brak logo

topmobil

Plewiska

Opinie o topmobil

ddd 2012-02-24 13:48:26
oj tak
1
sasza 2013-02-16 21:32:28
średnio firmy w tym kraju biorą pomiędzy(usunięte przez administratora)zł za dzień, ta firma daje ceny rzędu (usunięte przez administratora)zł- sami odpowiedzcie sobie jaki poziom usług oferuje!!!
1
2013-09-17 12:28:54
Jeśli chcesz usłyszeć opinie na temat tej firmy to podzwoń po firmach z branży to się dowiesz całej prawdy. Myślę, że każdy chętnie Ci powie całą prawdę
eldorado 2013-11-05 13:06:13
nie polecam
1
anonim 2015-07-17 11:17:26
Nie polecam! A nawet radzę unikać jak ognia
1
klient 2015-08-07 07:42:17
Bardzo dobra firma. Ludzie słowni. Mieli przyjechać na miejsce. Faktycznie byli punktualnie, nawet przede mną. Plakat wyklejony bez zarzutu. Co mieli zrobić, zrobili. Żadnych zastrzeżeń
Kierowca 2015-08-31 14:14:27
Rozwinąć skrzydła? Serio? W reklamie mobilnej? To praca jak każda inna. Średnio płatna, dorywcza, ale przyjemna.
Ktoś kto pisał o skrzydłach jest podstawiony.
Jeżdżę w kilku takich firmach i to poprostu normalna robota. U przekretow nie jeżdżę bo tam zawsze jakaś lewizna jest. Kierowców mobili pozdrawiam serdecznie. Do zobaczenia na akcji.
Były klient 2015-09-07 15:03:14
Współpraca z tą firmą to kpina! Atrakcyjna cena potem płatność 100% kwoty i kontakt się urywa. Zdecydowanie nie polecam.
1
KIK 2015-11-28 22:31:02
Wiadomo o tej firmie wiele i dziwię się że ktoś daje im jeszcze zlecenia. Widząc mobile z przyczepami reklamowymi od razu idzie rozpoznać że to z tej śmieszniej firmy top mobile ,stare zdezelowane wraki inne firmy nie mają takich padlin jak top mobil. Poza tym inne firmy szanują kierowców jak i zleceniodawców i są uczciwe czego barkuje firmie Top mobil. Wiem i słyszałem od kierowców którzy pracowali w top mobil co tam sie wydziwia i jak każą kierowcą oszukiwać zleceniodawce i jak rozliczają się ze zleceniodawcą za nieuczciwe zlecenie kilku kierowców którzy jeździli tam opowiadali jak kombinować muszą z dniami i przestawieniami dat w aparatach i na kręceniu kilometrów. top mobil to krętacze oszusci
1
dj 2015-12-03 15:04:05
POTWIERDZAM!!!
x 2016-02-10 21:03:21
Nic nie wykonują właśnie i tu jest problem, poczytaj ze zrozumieniem opinie powyżej zanim sam napiszesz coś.
Ta firma to szczyt bezczelności i krętactwa. Jak komuś to nie wystarczy to proszę wpisać sobie w wyszukiwarkę imię i nazwisko właściciela i internet pokaże Wam co to za typ.
1
Irek26 2016-03-16 17:57:34
Skoro topmobil zmienia wizerunek i nazwe firmy na big-mobile (co zreszta widac na zdjeciach z realizowanych kampanii) to cos w tym jest ;)
bambo 2016-03-17 21:10:07
Ponadto (usunięte przez administratora) nie reguluje swoich zobowiązań finansowych, w krajowym rejestrze długów ma wpisany dług na kwotę ponad 60tys. zł.
W końcu ktoś dobierze się mu do dupy
1
współpraca 2016-04-14 11:10:43
Chamskie, aroganckie i wulgarne zachowanie właściciela. Ponadto konsultowałem się przed chwilą z KRD i ma duże problemy finansowe. Omijać szerokim łukiem.
5
doradca 2016-04-15 12:58:28
Firma oferuje ceny poniżej rynkowych, ale tylko po to, żeby schwytać mało kumatego klienta. Potem już tylko realizacja podstępnego planu, który zmierza do zapłacenia całej kwoty przed wykonaniem umowy. Choć socjotechnicznie facet jest niezły, to jego chamstwo dominuje nad całą resztą. Przestrzegam: NIGDY z topmobil.
5
branżowiec 2016-04-25 16:20:02
Krulu złoty! Ciekawe kto to taki? Ten facet oszustwo i krętactwo ma we krwi, to co Doradca opisał powyżej to jego standardowa procedura tj. dać niską cenę, złapać klienta, wziąć kasę, nie wykonać zlecenia! On nie potrafi uczciwie wykonać zlecenia, bo za mało zarobi; w tej branży żeby coś zarobić to trzeba zasuwać cały miesiąc a on krętactwo wyssał z mlekiem matki i oszustwo łatwiej mu przychodzi niż ciężka praca.

Apropos to firma w CEIDG już nie nazywa się TOPmobil tylko Adrian Hewusz!!!!
6
Taber 2016-07-19 17:08:03
w necie sporo zdjęć właściciela z J.Palikotem :D
Iwo 2016-07-19 17:14:19
wlasciciel trudni sie tez w uslugach pogrzebowych caelum ;) uniwersalnie
OSZUKANY KLIENT 2016-09-06 11:23:46
Firma Top Mobil oszukuje klientów, pobiera z góry pieniądze za wykonanie usługi, potem wykonuje ją wadliwie , nie zgodnie z zamówieniem.
Ostrzegam przed tą firmą, nie płacić nigdy z góry, najpierw niech wykonają usługę potem zapłata.
zdecydowanie nie dla tej firmy
4
Anonim 2016-09-14 20:09:42
Nasza firma zlecila jakis czas temu usluge TopMobilowi. Kontakt z wlascicielem firmy byl bardzo kiepski, facet czesto byl tragicznie nieslowny i do tego arogancki . Kilkakrotnie przylapalismy go na klamstwie. Usluga byla wykonywana wadliwie.
6
Rekin 2016-10-07 00:26:51
stroncie od topmobil, bigmobil, przyczepy-reklamowe - jedno i to samo
1
branża outdoor 2016-10-27 10:34:13
Wiadomości z pola oszustwa: ostatnio oszukany pomarańczowy operator telefoniczny, duża firma od farb i jedna z telewizji cyfrowych. W sumie powinniśmy temu oszustowi podziękować, bo klienci uczą się że pewne pułapy cenowe muszą jednoznacznie oznaczać ściemę.
1
Plewiszczak 2016-12-01 12:58:53
Najmocniej przepraszam, ale szanowny pan AH to największa gnida ludzka, z którą miałem w życiu do czynienia. Zdecydowanie nie polecam wchodzenia z nim w jakiekolwiek układy, ten człowiek dąży w sposób bardzo wyrafinowany po trupach do celu (chyba nawet dosłownie). Nie będę nikogo przekonywać, wystarczy poczytać internety. Szkoda że obency system pozwala na funkcjonowanie takiemu za przeproszeniem człowiekowi, który ma szansę łapania kolejnych frajerów. Pozdrawiam.
1
Zostaw swoją opinię o topmobil - Plewiska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie topmobil