brak logo

Hydrosolar

Rzeszów

Opinie o Hydrosolar

Tomi 2012-03-16 08:48:04
Wspołpracuję z Hydro i po ostatnich zmianach, jest tam normalnie. Może nie super firma, ale uważam, że jeżeli tam ktoś pracuje, to nie ma co zmieniać, bo moze trafić zdecydowanie gorzej.
Erte 2012-03-21 15:50:00
mają czasem dziwne zasady, ale z ludźmi można się dogadać, a to najważniejsze.
NIM 2012-05-02 09:46:46
Kto narzeka na pracę w Hydrosolarze, niech spróbuje w Solarbinie lub Hitingu to zobaczy różnicę. Tam [racownicy smutni i odezwać się im nie wolno. W sklepie na Boya w Hydroslarze jest ok, robi się szybko zakupy, panowie też się starają.
Elektryk 2012-07-16 12:09:19
Dobra firma, trzeba sobie tylko na początku ustalić warunki i zasady wspolpracy z kierownictwem. przede wszystkim zawsze mają towar.
maruda 2012-09-04 10:00:36
Płacą dostawcom, to mają czym handlować.
2
mmm 2012-11-28 00:14:41
Plus to dział techniczny - profesjonaliści, a poza tym fatalne traktowanie pracowników przez przełożonych, brak szkoleń, brak przekazu informacji, organizacja pracy - fatalna. Zarządzanie przełożonych na żenującym poziomie.
2
Marko 2014-08-06 08:02:37
Mówi się CHYTRYSOLAR zarobki na poziomie najniższej krajowej nic na świeta zero pakietu socjalnego goła mizerna wypłata
4
Marko2 2014-08-13 10:38:53
Marko, zawsze możesz zmienić pracę.
N 2014-08-14 09:20:47
Dużych pieniędzy tam nie zarobisz, ale na Podkarpaciu trudno o takie. Najgorzej jest jak masz mało i jeszcze opóźnienia w wypłatach, albo na raty. Z tego co mi wiadomo to CHYTRYSOLAR płaci regularnie i warunki pracy tez nie najgorsze.
1
Marko 2014-08-15 21:36:41
Dlaczego się wypowiadają osoby które słyszały proszę tam popracować i potwierdzić te wypasy ja tam pracowałem kilka lat bardzo dużo pracy na osobe i minimalne wynagrodzenie za ta prace
"u nich" 2014-08-26 21:46:14
hernook, opiniować firmy powinni Ci, którzy znają je od środka - bo na takich opiniach zależy potencjalnym przyszłym pracownikom. Zaproponuj zatem Twojemu koledze, który ma tak świetna sytuację w firmie, żeby sam się podzielił opinią, jak dobrze jest być na stanowisku dyrektora lub kumpla dyrektora w Hydrosolarze w Rzeszowie. :-)
Marko 2014-08-28 20:59:34
też tak pomyślałem bo szeregowy pracownik w tej firmie ma inne zdanie niż to co przedstwia hernoook w końcu musza sie opamiętać i zacząć ludziom płacić jak przystało na taka firmę i za tak stresującą i cięzką pracę
1
heh 2014-08-29 15:58:38
Nie macie wrażenia, że to pisze ta sama osoba? Mi nie pasowało w Hydrosolarze, to zmieniłam pracę, teraz nie narzekam, ale i nie marudzę. Niech im idzie jak najlepiej.... :-)
szukam pracy 2014-08-29 18:14:57
Na serio możecie polecić jakąś hurtownię budowlaną, gdzie można dobrze zarobić i szukają ludzi.
Leon 2014-11-18 18:03:01
dani 2015-02-10 13:50:01
ja uważam , że praca w hydrosolarze jest bardzo fajna, regularnie wypłaty, premie za zrobienie obrotu.. atmosfera też nie najgorsza.. Jestem już tu któryś rok i bardzo cenię tą pracę.
Robert 2015-03-03 08:23:16
Ciekawe dlaczego ludzie tak szybko uciekają z tej firmy kto wie ;) KASA KASA KASA i cisnienie
AND 2015-06-19 14:45:01
Witam. Wybieram sie na rozmowe do tej firmy . wiec jakie są tam zarobki?
3
AND 2015-06-19 14:47:07
Witam. Wybieram sie na rozmowe do tej firmy. Wiec jakie sa tam zarobki?
2
hernoook 2016-05-13 08:54:54
hej! a co powiecie o ofercie od nich jako Specjalista ds. finansowych? bo chyba to trudna jest branza z tego co wiem.
1
Zostaw swoją opinię o Hydrosolar - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydrosolar