brak logo

Klima-Therm Gdań„sk

Gdańsk

Opinie o Klima-Therm Gdań„sk

anonim 2009-06-15 15:17:27
Interesuje mnie praca na terenie UE
ja 2009-07-23 10:10:04
czy ktoś wie jakie sa zarobki w Klima-therm i jaka jest atmosfera między pracownikami??
3
? 2009-12-10 21:46:59
Świetna firma, bardzo szybko pnąca się w górę. Zarobki i awanse bardzo częste
1
karol 2009-12-15 16:11:07
To jakaś bzdura z tymi podwyżkami, chyba że dla dyrektorów - cwaniaczków.Od kilku lat ich nie było - mało przez rok nie wypłacono premii - atmosfera? ludzie odchodzą , jeżeli maja gdzie ...warunki stwarza sie tylko dla wybranych-przeważnie cwaniaczków ;;
anonim 2010-05-04 10:57:38
oczywiscie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA Z TA SWITNA FIRMA.TAM TYLKO KLAMSTWO I OBLUDA PANUJE .TRAKTUJA PRACOWNIKOW JAK WOLY ROBOCZE NAJLEPIEJ 24h ROBIC.
anonim 2010-05-04 11:04:30
beznadziejna firma .gnoja tylko swoich pracownikow
Anonim 2010-07-20 03:23:44
Jeszcze kiedys tam bylo super ale teraz to tragedia. Zostali prawie sami kapusie i cwaniaczki, co ida po przyslowiowych trupach do celu. Zarobki? Jak na taka firme mizerne, nawet z premii zrezygnowali. Wysylaja na szkolenia gdzie niewiele sie mozna nauczyc, a dla tych co juz maja jakies pojecie sa poprostu smieszne.
1
obecny pracownik 2010-11-18 15:17:57
Przecież do pracy w firmie nikt nie zmusza. Zawsze można wybrać inaczej, a takie oczernianie wpływa też na opinię o piszącym..."Były pracownik"- to już wiadomo dlaczego "były"....Nie pasuje do tej firmy.
anonim 2011-06-21 11:31:53
PRZECIEZ TO WOLNY KRAJ .....
TYLE PRACY U KONKURENCJI .......
A PREMIE PLACA TYM CO ROBIA ---PLAN ---

NIE ROBISZ --NIE MASZ ----KAPITALIZM
JESTEM I SIE NIGDZIE NIE WYBIERAM
1
anonim 2011-07-12 10:08:20
A Ty co ...anonimowy pracownik.... z \\\"klucza\\\"? dyrektor? kierownik? , że tak Ci dobrze...a może jesteś z tej grupy cwaniaczków , którzy wmawiają Prezesowi, że bez nich jego firma by nie istniała, istniała by i to lepiej, gdyby zaufał prawdziwym profesjonalistom - a ma ich także przecież w swojej firmie, tylko, że oni nie biorą udziału w wyścigu szczurów..pracują na sukces firmy i Jego, w cieniu tych , którzy się lansują!!!!.. a sam Prezes jest ok. mimo, że należy do innego świata niż pracownicy to jest ok. .... jest wymagający...ale też wyrozumiały, dający szansę...na rozwój wszystkim, niestety lansiarzom też, którzy sie sprytnie kamuflują i udają przed nim profesjonalistów...
3
pracownik 2011-07-29 20:27:32
To chyba komuś sie nie udało, co?! Wywalili juz z KT, prezes nie dał sznasy, nie pogadal, nie poklepal? czy nie dali dziecku premii? Rzuć robotę, wiecej kasy będzie dla nas. Zamiast biegać bo necie o 10 lepiej zabierz sie za robotę! Banda frustratów.
Pracownik 2011-08-15 09:14:11
Płace poniżej średniej w Trójmieście, nadgodziny nie są wypłacane a trudno je wykorzystać bo praca będzie na ciebie czekać. Firma oszczędna w wydatkach dla pracowników bo zatrudnia za dużo prezesów i kierowników. Jeśli nie masz pracy dobra jako przejściówka.
Ciekawe 2011-08-19 23:18:16
Czy mozesz powiedzieć, ilu jest tam tych prezesów? Jeden chyba - tak słyszałem ... Przejsciowka - czyli jednak jakieś plusy są chyba?
pokemon 2011-12-08 14:13:55
Odradzam pracę w tej firmie i dla tej firmy.Byli pracownicy nie mają dobrego zdania o tej firmie jak i firmy,które wykonywały dla tej firmy zlecenia.Podobono nie płacą wykonawcą pieniędzy tylko wolą by wsiąść od nich towar i jeszcze na tym zarabiają.Z resztą nie jest chyba u nich za dobrze skoro mają długi.Na forum wentylacja ktoś napisał i faktycznie są wpisano na e-długi.Także to prawda co mówią inni na temat tej firmy z resztą mi się też pobiło o uszy że płaca w towarze. zamiast pieniędzy śmiechu warte.
anonim 2012-03-30 21:36:11
o planie to gg sie wypowiedział :)
Luzak 2012-09-26 18:21:44
nie będę się rozpisywał (praca w tej Firmie to żenada)
Drewniany 2013-11-15 20:18:53
Odradzam prace W KT . Nabawisz się stresu .
1
elemele 2014-07-25 16:01:17
"nie płacą wykonawcą pieniędzy " - to nie płaci się pieniędzmi, tylko osobą wykonawcy?
"wsiąść od nich towar"- wsiąść to można na konia albo do samochodu, imbecylu. Nie pisz, jeśli nie umiesz, robisz sobie obciach i innym dajesz powody do zażenowania.
1
me MYSELF 2014-11-12 09:55:05
spoko firma, polecam
tomek 2015-02-02 17:25:18
nie no, napisz do nich bezpośrednio tak naprawde, bo to będzie lepiej jednk niz jak masz czekac w nieskończonosc albo przez jakiś pośredników się z nimi kontaktować jednak. Dajcie znac jak będziecie mieli już więcej szczegółów o prayc, bo podobno coś miało sie u nich teraz zmeniać jeszcze tak naprawde.
Pytanie! 2015-06-24 09:23:10
Patrząc po komentarzach to jestem przerażona opiniami, idę tam na rozmowę ale już jestem zniechęcona! Można prosić o jakąś radę świeżą opinię na temat tej firmy?
Malkontent 2015-07-15 22:59:53
Nie warto - bo trzeba pracować za dobrą podstawę, z dobrym autem, z normalnymi ludźmi. Ludzie, skąd wy jesteście, z lasu?! Boisz się, siedź na tyłku tam, gdzie jesteś! PRACY się boisz - bo tak, trzeba u nich pracować, dziwne, nie?
hubert 2016-06-03 08:50:01
Firma jest ok. Jej siłą są kreatywni ludzie oraz dynamika i sprawna organizacja. Pracy jest moc ale satysfakcja z niej też jest. Atmosfera normalna. Słabą stroną jest komunikacja.
zych 2016-06-21 19:25:35
@hubert a na jakim stanowisku pracujesz? :) Właśnie słyszałem podobne opinie, dlatego też bardzo żałuję, że aktualnie firma nie poszukuje żadnych pracowników....
Zostaw swoją opinię o Klima-Therm Gdań„sk - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Klima-Therm Gdań„sk