Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-06-15 09:29:08 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Golden Life - Gniezno. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-06-15 09:37:20 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z Golden Life (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):stresująca Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako mierną Atmosfera i ludzie tam pracujący są . Od jakiej stawki można negocjować pensję? Najbardziej podobało mi się w Golden Life:
inny - 2009-07-21 21:44:01 odpowiedz | cytuj
nie polecam masakra
sweeter the flesh - 2009-10-01 17:49:33 odpowiedz | cytuj
Odwagą by było powiedzieć to wszytsko Panu Rossa prosto w oczy.Niestety mało kogo stać na to.Frajerzy zazwyczaj poprzestają na oczernianiu i wyszydzaniu w sieci.

Moje zdanie na temat Pana Radka i jego żony jest zupełnie odmienne.
Są przesymaptyczni.Wszytsko idzie z nimi wyjaśnić i uzgodnić.
Ja doskonale czuję się w tej firmie.

"power of speech is given to all, wisdom of mind to few "
oskar2 - 2009-10-02 08:30:39 odpowiedz | cytuj
Słuchajcie szczurołapy sa w porządku jak nie macie co robic to machajcie smigłem szczurołapy.
staPleS! - 2009-10-02 16:34:09 odpowiedz | cytuj
Żałosne są anonimowe oszczerstwa kierowane w stronę osób kierujących tą firmą. Każdy chciałby zarabiać kokosy najlepiej leżąc na plaży i popijając drinka. Wkład własny i może nie ciężka lecz intensywna praca się liczy.Było już paru chojraków takich, którzy narzekali na to miejsce pracy, a potem z podkulonym ogonem właśnie tutaj wracali chcąc znaleźć źródło swojego zarobkowania, dlatego szanuj prace i pracodawców swoich...
... - 2009-12-21 13:00:09 odpowiedz | cytuj
Może skrytykujemy firmę NIAGARA Gniezno i Remex"X/S" Łopienno... którzy wigilii nie mają firmowej w ogóle... a przy okazji Wesołych Świąt Bożego Narodzenia... jeśli ktoś kogoś oczernia to osobiście chyba że jest tchórzem...
....... - 2010-01-08 17:06:50 odpowiedz | cytuj
Przecież szkolić miał nas szeryf firmy H W.Niestety z winy naszych"prezesów" do tego nie doszło,a szkoda,szkoda...... Pewnie kasę teraz potrzebują na coś innego.....
Monia... - 2010-01-14 21:12:46 odpowiedz | cytuj
Nie zgadzam się z tym co piszecie. Ja też pracuję w tej firmie, o ile pamiętam raz się zdarzyło,że nie było wypłaty w terminie, ale pracownicy zostali o tym wcześniej poinformowani, i tak jak Pan Radek obiecywał wypłata była tydzień później. Jeśli chodzi o pracowników, telemarketerki nie mogą narzekać bo za tą prace którą wykonują naprawdę nieźle zarabiają. A przedstawicielom za bimbanie w pracy nikt nie będzie płacił...bo co to za pracownik, który przez miesiąc nic nie sprzedał? Za free nikt pieniędzy nie dostaje. I tak pan Radek ma stalowe nerwy, że wytrzymał nie które "elementy" które przyszły " popracować" do tej firmy i nic nie robiąc chciały dostać duże pieniądze. A pani Renatka to super kobitka. Więc ja jestem bardzo zadowolona w pracy w tej firmie, a pracuję już tam ponad1.5 roku. Wcześniej też pracowałam w podobnej firmie, a tam styczności z szefem zero!! A do pana Radka w każdej chwili można było przyjść i pogadać! Oczywiście nie wszystko było idealne, ale w końcu to szef:)Więc nie piszcie takich głupot, skoro nie wiecie jak jest naprawde!
aaaaa - 2010-01-14 21:55:16 odpowiedz | cytuj
Z tego co mi wiadomo Pan R już tam nie pracuje. Wywalili go właśnie za bimbanie sobie w pracy hehehehe
Skoro tam jest tak fajnie to dlaczego wszyscy się zwalniają??
Może dlatego, że za dużo tam zarabiali?
Ten kto to pisał naprawdę musi być ograniczony umysłowo!!!!
do Moni... - 2010-01-15 00:02:57 odpowiedz | cytuj
nie wypowiadaj sie na teamt pracy o której nie masz pojecia czyli sprzedaży "gówna na gównami"a Radkowi nie wierz ,on już wszytskim złote góry obiecywał a potem ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kosmos.dużo może a sam nie potrafił sprzedawać jak jezdził w teamie.
anonim - 2010-01-15 00:24:03 odpowiedz | cytuj
Monia... - 2010-01-14 21:12:46

Niestety kochana będziesz musiała z ta praca też za moment się pożegnać więc zawczasu rozjeżyj się za nową bo nie będziesz miała dla kogo spotkań umawiać.Nie będzie ani domówek/wszyscy z tąd uciekną za momencik ani teamu no chyba ze Radek sam będzie jezdził.Może sprzeda tyle że uratuje firmę przed bankructwem ha,ha,ha.Przecież oni nawet na towar nie mają pieniędzy więc nawet nie ma co sprzedawać.
. - 2010-01-15 00:25:17 odpowiedz | cytuj
Monia - 2010-01-15 08:44:05 odpowiedz | cytuj
Widać, że nie masz pojęcia co się dzieje w tej firmie. Nawet nie wiesz czym się tam zajmuje...ja akurat nie byłam od umawiania spotkań...więc daj sobie spokój z tymi głupimi osądami!!!
Monia - 2010-01-15 08:48:22 odpowiedz | cytuj
Dlaczego się zwalniają? Może myśleli, że za nic dostaną pieniądze? Nie mam ochoty dyskutować z kimś kto w ogóle nie ma pojęcia co się tam dzieje! A co do odejścia pana Radka to wcale mu się nie dziwie, i tak długo to wszystko wytrzymał!
Monia - 2010-01-15 08:50:04 odpowiedz | cytuj
Sądząc po tym co piszesz i jeszcze anonimowo, mam większe pojęcie od ciebie !!!!
Monia - 2010-01-15 09:01:39 odpowiedz | cytuj
Przeczytajcie lepiej opinie o firmie Remes!!!To dopiero jest firma..
stapless! - 2010-01-15 09:09:06 odpowiedz | cytuj
:):) brawo haha
realista-optymista;) - 2010-01-15 09:45:56 odpowiedz | cytuj
Drodzy Internauci;) Czytając te posty mam wrażenie, że co poniektórzy zamiast zabierać się wypowiedzi na temat sprzedaży bezpośredniej i handlu winni cofnąć się do szkoły podstawowej gdzie przedstawiano zasady prawidłowej pisowni...jak tego typu ludzie mogli prowadzić prezentację, skoro nie potrafią na pospolitym forum napisać kilku sensownych zdań...a do tego korzystają z wulgaryzmów bo w swoim zasobie słów nie potrafią znaleźć zamiennika. No ale cóż,nie ma się co dziwić skoro są to jednostki ograniczone w swoich wypowiedziach do kilku przekleństw.
Wracając do tematu firmy Golden Life znam ją od samej podszewki i żal mi tych z Państwa, którzy w swojej złości i frustracji nie potrafią zabrać się za nową sensowną pracę, a zamiast tego całymi dniami żerują na zdobywaniu kolejnych informacji. No tak, ale najważniejsze że są to ludzie z aspiracjami...jasne. Pracowali tu już tacy,który też wiele obiecywali..szalone obroty, sprzedaże roku a kończyło się na marnym obrocie, który nie zwracał nawet kosztów ich wyjazdu. Nie potrafiąc wypełnić nawet prostych druków rozliczeniowych, a w ataku szału posuwając się do kradzieży sprzętu firmowego rzeczywiście można tutaj mówić o solidnych pracownikach;) hehe Do tego jeżdżenie na spotkania i fikcyjne odbywanie prezentacji, siedząc w hotelowym pokoju i bawiąc się za cudze pieniądze!!!! No tak, ale skoro ludzie myśleli, że ta praca polega na zwiedzaniu i łatwym sposobie na spędzanie wakacji, to rzeczywiście mamy, a raczej mieliśmy do czynienia z ludźmi poważnie ograniczonymi umysłowo.
Co do wigilii, wypłat i innych spraw firmowych to nie rozumiem o co wam chodzi ludzie? nie pracujecie już tutaj i nigdy nie będziecie, więc skoro my się tym nie przejmujemy, to dlaczego wy mielibyście? Aaaaa no tak nieroby w sumie nie maja nic do roboty i jedyne na co ich stać to dodawanie inteligentnych postów. Zazdrościcie 1/8 etatu? na ta 1/8 etatu będziecie musieli przez kolejny rok wysyłać cv i łaszczyć się o pracę;)
Z pozdrowieniami Wasz Realista;)
PS. A teraz szybko rozgrzejcie wasze półkule, dzwońcie po znajomych i wspólnie, bo w pojedynkę raczej nic z tego, twórzcie poematy, na temat jaka to ta firma jest zła;) hehehe
stapless! - 2010-01-15 09:53:15 odpowiedz | cytuj
Te korepetycje to tobie durnoto się przydadzą!
... - 2010-01-15 16:44:51 odpowiedz | cytuj
Remes mnie nie obchodzi...interesuje mnie firma w której pracuję.Monia oczywiście nie musisz być telemarketerką ....możesz być jedną z reszty dam zajmujących się "wszystkim i niczym"....nie jest to istotne.

Podsumowując to wszystko firma nie ma ani renomy,ani dobrego towaru a ludzie nią kierujący nie mają żadnego doświadczenia więc firma upadła na samo dno.
Nowy szef Wam wszytsko wyjaśni.
.... - 2010-01-15 16:48:07 odpowiedz | cytuj
byłaś....(może i byłaś Martą bo to tylko jedna osoba zadowolona z tej firmy )więc już cie nie ma tak, że sory.......
11111 - 2010-01-15 19:24:32 odpowiedz | cytuj
No i Radziu został z żoną bez pracy i do tego z wnukiem na karku hehehe
Marta - 2010-01-15 20:56:55 odpowiedz | cytuj
Słuchajcie.Praca przedstawiciela handlowego to przede wszystkim spore chęci, ogromny zapał,troche smykałki i umiejętności oraz uporczywe dążenie do celu i nie odpuszczanie nawet pomimo porażki więc jeśli myśleliscie,że pozwiedzacie Polskę, hotele i restauracje a zarazem zarobicie kokosy to cała praca w GoldenLife to stuknijcie się w głowę Cieniasy!! Tylko na tyle Was stać?? Żeby anonimowo ludzi oczerniać?? czemu swojej takiej firmy nie założycie?? Co...brak umiejętności i wiedzy?? "Chłopki roztropki'' weźcie się do roboty bo ja osobiście w tej firmie wiele się nauczyłam, przede wszystkim właśnie dążenia do celu i serdecznie pozdrawiam Pana Radka i Panią Renatkę.Są naprawdę fajnymi ludźmi
.... - 2010-01-15 22:51:47 odpowiedz | cytuj
To sprzedawaj to dalej .Pani R i Pan R.moze są i fajni ale za cholerę nie znają się na tym co robią.
x