logo E.Leclerc

E.Leclerc

Lublin

Opinie o E.Leclerc

anonim 2010-02-22 10:46:28
Sklep ten jest najlepszym sklepem w lbn..wszystko mozna kupic po korzystnych dla nabywcow cenach:)Polecam
Aga 2010-02-22 10:48:07
Super hipermarket
lucek 2010-02-24 12:42:37
co w ty eleclercu możesz kupić taniej 2 produkty a za resztę zapłacisz więcej jak w sklepiku osiedlowym to tzw chwyty reklamowe.w dodatku ludzie pracuja za grosze.przy cenach lubelskich powinni tal ludzie zarabiać conajmniej 2000 na rękę
an 2010-03-17 12:54:49
no jasne ze naciągane te pochwały. Trzy wysłane o tej samej godzinie i tego samego dnia-to pewnie jedna i tak sama osoba! A sklep taki sobie, słabo się promuje, często brakuje towaru, duże kolejki , a towar w innych marketach tańszy.
anonim 2010-06-23 21:25:12
Nie wiem czy umiecie czytac ze zrozumieniem ale to jest opinia o pracodawcy, czyli o pracy tam, czyli od pracownikow jak takowa praca wyglada a nie od klientow..

Osobiscie nie polecam pracy tam, jeden wielki smiech na sali a pieniadze gownianie.. jak wyjdzie Ci 1000zl na reke to sie ciesz, nie mowiac o mobbingu i traktowaniu pracownikow jak niewolnikow. .
3
ktos 2011-03-08 12:08:08
masz swieta racje na stanowiskach kierowniczych i wyzszych pracuje banda idiotow i nierobow ktozy pokonczyli ogulniaki a maja sie za wladcow zreszta z innych prac ich wywalili bo sie nie nadaja wiec wzieli ich zreszta jednym sloewm banda debil ktura nie nadaje sie do niczego z pracownikow robia bialych murzynow we wlasnym kraju
4
ty 2011-03-08 12:12:15
raczej od jakiegos debila z gory bo pracownicy nie maja takiej opini bo niem o kim a ni o czym bo to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie sklep chyba ze jest w klice [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to juz inna sprawa
yeti 2012-08-06 20:19:18
ja pracuje na zana i ktos tu bzdury wypisuje, nikt nie stosuje mobngu, bo ie boja pozwow sadowych. praca jak kazda, nie jest bardzo ciezko, ale kasa cienka, wiekszosc pracuje za najnizsza krajowa za ktora trudno sie zyje
MR.BLASZANY 2013-03-06 11:17:05
SIEMKA JA CHCIAŁ BYM POTWIERDZIC ZE W LECLERKU NA STANOWISKACH KIEROWNICZYCH PRACUJE BANDA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] POCZĄWSZY OD DYREKCJI.TO LECLERKOWSKA MAFIA DYREKTORKA PO ŚCIĄGAŁA SWOJE STARE KOLEZANECZKI KTÓRA JEDNA Z NICH KIEDYS PRACOWAŁA EX DYREKTOR JA WYWALIŁ I PRACOWAŁA W STOKROTCE ALE JUZ JEST Z POWROTEM NASZA GWIAZDA . JUZ NIE WSPOMNĘ O ZAROBKACH BO TO JEST KARYGODNE ..WYŻYWAJĄ SIE NA PRACOWNIKACH JAK TYLKO MOGĄ A WIDZE W KOMENTARZACH ZE TO NIE PRAWDA ..SZKODA ZE PREZES NIE ZNA POLSKIEGO BO BY TĄ CAŁĄ SZUMOWINĘ WYPIERDZIELIŁ BO DOJĄ Z NIEGO JAK PIJAWKI ..
3
dodo 2013-08-01 07:17:24
Witam

No to sproboj w jakis nieformalny sposob dotrzec do Prezesa,zapewniam cie on nie gryzie :-).Masz jeszcze inna mozliwosc powiadomic go o wybrakowanym kierownictwie popularnym donosikiem,np.przetlumaczonym w google tranlater.Wsunac pod drzwi,tylko musisz uwazac na slady pozostawione na kartce i kopercie.Nie smiej sie wiem co pisze.Slady linii papilarnych to wazny trop dla szefa ochrony,a zapewniam cie ze dyrekcja ma szereg powiazan w miescie.Zycze powodzenia.
Pozdrawiam
Łukasz 2013-11-18 19:06:35
Witam mam zamiar pracować jako Ochroniarz w Eclercu na ulicy Turystycznej i w związku z tym chciałbym zaczerpnąć opinii na temat pracodawcy jak i zarobków.
5
aa 2014-03-09 00:47:43
odrazdazm po 4 dniach pracy mam dosyc stoisz 13 godzin nie mozesz usiasc ani na chwile ,ani słowme sie odezwac do nikogo zarobki fatalne 1100 zł
1
aa1 2014-03-09 16:53:05
Polski trudny język prawda? Nie czytasz nagłowka? to forum pracownicze? Ludzie chcą pracować bo muszę z czegoś żyć pojęłaś [usunięte przez moderatora]?
1
Anonim 2014-10-26 16:12:11
Kierowniczka to chyba taka blondyna niesympatyczna nie miła i tak powinna sie cieszyć że dostała akurat stanowisko tam na Turystycznej, bo ja bym jej nie zatrudnił nigdzie . Wiem że była na zana, bo miałem z nią przyjemność rozmawiać ale chyba tyłem swoim zarobiła na swoje stanowisko tam .Bardzo głośno o tej Pani jest. W sklepie dużo przeterminowanych rzeczy i ogólnie nie polecam pracy w żadnym Leclercu. Wyzysk ludzi i traktowanie jak śmieci. ZERO SZACUNKU
4
mar 2014-12-17 21:56:47
witam, mam zamiar wybrac sie na rozmowe o prace jako ochroniaz w eleclercu na ul.turystycznej. podrzuci ktos ile mozna zarobic i czy znajde tam w miare ogarnietych i fajnych ludzi?
1
sławek 2015-06-21 19:38:00
dz. świeże starsza pani bardzo nie przyjemna,chodzi w przykrótkich spódnicach sporadycznie to robi ale jak się nachyli widać jej cztery litery a fuj ,,,proponuje strój służbowy i zmianę sewuarwiwru .. ocena dotyczy Eleclerc Turystyczna
olka 2015-06-21 20:17:13
odnośnie ochroniarzy .. jeszcze nigdzie nie spotkałam się z imunitetem dla kierowników.i asystentów. Kto ma największy dostęp do artykułów przez zostawianych przez przedstawicieli i hurtowników??pozatym w poważnych firmach nawet prezesi poddają się kontroli ochrony to nie jest ujma wręcz lojalność wobec firmy ...
olka 2015-06-21 20:17:35
odnośnie ochroniarzy .. jeszcze nigdzie nie spotkałam się z imunitetem dla kierowników.i asystentów. Kto ma największy dostęp do artykułów przez zostawianych przez przedstawicieli i hurtowników??pozatym w poważnych firmach nawet prezesi poddają się kontroli ochrony to nie jest ujma wręcz lojalność wobec firmy ...
olka 2015-06-21 20:20:33
mój powyższy tekst dotyczył pracy w eleclerc na Turystycznej żeby nie było wątpliwosci
pola 2015-06-21 20:36:38
niektórzy super wchodzą z wazeliną wtedy nie muszą pracować tylko siedzą na palarni z przełożonym a pózniej zdziwienie że terminy są.. ahaha kierownik i asystent na górze a na dole jeden pracownik albo żaden.Czemu nie zamawiaja systemowo ??? zajełoby to 2 gdz.. resztę trzeba by było spędzić na wykładaniu towaru ,,,,, eleclerc turystyczna
1
patyk 2015-06-28 21:45:53
Witam .. jesteś sfrustrowanym kierownikiem czy pracowniikiem ? odwiedz psychologa ale nie pisz super i itd. najnormalniejszy sklep ceny jak wszędzie czasem brak, czasem zupełnie inne niz przy kasie najbardziej frustrujący są wydzierajacy sie przełożeni.....
manolo 2015-07-11 23:23:31
Kasjerka w eleclerc prócz kasy nie musi interesować sie niczym wiec jest miła i czaka z usmiechem na kienta kasę...Jeśli wejdziesz dalej np. na świeże spotkasz kierowniczke której od wydzierania się pada aparat gębowy.nie przyjemna,uszczypliwa,wątpliwe podejście do pracownika...
zenek 2015-07-12 18:58:21
hej... z magazymu pouciekali i auchan widze że i tak nikt nic nie napisał..Prawda jest bolesna pozerki...
sam 2015-07-12 19:10:14
Super gafa...przeczytaj najpierw ze zrozumieniem, piszemy o pracy atmosferze,wyzysku jeśli jest i innych ułomnosciach,czy superlatywach ..
noomi 2015-07-26 21:51:50
nie idż jako piekarz do eleclerka nawet na oplaty Ci nie wystarczy ... więcej na ulicy wyrzebrzesz... W warszawie wiecej placa ale zycie i mieszkanie równiez jest droższe
mwj 2015-09-12 22:16:05
Polecam pracę w Leclercu na Ursynowie. Atmosfera i kierownictwo są naprawdę w porządku. Praca bez stresu, wystarczy ją wykonywać dokładnie.
lennie 2016-01-15 21:34:06
Bardziej opłaca się pracować tu bez umowy. Na czarno dostałam na rękę 2300zł, z umową ledwo tysiak.
sd 2016-05-13 21:32:41
Praca na takim stanowisku jest dość specyficzna @wiaia. Trzeba być dość elastycznym, bo tak naprawdę najważniejszy jest twój wynik. To on głównie generuje twoje wynagrodzenie, więc pewnie nadgodziny się zdarzają - ale często z własnej woli :) Kiedy kolejne przyjęcia?
1
Zostaw swoją opinię o E.Leclerc - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E.Leclerc