logo Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o.

Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o.

Ostaszewo

Opinie o Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o.

proton 2014-11-04 07:59:36
SŁABO SŁABO SŁABO JESZCZE RAZ SŁABO. MOŻE KIEDYŚ BĘDZIE TAM DOBRZE ALE PÓKI CO CIENIUTEŃKO POD KAŻDYM WZGLĘDEM.
1
jaa 2014-11-25 14:37:06
do wymagania żadnych podwyżek tylko najniższa krajowa i nic więcej i tak do końca życia. Co do atmosfery hmm jeśli lubisz jak szefostwo Cię zlewa i nic z tego nie robi i jesteś następnym pionkiem choćby nie wiadomo jak pracował to i tak mają na ciebie wy...ane totalnie.
1
milette 2015-02-02 08:57:59
całkowicie się zgadzam atmosfera tragedia olewające podejście do pracownika , do tego układy układziki tu kierownika ktoś podwiezie na to zadupie to już ma dobrze a ten co rzetelnie pracuje jest totalnie olewany Nie polecam Tensho wręcz odradzam Zresztą teraz otworzyli agencje pracy na terenie Elany ludzi z końcem roku pozwalniali a teraz przez agencje zatrudniają nowych
2
Zawiedziony 2015-02-28 21:50:24
Firma tragedia. Atmosfera beznadziejna. Panuje zawiść, obłuda i lizustwo na każdym szczeblu. Kradzieże na porządku dziennym. Wielu pracuje tu tylko po znajomości, również ci w biurze. Wszystko zależy tylko od tego jak głęboko potrafisz trzymać palec w ... lub nie jesteś spokrewniony z najwyższym kierownictwem.
Zarządzanie na bardzo niskim poziomie. Niekompetentni i fałszywi ludzie.
Ambitnym ludziom nie polecam tej firmy.
4
Ana 2015-03-06 11:11:15
Firma jest spoko. Wynagrodzenie na czas. Atmosfera super mili i sympatyczni ludzie.
3
aga 2015-04-19 11:30:12
Dostalam sie do pracy i poszukuje osob dojezdzajacych z wabrzezna czy ktos dojezdza.
Natalia 2015-04-29 20:06:26
Dojeżdża Pani jeszcze do Tensho z Wabrzezna?
Agnes 2015-06-08 12:31:35
Jestem zainteresowana pracą w tej firmie,ale interesują mnie zarobki operatora wtryskarki lub kontrola jakości z wieloletnią praktyką.Na ile można liczyć?
jaaa 2015-07-15 18:13:46
najniższa krajowa na produkcji . kontrola jakość może 200 zł brutto więcej może i tak to za wile.
1
DEXTER 2015-07-23 10:40:23
Witam








Witam
Chciałbym zatrudnic sie w tej firmie,mam pytanie gdzie mozna złożyć cv przez jakąś agencje czy bezposrednio w firmie? Przejeżdża może ktos przez Kowalewo?





2
Joshe 2015-07-26 13:32:10
Mam pytanie ile zarabia się za kontrolę jakości na godzinę? Dojazd ok. 6 zł w obie strony, więc nie wiem czy w ogóle opłaca się tam jechać.
2
miki 2015-08-19 13:21:58
I co dostales sie Juz i zabierasz sie skims z kowalewa?
Utrzymanie ruchu 2016-01-10 21:27:58
opinia eee chyba nikt sie nie nabiera na wpisy o rozbudowie firmy i poszukiwaniu nowych specjalistów. Co mówi że nie przyjmować się do tej firmy płaca od 3 miesiecy pózniej 1-2 dni ale pózniej stes a po za tym starzy pracownicy mają wszystkow w du.. logistycznie klapa na produkcji jak i na magazynie szef zakładu to kpina jak i szef produkcji nie zna sie na niczym mądrości panoramixa niech sobie wsadzą w 4 litery i zawiozą do wrocławia bo tam ich nie chcieli na strefie
Zresztą było mnóstwo opini o pracy u pana Karkosika nie ma srodków czystości obówia rękawic w zamian jest praca troche lepiej płatna niż w okolicy ale moim zdaniem nie warto.
p.s jak widać w ogłoszeniu wyżej wraż dynamicznie zwalniającymi się ludzmi którzy coś potrafią potrzebujemy specjalistów z Ukrainy może być bedzie tańszy

Nie polecam nie polecam nie polecam
ssb 2016-02-03 13:26:45
wypłaty nie są na czas
ssb 2016-02-03 13:36:16
wszyscy olewaja tam prace jedyne co tam sie liczy to to żeby sprzątać między maszynami nikt nie słucha pracowników produkcji, kazdy robi co chce więcej przesiadują na palarni niz pracują ,wypisywanie bzdurnych raportów .jedyne co jest tam pozytywne to wykonywana praca a co z tego jak i tak nikt się nią nie interesuje
funnygość 2016-03-04 20:18:51
Aha, chyba dyrekcja zaczęła już posty pisać...fajnie będziesz miał gościu, jak znów wypłata będzie 15 i będziesz świadkiem kolejnego strajku
m 2016-05-10 13:56:39
zachęcamy do wysyłania swojego CV na adres rekrutacje@bap.boryszew.pl - aktualnie poszukujemy operatorów produkcji do Boryszew Tensho w Ostaszewie
3
mm 2016-07-28 09:24:01
atmosfera jest spoko zwlaszcza jesli popracuje sie dluzej zarobki zalezy od stanowiska przedzial od 1600 do 3200.
Marek 2016-07-28 11:00:06
Widze, że zarobki rosną naprawdę w zależności od tego jak się staramy, musze przyznać, że wygląda to dość smakowicie pod pewnymi względami, chyba się trochę skuszę
Zostaw swoją opinię o Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o. - Ostaszewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o.