Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o TOYA S.A

Pracowałeś w firmie TOYA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotr454 - 2010-01-06 13:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam gorąco.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-09-23 18:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko wporządku, możliwości duże, super przełożeni. Polecam jak najbardziej. Głogowski tak dalej
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-02-21 20:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
ktos - 2012-11-29 15:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie może liczyć Regionalny Koordynator Sprzedaży. Z góry dziękuję za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
aa - 2012-11-29 17:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jaka jest atmosfera w firmie? Czy ludzie tam pracujacy sa w porzadku? A w szczegolnosci kadra zarzadzajaca....z gory dziekuje za informacje.:-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 09:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TOYA S.A.na rynku sobie radzi chyba całkiem nieźle (poszperałem trochę w necie) ale może ktoś by się wypowiedział na temat samych warunków zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-07-08 14:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naucz sie najpierw pisać po polsku, a pózniej wypowiadaj sie na forum. Ja jestem zadowolona. Jak ktoś nie jest zawsze można zmienić prace, a nie obrażać ludzi.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2013-07-22 09:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ponoć warunki całkiem niezle. Mój znajomy z Zamościa właściwie nic nie robi, nie sprzedaje, tylko kawkę z klientami pije, a kasę zarabia.
zdjecie uzytkownika
faja - 2013-07-25 12:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
do kolegi: a nie wiesz czasem, na jaką umowę Twój kolega pracuje? czy to jest może zlecenie czy jest szansa na umowę o pracę?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
13 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOYA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x