brak logo

Sorter sp. j.

Radom

Opinie o Sorter sp. j.

syndrom programisty z radwaga 2017-06-08 00:40
z tym kiedy powstała może i się machnąłem. Odpisuje głównie deklowi belmondowi lub innej tego typu kanalii, generalnie sortera mam w poważaniu, jest mi obojętny
pytanie 2017-06-09 09:40
Jak swoją firmę otworzysz to dasz mi zarobić 500 zł dziennie i poleze na leżaku???
alek 2017-06-09 09:48
Przecież on jest głupszy niż worek kartofli !!!!!
Programista wyklęty 2017-06-09 17:20
Jeśli wygenerujesz dla mnie więcej to tak.
Takie firmy jak radwag sorter, one nie chcą zarabiać, one chcą sobie podporządkowywać ludzi, dla frajdy chyba, pisałem o tym na starym blogu.
Jeśli myślisz, to zarobisz leżąc na leżaku. Ja zarobiłem dzisiaj 200zł nie pracując, co daje około 700 zł w dwa dni. Da się żyć, ale żeby tyle zarabiać leżąc, musiałem się 10 lat czegoś uczyć.
Ty byś chciał pewnie jak to radomski biznesman i pracownik zarabiać tyle za nic. Tak nie ma.

@alek pisałeś do tego co mnie pyta? Bo jak do mnie, to znaczy, że jesteś z tych chamów radomskich z układu, oderwanych od flaszki, którzy umieją mniej od takich jak ja a obrażają, może jakiś leszcz typu ireneusz z radwaga da sie nabrać.
w radwagu pracują ci ktorzy umieją glosniej sie upomniec o swoje, ktorzy wiele gdakają, a malo robią, ale są jak to okreslil sam kierownik "medialni" czyli robią wokół siebie wiele szumu.
Dlatego kto coś umie, nie pracuje na to dziadostwo, omija to szerokim łukiem, jedzie do Warszawy, gdzie płacą pieniądze,a nie pieniążki i nie muszą pracować na chamstwo ze wsi, które umie tylko palić opony pod sejmem i w pracy obrzucać epitetami.

Było ostatnio spotkanie w sprawie radomskiej marki. Przez takie chamstwo jak belmond ze wsi, to miasto dostaje po doopie, gdyż żeby się dopchać do koryta, takie świnie jak belmenda są w stanie lepszych od siebie pomówić o bycie nieukami. Oprócz promowania ludzi zdolnych z naszego miasta, należy dziadostwo ze wsi tępić
gość 2017-06-09 22:55
Czemu w opiniach o sorterze ciągle wypowiadają się osoby, które nigdy w nim nie pracowały. Osobiście uważam, że osoba moderująca ten wątek powinna zwyczajnie usunąć te posty, które są nie na temat, ponieważ jedynie wprowadzają w błąd osoby zainteresowane prawdziwymi opiniami na temat tej firmy. A byli/obecni pracownicy Radwaga niech się wypowiadają w odpowiednim wątku czyli : opinie o Radwag.
3
sts 2017-06-11 17:51
Twoje również
1
ww 2017-06-11 19:19
LECE PO TYCH OPININIACH WSZEDZIE TEN WYKLETY SIE MĄDRZY CO TO ZA JEDEN NA WSZYSTKIM SIE ZNA TO JAKIŚ GOWNIARZ CO MU SIE NUDZI CHYBA!!
1
Programista wyklęty 2017-06-11 20:56
ziewek
sts 2017-06-12 21:24
Prrrrrrrruuuuuuuuuuut !!!
Programista wyklęty 2017-06-12 23:26
wieśmak
rebus 2017-06-13 15:19
Taki jest interes firmy , aby rozwodnić opinie
Belmondo 2017-06-13 20:19
Cześć.
Pracowałem w Radwag i miałem kontakt z Mateuszem czyli Programistą wyklętym. Nazwiska i adresu zamieszkania nie pamiętam ale mogę ustalić i publicznie ogłosić.
Ponieważ temat trochę się rozwinął, głównie za sprawą samego Mateusza, który chętnie mnie przypomina to winny jestem kilka słów wyjaśnienia. Pewnie będzie ciekawe.
Otóż nie znam dokładnego powodu z jakiego Mateusz znalazł się w Radwag ale znalazł się. Mateusz mieszka z mamą i jest uszkodzony po powikłaniach po grypie. Dokładnie uszkodzony ma słuch i nosi taki wielki aparat słuchowy który działa tak głośno że zagłusza u rozmówców to co on sam mówi. Po za tym jest nałogowym palaczem i cierpi na otyłość olbrzymią. Taki grubasek z aparatem słuchowym.
Dodatkowo lubi podszywać się pod nick innych i pisać sam ze sobą.
Co do kariery jego to mogę wspomnieć że nie chodzi o wielkość wynagrodzenia. Nie bardzo umiał programować to mu dano szansę pracować i się uczyć za względnie nieduże pieniądze. W końcu kaleka to aby tak od razu nie przekreślać a z czasem może coś będzie.
Ten z pozoru miły grubasek jednak dostał jakiejś tam manii wielkości i zażądał wynagrodzenia prawie dwa razy większego za coś czego jeszcze nie umiał robić. Pożegnali się z nim czym prędzej.
Pewnie stąd ta złość i pisanie o tym gdzie się da.
Mam nadzieję że trochę przybliżyłem postać zwłaszcza dla nieświadomych.

Wrócę teraz do głównego tematu czyli Firmy Sorter. Nie pracowałem tam ale zasłyszane opinie są pozytywne do tego stopnia że sam rozważałem złożenie papierów i staranie się o zatrudnienie. Może kiedyś się tak stanie. Mateusz zrobił mi taką reklamę iż chyba każdy właściciel firmy chciałby mieć takiego kogoś jak ja do pilnowania biznesu :)
2
gość 2017-06-13 20:30
Jeśli to prawda to jedynie potwirdziłeś moje przypuszczenia zwłaszcza z tą mamusią. Powodzenia !
sts 2017-06-13 21:32
MOZE GO TROCHE WYPROSTOWAC W KONCU TO KALEKA NIE Z WLASNEJ CHYBA WINY JA TAM BYM PODAL MU REKE TYLKO NIECH NIE BREDZI Z TYM WSZYSTKIM POGADAC MOZNA ALE PO CO PLUC NIE POTRZEBNIE MOZE ZROZUMIE I W KLATE PIESCIA UDERZY!!!!
Programista wyklęty 2017-06-13 21:55
Belmond to zwykły kłamca. Niech pilnuje biznesu na wsi sołtysowi. Tacy jak on umieją jedynie zatrudnić tanio, nie wnoszą nic do gospodarki.

Nie wiem o kim piszesz, mnie w radwagu chcieli wykorzystać, zapłacić jak najmniej. Nikt mi nie chciał pomóc. Raczej gdy nie chciałem podzielić się moją wiedzą spoza pracy, zaczęto mi dokuczać nawet w pracy - nie chciano mi udzielać odpowiedzi na pytania związane z pracą, co było obowiązkiem pracowników. Tak niestety jest w radwagu i ogólnie radomiu - masz się podporządkować, bo my jesteśmy w układzie, a ty jesteś poza nim to masz na nas pracować. Tak to działa. Do udowodnienia przed każdym sądem na podstawie wysokości wynagrodzenia na umowie o pracę i innych warunków. Pod stołem nie dostawałem nic. Nawet premii nie dostawałem, która była wpisana w umowę. Kierownik ją przyznawał wedle nikomu nieznanych kryteriów.

Każdy kto chce, może sobie sprawdzić, że w tej chwili jestem czołówka w radomiu (jeśli umie). Jeśli ktoś chce współpracować ze mną i płacić więcej za więcej wartą pracę niż tych nieuków, to zapraszam, resztę odsyłam do konkurencji od piwka. Belmond chciał łapówkę, bo to nieuczciwy człowiek, medialny jak większość ludzi w radwagu - przed publiczką ładnie udaje. Popytajcie w radomiu znajomych, którzy pracowali w radwagu jak tam jest, szczególnie na dziale IT, zobaczycie co Wam powiedzą.

Stawkę podałem dla osoby po studiach, Ireneusz Łęcki dał mi wybór albo pensja dla gimnazjalisty albo spadaj. I owszem bardziej się opłaca zbierać truskawki i tyrać w parku przy krzakach niż pracować w radwagu jako programista. Dziękujemy ireczku, niech ludzie wiedzą.
Gość 2017-06-13 22:42
Czytając tą wypowiedź niestety utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że to wszystko prawda. Życzę powodzenia i mniej wypisywania głupot na forach bo niestety ale ostatecznie pojawi się Twoje nazwisko i wtedy już nie będzie tak kolorowo. Znasz branżę IT dla chcącego nic trudnego, jak komuś zaleziesz za skórę to Ci uprzykrzą życie bardzo. Chwalisz się, że jesteś gdzieś tam na wysokich miejscach jako specjalista ale pamiętaj ktoś kiedyś może założyć Twój profil na gowork, facebook itp i zaczną się wypowiadać ludzie zwłaszcza Ci, którym podpadłeś ....a w internecie nic nie ginie.
1
Programista wyklęty 2017-06-14 01:18
Nie strasz nie strasz bo się zesrasz. Zakładaj sobie co chcesz i gdzie chcesz, ja założe również ireczkowi łęckiemu i jego bratu rafalkowi (a jak się wkurzę to i ich dzieciom jak ireczek ma), wiem gdzie mieszka i zobaczymy kto jest mocny. a jak nie pomoże to lewandowskiemu założe witoldowi.

Też się znam na informatyce i to lepiej od was, a jak mnie zdenerwujecie, to się poskarże moim kolegom i wtedy zobaczycie kto komu zycie uprzykrzy.

Możecie mi naskoczyć, w waszej sprawie już pisałem tu i tam i tylko dla mnie się dobrze skończyło, a was wydymali. A dowody skopiuje i zaniosę na policję jak mi się coś nie spodoba. Także hack the planet lamery.

i wiem gdzie macie siedzibę, to dla was najgorsze, chętnie będę wpadał i wam mordki obijał. To kiedy na rękawice się ustawiamy? Chętnie wam spuszczę łomot. Boicie się co lamery z radwaga? takie z was mocne pistki w gębie, jak mieliście przewagę nade mną, mogliście mnie zwolnić, bo nie dałem flaszki i obgadywaliście mnie, że nic nie umiem. Teraz strach przede mną. Cokolwiek mi zrobisz w internecie o ile wiesz kim jestem (a nawet jak nie mi, a stwierdzę, że to dla mnie zabawne to i tak to zrobię), ja zrobię łęckiemu i lewandowskiemu

Poza tym to nie ja głupoty piszę, tylko łęcki opowiadał, że nie umiem programować, było nie zaczynać z lepszym od siebie.

W radwagu dawali mi 3000 zł brutto, ja chciałem 3500 i to jest według belmonda 2 razy więcej. Kłamstwa, oszustwa, manipulacja, tym zajmuje się kierownictwo radwaga.

cała polska ma dość pracodawców wyzyskiwaczy, zobaczymy kto komu zalezie za skórę. Będę pisał do Pisu, będę opisywał co się stało w radwagu, że to przytułek platformy, że tam wyzyskują pracowników, ściągnę ci na łeb antifę, będziesz łkał za swoje kłamstwa faszysto
Psychiatra 2017-06-14 14:57
Tak właśnie wygląda w radomiu rynek pracy.
Ludzie tacy jak belmond, kierownik ireneucz itp chcą zarabiać, ale nie potrafią. Belmond udowadnia, że walczy po stronie majątku właściciela podsycając przez lata konflikt, tracą na tym wszyscy, a on chce zarabiać jak kierownik, bo się "troszczy" o majątek właściciela. Niestety większość pracowników jest jak belmond z prowincji - myśli, że coś umie, ale niestety nie ma to wiele wspólnego z odpowiednim poziomem wiedzy. Gdybyś studiował belmond na dobrej uczelni, wiedziałbyś, że konflikty należy rozwiązywać, a nie podsycać i pokazywać, kto więcej może. Obaj jesteście dobrzy - programista wyklęty i kierownictwo radwaga, które nie potrafiło przez lata zakończyć sporu. Ale czego się spodziewać po ludziach z układy - brak kompetencji, tylko przemoc, wyzwiska. Wierzę w to co piszę programista wyklęty, ale on też nie powinien się tak zachowywać. Wy z układu, to gorzej niż... a... szkoda gadać nawet.
Programista wyklęty 2017-06-16 22:04
słuchaj al bandi,
w radwagu jest kiepsko w dziale it.
wczoraj nie odpisałem, bo pracowałem 11 godzin, 2 godziny sport, reszta odpoczynek, a wy co robiliscie hakery z radwaga? Piwko pod sklepem? znowu?
dzisiaj też pracowalem, kaska niedlugo, szczegóły ustalone, stawka godzinowa lepsza niż w radwagu, za szablony allegro ;P mi tyle płącą. Jak to możliwe, że za szablony płacą więcej niż w radwagu za programowanie wag w windows embedded? Cud normalnie cud. Za HTML normalni ludzie płacą więcej niż radwag za C#. Belmond pielgrzymkę zorganizuje, bo nie jest w stanie objąć rozumkiem. I pretensje do mnie, że nie chciałem pracować za 3000 zł męcząc się przy algorytmach, skoro więcej mi dają za HTML :D.
Dzwoni kiedyś do mnie janusz i chce bym mu elektronikę programował w C++ za 20zł na godzinę a ja w brecht, bo 30zł biorę za wordpressa i za szablony do niego ewentualnie pluginy w PHP.
Zniszczyliście rynek pracy. To, że koleś spoza miasta Radom (tak, większość programistów z radwaga nie mieszka w Radomiu tylko na prowincji, generalnie nie znam żadnego programisty z Radomia,który pracował w radwagu) pracuje jako programista C++/Embedded C# za 3.000 zł, nie znaczy, że to jest stawka rynkowa.
I płaczą te firemki - sorter, radwag, że nie mają programistów za 3.000 zł. I fajnie, beka z was jest na całą Polskę januszki.
Ci co coś umieli wyjechali, bo dawali 2-3 razy więcej niż wy januszki biznesu. Ja robię zdalnie i mam z was beke, a ludzie niech wiedzą co się dzieje w radwagu
Programista wyklęty 2017-06-17 16:48
dużo prawdy,
( usunięte przez administratora ) > z tym, że uściślę

w informatyce to jest tak : albo idziesz do pracy (na UoP) za 3000 zł brutto (w Radomiu, w dobrych firmach w Polsce za 4.000-6.000 zł) albo jesteś freelancerem za 30-50 zł za godzinę jak ja ( w końcu jestem dość dobry, nie super dobry, super dobrzy zarabiają 50-70zł na freelance).
Super dobrzy freelancerzy nie są już freelancerami, raczej są kontraktorami za 50-120zł za godzinę B2B za te pieniądze jak bierze mniej, to jest zwykłym pracownikiem, który po prostu zamiast umowy o pracę, dostał umowę B2B, żeby firmie się bardziej opłacało :P. Jak masz firmę informatyczną (porządną agencję multimedialną z dobrymi klientami, nie takimi jak radwag czy sorter, bierzesz znacznie więcej za godzinę pracy programisty.

Co do tego, że jestem cały czas w pracy - bzdura. Więcej uprawiam sportu niż pracuje. Czasem w czasie treningu dzwoni klient, ale to się prosi, by zadzwonił za godzinę. No ale nie można być przeciętnym. Jedna z firm radomskich próbowała łapać zlecenia tam gdzie ja i się spaliła w atmosferze, ja mam coraz więcej zleceń za coraz lepszą kaskę, ale to trzeba być dobrym.
Zwolniona 2017-06-20 17:31
Widzę że ktoś z pracowników a moze i sam szef broni reputacji firmy. Mam tylko pytanie. Czy w ogole ktoś cos sprzedał w tym czasie ? Ja tak. Nikt mi nic nie wypłacił bo nagle sie zmieniły zasady. Na handlowca sie nie pchalam. Przychodząc do pracy miałam robić cos innego i na to się zgodzilam. Wyjazdy miały być od czasu do czasu. A propos. Prosze wskazać takiego super handlowca który tyle sprzedał? Ciągle jest rotacja. Teraz mam za to lepsza prace za lepsze pieniądze.
1
Programista wyklęty 2017-06-20 19:07
Jestem z Tobą, trzymaj się. Zazwyczaj tak właśnie bywa, ze w tych firemkach każdy jest od wszystkiego. Ja poszedłem do radwaga na programistę, chcieli mnie przenieść na testera/gościa od omijania praw patentowych. Nie zgodziłem się, stwierdziłem, że albo programista, albo dziękuję. Swoją drogą to było miłe z ich strony, że zaproponowali coś innego, ale prawda jest taka, że gdyby zaproponowali mi od razu kwoty jakie chciałem i dobrze zarządzali projektem informatycznym, to by problemów nie było lub było mniej.
Ten kto broni firmy, to zapewne lizus belmond, niestety tacy ludzie w tym mieście awansują, są od wszystkiego, bo tu nie trzeba mieć kwalifikacji, wystarczy przylizać. A jak ktoś ma kwalifikacje i chce postawić na swoim to papa. Teraz minimalna wzrosła, weszła minimalna dla umowy zlecenie, szybciej rosną pensje minimalne, a za nimi i inne, więc może zaczną myśleć i przepraszać dobrych pracowników.
Do mnie kierownicy z radwaga i sortera proszę nie dzwonić w sprawie pracy, trzeba było myśleć wcześniej
nikt 2017-06-27 00:27
Tu się często Prezio udziela. Wszystkich ocenia i chwali firmę
Panbuk 2017-06-28 22:24
Ta widziałem..., stragan na targu.
Programista wyklęty 2017-06-29 14:56
sorter handluje na targu skarpetkami? czy jabcokiem?
Programista wyklęty 2017-07-04 16:20
kto zniesławiał i oczerniał to ja już wiem... teraz jak się odwróciła karta jest płacz i straszenie... było grzecznie rozmawiać z Panem Programistą, to bym i ja był grzeczny.
Zobacz nieuku jak Humansoft się zachowywał, grzecznie z wyczuciem, na poziomie dyskusja, bez emocji, bez zastraszania, to i mają ode mnie ciepłe słowa.
Wy chcieliście pokazać kto rządzi na mieście, to macie jechane, proste i logiczne. Nie ja zacząłem o targu (i tego całego zatargu), tylko pytam z ciekawości czym handluje sorter na targu, a ty się spinasz. Poluzuj gumę w majtach. A bać się was na pewno nie boję, raczej śmieszne te twoje groźby.
Sorter wdraża procedurę represji :P dobre.

Bawiłem się ostatnio API wizyjnym, mogłem użyć OpenCV, ale stwierdziłem, że to chłam w porównaniu do innych rozwiązań. Użyłem innej biblioteki, nie napiszę Ci jakiej, bo po co masz wiedzieć, w czym się fajnie i przyjemnie koduje... Męcz się w C++.

Nie pozdrawiam
Programista wyklęty 2017-07-08 17:14
no fiu fiu, fiu fiu. takie pieniądze płacą, że wy cwaniaczki z radomia mozecie sobie pomarzyć.
Oczywiście nie wiem, czy pracę dostanę, bo to zadanie testowe było, zobaczymy...
dla mnie jesteście nieuczciwymi ludźmi płacąc tak śmieszne pieniądze w IT i będę o tym pisał
tadek 2017-07-15 13:58
A ja widzę że firma rośnie w siłę a ludziom żyje się DOSTATNIEJ!!!!!! Wszystko co mamy firmie oddamy!!!!!!!!!!!!!!!!!
tadek 2017-07-16 19:07
Brawo kolego może będę kiedyś pracował w Twojej fabryce liczę na dobre zarobki!!!!
Programista Wyklęty 2017-07-17 18:25
liczyć ci wolno
tadek 2017-07-17 21:42
Już szkoda Ci kasy jak tylko pomyślałem o tym to widać słychać i czuć Chytra baba z Radomia jesteś !!hehehe
Programista Wyklęty 2017-07-17 23:20
nie masz kwalifikacji :D
obcy 2017-07-21 22:48
Otwórz firmę i nie przechwalaj się
1
Programista Wyklęty 2017-07-22 12:38
Ja firmę otworzę, Ty z właścicielem, dyrektorem i kierownikiem nauczcie się programować, zarządzać projektami informatycznymi, może wtedy przyzwoici programiści zawitają do firmy :D. Po co ciągle płaczecie, że nie ma u was w firmie dobrych programistów za 3.000 zł brutto?
Jabcok 2017-07-23 15:02
Jabcokiem, przyjdź dostaniesz gratisa!
Sławomir 2017-07-23 15:07
3 tys brutto to dobre piniendze, biere tom robote

Ona czuje we mnie pinionc ...
chetny 2017-07-23 22:37
Mistrzu ty otwierasz firmę i ty jesteś szefem my cię słuchamy pracujemy a ty nam zapłacisz za uczciwą pracę ! Ok!!!!!!!!!!!
1
Programista Wyklęty 2017-07-24 11:23
Wy nie pracujecie w radomiu uczciwie. Wy macie układy, poklepywanie się po plecach, łapówki itp. Nie chce z wami współpracować, bo wy nie chcieliście ze mną :)
Mam kolegów z całej Polski programistów i reprezentują jakiś poziom, nie to co w Radomiu, a z tego miasta jesli już to wybiorę najlepszych, bez przeszłości w radomskich firemkach, w których źle programują
Julita 2017-07-24 14:29
Ktoś aplikuje? właśnie szukają Programisty systemów wizyjnych. Kto obecnie na takim stanowisku?jakie zarobki?Domyślam się, że to zależy od doświadczenia.
Programista Wyklęty 2017-07-24 17:37
nie zależy od doświadczenia, chyba, że ktoś ma doświadczenie w programowaniu systemów wizyjnych, czyli jak ktoś jest idiotą i klepie w domu systemy wizyjne, to ma możliwość popracować dla sortera. A szukają owszem od kilku lat, nie tylko teraz i biedaczki znaleźć nie mogą... nie ma w Radomiu programistów, pouciekali, bo nie warto tu pracować jako programista
chętny 2017-07-24 23:03
Ja chcę pracować dla Ciebie bo wszystko rozumiesz i będziesz dobrze płacił i dbał o swoich pracowników ja będę dobrym pracownikiem za dobre pieniądze możemy spotkać się na mieście otwieraj ta firmę!!!!!!!
1
znajomi 2017-07-26 22:08
Nie obiecuję sobie głupot przecież on jest swirniety nie znasz go my znamy jego teksty zawsze gada i mazy w obłokach!!!!!! Jaka firma z czym do ludzi !!!!!
1
Programista Wyklęty 2017-07-28 18:32
was nie zatrudnie, bo wy z ukladu
XYZ 2017-08-07 16:46
Zgadzam się. Gdy tylko mnie zwolnili od razu wykorzystali moje pomysły.
Programista Wyklęty 2017-08-08 19:02
pomysły wolno im wykorzystywać, dlatego nie nalezy podawać ich w Radomiu, bo większość pracodawców je sobie przywłaszcza. Na zachodzie i w dobrych firmach w Warszawie sprawa wygląda trochę inaczej, chociaż też trafiają się kanalie
z ramienia firmy 2017-08-08 21:18
Szanowny Panie,
chciałbym Pana uświadomić, iż wypisywanie oszczerstw, (w tym przypadku imiennie) bezpodstawnych pomówień oraz naruszenia dóbr osobistych jest w naszym kraju karalne i niesie za sobą konsekwencje prawne takie jak: kara grzywny, ograniczenie lub pozbawienie wolności do 1 roku czasu, rekompensata za szkodę poszkodowanego.
Chcę podkreślić i uwrazliwić, że w internecie nie jesteśmy wcale tak anonimowi jak nam się wydaje, a przede wszystkim nie jesteśmy bezkarni, wiec pomyślmy przed umieszczeniem o kimś zniesławiającego komentarza na forum lub portalu społecznościowym. Zatem z pozoru niewinny wpis może Pana jak inne osoby obrażające imiennie osoby i instytucje może i pociągnie za sobą konsekwencje prawne.
Programista Wyklęty 2017-08-08 22:13
Nie piszę konkretnie do Sortera, gdyż nie mam dowodów na taką działalność przez firmę Sorter, ale informacje o mnie również były między pracodawcami wymieniane bez mojej zgody w Radomiu. Generalnie stwierdzono, że mam zbyt duże wymagania płacowe i by mnie nie zatrudniano w tym mieście.
To jest zmowa, co jest karalne.
Do tego zmowa pracodawców radomskich na rynku IT jest faktem (myślę - tylko spekuluję publicznie, że sorter też w tym uczestniczy), gdyż nie da się tu zarobić więcej niz 3.000 zł netto jako programista nawet jeśli ma się wyższe kwalifikacje i wiele innych argumentów za tym by zarabiać więcej.
Ja osobiście dopilnuję, by sie za pracodawców z IT wzięły odpowiednie służby Państwowe :)
Życzę Panu spokojnej nocy tymczasem.
sorterowa sierota 2017-08-09 16:58
Najpierw proszę uderzyć się własne piersi bo używanie wulgaryzmów na profilach społecznościowych wobec konkretnych osób też nie jest nagradzane Noblem. Tak samo jak kitranie kasy i nie wypłacanie jej osobom którym się to ustawowo należało. Dzban wodę nosi dopóki mu się ucho nie urwie , a to w każdej chwili jest możliwe . Pycha zawsze idzie pierwsza przed upadkiem a tego pierwszego na pewno nie brakuje .
1
życzliwy 2017-08-21 00:15
Uwaga człowiek o nicku "Programista Wyklęty" to jakiś typ nie po kolei. Zobaczcie co wypisuje na forach innych firm radomskich z branży IT. W wielu z nich nawet nigdy nie miał szansy pracować a wypisuje rzekomo o nich jakby był szpecem fachmajsterem tam od wielu lat.

Wystarczy wejść na profil gowork chociażby firmy HUMANSOFT aby utwierdzić się jakie bzdele o firmie wypisuje, wcześniej też pisał o konsorcjum it czy Ajmer (swoją drogą dobrej firme webmasterksiej), w której nigdy nie pracował. Tam akurat poszedł temat do moderatora i po kolei jego wpisy były usuwane. To samo było na profilach innych firm chociażby webmasterskich w Radomiu.
Z tego co wiem już są wyciągane dane osobowe od moderatorów gowork tego delikwenta i szykują mu się nieprzyjemności na jego własne życzenie. Oj mama się chyba nie wypłaci za te popeliny...
3
sierota 2017-08-23 10:30
To chyba jakaś próba zastraszania ciekawe kto za tym stoi . Jak znam życie to mogę podejrzewać............
sami wiecie o kogo chodzi :)
Zostaw swoją opinię o Sorter sp. j. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sorter sp. j.