brak logo

Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Warszawie

Warszawa

Opinie o Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Warszawie

wwo 2010-10-25 00:41:52
tragedia. STANOWCZO ODRADZAM.
1
K 2011-03-19 22:15:50
Również stanowczo odradzam zwłaszcza pracę w bibliotece WSFiZ
anula 2011-07-13 14:16:42
hmm chyba było to pytanie o studia jako takie, a nie prace w bibliotece:p
i nie wiem czego się czepiacie (czyzby ktos tu miał problem z nauka i zaliczeniem jakis przedmiotow…:>) bo szkola, jest naprawde w porządku! Kadra jest wykwalifikowana np. z UW czy polibudy, czesne atrakcyjne w porównaniu z innymi prywatnymi, a i poziom wysoki. Zarówno ja, jak i moi znajomi z roznych kierunkow z wsfiz – jesteśmy zadowoleni z tej uczelni.
anonim 2011-07-23 22:01:01
Jest to strona z opiniami o pracodawcach. Wypowiedz Anuli pokazuje, że WSFiZ kształci studentów, którzy nie potrafią czytać. Żenada
ktoś 2012-11-23 18:54:13
Ogólnie plusem jest to, że jest to instytucja wypłacalna. Pensje sąw terminie, brak zaległości. Jednak co do stosunku do pracowników ... pozostaje wiele do życzenia. Tu wiedza i doświadczenie przegrywa z " czopkiem" i znajomościami. Nie da się tam funkcjonować bez wroga. Uważaj żebyś TY się nim nie stał. Bo masz przechlapane. Atmosfera w pracy do(usunięte przez administratora).. Szefowa, która sieje strach wśród pracowników- trzeba mieć mocne nerwy, albo wyjeb... na wszystko żeby tam pracować. Nie ciesz się jak dostaniesz umowę o pracę na rok czy czas nieokreślony, z dnia na dzień możesz starcić pracę, bez podania powodu zwolnienia.
Osobiście odradzam.
Karolina 2014-12-05 12:03:23
Absolutnie odradzam. To było moje pierwsze miejsce pracy, byłam tam 3 lata, od tego czasu minęło kilka lat, ale do dziś mam traumę. Czuję się w obowiązku aby ostrzec innych. Jest to wyjątkowo wrogie miejsce dla pracowników. Panuje tam atmosfera zastraszenia, która jest chyba hobby szefowej. Piszę ogólnie bo tego nie da się opisać, najbardziej współczuję ludziom, którzy nie mają wyjścia i tam siedzą do dziś. Fakt, pensja jest zawsze na czas, ale lepiej nie próbować w to wchodzić, a szczególnie ludziom wrażliwym, pracowitym, ugodowym bo niestety na takich tam czychają.
1
w 2016-06-08 20:31:34
Bardzo proszę wszystkie osoby poszukujące pracy aby ceniły siebie! Ten pracodawca nie zasługuje na to aby posiadać oddanych i lojalnych pracowników. Lepiej nie zaczynać tam pracy. Pracowników traktuje się jak plebs, ważne są TYLKO zyski. Żaden pracownik nie jest tam odpowiednio doceniany i traktowany. Liczy się tylko to ilu studentów na minutę obsługujesz :) a dział promocji.. to zwykłe call center
33 2016-07-06 22:28:37
@w oj ale moze niektorzy chca sie sami przekonac jak jest
Zostaw swoją opinię o Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Warszawie - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Warszawie