brak logo

Hotel Perła ***

Kraków

Opinie o Hotel Perła ***

nikita 2013-10-03 17:44:57
ja miałam okazję być na dniu próbnym w tym hotelu ( na kelnerkę ) i powiem wam , że bardzo chciałabym tam pracować ( niestety tym razem się nie udało) :) atmosfera jest super , młoda kadra , fajna zarówno dyrektorka jak i właścicielka .Z tego co mi mówili ludzie tam pracujący to panuje tam sympatyczna atmosfera ale pracy jest dużo .
4
kama 2013-12-02 17:11:53
ja tam pracowałam dorywczo przez wakacje i zgodzę się , że pracy jest dużo ale za to atmosfera naprawdę fajna - szłam do pracy z miłą chęcią . szefostwo bardzo wymagające ale szanujące i doceniające pracowników chociaż na rozmowie kwalifikacyjnej dyrektor nie robiła dobrego wrażenia a okazała się bardzo w porządku . mam nadzieję , że tam kiedyś wrócę .
1
kasia 2014-04-09 23:39:19
ciekawe gdzie sie podzialy te wszystkie negatywne opinie ktore byly pewnie ktos i tu maczal swoje palce hehe
16
Anonim 2014-08-12 13:06:20
Witam, pracowałam w hotelu Perła przez jakiś czas i potwierdzam że atmosfera była ok, recepcja, kelnerki, pokojówki wszyscy bardzo sympatyczni. Ale szefowa i menadżerka koszmar.. Nie uprzejme, czasami wręcz chamskie, wymagają ponad siły każdego z nas. Zły humor i od razu afera na środku sali o okruszek, źle zaparzoną kawę albo wzywanie do biura. Zupełny brak szacunku do pracownika. Jak jesteś tam krótko znasz tylko pozory. Oszczędzają na wszystkim, niektóre kelnerki spędzają w Perle nawet powyżej 20 h ciężko harując na zmywaku, odkurzając, myjąc okna, obsługując klientów, sprzątając w kuchni, zmywając podłogi, skacząc góra dół przy pełnym hotelu i to czasami we dwie, max we trzy a była też sytuacja kiedy była jedna na 90 osób. Jesteś chory? Nie ma, że nie przychodzisz. Chcesz umowę o prace? Nie dostaniesz, chyba, że wytrzymasz dłużej i będziesz się wzorowo spisywać przez jakieś 3 lata. Zawsze możecie spróbować ale to nie jest praca na dłuższy okres czasu. Ja już tam nigdy nie wrócę, nawet jako gość.
20
kala 2014-09-01 09:56:40
Witam, ja już w Perełce dobrą chwilę pracuję.Atmosfera między pracownikami super, nawet goście hotelowi to mówią, więc coś jest na rzeczy. Z panią manager też jest super kontakt, można zawsze się dogadać i pogadać, bo wszystko zrozumie. Także wielki plus. Pani właściciel też bardzo w porządku, wiadomo czasem zwróci o to czy o tamto uwagę, ale to w końcu jej firma i musi pilnować, bo inaczej panowałyłby tam sajgon.
Przy grupie od ok 30os są zawsze dwie kelnerki. Przy wyjeździe grupy 2-3 pokojowe zależy ile pokoi miała grupa.
Powody do narzekań zawsze się znajdą, ale skoro jest tam sporo osób, które pracują tam kilka lat to znaczy, że nie jest tak źle.
1
anoano 2014-10-02 15:20:13
Syf,kiła i mogiła podsumowując ten obiekt , serdecznie nie polecam , Pani dyrektor wielka dama ,szefowa nie lepsza , zero szacunku.
21
pacuś 2015-01-02 13:00:04
Tragedia,legalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brakuje tylko numerów wytatuowanych na przedramieniu.
6
frajer 2015-01-10 21:40:35
Wyzysk przez duże W, umowa zlecenie, praca ponad normę(kelnerzy),pokojowe na zmywaku(żenada),recepcja na kuchni wydaje śniadania no i na zmywaku- nie no to jest jakaś stołówka a nie hotel,te kilka dni spędzonych w tym miejscu to jeden wielki koszmar LUDZIE OMIJAJCIE TO MIEJSCE SZEROKIM ŁUKIEM
11
,jhbjk 2016-05-18 21:39:22
trzy gwiazdki jak na polskie standardy to jest w miare okej moim zdaniem. bez szału, ale na pewno bedzie w maire schludnie, czysto i przyjemnie... :)
Zostaw swoją opinię o Hotel Perła *** - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Perła ***