Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ATERIMA


Oceniono 207 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ATERIMA
Puszkarska 7F
30-644 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Diana - 2014-07-07 13:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa była, język ocenili dobrze. Jutro spotkanie w biurze w Krakowie, zobaczymy co z tego wyniknie.
zdjecie uzytkownika
sinolog - 2014-07-07 14:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje, ze nie widzieliscie tej oferty pracy dla przedstawiciela handlowego z jezykiem chinskim. jestem po sinologii, to bylaby moja pierwsza praca, ale nie wiem czy duzo wiem o rynku chinskim. ale z drugiej strony znam sie na grach komputerowych bo cale studia przesiedzialem w akademiku grajac na kompie :).
zdjecie uzytkownika
Diana - 2014-07-08 11:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem po, podpisałam umowę. Czekam na decyzję rodzinki. Sinolog - jakiej oferty żesmy miały nie widzieć? Do pracy do Chin?
zdjecie uzytkownika
sinolog - 2014-07-08 15:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie do Chin :) chociaż z drugiej strony to fajna perspektywa. No szukają Przedstawiciela handlowego z językiem chińskim.
zdjecie uzytkownika
Passi - 2014-07-09 09:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sinolog - 2014-07-08 15:00:05]:
A jak Ci weryfikowali znajomość języka chińskiego? Mają kogoś w biurze kto zna ten język?
zdjecie uzytkownika
sinolog - 2014-07-09 13:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mieli jeszcze czego weryfikowac, zobacz sobie w necie oferty - sa dalej aktualne. dopiero chce zlozyc, teraz badam teren.
zdjecie uzytkownika
Diana - 2014-07-10 10:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i rodzinka mnie zaakceptowała. Jadę w poniedziałek do Dusseldorfu. Jest tam ktoś żeby się spotkać w razie czego?
zdjecie uzytkownika
Jestem sobą - 2014-07-11 09:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Diana - 2014-07-10 10:06:26]:
Gratuluję! Ja niestety jestem gdzie indziej. Życze szczęścia!
zdjecie uzytkownika
Halina - 2014-07-11 13:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Diana - 2014-07-10 10:06:26]:
Ja jestem dopiero na etapie składania oferty, ale do pracy jestem chętna od zaraz. Napisz pilnie czy opieka nad osobą z demencją jest trudna. "Moja" seniorka z ogłoszenia ją ma.
zdjecie uzytkownika
Lisica - 2014-07-14 12:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Halina - 2014-07-11 13:48:27]:
Zależy jaki jest stopień tej demencji. Jak jest lekka, a podopieczna spokojna, to będziesz mieć jak u pana boga za piecem. Gorzej jak to jest jakaś ostra demencja i babcia Cię będzie zapominac co chwilę.
zdjecie uzytkownika
Halina - 2014-07-14 15:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lisica - 2014-07-14 12:27:11]:
dziękuję. Jest w internecie kilka porad jak sobie radzić z pacjentami z lekką i ciężką demencją. Syn mi wydrukował i mam je w notesie. :) Ty jakie masz doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
Jestem sobą - 2014-07-15 08:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Halina - 2014-07-14 15:30:04]:
Cześć! To może i ja się wypowiem odnośnie tych pacjentów z demencją. Porad jest tyle ile osób zajmujących się dementywnymi pacjentami. Z pewnością też nabierzesz jakichś własnych doświadczeń. Ale jest jeden wspólny mianownik - trzeba się wykazać świętą cierpliwościa, bez tego ani rusz.
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-07-15 12:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Proszę o napisanie czegoś więcej na temat oferty pracy asystenta ds. rekrutacji we Wrocławiu. Skończyłem germanistykę, mieszkałem w Niemczech dwa lata w dzieciństwie, mam nadzieję, że to może być pierwsza praca po studiach.
zdjecie uzytkownika
=xx= - 2014-07-17 09:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2014-07-15 12:29:08]:
Może do nich zgłoś się to Ci powiedzą. Skoro potrzebują do swojego biura, a tutaj same opiekunki piszą na forum chyba.
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-07-17 13:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [=xx= - 2014-07-17 09:59:42]:
do xx: nie za bardzo jestem obcykany w takich stronach internetowych, ale mam nadzieję że jest tu ktoś pomocny. Interesują mnie dwie rzeczy w tej sprawie: umowa jakaś i jak się pracuje.
zdjecie uzytkownika
Kacha78 - 2014-07-22 09:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdżałam tylko prywatnie. Mój podopieczny wczoraj wylądował w szpitalu i już raczej z niego nie wyjdzie. Jest w ciężkim stanie, dostał wylewu, ma 92 lata. Siedzę tutaj w jego mieszkaniu i czekam na informację ze szpitala. Nie mam innych zleceń. Opłaca się jechać z Aterimą?
zdjecie uzytkownika
Gudzia - 2014-07-23 09:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kacha78 - 2014-07-22 09:05:20]:
Ja nie rozumiem jak Ty mogłas pracowac na czarno? Oczywiście że się opłaca. Aterima ma przyzwoite stawki i dobrą umowe.
zdjecie uzytkownika
Kacha78 - 2014-07-24 10:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano nie mogłam pracowac inaczej i wolałam w taki sposób. Co to znaczy "dobra umowa"?
zdjecie uzytkownika
na magazyn - 2014-07-24 13:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko. Trafiłem na to forum, bo szukam aktualnie jakiejś pracy na wakacje bo mam wolne na uczelni. Napiszcie coś więcej o tej ofercie na magazyniera, pracowałem w sklepach budowlanych, ale tam się zupełnie nie opłacało. Przenosisz mega ciężkie kawały żelastwa na wysięgnikach kilkumetrowych. Jeden zawrót głowy i lecisz na dół. Praca dla osób bez lęku wysokości - serio. A tutaj widzę, że lekka robota przy karmie dla zwierzaków. Jakby co mam książeczke sanepidowską, ale nie aktualną, więc proszę napiszcie czy warto się przejsc do lekarza i placic mu półtorej stówki za podbicie czy obędzie się bez tego. Prosze o pilną odpowiedź, bo jak widzę, oferta jest na 2-3 tygodnie i na krótki okres, a ja akurat w taką celuję żeby sobie dorobić przed wyjazdem nad morze.
zdjecie uzytkownika
Rufus - 2014-07-29 12:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [na magazyn - 2014-07-24 13:15:49]:
Chyba najlepiej jak zapytasz w firmie. To oni znają szczegóły oferty.
zdjecie uzytkownika
Grażyna Pychowska - 2014-07-31 10:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do opiekunek: Warto jest wykupić prywatne ubezpieczenie zdrowotne, które oferują? Korzystała któraś z Was z tego? Czy lepiej EKZU, albo obydwa naraz? Z góry dziękuję za wszelkie informację.
zdjecie uzytkownika
Jestem sobą - 2014-08-03 12:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ( usunięte przez administratora )Warto wykupić to prywatne ubezpieczenie. Kosztuje koło 50 zł a jest dużo lepsze niż EKUZ. Prywatne zapewnia Ci darmowe leki na receptę do kwoty 30 albo 40 tys zł. Tak samo z transportem sanitarnym. Jak masz prywatne, to pokrywa ubezpieczyciel.
zdjecie uzytkownika
Foczka - 2014-08-12 12:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Grażyna Pychowska - 2014-07-31 10:18:34]:
Warto! Bez ubezpieczenia dodatkowego, na samym EKUZie lepiej nie ryzykowac. EKUZ nie zapewnia tak naprawdę wiele. Na prywatnym ubezpieczeniu jest wiele świadczeń, włącznie z lekami. Transport sanitarny do Polski - przy EKUZie jest odpłatny, a to może kosztować nawet kilkanaście tysięcy złotych. Na prywatnym transport sanitarny do kraju jest za darmo.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-26
Żródło: Gowork.pl
Dobczyce
(małopolskie)
ATERIMA jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną agencją zatrudnienia, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 7085. Dla naszego Klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku: Pracownik produkcji okien i drzwi ALU Miejsce pracy – Kobielnik Wymagania: doświadczenie przy produkcji okien lub drzwi – mile widziane dokładność oraz sumienność Obowiązki: produkcja okien oraz drzwi alumi
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-08-12 16:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, na pakowanie kosmetyków na Kraków to można miec umowę o dzieło? Mam własną działalność, którą założyłam jeszcze na pierwszym roku studiów i z tego, co widzę to jest to lepsza opcja niż umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
Janka 71 - 2014-08-18 10:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młoda - 2014-08-12 16:27:44]:
A po co Ci umowa o dzieło skoro masz działalność?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATERIMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski