Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ATERIMA

zdjecie uzytkownika
Grażyna Pychowska - 2014-07-31 10:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do opiekunek: Warto jest wykupić prywatne ubezpieczenie zdrowotne, które oferują? Korzystała któraś z Was z tego? Czy lepiej EKZU, albo obydwa naraz? Z góry dziękuję za wszelkie informację.
zdjecie uzytkownika
Jestem sobą - 2014-08-03 12:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ( usunięte przez administratora )Warto wykupić to prywatne ubezpieczenie. Kosztuje koło 50 zł a jest dużo lepsze niż EKUZ. Prywatne zapewnia Ci darmowe leki na receptę do kwoty 30 albo 40 tys zł. Tak samo z transportem sanitarnym. Jak masz prywatne, to pokrywa ubezpieczyciel.
zdjecie uzytkownika
Foczka - 2014-08-12 12:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Grażyna Pychowska - 2014-07-31 10:18:34]:
Warto! Bez ubezpieczenia dodatkowego, na samym EKUZie lepiej nie ryzykowac. EKUZ nie zapewnia tak naprawdę wiele. Na prywatnym ubezpieczeniu jest wiele świadczeń, włącznie z lekami. Transport sanitarny do Polski - przy EKUZie jest odpłatny, a to może kosztować nawet kilkanaście tysięcy złotych. Na prywatnym transport sanitarny do kraju jest za darmo.
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-08-12 16:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, na pakowanie kosmetyków na Kraków to można miec umowę o dzieło? Mam własną działalność, którą założyłam jeszcze na pierwszym roku studiów i z tego, co widzę to jest to lepsza opcja niż umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
Janka 71 - 2014-08-18 10:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młoda - 2014-08-12 16:27:44]:
A po co Ci umowa o dzieło skoro masz działalność?
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-08-28 18:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moze ktos napisac cos o pracy w kosmetykach a ne tylko za granica. pracuje ktos na produkcji kosmetykow w podgorzu lub grzegorzkach???
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-08-28 18:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [na magazyn - 2014-07-24 13:15:49]:
ile?? ha ha podbijałam ostatnio ksiazeczke sanepidu za 50 zl. jak mi mowili ze 150 i skierowanie to ich wysmialam.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-08-28 18:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jeszcze jedno pytanie czy do pakowania kosmetyków skoro musi byc status ucznia licze sie szkola policealna??
zdjecie uzytkownika
Helena - 2014-08-29 13:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Widzę, że pojawiła się oferta na księgową do Krakowa. Czy są tu osoby pracujące w tym zawodzie? Albo lepiej, czy są tu osoby, które miały styczność z Aterimą w Krakowie. Sama oferta jest bardzo pozytywna, podobają mi się bardzo wymagania i warunki, ale mam oprócz tego kilka pytań. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Klara - 2014-09-11 15:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wezcie pod uwage, ze nie ma na tym portalu, zadnej weryfikacji jesli chodzi o autentycznosc wpisow, wiec podchodzcie do wszystkich "ach i och" z rezerwą. Najwazniejszą rzeczą, ktora powinna was zaniepokoic w tej firmie to kwestia wyplacania zarobkow w zł, z czego to wynika? Otoz oni handluja walutą, waszymi zarobkami w euro, dzieki czemu moga na tym zarobic dodatkowe, bardzo duze pieniadze (przewalutowywanie duzych sum to bardzo oplacalny biznes) wiec miejcie na uwadze to, ze oni was oszukują, a twierdzenie, ze nie moga inaczej wyplacac pieniedzy(tj w euro, tak jak sie powinno) jest zwyklym klamstwem z ich strony. Wiec jesli nie przeszkadza wam to, ze ktos zeruje na waszej pracy, to ok, ale powinna wam sie w tym miejscu zapalic czerwona lampka. Druga kwestia, jesli zarobicie u nich 4800zl to wiedzcie, ze tak naprawde macie robote, w ktorej zarobilibyscie 8tys gdybyscie pracowali tam bezposrednio, bez ich posrednictwa.
zdjecie uzytkownika
słuchaweczka - 2014-09-16 16:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jestem z krakowa i widziałem pracę dla mnie idealną - słuchawka dla firmy orange. Aterima często w ogóle prowadzi takie rekrutacje na takie stanowiska i trafię do dobrej firmy, gdzie dobrze zarobię? W ogóle widziałem, że to nie jedyna oferta z krakowa, może lepiej niż na słuchawkę wybrać stanowisko pracownika produkcji ?
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-09-18 20:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aterima wysyła za granice ale nie walczy o prawa pracowników tam wysyłanych,wysłać jest łatwo człowieka a dalej co? jak powstaną jakies problem to oni umywają ręce,nie interesuje ich ze człowiek ponosi ogromne koszty wyjazdu,a po tygodniu musi zjechac bo sie frankowi odwidziało
zdjecie uzytkownika
zawiedziomy - 2014-09-19 12:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rozumiem ze zarabiajom na pracownikach,ale niech się interesują pracownikiem i walczom o ich interesy bo majom z tego kase,zawiedli moje zaufanie,będe szukał innych morzliwosci
zdjecie uzytkownika
Donia - 2014-09-23 09:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodzę się z powyższym. Ja pracuję jako opiekunka w niemczech. Miałam kiedyś problem z rodziną podopiecznego. Dziadek zapadał na zdrowiu coraz bardziej, a ja nie mogłam nic wskórać z jego rodziną żeby zabrali go do lekarza i ustalili nowe leki. Dziadek stawał sie coraz bardziej nie do zniesienia (demencja). Zgłosiłam do firmy, że stan podopienczego się pogorszył i przestał być zgodny co do stanu na jaki zgodziłam się wyjechać. Panie z biura od razu interweniowały u rodziny. W innych firmach raczej koordynatorki nie kwapią się do takiej pomocy. O mnie walczyły jak lwice i jestem za to wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-09-23 11:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pisze jak było u mnie
zdjecie uzytkownika
telefon - 2014-10-04 21:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam..! mnie to ciągle przesladują ogłoszenia o pracę jako konsultant telefoniczny. Tym razem pojawiło się ogołoszenie dla konsultanta telefonicznego orange. dlatego tu się pojawiam, może jesteście mi w stanie poweidzieć czy to w ogóle sprawa warta zachodu i zgłaszania sięze swoim CV do aterimy ? dzk.
zdjecie uzytkownika
zofia50 - 2015-01-07 14:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gudzia - 2014-07-23 09:37:49]:
Nie przesadzajmy z tymi dobrymi stawkami w Aterimie. Firma jak każda inna ,ja trafiłam na kiepskie warunki w rodzinie niemieckiej ,a z firmy kazali mi tam siedzieć.Oczywiście ,"oni sobie mogą kazać"
ATERIMA "Wywiad z Wojciech Rzepka - Prezes zarządu Grupy w firmie ATERIMA"
Proszę opowiedzieć kilka słów o firmie ATERIMA? ATERIMA to firma stworzona przez przyjaciół, którym od zawsze przyświecało marzenie, żeby stworzyć przyjazne miejsce pracy, które pozwoli ludziom uwolnić ich talenty – to jest źródło naszego sukcesu. Nasze podejście sprawia, że nasi pracownicy są zaangażowani. Wspólnie tworzymy doskonałe usługi, które pomagają naszym klientom rozwiązywać problemy i realizować plany.  Prowadząc f...
zdjecie uzytkownika
fon - 2015-02-12 22:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam informacji o tej agencji czy ktoś w tym roku skorzystał z ofert pracy i w jakich zawodach i jakie regiony wyjechał do Francji będe wdzięczny za informacje gdyż firma zbywa ludzi zainteresowanych współpraca chyba że mają stałych pracowników bo jak śię dzwoni to niemają ofert to jest standartowa odpowiedz/proszę czekać będziemy w kontakcie.Pochwalcie śię jak możecie może wtedy zmienie zdanie o agencji.
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-03-03 15:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej dziewczyny! Czy wszystkie trafiacie aż tak źle? może jest ktoś kto trafił do normalnej rodziny, wszystko szło zgodnie z planem? Prosze o jakieś informacje bo już nie wiem co mam robić jedni piszą że firma dobra a inni, ze koszmarnie trafili i nie polecają. Moze to jest kwestia tych rodzin - ze po prostu źle się trafiło, przecież ludzie są różni. A firma pomaga jak już sie wyjedzie i coś idzie nie tak - można liczyć na wsparcie?
zdjecie uzytkownika
olaaf - 2015-03-12 23:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2015-03-03 15:44:10]:
za tydzień mam wyjazd do francji z aterimy, może i dobre opinie ale czy to prawda że oni płacą na prawdę tak na czas?? inne firmy z którymi byłem we fr nie zawsze, dlatego jak mnie agencja zapewnia że wynagrodzenie się nie spóźni to zaczynam być podejrzliwy...
zdjecie uzytkownika
Hubertus - 2015-03-17 10:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary ja pracuję dla aterimy juz ponad rok i kasa na koncie się zawsze zgaedza, więc nie musisz panikować. Za 3 tygodnie wracam do polksi, ale stan konta się zgadza. Jeszcze mi sie nie zdarzyło żebym nie dostał kasy w terminie.
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2015-03-17 18:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hubertus, twój komentarz jest chyb a jedną z lepszych rekomendacji firmy aterima jaką widziałem. to że pracujesz tam już ponad rok to o czymś świadczy - warunki nie moga być tak złe jak się pisze, ba, są nawet bardzo dobre skoro jesteś tam już tyle czasu i nie narzekasz. ważne że kaska się zgadza. a łatwo się do nich na etat dostać?
zdjecie uzytkownika
olaaf - 2015-03-22 07:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hubertus - 2015-03-17 10:28:04]:
dzięki hubertus za info. właśnie w poniedziałek zaczynam i za miesiąc potwierdzę czy wypłata na czas.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa trwała ok 1 godziny. Rekruter ponownie pytał o doświadczenie(wcześniej telefoniczna rozmowa). Przedstawił dokumenty tj. umowę do podpisu bez dat po czym zatrzymał obydwa egzemplarze i wydal świstek potwierdzający jej zawarcie. Umowa dosyłana jest po pojęciu pracy w De. Dziwna firma
Pytania:
zdjecie uzytkownika
natala - 2015-04-13 10:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jak firma sa gorsze
zdjecie uzytkownika
anekin - 2015-04-17 02:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że zawsze się znajdzie jakaś gorsza firma, ale to nie jest żaden argument. Napiszcie może co takiego aterma oferuje w ramach systemu socjalnego, czy jest multisport, wczasy pod gruszą?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATERIMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ATERIMA?
Zadaj pytanie