brak logo

Hotel "Arsenal Palace"

Chorzów

Opinie o Hotel "Arsenal Palace"

anonim 2011-10-26 12:39:44
[usunięte przez moderatora] w rekrutacji kandydatów na stanowisko Recepcjonista maglują z angielskiego, następnie szukaja \"dziury\" w CV do której możnabyłoby się przyczepić aby zaproponować osobie z wykształceniem wyższym 1200 netto . Kpina i śmiech na sali .
Jakarta 2013-02-08 00:32:12
Zgadzam się z poprzedniczką! Wymagania jak do pracy przy nie wiadomo jakim ważnym stanowisku i za takie pieniądze. Najlepiej przyjęliby osobę 24 letnia z 10 letnim doświadczeniem jako recepcjonistka.
1
Rigo 2013-03-06 12:06:21
Wspaniała praca za godne pieniądze. Uwaga nie dla nierobów !
niedoskonała 2013-03-13 09:51:48
Na rozmowie o prace panowie nawet nie zaglądają w CV tylko kierują się wyglądem zewnętrznym jedna była za stara inna była za gruba - na stanowisko sprzątaczki. Ja im też jakoś do gustu nie przypadłam nie wiem może miałam nie taki kolor włosów.....
Todi 2013-06-15 20:18:49
Nie jest źle, mogło by być lepiej.
pracownik SH 2013-08-05 12:44:39
oczywiście, nawet maja rozbudowany system premiowania :-)
recepcja 2013-08-05 12:48:33
ja jakoś pracuje w Stylehotels od dłuższego czasu i nie narzekam - raz jest lepiej raz gorzej ale cóż taka jest każda praca. Każdy kto chce pracować i traktuje pracę poważnie, a nie jak przedszkole to rozumie.
2013-09-30 23:00:05
+ stałe zboczone uwagi. Dla korekty ;) Zapomniałem dodać że za moich czasów wypłat na czas raczej nie było. Pare dni poślizgu to norma.
1
opos 2014-04-13 17:24:09
nie musisz pisać o potrawach, możesz napisać np. jakie zdanie wyrobiłeś sobie np. o obsłudze w Arsenal Palace
nietubyć 2014-04-18 02:32:38
po jednej wizycie to chyba i o to trudno @opos. Znajomi chodzili tam dość często i nigdy jakoś nie narzekali
klaudia 2014-05-22 17:04:42
to prawda, że na rękę ma się 1500 i jeszcze napiwki, tylko z napiwków średnio to ile można wyciągnąć? bo też nie interesuje mnie taka praca, że raz tyle zarobie, raz tyle i tak naprawdę to różnie może wyjść
Larry 2014-05-31 02:20:55
Pewnie napiwki zalezą jeszcze od sezonu, bo w trakcie wakacji i ogólnie urlopów klientów pewnie więcej.
paula 2015-01-27 13:12:22
cześć, czy może w hotelu tym poszukują kogoś na recepcję, albo jakieś podobne miejsce pracy? jestem po technikum hotelarskim, więc wiedzę już jakąś mam i chęć do pracy poza tym też wielka. Z tym, że nie mam wcale doświadczenia niestety i tu chciałabym je nabyć, Czy ktoś wie czy przyjmują w arsenal palace na tak zwane przyuczenie?
2
baśka 2015-03-30 14:10:47
ja również zastanawiałam się nad posadą recepcjonistki w jakimś hotelu czy czymś takim. nie wiem czy to prawda ale doszły mnie słuchy że podobno w Arsenal Palace szukają teraz jakichś nowych osób do pracy, chciałabym tutaj na forum zweryfikować u was bo wierzę że tutaj znajdę najbardziej aktualne informacje, internet nie kłamie
kaśka 2015-08-26 13:27:43
Znowu widziałam ogłoszenie, poszukują pokojowej....
W tym hotelu jest duża rotacja pracowników, na recepcji co chwile są nowe twarze, kelnerki są z doskoku , brak stałego personelu....
O czymś to świadczy. Pracowałam tam i moim zdaniem kadra zarządzająca chce mieć tanią siłę roboczą a nie wykwalifikowany profesjonalny personel. Zarobki raczej marne
kiok 2016-05-15 22:16:13
@bhjka zdecydowanie się z tobą zgadzam. Dobry personel jest bardzo ceniony, takiemu któremu można ufać, no bo dla przykładu sprzątaczka musi być uczicwa, wiadomo chyba dlaczego. A teraz szukają kogoś?
Monika 2016-11-18 07:00:45
Moja opinia jest taka że nikt nie zdaje sobie sprawy że to miejsce pamięci .Żadne luksusowe wnętrza czy perfekcyjny personel nie wymarzą mieszkańcom Chorzowa tego miejsca z pamięci a dlaczego że jeszcze 15 lat miejscu w tym samym budynku znajdował się szpital płucno-gruźliczy...
Wiele osób tam umierało w bólach między innymi mój tata dlatego serce mi krwawi gdy przechodzę obok tego full wypasionego bogactwem hotelu widzę w którym oknie ostatni raz widziałam bliską mi osobę.
Z jednej strony można się cieszyć że ludzie mają tam pracę właściciele liczą zyski ale niestety nikt nie może zapomnieć że to miejsce jest bardzo ważnym miejscem dla wielu osób które tam odwiedzały swoich bliskich...
Zostaw swoją opinię o Hotel "Arsenal Palace" - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel "Arsenal Palace"