brak logo

Bar Colorado

Okuninka

Opinie o Bar Colorado

anonim 2009-06-15 14:37:19
Słowa kojarzące się z Bar Colorado (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Bar Colorado:
Najbardziej nie podobało mi się w Bar Colorado: wyzysk i wyczerpująca praca
:-( 2010-03-22 18:25:47
Na str. Urzedu Pracy we Włodawie znalazłam ogłoszenie o pacy w COLORADO. Zadzowniłam, umówiłam się na rozmowę. Przyjechałam Na umówiony już termin do pracy. Byłam od rana do nocy, mieli zapłacić na koniec każdego dnia. Odjechałam z niczym bo dowiedziałam się że trzeba miec doświadczenie, a jak raz coś pokazali to zbyt wielkiej filozofii w tworzeniu hod doga czy hamburgera nie było. SZEF JEST NIEUCZCIWY, NA JEDZENIU OSZUKUJĄ!!! Byłam świadkiem, jak ktoś zamówił dorsza a zjadł pangę bo nie było innej ryby, a różnica cenowa jes. Flaki i rosoły są 3dniowe- a lato upał sami wiecie. NIE POLECAM PRACY W TYM MIEJSCU
m 2010-03-22 18:31:32
zgadzam sie WYZYSK I NIC WIECEJ a[usunięte przez admina]
:) 2010-05-01 13:03:33
Pracodawca nieuczciwy. Nie płaci pieniędzy w terminie. Higiena ma wiele do życzenia. Pracownicy często pracują za miejsce do spanie i jedzenie. [usunięte przez admina]
111 2010-09-08 11:56:30
Zgadzam się z opiniami innych osób, higiena pozostawia wiele do zyczenia, oszukuja na jedzeniu i piwie (dolewają wody), oszuści, dorabiaja się na pracy innych, nigdy więcej do Colorado!!!!!!
właściciel innego baru 2011-05-19 23:45:33
zgadzam się z panem,nie ma takiej możliwości żeby podłaczyć wodę do piwa,to jakiś staty mit.Faktem jest że piwo z beczki gorzej smakuje ale jest tańsze,coś za coś
anonim 2011-08-30 19:30:52
Pilnie potrzebuje numeru do Artura pracujacego na stoisku z pizza w barze colorado!!
anonim 2011-11-16 16:30:19
Masz moze jakis namiar do colorado albo jego rodziny?
xxx 2012-01-31 22:37:38
Ja mam dużo kontaktów do Artura...wiem praktycznie wszystko...ale dopóki się nie dowiem w jakiej sprawie ktoś pisze to nie podam :P
1
xxx 2014-04-02 10:09:42
To lepiej wpisywać "Bar Colorado Okuninka" ;)
huzar 2014-05-02 01:11:00
okuninka byłaby ciekawym pomysłem do pracy na wakacje. Jak nie tam to może w innym punkcie gastronomicznym
monika 2014-08-18 15:43:19
Witam , czy znacie może nr telefonu albo jakiś kontakt do baru Colorado ?
16.08 ok. godz 13:00 prawdopodobnie w barze Colorado na stoliku został zagubiony granatowy portfel męski Reebok'a. W środku znajdowały się dokumenty.
Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje. GG: 8478081
1
retop89 2015-01-24 22:34:58
jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa. Rozmowa rekrutacyjna to zazwyczaj bardzo stresujący moment, dlatego potrzebuje rady na ten temat czy istnije mozliwosc rozwoju zawodowego i czy zatrudniaja na umowe o prace z góry dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam serdecznie....
alicja 2015-03-30 21:35:22
Myśle że sytem rekrutacji mają dość prostu @retop89 także nie ma się czym przejmować. Przecież Bar Colorado w Okunince to lokal który otwierany jest jako pierwszy i zamykany jako ostatni w mieście. Także pewnie oczekują wytrwałości od pracowników i dobrego zorganizowania. Słyszałam że w takich barach to najczęściej jest muzyka na żywo więc to zawsze dodatkowe umilenie roboty
jula 2016-05-12 11:41:41
Teraz to bedzie sie tam działo zreszta jak co roku co sezon. Wiec teraz beda miec prawdziwy kociol wsrod odwiedzin klientow i podjerzewam, ze moga też kogoś szukac na stanwoisko kelnerki pewnie goscie siedza do ostantniego klienta.
Zostaw swoją opinię o Bar Colorado - Okuninka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bar Colorado