Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PURATOS

Pracowałeś w firmie PURATOS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-14 14:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo dobra i prężna firma, bardzo przyjemna i miła atmosfera między pracownikami.bardzo dobre zaplecze socjalne
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-22 08:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Za czasów Marka Depuydt firma zmierzała w jakimś kierunku. Jednak za rządów "Królowej" mamy pozory strategii, promowanie "swoich", manipulację ludźmi. Zdobyła tytuł coacha i wdaje jej się, że to wystarczy by prać ludziom mózgi w świetle prawa. No cóż, też się musi gdzieś uczyć. po trupach do celu. Firma zdecydowała się zainwestować w kogoś, kto nie zasmakował wcześniej władzy.

Typ poszukiwanego pracownika: najniższe oczekiwania finansowe, brak własnego zdania lub zdanie zgodne z opinią kierownictwa.

Poza tym w kadrze wiele talentów, które jednak nie mają za bardzo perspektyw wzrostu w tym środowisku.
zdjecie uzytkownika
pracownik_2 - 2014-07-02 22:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś w tym jest.
zdjecie uzytkownika
ser tomasz - 2014-11-14 14:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Domek z kart się sypie. Było 16 handlowców zostało 6 a to jeszcze nie koniec. Dyrektor sprzedaży, kierownicy regionalne, Kam-owie, KAR-owie, PH .....
ludzie uciekają a to jeszcze nie koniec. Na się kończy brak szacunku do ludzi i obietnice gruszek na wierzbie. Mam nadzieję że pójdziecie na dno.
zdjecie uzytkownika
pudliszek - 2014-12-18 13:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam, radzę omijać szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-06 21:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Niestety powyższe opinie to cała prawda o firmie.Firma ma ogromny potencjał i za dawnych czasów pracowało się bardzo dobrze. Niestety "Królowa" rządzi i myśli ,że jest pępkiem świata.Całe szczęście ,że talenty w kadrze już odeszły może wkońcu się rozwiną. W jakiej normalnej firmie w ciągu roku odchodzi 9 ludzi ze sprzedaży.
Podobno nowa krew odświeży atmosferę. Omijajcie szerokim łukiem chyba ,że lubicie wykonywać ciężką pracę i nie dostawać za nią wynagrodzenia.PH jeżdzą corsami a managment furami z najwyższej półki. Kółko wzajemnej adoracji
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2015-02-08 18:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie podoba mi się , zapraszali mnie na rozmowę , to niech się pruja nigdzie nie idę
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-10 17:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem , że to porządna firma , ale nie ma co próbować
zdjecie uzytkownika
Ups - 2015-02-17 18:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za chwile nie będzie miał kto tam pracować, ....nowi młodzi, tylko jak szybko sie zorientują ze coś tam nie gra... Wymagania z najwyższej polki, a szacunku ido ciezkiej pracy brak... Może czas na zmianę gory... Omijajcie te firmę szerokim łukiem...
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-02-18 15:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
GDZIE DAWNY PURATOS POLSKA ?????
zdjecie uzytkownika
krycha - 2015-02-18 22:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JA - 2015-02-18 15:12:39]:
to se ne wrati
zdjecie uzytkownika
krycha - 2015-02-18 23:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-06 21:01:28]:
to, że PH jeżdżą autami gorszymi od managementu to chyba nic niezwykłego. We wszystkich firmach tak jest. Nie spotkałem jeszcze sytuacji gdzie PH jeździ Passatem a GM Fordem Fiestą.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-02-19 09:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku
Czyli jeżeli PH spadli polke niżej z Astry na Corse, to tym samym tropem GM czym powinien jeździć ??? Insignia a RKS Astra..... To chyba logiczne /a zmiany na gorsze z tego co sie orientuje dotyczą tylko PH/ czyli jednak kółko wzajemnej adoracji? Kam czym jeździ? Astra?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-02-19 10:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oszczędności zawsze na dole, a góra od siebie powinna zacząć, tak dla przykładu. Może nie maja sie czym pochwalić!
zdjecie uzytkownika
czołgiem_go - 2015-02-19 11:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Xxx - 2015-02-19 09:57:13]:
Wszystkim kierownikom zostały odebrane samochody, więc zmiany nie tylko u "biednych" jak zawsze PH. Cięcia kosztów dotyczą większości...Anka
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-02-21 21:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim kierownikom.... Czyli w firmie Puratos Kierownicy regionalni od sprzedazy jezdza rowerami.... Ponieważ inni niby kierownicy to raczej aut nie potrzebują....
zdjecie uzytkownika
wontłyq - 2015-02-28 08:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś mi się nie chce w to wierzyć, że kierownicy jeżdżaą rowerami. Tylko potem trzea poodkładać trochę kasy więc jak przyszlo co do czgo to go spedał. Jeżeli rzeczy zostąły sprzedane i aa. NIe wiadomo jaki to car rozpozna czy to jego kierowca xoterezz czy ktoś inny. Przydałoby się znakeźć i odpowiedzieć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PURATOS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PURATOS?
Zadaj pytanie