brak logo

ZPH STAPAR

Żnin

Opinie o ZPH STAPAR

anonim 2011-05-05 16:32:08
właściciel w porządku trochę tylko zestresowany,
1
nickelodeon 2014-07-10 17:03:08
Radzę omijać "szerokim łukiem"
1
S5610 2014-08-01 13:45:21
Praca za 5 zł na godzinę , umowa "śmieciowa"
1
helga 2014-08-18 17:04:50
praca normalna, 5 zyla na start, bez ciśnienia
pawulon 2014-10-14 09:35:24
helga jesteś desperatka skoro twierdzisz że to praca normalna za 5 zł. Właściciel to "hiena" dorobkiewicz na ludzkiej krzywdzie , kilka instytucji powinno zobaczyć te prowizore pod lasem. Dziwie się że to jeszcze istnieje jako firma. Szczególnie polecam "wigilię" z owym właścicielem siedząc na pojemnikach od chloru i nie stosownie do sytuacji słuchać pustych opowieści "co to nie on" Szkoda tylko że nie było poczęstunku w postaci drinka z dawno juz zakazanym "metanolem" który leje się tam wszędzie
aga 2014-10-27 09:59:06
pawulon mijasz się z prawdą pewnie jest Ci żal, praca jest ok niech każdy ma takiego szefa to będzie ok.
1
aga 2014-10-28 17:54:26
MaTrloSzKa może byś spróbowała tam pracować i zobaczyć jaka jest prawda, a później wstawiać bzdurne komentarze.
bliski firmy 2014-10-28 18:05:27
jakieś dziwne te komentarze z tego co się orientuję to ci którzy tam prawie od początku pracują nadal w tej firmie są czyli nie jest tak źle. Narzekanie to jest polski zwyczaj, jeśli komuś się nie chce pracować to niech takich bzdur nie pisze i szuka szczęścia nieróbstwa dalej . Rozwój firmy widać gołym okiem. Podziwiam młodą osobę ,która ma taką odwagę aby w takich czas rozwijać firmę, pracując po 15-16 godzin dziennie. Dodatkowo wspomnę iż obecny szef ma ogromny szacunek do pracowników- sam byłem tego świadkiem a nie tak jak w innych firmach w żninie. Życzę całej firmie jak i szefowi tylko powodzenia.
1
Jerzy 2014-10-28 18:36:46
pamiętam początki firmy był światkiem rozwoju. Znam ludzi znam szefa znam dyrektora.:-)Zapewniam, że szef robi wszystko aby rozwijać firmę nie tylko patrzy na swój czubek nosa ale głównie na potrzeby zespołu. Każdemu kto chce tam pracować polecam.
1
Goska 2014-10-28 20:48:15
Prawda jest taka ze ludzie pisza te wszystkie bzdury z czystej zazdrości
k.barski 2014-11-01 16:32:54
Ludzie co wy tu wypisujecie !!! Ci którzy wystawiają na tym forum negatywne opinie na temat firmy ZPH STAPAR, głośno wam mówię (stuknijcie się w swoje puste głowy i odrobinę powagi !!!) A dlaczego ??? Już wam wyjaśniam !!!
To co piszecie to pomówienia i bzdury wynikające z waszej zazdrości , podłości i zawiści !!! Boli was że Chłopak w przeciwieństwie do innych radzi sobie w tym p******ym kraju gdzie nie daje się żadnych szans młodym przedsiębiorcom. STAPAR dzięki swojemu właścicielowi z tymi przeciwnościami radzi sobie doskonale, podziwiam go i WIELKI SZACUN. !!! Skąd to wiem ??? Bo osobiście miałem przyjemność tam pracować przez 2 lata jako automatyk . W mojej dwudziestoletniej karierze nie spotkałem się jeszcze żeby pracodawca był tak dostępny i dobry dla pracowników (czasami nawet za dobry) . Atmosfera jak w domu , żadnej presji , pełen luz , właściciel dbający o pracowników. Z każdym problemem można śmiało do niego iść (zawsze pomoże). Najważniejsze to to że bardzo szanuje swoich pracowników i traktuje ich jak jedną wielką rodzinę . On ufa im a oni jemu , i niech nikt nie wypisuje tu oszczerstw i bzdur pod adresem tej firmy i jej właściciela. A jeśli ktoś zazdrości to proszę bardzo !!! niech założy sobie firmę i spróbuje. A zapomniałbym jeszcze , niech nikt nie wierzy w 5 zł na godzinę . Stawki są o wiele większe i dokładnie adekwatne do stanowisk. Proszę więc administratora tego forum o usuwanie negatywnych opinii wystawianych na tym forum które są sprzeczne z prawdą. Zaświadczam iż moja opinie jest zgodna z prawdą i mogę udowodnić to moim świadectwem pracy. Dziękuję !
Cymesz 2014-11-05 12:18:35
k.barski pewno jestes podstawiony przez firme zeby pisac same dobre rzeczy o niej to jest ciekawe ze jedni pisza ze jest tam zle a ty piszesz ze super komu tu wierzyc
Baca 2014-11-05 12:52:36
Cymsz - przeczytaj ostatnie zdanie. k.barski może to udowodnić świadectwem pracy? Przecież je się otrzymuje po odejściu z pracy, a po drugie żaden to dowód. Sam pracowałem w firmie, której właściciel na początku był super, w pracy nieomal sielanka, praca 6 godzin dziennie, szef ciągle na wakacjach. Niestety z czasem przestało być różowo - zaczęły się kontrole firmy i właściciel przestał być taki miły. W firmie napięta atmosfera, nie wiesz kiedy Cię wywalą, a co najważniejsze nie wiadomo, jak długo firma będzie istnieć. Informacje, że właściciel jakiejś firmy jest super, a w firmie rewelacyjnie się pracuje, to stek bzdur. Prędzej uwierzę w bardziej stonowane wypowiedzi.
łukasz w 2014-11-09 01:42:12
pracowałem w tej firmie praca bardzo dobra miła atmosfera
k.barski 2015-01-08 08:09:14
"mistrzu" śmiało zanieś tam swoje CV. Nie potrzebujesz żadnego wielkiego doświadczenia , wystarczą chęci do pracy , komunikatywność i pozytywne nastawienie , przecież od czegoś trzeba zacząć, a w tej firmie bezstresowo możesz zacząć zdobywać swoje doświadczenie. Kolego "Baca" widzę że jesteś sceptykiem . Doskonale nadajesz się do zdobywania doświadczenia w Rosyjskiej propagandzie. Powtarzam ! ZPH STAPAR to jedna z najlepszych firm w jakich pracowałem !
klarowna klara 2015-02-19 15:08:49
również bardzo ciekawi mnie kwestia zarobków w tej firmie, może ktoś się w miarę kontruktywnie wypowiedzieć na ten temat? z góry dziękuję bo przy wyborze nowego pracodawcy teraz najważniejsze są dla mnie warunki finansowe, a jako że jestem fachowcem na wagę złota walczy już o mnie kilku pracodawców. przekona mnie czymś ZPH STAPAR?
Jarko 2015-05-30 09:57:59
Skoro piszecie że tam jest tak kolorowo to dlaczego w necie są ciągle ponawiane ich ogłoszenia o pracę? I nie piszcie że firma się rozwija tak że co dwa tygodnie nowych przyjmuje bo jakby tak było to już tam by cały Żnin pracował. Moim zdaniem coś jest tam nie halo skoro nie mogą znaleźć pracowników,najpewniej chodzi o głodowe stawki bo wszyscy twierdzą że ich nie stać dać większe pieniądze a sami luksusami opływają i mają Cie w d..pie. Niech ktoś w końcu napisze prawdę ile tam się zarabia,będziemy wtedy wiedzieć dlaczego ciągle są ich ogłoszenia w necie.
5
Piotr 2015-07-01 17:54:32
Jarko. Ogłoszenia są ponieważ z tego co wiem to szef chce stworzyć nową grupę osób na 3 zmianę. Niestety większość się nie nadaje, Płaca tak jak w inny zakładach w Żninie plus premia i dodatek paliwowy. Jarko zapewniam, że praca jest rozwojowa. Z roku na rok rosną stawki im dłużej pracujesz tym więcej zarabiasz na korzystniejszych warunkach. Osobiście każdemu życzę pracy w takiej firmie.
praca 2015-07-30 12:29:38
Eges - Później, czyli kiedy?
orczi 2015-09-01 15:35:39
Rozwój... po prostu ludzie nie wytrzymują i rezygnują. :)
Jaras 2016-01-19 14:55:32
Ogłoszenia są regularnie dodawane na olx.pl w dziale praca. Szukaj w miejscowości Żnin a znajdziesz, zawsze też możesz osobiście przyjechać do firmy i zapytać czy możesz zostawić cv. Pozdro
dolores 2016-01-19 20:05:35
Czy pracują również kobiety?
Jarko 2016-01-20 14:23:32
Dolores, tak pracują kobiety. Co do mojej opinii to ten zakłas to chyba trochę ściemę wali, ponieważ ogłoszenia o pracę pojawiają się regularnie szczególnie na stanowisko magazyniera i nikogo nie zatrudniają więc aż wierzyć się nie chce że nie można nikogo znaleźć na te stanowisko. Sam z ciekawości wysłałem cv ponieważ mam 3 letnie doświadczenie w pracy na magazynie. Wysłałem przez olx i zauważyłem tylko że wiadomość odczytano ale odzewu brak więc może za głupi jestem by u nich pracować????? Niech ktoś napisze jakie tam są warunki dokładnie oki???????
1
Majkel 2016-02-02 10:56:30
Witam. Chyba macie rację, ogłoszenia są non stop dawane na olx, wysłałem 3 razy cv, za każdym razem widziałem że wiadomość odczytano jednak brak odzewu, coś chyba tu jest nie tak. Skoro szukają pracowników to trzeba też dać możliwość przyuczenia do zawodu jeśli nie można znaleźć wykwalifikowanego pracownika. Ten zakład to wielka ściema pewnie jak większość w tym regionie
1
stapar 2016-02-04 18:08:22
W serwisie Olx nie wszystkie dokumenty można odczytać i pobrać.
Proszę o wysyłanie cv na maila zamowienia@stapar.pl.
dziękuje.
Jarko 2016-02-08 10:44:19
A może lepiej by było jakbym osobiście przyjechał i zostawił cv? Albo przez Waszą stronę internetową wyślę poprzez formularz kontaktowy. Dziękować za odpowiedź w mojej sprawie.
1
Majkel 2016-02-08 11:02:54
Witam. Jednak był odzew kilka minut temu na temat Jarko. Reansumując, jeśli kogoś szukacie do pracy to może warto abyście też przejrzeli ogłoszenia osób które dają swoje publikacje w dziale praca na olx że szukają pracy, może tam znajdzie się ktoś rozsądny ktoś kto chce pracować. Wiem że ciężko znaleźć ludzi do pracy bo na początek nikt nie da zarobić bo trzeba sprawdzić człowieka a ludzie niestety nie chcą za najniższą krajową robić nawet przez okres próbny. Tam gdzie pracowałem tak było, przez 3 lata przewinęło się chyba z 50 osób, większości nie podobało się że zarabiają 1280zł bo nie opłaca się dojeżdżać, tylko po 3 miesiącach było już 1900zł a i to było im za mało. Jeśli odczytaliście mój wpis to jestem chętny by u was spróbować się zaklimatyzować w zakładzie. Mam 3,5 letnie doświadczenie w pracy na magazynie i kilkuletnie w pracy na produkcji, nie boję się żadnej pracy a że teraz nie mam zajęcia to nie z mojej winy, nie chciano mi dać wolnego na pogrzeb wuja więc poszedłem do lekarza a nastepnego dnia czekało na mnie świadectwo pracy bo nierobów nie chcieli
1
Jarosław 2016-02-16 09:56:27
Co taka cisza od kilku dni? Niestety z waszych opinii nie da się wyciągnąć opinii o firmie, jedni chwalą drudzy źle piszą. Jeśli zagląda tu ktoś kto pracuje tam to niech napisze jak jest w zakładzie, jaka atmosfera, jakie zarobki. Ostatnio były ich ogłoszenia ale widzę że już niekatualne
1
Tob 2016-03-13 09:20:48
Jak komuś się nie podoba nie musi tam pracować.Godzicie się na jakich warunkach robicie tak więc nie oczerniajcie innych ludzi że jest tam tak źle.Ci ktorzy chca pracowa to beda a tym którym się nie chce to będą wypisywać takie głupoty.Proszę niech każdy otworzy swoją firme i utrzymują ją i inwestuje.To wtedy podadamy.
kierowca 2016-03-30 21:10:41
Z tego co wiem to nawet ci którzy,pracują tam latami mają umowy zlecenia.
To jest podłość.Kilka instytucji powinno się tym zainteresować.
Jarosław 2016-04-10 09:17:33
Czyli nie ma sensu ubiegać się tam o pracę skoro normalnej umowy nie dają. Dziękować za wiadomość, mnie umowa zlecenie nie interesuje. A we wtorek 5 kwietnia wstawili ogłoszenie, przynajmniej wiem by nie składać tam cv, zlecenie to śmieciówka nic nie warta................
Jaroslaw 2016-05-12 12:21:48
Chłopie a byłeś tam że wiesz że dają umowę o dzieło??? Moja znajoma poszła tam w kwietniu pytać o pracę to zaoferowali jej 5zł/h i zlecenie, przecież to chore
misiek 2016-05-12 21:29:11
Tam za 5 zł już od dawna nie pracują, lepiej dowiedz się prawdy, a nie wypisujesz brednie.
zzz 2016-05-14 16:57:32
Pracują za 6 złotych na godzinę.Typowy wyzysk,praca za takie pieniądze ujmuje w godność człowieka.Właściciel powinien się wstydzić.Na każdej produkcji płacą minimum 8 złotych na start.Dziwie się że ludzie godzą sie na takiego cwaniaka pracować za grosze na zleceniu.Pózniej jeden z drugim będzie płakał bo na emeryturę nie zarobił.
misiek 2016-05-14 21:48:57
Nie wszyscy pracują za 6 zł jak jesteś tak dobrze poinformowany dlaczego nie napiszesz jaka jest największa stawka?
Adam 2016-05-17 22:31:45
Najwyższa to 9 zł jesli pracujesz 4lata
Zdenek 2016-05-18 10:10:23
Po czterech latach można zarobić 12 zł,
ktosi8k 2016-05-18 22:06:01
NO kolego z tym 12 zl to przesadziłeś nie realna stawka w tej firmie
jajo 2016-07-07 11:37:57
Nie wiem skad takie rzbieżnosci w stawkach każdy pisze inaczej, jak jest obecnie? troche zrozumiale jest to, ze wczesniej znaczy kilka lat temu było faktycznie mniej, ale co roku stawki się zmieniają i są wyższe wiec podjerzewam, że stawka 6 zł czy 9 zł za godzinę jest przesadzona
Zostaw swoją opinię o ZPH STAPAR - Żnin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPH STAPAR