logo GLASS-MAL SYSTEM Maciej Malawski

GLASS-MAL SYSTEM Maciej Malawski

Gorlice

Opinie o GLASS-MAL SYSTEM Maciej Malawski

anonim 2010-12-05 18:33:45
Firma zatrudnia wybitnych specjalistów w braży mocowania szkła oraz w branży budowlanej, ponadto bardzo wysoko oceniam dział przygotowania produkcji, oraz organizację pracy w tej firmie.
Pracownicy integrują się z firmą, warto w takiej firmie pracować, bo również przekłada się na bardzo dobre płace.
W konkurencyjnej firmie WGsystem Paweł Jedlecki pracodawca traktuje ludzi jak niewolników na sprzedaż, dotyczy to zarówno pracowników bezpośrednio produkcyjnych jak również pracujących w biurze.
1
mac 34 2012-01-05 15:13:59
odważna... napisz lepiej czemu już nie pracujesz...
1
były pracownik 2012-01-18 09:40:08
firma bardzo w porządku problemy finansowe to w karzdej firmie sie zdążają a do życia prywatnego nie powinniśmy sie wtrącać tylko zająć praca a wtedy może bylo by tylko lepiej .pozdrawiam cały glass-mal
pracownik 2013-03-27 12:57:40
Niech się każdy zajmie swoją pracą i głupot nie wypisuje, bo firma jest ok, jak np komuś trzeba pomóc to zawsze tą pomoc znajdzie, a teraz nagle piszecie, że coś jest nie tak, jak komuś nie pasuje to niech nie pracuje i po sprawie. Jestem pracownikiem tej firmy i chwalę sobie tą robotę.
ppp 2013-04-22 13:36:58
Zajmijcie się pracą a nie wypisywaniem bzdur na czyjś temat jeszcze tak bez sensu, łatwo się ocenia kogoś ale pamiętajcie że i was też ktoś ocenia..........
???????? 2013-04-23 23:33:11
jak m mial wybrac glass mal to tylko system, bo przynajmiej w tej firmie są normalni ludzie
1
...... 2013-05-13 12:49:12
Ty kojot w którym Glass-malu pracowałeś bo rozumiem że już nie pracujesz ..........
gość 2013-08-29 17:16:15
praca po 12-16 godzin a jak w dzien nie skoncza to od razu na nocke jada a pozniej znow dniowka i to ma byc praca ? To niewolnictwo
on 2013-09-30 08:24:08
Teraz to norma że tak się pracuje ,a jeżeli ktoś uważa że jest inaczej to życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy .I tak uważam ogólnie firmę GLASS-MAL za porządną jak na te czasy ciekawe kto płaci godziny za dojazdy i powroty z budowy a stawki są normalne ......
2013-10-01 11:09:55
Ta firma nie produkuje okien to jakaś pomyłka .A jako firma są solidni
NIK 2013-10-09 08:41:53
to znaczy jak mam to rozumieć ,....
ktos 2013-10-26 09:40:15
a glass mal jest git i tylko ale jak pracować to tylko w T.A
1
ania 2013-11-28 16:01:40
to pracuj sobie po 16 godzin dziennie :) powodzenia zycze a swe ząłosne wywody zachowaj dla siebie. OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM
2
Marusia 2014-03-27 21:40:48
Pracowałem pół roku, bez umowy bo niby(nie wiadomo czy jutro bedzie robota), ale zawsze kazali przyjść na drugi. Wypłata z tygodniowym opóżnieniem, a co do tych godzin to prawda. Do pracy na 7 a kończylo sie o 23/24 bo niby terminy gonia i na drugi dzien to samo.
2
...... 2014-04-01 15:18:35
skoro tak narzekacie to po co pracowaliście skoro było tak źle, i nie walcie ściemy, że się robi po 16 godzin, wielce jesteście do przodu i ukrywacie się pod nickiem, było iść gdzie indziej, np. do konkurencji z tej samej ulicy, ciekawe która firma zapłaciła by wam za dojazdy tak jak to robią w glass-malach. szkoda w ogóle niektórych komentować...
sam 2014-04-06 08:39:57
kolego jakby było gdzie iść to nie jeden by odszedł ale trzeba za coś żyć!!
1
....... 2014-04-14 18:59:34
ale jeśli ktoś kto chce pracować gdziekolwiek, patrzy na wpisy na tym portalu, to chyba też to nie jest poważne podejście do sprawy, ...
traczu 2014-06-28 00:50:33
czy glass -mal właściwie obecnie dalej funkcjonuje ? bo czytałem na innym forum, że podobno borykają się z problemami
ktoś 2014-07-22 18:36:57
Witam pracuje w tej firmie już jakiś czas i wiem na własnym przykładz ie ze jak na dzisiejsze czasy to naprawdę firma ogólnie jest ok mało takich dziś ale nie wszystko złoto co się świeci jak to mówią oficjalnie okres próbny trwa 2 tygodnie na czarno jak to się mówi ale trwają one od 2 tygodni do grubo ponad roku a dlaczego? bo jeśli jest więcej pracy i potrzeba ludzi to "zatrudnia" się ich na czarno po co płacić podatek jak można oszczędzić a potem jak jest praca to dostaje się umowę u końcu albo jak wygramy przetarg to zadzwonimy bo teraz jest kryzys(jakie to modne i wygodne słowo ostatnio:) w dzisiejszych czasach). stawki są od 8 zł do 12zł ale ciężko o podwyżkę. Kierownictwo ogólnie ok można pogadać pośmiać ale jak się idzie załatwić jakąś sprawę to jest się w szoku o jak fajnie a dlaczego fajnie? bo kierownik czy brygadzista powie ci to co chcesz usłyszeć:) a nie to co jest stanem faktycznym. Wypłaty są na raty jedna po 10 a druga pod koniec miesiąca w dobrym przypadku. Oczywiście życzliwych nie brakuje jak w każdej firmie jak ktoś nowy i umi coś zrobić to trzeba go zgnoić bo jak on może robi to co robi pracownik z kilku letnim stażem to hańba dla tak doświadczonego pracownika, są też tacy jak np. bardzo popularny teraz "dzidziuś"(śliski, słoik, konfitura) który jest chodzącą encyklopedią która nie popełnia błędów i jest nie omylna tylko już nikt nie chce z nim pracować w tym momencie bo chcąc zmienić stanowisko pracy i sam nie wie czego chce bo jak sam on to mówi ze "ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystko bo ma tyle stażu ze nikt go już nie ruszy" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kolegów żeby osiągnąć swój cel "bo ja jestem już za stary i mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wyjazdy tylko nie mówcie tego staremu" albo " w tej firmie jest tylko 5 osób które nadają się na montaż i ja się do nich zaliczam" to są wszystko jego słowa peja uważaj bo on wygryzie cie to jest taki typ fałszywego człowieka to jest taki człowiek z którym pijąc wódkę(czego on nie robi często bo należy do AA) trzeba mieć oczy z tyłu głowy żeby nie mieć siekiery w plecach.
8
inocenty 2014-08-07 21:35:51
Co tu dużo mówić.. Kawał patafiana i niespotykanej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedynej i bezkonkurencyjnej w swoim rodzaju.
4
..... 2014-08-19 15:13:45
Niech każdy spojrzy i oceni siebie... i lepiej nie komentować co na tych wyjazdach się dzieje....
za tym 2014-09-06 19:59:07
takich ludzi jak dzidzius to szef powinien miec wiecej angazuja sie w robote i dbaja zeby bylo jak najlepiej duzo sie zmieniło na metalu a nie jechac z pod hali i sciemniac przyjdzie wyjazdowcy na hale pracowac ciekawe kto sie zgodzi tam niema zadnej kontroli i to im pasuje a to co wszystko sie dzieje to wielka zazdrośc i tyle majstry po podstawówce zero pojecia glas mal potrzebuje zmian i to poważnych bo to wielka klika na wyjazdach łacznie z dozorem
1
pracownik produkcji 2014-09-07 18:26:47
prawda wielka prawda gość chce dobrze to robią z niego (złego)człowieka ale tak jest jak ktoś sie wybije tak było jest i będzie przedtem dobry kolega a teraz jak nie robi im roboty to najgorszy.Powiem tak dobry wybór szefa niech sie coś dzieje bo na hali tez trzeba kontroli nad niektórymi a z tego co widze gość nie jest głupi i nie da się w h..a robić tak jak niektórzy sobie myślą.Więcej takich decyzji wiecej zmian a będzie lepiej
2
... 2014-09-19 17:25:51
Dobry chłop jest z tego dzidziusia.
Stara sie jak może.
glass mam system ma nowego brygadzistę podobno, może ktoś sie wypowie na ten temat a nie tylko dzidziuś
eddie 2014-11-29 21:24:37
Również nie bardzo w to wierze, bo wiadomo - do zarządu firmy nikt obcy raczej sie nie dostanie, skoro to firma rodzinna to najwyższe stanowiska sa jednak obsadzone rodziną, ale awanse na wyższe stanowiska chyba są możliwe, prawda? Czy jednak firma robi to niechętnie i nawet jak ktoś grozi odejściem, to nie dadzą podwyżki ani awansu?
zboczku 2014-11-30 14:31:23
To jedna wielka oligarchia.Jeden z nich nawet pisał prace dyplomową o Putinie.
4
..... 2014-12-12 14:38:45
Ale wy jestescie beznadziejni z tymi komentarzami, jaki zarząd??? Każda firma ma swojego wlasciciela,..a jak ktoś chce stworzyć zarząd to niech najpierw założy sobie firmę i w niej rządzi...każdy umie sie wymądrzać jak za nic nie odpowiada...
reksio 2015-03-31 03:47:37
No dobra, a tak przechodząc do konkretów bardziej to co obecnie oferuje glass-mal nowym pracownikom? No i wazne pytanie, czy Oni w ogóle poszukują co jakiś czas nowych pracowników, czy jednak personel jest stały i trzeba czekać aż ktoś sam się zwolni? Można tutaj w ogóle szybko uzyskać umowę o prace na czas nieokreślony?
Pracownik WC 2015-04-20 20:32:18
Narzekacie na firmę GLASS-MAL zapraszam do Gorlickiej konkurencji "WC system" zobaczycie co to znaczy wyzysk pracownika. Bardzo niskie stawki,kombinowane umowy, brak godzin dojazdowych, wypłaty z opóźnienie do 3-4 tygodni. Zazwyczaj cięcia przy wypłatach po kilka stówek na podstawie widzi mi się prezesa. Jeżeli chodzi o odzież roboczą to jedyne na co można liczyć to rękawiczki, a najbardziej bezczelne jest motto prezesa.. "Nie pytaj o wypłatę tylko weź się do roboty i ciesz się że w ogóle ją masz" Jeżeli nie wierzycie popytajcie byłych pracowników...
anonim 2016-01-25 19:08:49
agniesia?
on 2016-01-25 19:34:24
miałem wątpliwą przyjemność pracować w tej formie. dobrze w tej firmie to zarabiają tylko niektórzy, a najlepiej to grono pupilów i życzliwie donoszących. ze swojej strony mogę napisać, że po pół roku pracy - brak umowy, część wypłaty "na czysto" a część pod stołem żeby trochę mniej podatku płacić. wypłaty z 3-4 tygodniowym opóźnieniem. z 2-tygodniowym to była norma, a jak się poszło upomnieć o kasę do właścicielki to wielki wyrzut, że to nasza wina, bo robota nieskończona itp itd. z takiej sytuacji można wnioskować czy firma jest wypłacalna, skoro nie stać jej na bieżące pensje pracowników, ale... nie będę pisać o sytuacji finansowej firmy bo to inna para kaloszy. atmosfera pomiędzy pracownikami fajna (nie licząc kilku pewnych osób, które co by się nie działo zawsze mają rację). pomijam dni kiedy słychać było awantury, trzaskanie drzwiami, krzyki i płacz, choć było tych dni całkiem sporo. przynoszenie do pracy problemów osobistych było na porządku dziennym, co niestety odciskało się na atmosferze w pracy. praca często po godzinach, a o płatnych nadgodzinach można zapomnieć. jak się upomnisz o swoje to dostajesz ochrzan. reasumując - chciałem tylko streszczyć swoje spostrzeżenia - jak już ktoś chce tam pracować to musi się przyzwyczaić do braku szacunku, do wypłat z kilkutygodniowym opóźnieniem czy pracy po godzinach za nic. jeśli odpowiada ci taki układ - będą z ciebie na prawdę zadowoleni. jak się postawisz czy upomnisz o swoje to już jesteś stracony. ja z perspektywy czasu jestem zadowolony, że odszedłem - naprawdę szkoda swojego zdrowia na pracę w systemie, a i tak na koniec dostaniesz kopniaka. nie chcę tym nikogo urazić - tak po prostu tam jest.
pozdrawiam
1
były pracownik 2016-02-26 15:43:37
Widzę że od paru lat nadal pracownicy maja te same problemy twierdzą że pracują po 16 godzin bo nie liczą tego że w tych 16 to sobie dojazdy piszą za które im jeszcze firma płaci (totalna bzdura zawsze tak mówiłem nigdzie tak nie ma ale skoro tak się przyjęło to tak jest).Wypłaty na czas to teraz w Polsce naprawdę musi być mocna firma albo początkująca która jeszcze ma odłożone na to przez jakiś czas, aż firmy przestana płacić na czas lub zwlekać z odbiorami ale ten temat znają tylko Ci którzy coś próbowali sami zdziałać nie ma sensu całej reszcie tłumaczyć jak to naprawdę wygląda i się kręci .To jak są wypłacane wynagrodzenia to pokażcie firmy które płaca inaczej jak nie tak że część na konto a reszta do łapy bo ja takich nie znam a znam ich bardzo wiele i to bardzo duże firmy .
To co piszesz o przynoszeniu do pracy problemów osobistych czy rodzinnych to naprawdę ciężko rozdzielić skoro to firmy rodzinne. Nie powinno tak być ale to nie takie proste jeżeli pokłócisz się w domu to w pracy udawaj jak jest super i nic się nie dzieje, szacun tym którzy tak potrafią ale ja takich nie znam.
Dużo piszesz o szacunku nie wiem ale nie było tak że by ktoś nie był szanowany jako pracownik nie da się non stop każdego wychwalać na to tez sobie trzeba zasłużyć.
Nie bronie tu nikogo ale też nie oceniam może naprawdę się coś zmieniło ale jeżeli tak to szkoda kiedyś naprawdę w GLASS MAL fajnie się pracowało.
1
dzidzius 2016-03-07 20:56:42
Ja jestem zadowolony z pracy w glass-mall mam teraz lekką pracę na co musiałem sobie zapracować ciężką i wieloletnią harówką na delegacjach już nie wspomnę o tym jak zregenerowała się moja wątroba odkąd pracuje na warsztacie zaoszczędzam pieniądze bo gram w domu nie muszę płacić za roksa.pl wiec ogólnie jest ok ale pracując na delegacjach tez nie ma na co narzekać wiadomo jak wszędzie trafią się zawsze takie osoby zazdrosne zawistne które psują atmosferę w firmie a na wyjazdach musi ona być dobra bo więcej czasu spędza się z kolegami niż rodziną dlatego uważam ze takich pracowników jak: ziomek, łysy, bolek i kilku innych (nie wspominając o tych którzy już nie pracują za tanie zachowanie właśnie)stary powinien ich szczególnie wynagradzać prosto mówiąc fachowcy pełną gębą szkoda tylko że gębą. A tak poza tym to faktycznie są tacy z którymi można się dogadać
OBSERWUJĄCY 2016-03-11 13:39:40
witam.... Ciężko zacząć od jakichkolwiek słów które by mogły opisać zachowanie i sposób myślenia wszystkich ludzi którzy wypisują na siebie te bardzo ciekawe wypowiedzi:) moim zdaniem portal ten odnosi się do tego aby móc zaczerpnąć informacji na temat ogólny firmy a nie pracowników wymienianych po nazwiskach.Czytając to wszystko nasuwa się tylko jedna myśl a mianowicie ze osoby które piszą to wszystko maja totalny brak empatii i nie da się ukryć muszą mieć bardzo nudne własne życie prywatne lub jego totalny brak skoro zajmują się sprawami innych ludzi. Z tych wszystkich wypowiedzi kipi zazdrością do innych osób i myślę że macie parę ładnych lat życia za sobą a zachowujecie się nadal jak dzieci ze szkoły podstawowej, które powiedział bym ze pewnie maja więcej rozumu w głowie i wiedza już ze skarżeniem w szkole i podlizywaniem se do nauczyciela nie będą od razu doktorami czy magistrami bo nie tedy droga gdzie jak widzę tutaj tak właśnie myślicie. Opowiadając różne często nie prawdziwe rzeczy tylko dlatego żeby podlizac się szefostwu niczego wam chyba nie da...Według mnie jest to kompletna dziecinada. dorośli i inteligentni ludzie rozwiązują swoje problemy rozmowami i mówieniem prosto w oczy o czymś co się nie podoba, o swoich zastrzeżeniach a nie w necie gdzie czyta to setki osób i robicie pośmiewisko z siebie. ale widzę ze śmierdzi tutaj totalnym cykorem i brakiem odwagi a o inteligencji nie wspomnę tych ludzi którzy piszą o swoich problemach w sieci, gdzie w oczy nie umiecie sobie spojrzeć i powiedzieć co komu leży na sercu ty;ko wypisujecie głupoty a z boku zapewne gracie świetnych kolegów:) mam racje? Mówią ze to kobiety są zazdrosne zawistne ale facetom niektórym widać tych cech nie brakuje. eliminując kolegów z pracy kablowaniem na nich tylko dlatego żeby być bliżej stołka nigdy nie zyskacie żadnego szacunku... nie tedy droga. wykażcie się lepiej praca a na pewno będziecie docenieni a nie pieprzcie na siebie głupoty. powiem jeszcze jedno jak szef czyta te wypowiedzi to sobie myśli tylko jedno ze ma do czynienia z banda bachorów. A na koniec dodam jeszcze jedno że też pracowałem w delegacjach i w cale nie jest to taka sielanka jak się komuś wydaje siedzącemu w domu po 8 godzinach pracy w cieple z obiadem na stole i pilotem w ręce. A nie tułając się po różnych hotelach często brudnych z jedzeniem ,,na sucho'' i z daleka od rodziny. Więc trochę zrozumienia dla nich ba tez czasem mogą puścić nerwy.... Pozdrowienia OBSERWUJĄCY!
fred 2016-03-13 13:51:51
Pracowałem w tej firmie. Praca po min. 12 godzin - norma. Nie płacone nadgodziny. Ogólny bajzel np.jedziemy gdzies 200 czy 300 km i na miejscu okazuje się ze nie mozna nic zrobic bo np nie ma elewacji tynków czy czegos tam. A .. no to wracajcie na firme. Fajnie by było jakby ktoś wymyslil takie urzadzenie zeby sie dalo rozmawiac na odleglosc i nie trzeba by jechac zeby sprawdzic czy da sie pracowac.
Wypłata wiecznie po terminie, wiecznie. A jak idziesz do biura zapytac o SWOJE zarobione pieniadze to patrza na ciebie jak na natreta - Codziennie wam mowie przyjdzcie jutro a wy uparcie przychodzicie dzis !!! Pewnego dnia jak osmieliłem sie upomniec o zaległe pieniadze to uslyszalem od Macieja M. ale panie ... to nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wiec nie mówmy o szacunku, bo go nie ma.
Umowe moze i dostaniesz ,ale prosze sie zarejestrowac w biurze pracy to pana przyjme. Chodzi oczywiscie o dofinansowanie stanowiska pracy. A jak nie bedfziesz dreptał i sie upominal to bedziesz robil na czarno - jak wyzej ,a wy uparcie przychodzicie dzis.
Moze sie tam cos zmienilo na plus, ale ni sadze.
3
fred 2016-03-13 14:12:29
Te psycholog, Ta opinie pisales w godzinach pracy siedzac przy biurku w GLASS-MALu ?
"totalny brak empatii " tak wiem o czym piszesz. Wracamy w piatek okolo 19tej delegacji. Majster dzwoni na firme, rozmawia z zona jednego z szefow. Pyta (2 tygodnie po terminie) o wypłate. Mowi ze bedziemy za okolo godzine, prosi aby poczekała. Ale niestety nie mogła bo miała duzo wazniejsze sprawy, dzieci musiala zawiesc na basen. To o tym braku empatii pisales? Syty glodnego nie zrozumie, po co ludziom pieniadze? Ona miala w domu pelna lodowke.
Pozdrow kolegow z pracy
3
były_pracownik_biura 2016-03-13 19:50:47
Największa krętacz to kierownik warsztatu, któremu właściciele ślepo i bezgranicznie wierzą. Tylko nie są świadomi jak ich na lewo goli.
2
karol 2016-04-11 22:38:13
OBSERWUJĄCEMU to chyba się nudzi za biurkiem w glass-malu, że takie brednie wypisuje. Pewnie któryś "kierownik", co akurat nie ma co robić. To właśnie JEST PORTAL NA KTÓRYM INTERNAUCI MAJĄ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZEGOKOLWIEK O FIRMIE, a nie tylko czytać pochlebstwa. Dodam, że to pracownicy tworzą firmę, atmosferę w firmie i ją całą, więc ciężko jest nie mówić o pracownikach mówiąc o firmie. Szefowie też powinni coś z niego wynieść a nie tylko negować prawdziwe wypowiedzi.
Jak komuś odpowiada, że "haruje na delegacjach", że mu "obcinają kasę" za godziny, że jak się już idzie upomnieć o ciężko wypracowaną wypłatę (która spóźnia się kolejny tydzień) to się słyszy albo przekleństwa od szefa, albo pretensje od szefowej - bo jeszcze nie spłynęły pieniądze za roboty, bo jeszcze ktośtam im nie zapłacił itp itp - to jak komuś odpowiada taka sytuacja, to mu współczuję. Tak tam jest.
To, że kłótnie z domu są przywlekane codziennie (nie, nie żartuję, codziennie!) przez kierownictwo to już trochę przesada; pomijając kompletny brak jakiegokolwiek profesjonalizmu. Można mieć gorsze dni, każdy to rozumie, ale tutaj te gorsze dni są codziennością.
Jeśli ktoś mówi, że teraz takie czasy, że wypłaty się spóźniają; że tak jest, że pracodawcy płacą na czarno, albo połowę teraz, połowę później; że teraz tak jest, że umowę dostaje się po pół roku - to nie znaczy, że taka sytuacja jest zdrowa i trzeba ją utrzymywać. To, że taka sytuacja utrzymuje się w firmie świadczy o tym, że pracodawcy to odpowiada! a to, że to jest chore to inna sprawa. Kierownictwa nie obchodzi czy masz dla dzieci na książki, czy masz na czynsz, czy masz za co się utrzymać do kolejnej wypłaty (która nie wiadomo kiedy będzie). Słyszysz tylko: jak ci nie pasuje, to wiesz gdzie są drzwi.
Tak tam jest
Pozdrawiam
1
aaa 2016-04-16 20:10:38
powiem tylko tyle że wreszcie ktoś niektórych zaciągnie do sądu za te pomówienia i to stanie się szybko
1
pracownik 2016-04-21 13:21:22
aktualnie połowa ludzi zwolniona a szef w chinach na wypłaty się czeka do 25 a nie raz było tak że styczniową wypłatę się dostawało powiedzmy 9marca szkoda że zwolnieni zostali pracownicy którzy powinni pracować dalej a zostali tacy jak między innymi "dzidziuś" pracownicy wiedzą o co chodzi.
Podsumowując nie warto się wybierać z cv do tej firmy. Brak szacunku do pracownika, brak wypłat na czas i to nagminnie.
ja 2016-04-22 09:40:27
To ilu pracowników tam jeszcze zostało skoro takie zwolnienia w firmie
ja 2016-04-22 11:37:44
i jeszcze jedno, nikt nikgo nie zmusza do pracy jak ci nie pasowało to było się zwolnić od razu, a nie jeszcze piszesz kto powinien pracować a kto nie...
wściekły 2016-04-22 13:50:40
pewnie szybciej niż wypłacenie zaległych pensji tym co ich nie dostali ??
456 2016-05-06 18:04:12
@wściekły a o jakich pensjcach Ty mowisz? jestem ciekaw bo nie do konca chyba rozumiem ta sprawe wasza
2
Zostaw swoją opinię o GLASS-MAL SYSTEM Maciej Malawski - Gorlice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GLASS-MAL SYSTEM Maciej Malawski