Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TOYA S.A

Pracowałeś w firmie TOYA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotr454 - 2010-01-06 13:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam gorąco.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-09-23 18:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko wporządku, możliwości duże, super przełożeni. Polecam jak najbardziej. Głogowski tak dalej
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-02-21 20:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
ktos - 2012-11-29 15:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie może liczyć Regionalny Koordynator Sprzedaży. Z góry dziękuję za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
aa - 2012-11-29 17:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jaka jest atmosfera w firmie? Czy ludzie tam pracujacy sa w porzadku? A w szczegolnosci kadra zarzadzajaca....z gory dziekuje za informacje.:-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 09:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TOYA S.A.na rynku sobie radzi chyba całkiem nieźle (poszperałem trochę w necie) ale może ktoś by się wypowiedział na temat samych warunków zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-07-08 14:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naucz sie najpierw pisać po polsku, a pózniej wypowiadaj sie na forum. Ja jestem zadowolona. Jak ktoś nie jest zawsze można zmienić prace, a nie obrażać ludzi.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2013-07-22 09:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ponoć warunki całkiem niezle. Mój znajomy z Zamościa właściwie nic nie robi, nie sprzedaje, tylko kawkę z klientami pije, a kasę zarabia.
zdjecie uzytkownika
faja - 2013-07-25 12:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
do kolegi: a nie wiesz czasem, na jaką umowę Twój kolega pracuje? czy to jest może zlecenie czy jest szansa na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
snikers007 - 2014-04-25 09:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ostatnio byłem w Toya Wrocław na rozmowie: stanowisko magazynier. Proszę niech ktoś napisze jakie są zarobki czy są jakieś dodatki oraz warunki pracy?
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Andy - 2014-04-28 13:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie
Pojawiły się ostatnio oferty pracy na stanowisko PH. Może ktoś coś bliżej napisać na temat warunków pracy tzn. zarobki, atmosfera, warunki itp? Byłbym bardzo wdzięczny za komentarze.
zdjecie uzytkownika
bbv - 2014-04-28 16:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś jakie dają warunki na PH gdyż mam teraz spotkanie?
zdjecie uzytkownika
wolinks - 2014-05-23 17:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak to spotkanie poszło? masz jakieś nowe informacje? stanowisko PH jest wysoko cenione to i warunki powinny być dobre i atrakcyjne jeśli zależy im faktycznie na fachowcach i profesjonalizmie
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-05-29 20:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio stanowisko PH jest tak bardzo wysoko cenione, bo przedstawicielstwo handlowe to może nie łatwy kawałek chleba, ale dośc powszechny.
zdjecie uzytkownika
Kacy - 2014-08-11 12:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest szansa aby ktoś napisał jakie warunki ma PH?
- jakie wynagrodzenie
- jakie auto
- jakie warunki dodatkowe ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOYA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x