMEK 2013-11-12 17:11:05
NIE ODPOWIADA VERBEEK??????? TO WRACAJ POLAKU DO POLSKI I TAM PRACUJ A NIE NARZEKASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
piotrek 2013-11-21 12:49:36
głupoty gadacie firma jeste oki a jak sie komus niechce pracować to niech sie niewypowiada tu pracuje i niezamierzam zmieniać firmy
2
serafin 2014-02-16 23:33:00
No i ja radze się zastanowic nad rpaca w Gebr. Verbeek i serio porównać ja do Polskich realiów, bo jednak chyba jest lepiej, ja się chyba skuszę.
Magdalena 2014-04-25 08:43:57
Pracowałam w Verbeku w 2012r. Naprawde najgorsza Firma jaka może istnieć, nie wiem wogóle dla czego jeszcze istnieje!!!! Ściągają Polaków dla pieniędzy a każdy siedzi bez pracy albo pracuje po 3 godz tygodniowo!!!! i mimo tego że nie masz tej pracy raz w tygodniu Cię wyślą zeby móc Ci pobrać za kwatere i zostajesz bez środków do życia. Większość nie ma za co wrócić do domu.
2
doris 2014-08-18 16:11:34
ma ktos numer telefonu do polskiego kordynstora?? z verbeku

Eryk 2014-08-27 19:16:51
Gebr. Verbeek B. V. wydaje się byc normalną firmą, wiele zalezy na jakiego koordynatora się trafi, no i oczywiście jak człowiek podchodzi do pracy, czy liczy, że mu zapłaca za przyjscie do pracy, czy za samą pracę. Ocena na profilu goworka jest nawet ok, 3 w sześciostopniowej skali, a firme oceniło 65 osób.
mmwb 2014-08-29 00:44:14
maja a co ty tak chwalisz go walil cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mialas robote czy co ?
on 2014-10-16 11:51:09
mysle o wyjezdzie do Niemiec wlasnie z tej agencji, ale nie wiem czy nie biore kota w worku. Czy moze ktos tu z obecnych opisac charakter pracy? Bo chyba dobrze rozumiem, ze jest to agencja? Na jakie pieniądze mozna liczyc? Czy zalatwiaja na miejscu jakies lokum? I jak dlugo trwa taki kontrakt? miesiac? trzy?
2
polski emigrant 2014-11-02 18:02:57
ogólnie jesli chodzi o firme verbekk to nie jest zle sa uczciwi zapewniaja stała wypłate szukaja ci zajencia zebys nie siedział na domku tylko pracował, jest ubezpieczenie.. jesli chodzi o warunki mieszkaniowe to tragedia uwazajcie na domek 44 szczególnie ta tego grubasa z gorzowa andrzeja cwanakuje popisuje sie włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] menedzerowi no i kabluje!!!! gosc ma na karku 52 i zapieprza jak biały murzyn bo jest tepy i niczego innego sie nie nauczył nawet z wygladu wyglada jak baleron z wielkimi cyckami ale firma ogólnie jest ok uczciwa ale warunki mieszkaniowe tragiczne
2
123456 2014-11-02 19:43:07
jak miałeś problem z tym gościem to trzeba było iść do niego i rozwiązać problem,a nie kozaczyć przez internet.ja znam tego gościa od kilku lat i nie słyszałem żeby kogokolwiek kogoś zakablował,tępa głowo.myślę że masz jakiś problem z psychiką,poproś panią Asię to cię umówi z psychologiem lub z psychiatrą
1
Mateusz m.57 2014-11-02 20:04:24
To dobry pomysł gościu zadzwoń do Pani Asi i ona Ci wszystko załatwi nawet dojazd do psychologa ;) poza tym gościu troche słabo ze przez internet takie sprawy załatwiasz . Pozatym nie wiem czy mieszkałeś w innych miejscach w Holandii bo warunki mieszkalne nie są tu aż takie złe i idzie tu coś zarobić ! Piona
2
punkt widzenia 2014-11-05 13:23:45
JAk dla mnie to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Zdecydowanie to nie mam za bardzo czasu na wahanie sie przed podjeicem pracy, ale jeszcze pare dni do rozwiazania umowy z moja stara firma zostalo. teraz wyjechalbym, ale potrzebuje informacji dla 'zielonego' w temacie wyjazdow za granice. mam nadzieje ze pomozecie
cisz i cisza 2014-12-22 16:38:55
no widzę, że niestetyh bez odpowiedzi pozostało moje pytanie. niestety jeszcze nie rozwiązałem umowy i decyduje się na wyjazd dopiero w lutym ale tak szczerze to chciałbym wreszcie uzyskać jakieś konkretne informacje na temat wyjazdów, z góry dziękuje za pomoc. pozdrawiam i na prawdę czekam! miło mi że ktoś może odpisze
xD 2014-12-29 16:15:45
Verbeek jest Holenderskim biurem i większość firm z jakimi podpisali umowę znajduję się na terenie NL.
8899 2015-01-10 22:44:40
ja już tutaj siedze ponad dwa lata i nie narzekam na ta firme. wypłacalni są.Fakt z godzinami jest rożnie zależy to od tego czy ma sie stałą prace czy nie jak i od tego jakim jest sie pracownikiem. Jak masz zamiar przyjechać odpoczać to nie ma sensu bo to nie wakacje tylko praca. A co do ludzi to trzeba uważać i nikomu nie ufać bo wiadomo jak to polak za granica zrobi wszystko aby udupić rodaka i zająć jego miejsce. Warunki mieszkalne nie są takie tragiczne, idzie się przyzwyczaić. z tego co wiem to są gorsze biura w nl niż verbeek.
2
1973 2015-02-02 12:53:20
można się z Tobą jakoś skontaktować?
1
xxx 2015-02-02 14:36:17
Co do wypłaty to sa nie wypłacalni! Za 1 tydzien stycznia dostałam .w drugim tygodniu przychodzę z pracy i ide na liste zobaczyć na którą do pracy a widze tam również ogłoszenie za kazdy tydzien pracy nie bedzie kasy lecz dopiero okolo 30.01 przyszedł juz 29.01 informują bedą zaliczki 160Euro na konto. I niby za styczen bedzie kasa okolo 10.02 . Ciulają jak umią. Porażka
koza 2015-02-27 17:16:28
Witam, faktem jest że Verbeek nie płaci wypłat na czas .Na wypłaty za styczeń trzeba było czekać 4 tygodnie.Dzwonisz do biura kłamia ze już przelewy poszły nie prawda za każdym razem kłamią ,nie płacą już za jazdę kierowcom,za dowiezienie do lekarza trzeba zapłacić ogólnie za wszystko trzeba płacić.Domki po 6 osób klitki w zime masakra zimno jak na zewnątrz a jak chcesz dogrzac to kara.Umowy bez stawek nic nie wiadomo co i za ile solarisy niezrozumiałe, nie na czas wypłaty i nie zgadzaja sie.Ogólnie to już porażka tu pracować ,a i fałszywi ludzie masakra jeden drugiego by sprzedał za centa.
1
merry28 2015-03-27 16:44:11
Witam wraz znarzyczonym poszukujemy pilnie pracy mamy dosiwadcznie pracy na produkcji czy warto wyjechać z tej agencji prosimy o odp pozdrawiam
1
kamil 2015-04-18 07:04:37
prawda
1
polak wwerbekk 2015-04-30 16:33:27
Muszę się zgodzić ze tej agencji nie zależy na pracownikach. Jak nie znasz języka to nic nie zdziałasz. Ale fakt w hl robi się kryzys bo już jak znasz ang to wolą abyś umiał niemiecki. A co do domków to jest masakra prysznic w klapkach w niektórych pokojach grzyb i w łazience. Szukają kierowców którzy będą za darmo jeździć i niech naprawią auto bo to się skończy się wypadkiem. A ich przeglądy są śmiechu warte.
Konina 2015-05-19 17:39:52
Witam, Byliśmy tam dosłownie 4 godziny ! Do każdej pracy w innym ubraniu,,,W nie których firmach tam gdzie oni wysyłają nie można palić na przerwach..., o 18 są wywieszanie 2 listy co i jak gdzie masz jechać z jakim kierowcą i jak masz być ubrany do pracy...Przez rozmowę telefoniczną musieliśmy tylko zabrać buty z blachą a oni by chcieli żebyśmy mieli wodery na odłowy ryb !
Totalna patologia Verbek
1
lado 2015-07-17 20:28:57
dla mnie wyjazd do nich to była totalna porażka. Raz na zawsze nauczyłem się , że jechać to warto za granicę tylko to pewnych dobrze płatnych miejsc, a nie gdziekolwiek się opcja nadarzy, bo w porównaniu z tym co miałem tutaj to dużo lepiej miałbym w Polsce i bliżej do wszystkiego. Nie polecam w związku z tym
kantor 2015-08-23 16:57:25
Dziwna sprawa, ale owszem pewne poczucie prywatności powinno być zapewnione, chyba, że tu atmosfera jest rodzinna i każdy pierdzi kiedy chce, bez skrępowań. Co do stawki, to 5,2 euro na godzinę to teraz mało, bo Niemcy wprowadziły od stycznie minimalną stawkę 8,5 euro, to może teraz były tutaj jakieś podwyżki.
1
Bulinii 2015-09-01 11:20:40
Witam . Nie polecam żadnego wyjazdu do tej Firmy PPorażka Zero zarobku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] parkmanager i reszta pracowników , domki zaniedbane grzyby są na każdej ścianie i co do wypłat to trzeba się prosić o swoje ciężko zarobione v pieniądze . Na moje to nie taka firma nie powinna istnieć . Wziąć tylko nóż i każdemu tam głowy odci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały miesiąc pracy w DHL i przelew 250 euro to w Polsce v więcej zarobicie niż na tym śmietniku.
Aliss 2015-09-15 18:56:48
Ja wiem ta firma to jest masakra . Ja pojechałam zdrowa , a wróciłam chora z tej firmy masakra nikomu jej nie polecam .
1
kitka89 2015-09-22 20:32:24
@Aliss ale co to znaczy, że pojechałaś do pracy zdrowa, a wróciłaś chora... czy masz na myśli zdrowie psychiczne, czy fizyczne, proszę o jakiekolwiek informacje, ponieważ chciałam się tam zatrudnić, ale twoja opinia bardzo mnie zaniepokoiła i sama już nie wiem co mam robić, co myśleć na ten temat, eh...
ogórek 2015-09-22 20:56:30
To faktycznie, jeśli kolego Bulinii pracowałeś rzetelnie, nie brałeś wolnego, czy nie było żadnych przestojów z praca, to zarobek 250 euro to mało. Dziwi mnie tez jak to mozliwe, bo przeważnie minimalne stawki sa jak w Niemczech - 8,5 euro za godzinę, może tu było coś nie tak, nie napisałeś nic o sprawie.
rolnik 2015-12-26 01:04:57
wogole sie dziwie ze ta firma istnieje banda oszustow odradzam osobom wyjezdzajacej do tej firmy bo na miejscu bardzo sie zdziwicie
Maaa 2015-12-30 19:23:23
Hej, czy jest jakieś aktualne ogłoszenie, albo oferta pracy, bo szukam czegoś poważnego już jakiś czas, a nic nie mogę znaleźć, proszę o jakieś linki jeśli macie
mimimimi 2016-01-19 18:19:21
Powiem tak jak komuś zależy na pracy to jedzie?nie ważne jakie są opinie jak się ktoś na własnej skórze nie przekona nigdy nie będzie wiedział? czasami nie którzy ludzie zachowują się tak jakby w każdym miejscu za granicą czekali na nich z otwartymi rękoma?? nie ma tak kolorowo jakby było kolorowo to też bym chciała żeby ktoś dał mi jakieś namiary i pojechałabym do pracy? do jakiejkolwiek a po drugie każdy narzeka na VERBEEK a większość z nich każdego roku tam wraca,albo siedzą cały czas?? także nie wiadomo komu dogodzić?jeżeli komuś zależy na pracy a nie na tym żeby jechać się pobawić i z myślą,że pieniądze same wskoczą to polecam tą firmę?są gorsze firmy,ale to mogą się już wypowiedzieć takie osoby,które przeżyły pracę w innych firmach,ja byłam i polecam
Ja 2016-01-29 23:07:21
Zagranica prace dostaje się jak zna się język i jest się pracowitym fachowcem takie osoby nie narzekają na brak godzin raczej na brak wolnego czasu. I takie osoby zarobki maja odpowiednie. Czasem trzeba zaryzykować. Nikt nie poleci ci dobrej pracy bo każdy jest inny jeden jest informatykiem inny elektrykiem itp.
Ogólnie uważam, że Holandia nie jest najlepszym krajem by szukać pracy Polacy są tu złe traktowani polecam Niemcy, Norwegie, Irlandie.
end 2016-02-07 16:28:03
witam mam prosbe kto byl z was w tamtym roku jak jest bo mam mozliwosc pojechania w tym roku pisala babka ze 38 godz jest bankowe 9.63 plus minus roznica w centach brutto zarobki a powyzej 38 godzin w szklarniach 12.31E bbrutto a pakowanie 12.92e brutto praca 8 miesiecy po 10 tyg mozna zjechac na urlop jak mam numer sofi to po 2 tyg wyplata na konto musze miec zaswiadczenie o niekaralnosci z sadu wiec jak jest naprawde bo roznie pisza
Malami 2016-02-09 20:14:25
Właśnie i o to chodzi,że nikomu się nigdy nie dogodzi.Jeżeli chodzi o te stawki co do szklarni i pakowania kłóciłabym się bo nigdy tam takich stawek nie było chyba,że coś się zmieniło,ale wątpię w NL zazwyczaj są takie same stawki wszędzie jeżeli chodzi o takie biura pośrednictwa wiele od siebie się nie różnią bo chyba,że ktoś ma naprawdę fach w ręku to może zarobić.Nie chce mi się jakoś wierzyć w te stawki nawet jak są brutto 12.31 i za pakowanie 12.92E
Grr 2016-02-18 22:40:14
Pojechalas do tej firmy bo nwm też mam ofertę jechać do niej w tą sobotę i nie wiem co robić odpisz!
kg12321 2016-03-01 11:17:24
Też chciałabym jechać ale nie wiem jak tam w ogóle jest proszę o pomoc mam 22 lata rocznikowo 23
Paker 2016-03-03 03:23:08
Mam pytanko?kto jest właściwie szefem tego biura?proszę o imię i nazwisko!bo do teraz nie chcą mi wydać solarisów i umów za 2011r za 3 miesiáce,z góry dziękuje za info
jjjj 2016-03-03 20:49:50
Z tego co mi wiadomo to Jac Verbeek
pawel 2016-03-15 17:28:46
Witam,
Mam prośbę kto z was był w tym roku w ich firmie bo dostałem dzisiaj telefon w sprawie że mógłbym pojechać ale po przeczytaniu tu wielu opinii negatywnych waham się, proszę o szczere odpowiedzi jak jest tam naprawdę? Kobieta napisała mi dzisiaj w e-mail ze 38 godz. jest bankowe 9.63 plus minus różnica w centach brutto zarobki a powyżej 38 godzin w szklarniach 12.31 E brutto a pakowanie 12.92e brutto praca na 10 tyg. można zjechać na urlop jak mam numer Sofii to po 2 tyg. wyplata na konto musze mieć zaświadczenie o niekaralności z sadu wiec jak jest naprawdę bo rożnie piszą.
Bardzo proszę o szczerze odpowiedzi bo czas na odpowiedz do biura mam do jutra do południa.
zaneta 2016-03-18 19:27:33
kuzwa sama już nie wiem czy mam jechać ..opinie sa różne....hmmm
sister 2016-03-22 21:08:12
Zgodzę się z przedmówcą lepiej się nie przyznawać do tego,że się ma prawko bo później to jest wielki obowiązek użerać się z autem,latać załatwiać kluczyki,i ten obowiązek wożenia ludzi to jest duża odpowiedzialność za którą nic się nie ma? a jeszcze można dostać karę.Jeżeli chodzi o domki to powiem,że nie są w dobrym stanie i powinni zastanowić się trochę nad zmianą ich,powinni zacząć coś z nimi robić,tyle ludzi się przewija przez nie każdego roku,jeden dba a drugi nie? ale niestety samym dbaniem nic się nie zdziała jak jest pleśń itd pleśń najgorsze co może być a takie warunki też nie są zdrowe może nie wyjdzie to od razu,ale problemy zdrowotne mogą wystąpić "tak w przyszłości"jak na taką firmę powinni zapewniać lepsze lokum dla Polaków i na ten temat nie zmienię zdania nie jest źle,ale mogliby się lepiej postarać a domki w innych firmach też są bungalow i nie są takie mini jak te na Verbeeku i nie są takie zajechane jak tu! od ludzi to nie zależy,ale mając tyle pracowników rocznie i kasować za te domki tyle? powinni dać godne warunki a nie w lato nie można wytrzymać ok bo upały,ale w zimie jest masakrycznie zimno i ten mini piecyk w łazience śmiech?a pokoje A i B wchodzić tylko pojedynczo i od razu do prykola ! rewelacji nie ma
mak 2016-04-18 10:16:36
wiem, ze czasami nie wiesz na co trafisz i na jakie warunki, ale idac do pracy fizycznej sister' i bedac w niej caly dzien, jenka potrzebuje sie wypoczynku po pracy i spokuje, jakiejs czystoci ,szkoda ze kwatery nie sa przyjazne domownikom...
erwin 2016-05-17 09:03:43
Opisałeś wszystko skrupulatnie @Anonim to może dodasz jeszcze tylko ile można tutaj zarobić bo podejrzewam, że byłbym w stanie to wszystko znieść jeśli pensja nie byłaby taka zła, a słyszałem, że nie można narzekać
hg 2016-06-30 19:37:49
@eriwn co do pensji to mnie tez to bardzo ciekawi, ale nie zgadzam sie ze da rade znieść wszystko :P
grod 2016-07-19 23:55:15
Witam. Pracowałem w tej firmie od czerwca tego roku 2016. Z początkiem lipca przeniosłem się do innej agencji. Za pierwszy tydzień pracy dostałem 130 € za 35 godzin , śmiechu warte. Kolejne tygodnie to góra 200€. Swoich pracowników forma traktuje jak niewolników. Parkmenager i jego przydupas Czaruś to idioci, którzy potrafią tylko pokrzykiwać. W razie wypadku w pracy nic nie dostaniecie a jak się doprosicie to może zawiozą Was do lekarza, ewentualnie wywalą z roboty bo już nie będziecie potrzebni! Domki zarośnięte grzybem, mieszka się po 6 osób na bungal. Także warto pomyśleć zanim się ktokolwiek tam wybierze. ps. co niektórzy ludzie nie powinni tam wogóle pracować czysta patologia !!!!
1
Na 2016-07-20 10:36:38
Czytam co napisałeś i nie bardzo rozumiem czy mówisz źle czy mówisz dobrze kolego, generalnie np. Verbeek Uitzendbureau B.V. to jedna z najuczciwszych firm w tej branży, o tym chyba wiesz, prawda? Pozdr
1
sybi 2016-07-22 00:52:06
co do opinii grod zgodze sie z toba po czesci tak jest w kazdych biurach posrednictwa pracy!warunki zazwyczaj takie same,czasami cie opier** z kasy,drugi raz jakas kara norma! a i ludzie sa przerozni jedni wchodza bez mydla,drugi jest normalny a trzeci porabany! przerozne rzeczy sie juz widzialo i przezylo verbeek nie najgorsza firma,ale warunki mieszkaniowe katastrofa takie bungalo jest na 4 os nie na 6,grzyb masakra jakas
Pi 2016-07-22 11:56:34
Wiesz co, no właśnie to jest coś do zgodzenia się tylko po części bo przecież wiadomo, że są osoby dobre i osoby złe, opinie tak samo różne, zależne od punktu widzenia, chyba to wszystko jasne jest, mam nadzieję, że rozumiecie prawda? Dajcie szansę..
Adrianna 2016-08-24 16:08:34
Praca czasem jest, czasem niema. Mieszka sie po 6 osób w ciasnym kampingu, z obcymi ludźmi, pokoje nie są zamykane na klucz, każdy może wejść do twojego pokoju podczas twojej nieobecności, zero prywatności. W innych budach piją alkohol litrami, libacje, dziwki syf i patologia. A i polacy to straszne brudasy... Wstyd mi że tam byłam.
1
lenna 2016-08-25 12:46:37
hmm, może to jakiś jednorazowy przypadek? ja i tak chciałabym jechać z wami do Venlo na zbiór truskawek skoro macie teraz ogłoszenie, może trafię na świetnych lokatorów, nie wierzę że wszyscy są źli na świecie
Zostaw swoją opinię o Verbeek Uitzendbureau B.V. - Velden
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verbeek Uitzendbureau B.V.