brak logo

TECHMAR Produkcja Maszyn

Marklowice

Opinie o TECHMAR Produkcja Maszyn

Gość 2009-06-15 11:03:46
Firma fajna, to znaczy fajna ekipa kolegów ale kierownictwo i zarząd do bani oszukują nie wypłacają pieniędzy na czas (nawet kilku miesięczne opóźnienia) wiem coś o tym bo wytrzymałem tam parę ładnych lat. Więc apeluję do wszystkich-chcesz pracować za pieniądze to NIE w TECHMARZE.
. 2010-04-19 15:19:16
dosłownie :)
1
alfred 2010-10-28 09:12:45
firma do bani nie placi
spider 2011-01-07 14:10:31
Zgadzam sie w 100% , tez tam kiedys pracowalem, firma nie placi, pozatym dostawalem oficjalnie minimum a reszte w kopercie - moze sie to teraz zmienilo, nie wiem. Glowny "prezes" to furiat, generalnie zarzad w tej firmie to byla parodia. Wiekszosc maszyn byla zerznieta od innych itp itd. Nie polecam tam pracy, teraz mam jak w bajce w porownaniu z Techmarem
anonim 2011-02-28 10:50:43
Firma z wypłacaniem wypłat kompletnie do bani ,jakieś śmieszne wypłacanie w kopertach tylko po to żeby pracownikowi zainkasować legalnie za zniszczony materiał lub czyjąś pomyłkę nie zawsze z winy pracownika .Nadgorliwość z strony kierownika małego karakana okropny facet do (usunięte przez administratora)Pracownicy są naprawdę, ok, miło i wesoło Jak ktoś lubi pracować jak pogan i bez wypłat czasowych to polecam
Robert Legutko 2011-04-01 15:01:29
Drodzy czytelnicy tej oto opini o pracodawcy. Ja dla odmiany napisze troche inaczej. Firma z bajecznie wielkimi możliwościami jak i rozwoju samej siebie tak i wiedzy pracowników. To czego się tam nauczyłem nie udało mi się przez wszystkie lata pracy u innych. I to właśnie miejśce dla ludzi co chcą czegoś się nauczyć. Problemy finansowe hmmmm, to problemy finasnowe. Można o tej firmie sporo pisać, ja tą wypowiedz traktuje jak pożegnanie i życze tej firmie jak i wszystkim pracownikom samych sukcesów, było CIEKAWIE.
Edward Zajler ( edi ) 2011-04-05 12:03:07
Wypowiem się tak w firmie Techmar pracowałem jako ślusarz serwisant i nie powiem czasami były kłopoty z wynagrodzeniem ale zawsze firma potrafiła dać radę i zmobilizować się.Więc narzekanie nic tu nie da lepiej spojrzeć na firmę Techmar z innej strony a mianowicie ,wiele można się nauczyć ,dosłownie doszlifować swe umiejętności a grono pracowników jeśli tylko się spytasz o radę lub o pomoc zawsze są gotowi ci jej udzielić co do serwisów i wyjazdów to wiadomo wszędzie jest inaczej gdzie kraj tam obyczaj nie wszędzie jest wspaniale z strony danej firmy gdzie się serwisuje maszynę.Wracając do tematu to załoga jest naprawdę wspaniała miło i wesoło się pracuje ,kierownik produkcji zawsze udzieli pomocną radą i wspomoże w razie kłopotów.Najlepiej jak jest możliwość zatrudnić się i samemu nabyć doświadczenia zawodowego i wnieść coś dobrego do firmy ,oczywiście Pozdrawiam całą Firmę i Życzę dalszych sukcesów w projektowaniu maszyn i ich produkcji edi
nick 2011-04-14 06:28:42
Praca w tej firmie to wyzwanie , szcegolnie jesli sie czeka na wyplate tydzien dwa , lub ponad miesiac to bardzo motywujace bylo , jesli chodzi o ekipe to super , z wyjatkiem pana pseudo kierownika zadufanego w sobie.
tomek D. 2011-07-30 16:37:26
O boze nie moge czytac takich bzdur,firma z gigantycznymi mozliwosciami hehe smieszne.Jak ktos pisze takie glupoty to chyba nigdy nie pracowal w normalnej firmie.Techmar to dno i kilometr mulu!!!Nie placa,za moich czasow bylem jednym z lepszych fachowcow,a gowno bylem doceniony,jeszcze o forse musialem prosic,a grubas prezes jeszcze odpowiadal ze on tez musi jesc sucha bulke!zenada,wogole sie dziwie ze to jeszcze istnieje.
Gal Anonim 2011-11-11 20:03:22
Powiem tak Firma może i miała problemy z wypłacaniem pieniędzy na czas... Kierownictwo nie zawsze było w porządku co do pracownika... Problemy zaczęły się od złych decyzji dawnych prezesów firmy... teraz wydaje mi się że nowy prezes tworzy ,,nową firmę" jest coraz lepiej... Nowy prezes jest w stanie zapewnić lepszą przyszłość tej firmie... Czego brakuje... docenienia pracownika... podchodzenie do niego poważnie szczególnie przez kierownictwo... Ogólnie polecam tą firmę i myślę że wszytko jest na jak najlepszej drodze do poprawy finansowej firmy... Ekipa niczego sobie sami porządni ludzie... Firma daje tak jak to napisali poprzednicy duże możliwości nauki... Pozdrawiam...
sR 2011-12-12 08:44:02
oj jeśli to nie potwierdzone info to nie ładnie tak kogoś oskarżać
gagatek 2012-01-11 13:38:17
techmar jako firma ok ale kierownictwo to totalna paranoja i ich podejmowanie decyzji
BB 2014-04-09 22:04:22
No zmieniło się - firma nie istnieje
jojo 2014-04-15 14:45:41
W tej chwili jest ATM Group i dosyć przyzwoita.
maro 2014-12-02 17:51:44
w internecie nie moge znalezc zadnych informacji na temat firmy wiec to chyba prawda. A ktos pracuje obecnie w ATM? Mozecie powiedziec cos o tej dzialalnosci? Pod jakim wzgledem polepszyla sie jakosc funkcjonowania i ogolnie jakie jest podejscie do pracownikow?? Jakby byl jakis etat to rowniez dajcie znac- jestem chetny!!
trnm 2015-02-06 18:42:52
to jak w tej firmie zmieniło sie cos na lepsze kto podpowie na bazie wlasnnych doswiadczen...zależy mi na podjęciu zatrudnienia a rozmowa rekrutacyjna to w wielu przypadkach stres, gonitwa myśli, chęć pokazania się z jak najlepszej strony, ogromna trema, setki celnych, trudnych pytań..jak to jest w tej firmie ...
carrs 2015-02-23 19:12:54
@tmm, czy Ty przeczytałes powyższe opinie o TECHMAR Produkcja Maszyn? Teraz sprawa jest jasna, wszedzie gdzie sprawdzisz to firma ma status w likwidacji ,także nie ma co interesować się tu praca. Innymi słowy upadli i chyba nie zanosi się, by mieli powstać z martwych. Mnie jedynie ciekawi dlaczego upadli..
sando 2015-03-10 02:18:25
Techmar jest jedną z nielicznych firm w Marklowicach która trudni się jakąkolwiek formą przemysłu i wiemy wszystko że w tym regionie nie jest łatwo o pracę. Także praca na produkcji w tym zakładzie dla niektórych to może jest być albo nie być, więc nie mogą sobie pozwolić na wybrzydzanie niestety jak niektórzy
mietek 2015-03-31 21:20:29
Czy ktoś pracuje obecnie w ATM GROUP, jak się pracuje, pieniądze są wypłacane na czas ?? Warto podjąć tam prace ???
Ziomek 2015-04-04 19:49:14
Witajcie jeśli jesteście zainteresowani pracą w ATM-ie zapraszam !
Pracowałem wcześniej w Techmarze. Dosłownie dwa różne światy. Gdy w techmarze tematem tabu były wypłaty to w ATM-ie tematem tabu jest wszystko inne niezwiązane z wynagrodzeniami :) Szefostwo wyrozumiałe z chwilami słabości jeśli zbliżają się terminy wysyłek maszyn. Także jak najbardziej polecam pracę w ATM-ie dużo się zmieniło, nie tylko ekipa a i ATM będzie się rozbudowywał jeszcze w tym roku ! Plany są bardzo ambitne i z biegiem czasu coraz bardziej realistyczne ! Pozdrawiam
3
gosc 2015-06-04 20:17:58
Witam, jak obecnie wygląda praca w ATM? Widzę, że szukają konstruktora
2
machinery 2015-09-20 21:00:16
Szkoda życia na pracę w firmie w której człowiek i jego prawa pracownicze nic nie znaczą. Tak tej Polski nie zbudujemy... dno i kilometr mułu
Buzzy 2015-10-06 21:38:55
Złotousty szef który traktuje ludzi jak smiecie a kreuje się na surowego ale dobrego ojca a tak naprawdę jest po prostu oszustem i chamem. Panowie ewakuować się!
2
Sumienie 2015-10-15 19:46:31
Żałosna firma która wykorzystuje ludzi pensje pod stołem ogólna frustracja wśród pracowników dużo gadania o zachodnich standardach a zarządzanie jak w albańskiej firmie. Żal mi tych ludzi...
Lninio 2016-01-24 12:29:12
Patologia. Rotacja ogromna. Młodzi nawet nie bierzcie pod uwagę. Wypieprzajcie do większych miast lub za granicę.
gawel 2016-02-21 19:57:47
czy tam dalej pracuje ten po...pierdolony radosław??? a moze mu juz rece polamali
pawel 2016-02-21 20:03:28
smieszna firma ktora wogole nie szanuje pracownika , zlodzieje i oszusci ktorzy pod stolem daja czesc wyplaty ...zlodzieje ... ku.r.wy lepiej zarabiaja
3
pawel 2016-04-20 19:16:36
do Az ,, szanujesz tak jak alfons ..k.u.r.w.e
ghkj 2016-05-22 21:17:23
@paweł ale po co te wulgaryzmy uzywac na forum?> Jestem pewna ze mogłeś w nieco inny sposób wyrazic swoje niezadowoloenie z firmy TECHMAR Produkcja Maszyn
alleluja 2016-12-03 22:13:56
Jest news - kontynuacja Techmaru czyli FDPm właśnie wyp ... się na pysk ! Długi w zus, skarbówce, u dostawców w sumie 3 banie w plecy. Ale nie to jest najśmieszniejsze. Nie tylko są to ludzie spaleni zawodowo. Nie wiadomo co się jeszcze wywali tam prywatnie. I kiedy. A jest co DDD.
Zostaw swoją opinię o TECHMAR Produkcja Maszyn - Marklowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECHMAR Produkcja Maszyn