logo Paged Meble

Paged Meble

Jarocin

Opinie o Paged Meble

roman 2013-05-23 21:58:27
wazniejsze sa rybki w basenie niz ludzie na zakladzie, laweczka i jeszcz altanke postawy i grilla wybudujmy i bedzie im pasowac
1
Jarek 2013-06-22 11:29:45
Na pompę dla rybek kasa jest,ale na części do maszyn nie ma.Fontanna w basenie działa ,to wczasy po gruszą mamy zapewnione.Budka z piwem i kiełbaski a rano do roboty robolu.[usunięte przez moderatora] perspektywa.
spider 2014-10-09 19:48:59
w paged jest teraz ok..od dwóch lat są podwyżki...przynajmniej na numerykach..sam mam teraz 17/h..a praca jest ok..atmosfera fajna...
spider 2014-10-29 18:37:47
ZGADZA SIĘ..OBY TYLKO OBECNI PREZES PRODUKCJI I DYREKTOR ZAKŁADU.PAN M,W I PAN M,B..(którzy doceniają pracowników-fachowców w tej branży)NIE POZWOLILI ODEJŚĆ FACHOWCOM KTÓRZY DBAJĄ O PARK MASZYNOWY...BO Z TEGO CO OSTATNIO SIĘ WIDZI TO LUDZIE KTÓRZY WIEDZĄ JAK PROWADZIĆ TAKI ZAKŁAD..
1
anoinm 2014-11-02 14:22:37
nie sądzę, żeby było lepiej. Zwłaszcza jeśli chodzi o pracę które wykonują kobiety, które muszą zaginać za 8,90/h. czy to jest normalne? moim zdaniem nie. licza się aby operatorzy, którzy nie przykładają się do swojej pracy.
spider 2014-11-07 18:33:00
JEŻELI CHODZI O ZWYKŁYCH OPERATORÓW TO MAM PODOBNE ZDANIE..SĄ LUDZIE MIĘDZY INNYMI JA KTÓRZY OBSŁUGUJĄ 2-3 MASZYNY NARAZ..PRODUKT Z POD NASZEJ RĘKI WYCHODZI IDEALNY...ALE TAK JAK WYŻEJ..SĄ LUDZIE KTÓRZY NIEPRZYKŁADAJA SIĘ DO PRACY..A JEŻELI CHODZI O PRACE KOBIET(ZASTANAWIAM SIĘ NA JAKIM STANOWISKU I PRZY JAKIM STARZU PRACY JEST TAKA STAWKA)BO DO PAGEDU PRZYJMOWANI SA LUDZIE I STAWKA WYJŚCIOWA TO 10ZŁ..A 8.90-TO JEST JAKAŚ POMYŁKA I TRZEBA TO JAK NAJPREDZEJ ZMIENIĆ..
anoinm 2014-11-09 20:53:46
odkąd pracuje nic się nie zmienia także ja lepszych perspektyw nie widzę, wręcz mam wrażenie że dzieje się coraz gorzej. Pretensje że niektórzy mają "olewczy" stosunek do pracy, ale co się dziwić jak się dostaje taką pensję? Żadnego systemu motywacyjnego. Gdyby był pracowałoby się napewno inaczej. Tak samo nie ma żadnej motywacji do roboty jeśli cały czas się jest przenoszonym z jednej agencji do agencji. Nie docenią nawet dobrych pracowników i nie przeniosą ich na Paged. Staż pracy też się nie liczy, bo dla mnie jest śmieszne, że osoba po technikum drzewnym i z ponad 30 letnim stażem pracy w fabryce mebli ma 10/h a osoba, która ledwo przyjdzie do roboty i po 3 miesiącach już ma 12/h. jak dla mnie CHORA polityka firmy.
spider 2014-11-09 21:38:12
niewiem czy mówimy o tym samym zakładzie..w jasienicy...
anoinm 2014-11-10 14:12:25
To rzeczywiście mówimy od dwóch innych zakładach. Ale firma ta sama. Ja pisze o tym jak wygląda sytuacja w zakładzie w Jarocinie. Czyli jak widać niby Paged ale jak odmienne warunki pracy.
pracuś 2014-12-06 20:49:35
całkowicie zgadzam się z opinią -anonim-
1
misio 2015-01-02 19:55:04
nie warto wtym roku chyba bedzie koniec zwlaszcza pod rzadami nowego dyrektora i szefa produkcji obydwaj sa siebie warci nie ma kasy na nic ale za to bylo na kamery za300000 a do ludzi na podwyzke zero
1
maly 2015-01-03 15:00:59
zgadzam sie z opinia poprzednika dlugi chyba przekrocza wartosc tej firmy dyrektorowi chyba pomylily sie firmy widzac jego zapal wrobieniu zdjec pracownikom podczas obchodu powinien sie zatrudnic raczej w studiom fotograficznym a nie tu tak zle nie bylo tu od poczatku tej firmy nieudolnosc rzadacych zrzuca sie na pracownikow po przyjsciu nowego dyrektora fotografa wszyscy odniesli wrazenie ze przystapil do demontazu tej firmy poprostu rozwala firme od srodka ciekawe kiedy zarzad w koncu przejrzy na oczy komu powierzyl ten zaklad
1
piotr 2015-01-08 19:53:16
ta firma to wielkie nieporozumienie tu przyjdzie ten co ma noz na gardle podwyzki tak sa dla znajomych i rodziny nowy dyrektor to kpiny izarty niema pojecia chyba o niczym pokazuje nam slupki i wykresy sobie nich pokaze jak rzadzi bo jak na razie to czarno to widze
2
IT 2015-01-11 23:52:57
Witam, mam pytanie dot. działu IT w Pagedzie obecnie trwa rekrutacja i za bardzo nie wiem czego się można spodziewać (jak "dużeeee" to IT jest ?)
2
anonim 2015-01-23 11:45:48
NIBY PAGED MEBLE PROSPERUJE TAK DOBRZE TO DLACZEGO FIRMY KTÓRE WSPÓŁPRACUJĄ Z TĄ FIRMĄ MUSZĄ CZEKAĆ ZA PŁATNOŚCIAMI DŁUGI CZAS, ZNACZNIE PRZEKRACZAJĄCY TERMIN WYSTAWIONEJ NA PAGED FAKTURY ????
4
ali 2015-03-05 19:01:35
witam moze ktos mi powiedziec jak wyglada w firmie paged w jarocinie dostalem tam oferte pracy na lakierni na okres probny 3 miesiace
4
max 2015-03-14 16:46:17
nie polecam pracowałem 3 lat tam miałem 13 zl stawki po 4 latach przerwy dostałem 11 zł jako operator i umowe na work service a warunki pracy jak w obozie odradzam
bill 2015-03-24 19:45:27
byla praca i zamowienia ludzi sie zwalnialo w ostatnim czasie nie ma duzych zamowien ludzi sie przyjmuje ktos tu nie ma pokoleji w glowie
1
jelop 2015-03-24 20:10:11
nie ma jak brygadzista zlakierni nakradl lakieru ile wlazlo a szef produkcji go jeszcze bronil czy to nie dziwne mysle ze dzialali razem z tego powodu ta proba zatuszowania tego
robson 2015-03-25 15:54:46
lakiernia to jedno a na dziale przed lakiernią to leci serial Matki,żony i kochanki a jak nie jesteś kolesiem majstra to przechlapane ,jeden mobbing
8
marta 2015-03-25 19:38:19
cieszyliscie sie ze bolana ibudzynia wywalili zobaczcie co sie teraz dzieje tragedia jeszcze troche a bedzie strach oddychac tu juz przydzi sie przychodzic trzeba szukac roboty upadlosc chyba blisko
1
oldworker 2015-04-09 19:10:39
zdecydowanie zle zarzadzana firma! za sytuacje nie mozna winic pracownikow tylko administratorow! cigla rotacja kadyr administtrujacej swiadczy o tym ze jest cos nie tak....a twierdzenie ze sytuacje uzdrowi kolejny tzw koordynator to juz jakas kpina zwarzywszy ze tych koordynatorow przez jarocin przewija sie krocie....i co ? i nic...nic sie nie zmienia na lepsze....
6
małpa 2015-06-04 22:51:17
Kamery nie kosztowały 300 tys tylko 3 razy mniej, a dlaczego są kamery ? Bo towar znikał. Jakies pytania jeszcze ?
1
Ooo 2015-06-15 11:21:08
...To nie powód żeby zakładać kamery które sa skierowane na stanowiska pracowników ... Tam gdzie najwięcej kradli jest najmniej kamer a nawet wcale ich niema.
6
alan 2015-07-09 14:32:31
towar tz. lakier
niby leser 2015-07-11 07:04:31
siema wszystkim! chcialem zalukac co na starych smieciach slychac, niechce obrazic tu nikogo ale widocznie jestescie na sukces skazani! ja z tej telenoweli sie wypisalem 4 lata temu, niby operator bylem i to jeszcze niby po plecach ( rodzine tradycje) warte10/h no to sie wyjebalem sam i nie zaluje tego dzis pracuje w podobnym zakladzie obecnie tyklo w uk (niebylo latwo) w niecaly tydzien mam to co w pagedzie w miesiac (jakies 3dni) i to bez plecow. niewiem co jest lepsze ale ja wole tu robic za murzyna niz tam za tania... przepraszam jesli kogos urazilem zastanowcie sie co lepiej zalic sie po forach czy zaczac dzialac? ps niewywyzszam sie nie gadam biegle po muzynsku jestem soba i robie swoje by zapewnic byt zonie itrojce dzieci! pozdrawiam
2
oldworker 2015-08-20 12:46:26
od jakiegos czasu w tej "renomowanej i prestizowej" firmie działa system motywujacy pracownikow do lepszej i bardziej produktywnej pracy, ktory nazywa sie siec monitoringu!!!
... a jesli ktos sie nudzi w sobotnie popoludnia lub niedzielne poranki , to zapraszamy do PAGEDU...
3
famosowy 2015-09-27 16:05:05
A do nas trafił człowiek od Was - ciekawe czym go zwabili.
abc 2015-10-02 15:04:16
jedna wielka dyskryminacja w zakładzie w Jarocinie, podywzki były ale tylko dla facetów, kobiety w ogóle tam sie nie liczą ! Tylko mają pracowac i cicho siedziec !!
5
def 2015-10-07 11:45:48
Kobiety traktują jak smieci, jakby tutaj nic nie robiły, a prawda jest taka że kazdy z pracowników fizycznych robią na tą całą bandę która nic nie robi tylko patrzy w kamery. niech szukają zleceń a nie patrzą jak ludzi poniżyć
4
arek 2015-10-18 16:04:49
kiepskie płace premia zabierana podobno za nie wykonanie planu no zbliża się koniec roku więc trzeba się czymś podzielić a komu najlepiej zabrać pracownikowi
2
kot 2015-12-13 11:53:29
odpowiedziałem na komentarz bolana bo "wydzieranie" się na pracowników to chyba nie jest normalne zachowanie
4
gosc 2015-12-15 11:57:01
To co sie dzieje na montażu woła o pomstę do nieba.. Ale na każdym wydziale jest syf i układy. Nadgodziny na szlifierni a niektórzy przychodzą ale na inny wydział. Nie ma to jak przyjść na 9 i za pół godziny mieć przerwę. I tacy podwyżkę dostają. Ale to trzeba umieć się ustawić.
2
pracownik 2015-12-27 21:35:32
Zgadzam się z powyższym postem, należy się samemu przekonać. Pracuję w Paged Meble od trzech lat i jestem zadowolona. Piszę o Zakładzie nr 1 w Jasienicy. Polecam.
rocky 2015-12-29 20:06:50
Przyjdz na montaz do Jarocina to szybko zmienisz zdanie.
2
zainteresowany 2016-02-21 10:00:32
chciałbym zapytać o dział handlowy w tej firmie, czy nowy dyrektor się sprawdza? poprzedni poszedł do famosu
6
abc 2016-03-17 18:39:44
Brak slów.. Tylko robic robic i robic nie stac nie rozmawiac.. Bo jak ktos nie ma co robic i czym sie zajac to atrakcja staja sie kamery i tylko jak ujebac pracownika
bca 2016-03-20 07:33:46
najlepsza lakirnia i małzenstwa jakie sie panoszą Ty staniesz chwile i juz jest afera ale malzesnstwa moga stac pol godziny i nikt tego nie widzi..
6
abc 2016-04-11 11:29:03
Tak tak zona i mąz na jednym dziale :)
HBO 2016-05-06 19:20:45
Na Lakierni to nie tylko jedno małżeństwo ale na jednej zmianie jest dwie pary i to bardzo blisko siebie porostu to jest śmiech na sali. A a najlepsi są brygadziści szczególnie jeden nic nie wie cały czas się pyta co i jak zwykłych pracowników i tylko chodzi z od poczatku lakierni do konca. hehehehehe
1
Pracownik 2016-05-10 12:38:18
Pozdrowienia dla LAKIERNI
1
haha 2016-05-31 16:49:08
Pofesjonalnie hahaha chyba narady rodzinne
byly pracownik 2016-06-02 18:02:18
Jaka stawka na obrobce wstepnej
anonim 44 2016-06-19 17:05:16
Witam
Ostatnio widziałem ofertę pracy na Specjalista ds. technologiczno-konstrukcyjnych. Jakie są warunki na tym stanowisku? czy mają dobry system motywacyjny? Czy jest duża rotacja na tym stanowisku? Interesują mnie warunki pracy w Jarocinie czy warto tam starać się o pracę?
Staryczłek 2016-07-26 21:05:43
Pracuje w Sędziszowie od poltora roku i jedyne co mi sie podoba to wspolpracowniczki (od tylu). Najnizsza krajowA, chore pomysly wladzy i za malo rak do pracy.. niby roboty malo, ale zeby dostac wolne to wielkie wonty. Ogolnie firma jak setki innych polskich, czyli syf, najnizsza krajowa i umowy przez biura pracy.
5
abc 2016-08-30 13:54:57
Znów mlyn na lakierni ludzi zwalniaja z innych dzialów przenosza masakra totalne wchodzenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie ktorzy maja pojecie to sa zwolnieni... najlepiej cale rodziny mąz zona nie do ruszenia..
2
oldworker 2016-09-02 10:08:31
Jesli te wpisy czyta ktos z tzw szeroko pojetego ZARZADU, to niech na litość Boska przedstawi załodze jak sie sprawy maja!!!!
Poki co wszyscy nabrali wody w usta i jest cisza, a zwykly pracownik musi snuc domysly - szukac pracy czy nie ? zwalniac sie ? czy nie ?

Panowie Dyrektorzy i Panowie Prezesi !!! Grajmy w otwarte karty !!!
4
obserwator 2016-09-05 14:02:30
Hyba nie ogarnia bo już go nie ma...
2
tak 2016-09-05 23:27:21
Hej, a wiecie czy niedługo pokaże się u nich jakieś ogłoszenie pracy chociazby na przedstawiciela handlowego ds. rynku horeca? Doświadczenie u nich zdobyte musi być dość cenne, dlatego chcę się załapać.
Jurand_ze_Spychowa 2016-11-16 14:55:28
Kasa marna, możliwości awansu niskie , a po za tym małżeństwo Kędziorów rządzi zakładem w Jarocinie.
5
Zostaw swoją opinię o Paged Meble - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paged Meble