Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ATERIMA


Oceniono 211 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ATERIMA
Puszkarska 7F
30-644 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Jestem sobą - 2014-07-15 08:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Halina - 2014-07-14 15:30:04]:
Cześć! To może i ja się wypowiem odnośnie tych pacjentów z demencją. Porad jest tyle ile osób zajmujących się dementywnymi pacjentami. Z pewnością też nabierzesz jakichś własnych doświadczeń. Ale jest jeden wspólny mianownik - trzeba się wykazać świętą cierpliwościa, bez tego ani rusz.
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-07-15 12:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Proszę o napisanie czegoś więcej na temat oferty pracy asystenta ds. rekrutacji we Wrocławiu. Skończyłem germanistykę, mieszkałem w Niemczech dwa lata w dzieciństwie, mam nadzieję, że to może być pierwsza praca po studiach.
zdjecie uzytkownika
=xx= - 2014-07-17 09:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2014-07-15 12:29:08]:
Może do nich zgłoś się to Ci powiedzą. Skoro potrzebują do swojego biura, a tutaj same opiekunki piszą na forum chyba.
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-07-17 13:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [=xx= - 2014-07-17 09:59:42]:
do xx: nie za bardzo jestem obcykany w takich stronach internetowych, ale mam nadzieję że jest tu ktoś pomocny. Interesują mnie dwie rzeczy w tej sprawie: umowa jakaś i jak się pracuje.
zdjecie uzytkownika
Kacha78 - 2014-07-22 09:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdżałam tylko prywatnie. Mój podopieczny wczoraj wylądował w szpitalu i już raczej z niego nie wyjdzie. Jest w ciężkim stanie, dostał wylewu, ma 92 lata. Siedzę tutaj w jego mieszkaniu i czekam na informację ze szpitala. Nie mam innych zleceń. Opłaca się jechać z Aterimą?
zdjecie uzytkownika
Gudzia - 2014-07-23 09:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kacha78 - 2014-07-22 09:05:20]:
Ja nie rozumiem jak Ty mogłas pracowac na czarno? Oczywiście że się opłaca. Aterima ma przyzwoite stawki i dobrą umowe.
zdjecie uzytkownika
Kacha78 - 2014-07-24 10:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano nie mogłam pracowac inaczej i wolałam w taki sposób. Co to znaczy "dobra umowa"?
zdjecie uzytkownika
na magazyn - 2014-07-24 13:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko. Trafiłem na to forum, bo szukam aktualnie jakiejś pracy na wakacje bo mam wolne na uczelni. Napiszcie coś więcej o tej ofercie na magazyniera, pracowałem w sklepach budowlanych, ale tam się zupełnie nie opłacało. Przenosisz mega ciężkie kawały żelastwa na wysięgnikach kilkumetrowych. Jeden zawrót głowy i lecisz na dół. Praca dla osób bez lęku wysokości - serio. A tutaj widzę, że lekka robota przy karmie dla zwierzaków. Jakby co mam książeczke sanepidowską, ale nie aktualną, więc proszę napiszcie czy warto się przejsc do lekarza i placic mu półtorej stówki za podbicie czy obędzie się bez tego. Prosze o pilną odpowiedź, bo jak widzę, oferta jest na 2-3 tygodnie i na krótki okres, a ja akurat w taką celuję żeby sobie dorobić przed wyjazdem nad morze.
zdjecie uzytkownika
Rufus - 2014-07-29 12:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [na magazyn - 2014-07-24 13:15:49]:
Chyba najlepiej jak zapytasz w firmie. To oni znają szczegóły oferty.
zdjecie uzytkownika
Grażyna Pychowska - 2014-07-31 10:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do opiekunek: Warto jest wykupić prywatne ubezpieczenie zdrowotne, które oferują? Korzystała któraś z Was z tego? Czy lepiej EKZU, albo obydwa naraz? Z góry dziękuję za wszelkie informację.
zdjecie uzytkownika
Jestem sobą - 2014-08-03 12:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ( usunięte przez administratora )Warto wykupić to prywatne ubezpieczenie. Kosztuje koło 50 zł a jest dużo lepsze niż EKUZ. Prywatne zapewnia Ci darmowe leki na receptę do kwoty 30 albo 40 tys zł. Tak samo z transportem sanitarnym. Jak masz prywatne, to pokrywa ubezpieczyciel.
zdjecie uzytkownika
Foczka - 2014-08-12 12:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Grażyna Pychowska - 2014-07-31 10:18:34]:
Warto! Bez ubezpieczenia dodatkowego, na samym EKUZie lepiej nie ryzykowac. EKUZ nie zapewnia tak naprawdę wiele. Na prywatnym ubezpieczeniu jest wiele świadczeń, włącznie z lekami. Transport sanitarny do Polski - przy EKUZie jest odpłatny, a to może kosztować nawet kilkanaście tysięcy złotych. Na prywatnym transport sanitarny do kraju jest za darmo.
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-08-12 16:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, na pakowanie kosmetyków na Kraków to można miec umowę o dzieło? Mam własną działalność, którą założyłam jeszcze na pierwszym roku studiów i z tego, co widzę to jest to lepsza opcja niż umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
Janka 71 - 2014-08-18 10:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młoda - 2014-08-12 16:27:44]:
A po co Ci umowa o dzieło skoro masz działalność?
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-08-28 18:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moze ktos napisac cos o pracy w kosmetykach a ne tylko za granica. pracuje ktos na produkcji kosmetykow w podgorzu lub grzegorzkach???
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-08-28 18:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [na magazyn - 2014-07-24 13:15:49]:
ile?? ha ha podbijałam ostatnio ksiazeczke sanepidu za 50 zl. jak mi mowili ze 150 i skierowanie to ich wysmialam.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-08-28 18:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jeszcze jedno pytanie czy do pakowania kosmetyków skoro musi byc status ucznia licze sie szkola policealna??
ATERIMA "Wywiad z Wojciech Rzepka - Prezes zarządu Grupy w firmie ATERIMA"
Proszę opowiedzieć kilka słów o firmie ATERIMA? ATERIMA to firma stworzona przez przyjaciół, którym od zawsze przyświecało marzenie, żeby stworzyć przyjazne miejsce pracy, które pozwoli ludziom uwolnić ich talenty – to jest źródło naszego sukcesu. Nasze podejście sprawia, że nasi pracownicy są zaangażowani. Wspólnie tworzymy doskonałe usługi, które pomagają naszym klientom rozwiązywać problemy i realizować plany.  Prowadząc f...
zdjecie uzytkownika
Helena - 2014-08-29 13:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Widzę, że pojawiła się oferta na księgową do Krakowa. Czy są tu osoby pracujące w tym zawodzie? Albo lepiej, czy są tu osoby, które miały styczność z Aterimą w Krakowie. Sama oferta jest bardzo pozytywna, podobają mi się bardzo wymagania i warunki, ale mam oprócz tego kilka pytań. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Klara - 2014-09-11 15:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wezcie pod uwage, ze nie ma na tym portalu, zadnej weryfikacji jesli chodzi o autentycznosc wpisow, wiec podchodzcie do wszystkich "ach i och" z rezerwą. Najwazniejszą rzeczą, ktora powinna was zaniepokoic w tej firmie to kwestia wyplacania zarobkow w zł, z czego to wynika? Otoz oni handluja walutą, waszymi zarobkami w euro, dzieki czemu moga na tym zarobic dodatkowe, bardzo duze pieniadze (przewalutowywanie duzych sum to bardzo oplacalny biznes) wiec miejcie na uwadze to, ze oni was oszukują, a twierdzenie, ze nie moga inaczej wyplacac pieniedzy(tj w euro, tak jak sie powinno) jest zwyklym klamstwem z ich strony. Wiec jesli nie przeszkadza wam to, ze ktos zeruje na waszej pracy, to ok, ale powinna wam sie w tym miejscu zapalic czerwona lampka. Druga kwestia, jesli zarobicie u nich 4800zl to wiedzcie, ze tak naprawde macie robote, w ktorej zarobilibyscie 8tys gdybyscie pracowali tam bezposrednio, bez ich posrednictwa.
zdjecie uzytkownika
słuchaweczka - 2014-09-16 16:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jestem z krakowa i widziałem pracę dla mnie idealną - słuchawka dla firmy orange. Aterima często w ogóle prowadzi takie rekrutacje na takie stanowiska i trafię do dobrej firmy, gdzie dobrze zarobię? W ogóle widziałem, że to nie jedyna oferta z krakowa, może lepiej niż na słuchawkę wybrać stanowisko pracownika produkcji ?
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-09-18 20:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aterima wysyła za granice ale nie walczy o prawa pracowników tam wysyłanych,wysłać jest łatwo człowieka a dalej co? jak powstaną jakies problem to oni umywają ręce,nie interesuje ich ze człowiek ponosi ogromne koszty wyjazdu,a po tygodniu musi zjechac bo sie frankowi odwidziało
zdjecie uzytkownika
zawiedziomy - 2014-09-19 12:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem ze zarabiajom na pracownikach,ale niech się interesują pracownikiem i walczom o ich interesy bo majom z tego kase,zawiedli moje zaufanie,będe szukał innych morzliwosci
zdjecie uzytkownika
Donia - 2014-09-23 09:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodzę się z powyższym. Ja pracuję jako opiekunka w niemczech. Miałam kiedyś problem z rodziną podopiecznego. Dziadek zapadał na zdrowiu coraz bardziej, a ja nie mogłam nic wskórać z jego rodziną żeby zabrali go do lekarza i ustalili nowe leki. Dziadek stawał sie coraz bardziej nie do zniesienia (demencja). Zgłosiłam do firmy, że stan podopienczego się pogorszył i przestał być zgodny co do stanu na jaki zgodziłam się wyjechać. Panie z biura od razu interweniowały u rodziny. W innych firmach raczej koordynatorki nie kwapią się do takiej pomocy. O mnie walczyły jak lwice i jestem za to wdzięczna.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-23
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
ATERIMA jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną agencją zatrudnienia, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 7085. Dla naszego Klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku: Monter okien MON/KRK/09/2014 Miejsce pracy – Kraków (Rybitwy) Wymagania: • minimum rok doświadczenia na podobnym stanowisku lub na budowie • brak przeciwskazań do wykonywania pracy fizycznej Obo
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-09-23 11:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisze jak było u mnie
zdjecie uzytkownika
telefon - 2014-10-04 21:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam..! mnie to ciągle przesladują ogłoszenia o pracę jako konsultant telefoniczny. Tym razem pojawiło się ogołoszenie dla konsultanta telefonicznego orange. dlatego tu się pojawiam, może jesteście mi w stanie poweidzieć czy to w ogóle sprawa warta zachodu i zgłaszania sięze swoim CV do aterimy ? dzk.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATERIMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x