Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PURATOS

Pracowałeś w firmie PURATOS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-10 17:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem , że to porządna firma , ale nie ma co próbować
zdjecie uzytkownika
Ups - 2015-02-17 18:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za chwile nie będzie miał kto tam pracować, ....nowi młodzi, tylko jak szybko sie zorientują ze coś tam nie gra... Wymagania z najwyższej polki, a szacunku ido ciezkiej pracy brak... Może czas na zmianę gory... Omijajcie te firmę szerokim łukiem...
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-02-18 15:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
GDZIE DAWNY PURATOS POLSKA ?????
zdjecie uzytkownika
krycha - 2015-02-18 22:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JA - 2015-02-18 15:12:39]:
to se ne wrati
zdjecie uzytkownika
krycha - 2015-02-18 23:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-06 21:01:28]:
to, że PH jeżdżą autami gorszymi od managementu to chyba nic niezwykłego. We wszystkich firmach tak jest. Nie spotkałem jeszcze sytuacji gdzie PH jeździ Passatem a GM Fordem Fiestą.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-02-19 09:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku
Czyli jeżeli PH spadli polke niżej z Astry na Corse, to tym samym tropem GM czym powinien jeździć ??? Insignia a RKS Astra..... To chyba logiczne /a zmiany na gorsze z tego co sie orientuje dotyczą tylko PH/ czyli jednak kółko wzajemnej adoracji? Kam czym jeździ? Astra?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-02-19 10:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oszczędności zawsze na dole, a góra od siebie powinna zacząć, tak dla przykładu. Może nie maja sie czym pochwalić!
zdjecie uzytkownika
czołgiem_go - 2015-02-19 11:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Xxx - 2015-02-19 09:57:13]:
Wszystkim kierownikom zostały odebrane samochody, więc zmiany nie tylko u "biednych" jak zawsze PH. Cięcia kosztów dotyczą większości...Anka
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-02-21 21:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim kierownikom.... Czyli w firmie Puratos Kierownicy regionalni od sprzedazy jezdza rowerami.... Ponieważ inni niby kierownicy to raczej aut nie potrzebują....
zdjecie uzytkownika
wontłyq - 2015-02-28 08:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś mi się nie chce w to wierzyć, że kierownicy jeżdżaą rowerami. Tylko potem trzea poodkładać trochę kasy więc jak przyszlo co do czgo to go spedał. Jeżeli rzeczy zostąły sprzedane i aa. NIe wiadomo jaki to car rozpozna czy to jego kierowca xoterezz czy ktoś inny. Przydałoby się znakeźć i odpowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
szopen - 2015-03-11 14:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wontłyq - 2015-02-28 08:24:39]:
wontłyq ty pisałeś to po pijaku??? lekkie brednie.

Rozumiem, że twoja postawa roszczeniowa (tylko brać i narzekać na wszystko) Ci odpowiada??? Powodzenia w życiu dla Ciebie i zrozumienia podstawowych prawd rządzących światem...
zdjecie uzytkownika
Izmen - 2015-03-14 16:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewidentnie ktoś był na mocnej bańce. Zastanawiam się jak w rzeczywistości wygląda podjęcie pracy w Puratosie. Tematykę drzwi garażowych mam w małym palcu, więc pytanie tylko czy oferują w miarę sensowne warunki finansowe i socjalne aby mieć w ogóle jakąś motywację do tego co się robi. Dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
szopen - 2015-03-14 21:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Puratos nie produkuje i nie handluje drzwiami garażowymi :)
Co do pracy,praca jak praca, ludzie są fajni...
zdjecie uzytkownika
koszerny - 2015-03-21 06:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Titanic... Nie ładujcie się w to.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-04-03 08:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak wygląda praca w Puratosie zależy w dużym stopniu od tego do jakiego kierownika traficie. Dużo jest prawdy w tym co pisaliście, że poziom zarobków i zaplecza socjalnego spadł bardzo. Kiedyś naprawdę można było zarobić naprawdę fajną kasę. Kosztowało to dużo pracy, ale naprawdę było to opłacalne. W ostatnich latach bardzo pozmieniali warunki premiowania, co uważam za mniej korzystne dla pracownika, choć dla firmy też to nie jest dobre. Kiedyś były tzw. "rolki" gdzie ludzie nie wstrzymywali sprzedaży, bo wiedzieli, że jak im się nie uda w danym miesiącu to mają szansę nadrobić to w innych miesiącach.
Co do podstawy to nie jest zła (też pewnie zależy jaką sobie wynegocjujecie na początku). Wzrosty z roku na rok są spore i dlatego ludziom ciężko jest realizować nałożone targety.
Oczywiście są też plusy: wzięli się w końcu za marketing, jakieś tam konkursy dla PH, nagrody roczne itp.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-05-21 14:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podstawa u PH od 1800 do 2400 na rękę (zależy ile wynegocjujesz na rozmowie, później ciężko o podwyżkę). Adekwatnie do wymogów jakie przed pracownikiem stawiają - totalnie nieopłacalne!
zdjecie uzytkownika
byczek - 2015-06-30 21:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalne dno. ostatnio nikt nie może zagrzać tam miejsca. typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu nie polecam, a firmie życzę samych nieudaczników wśród pracowników, tak jak do tej pory:)
zdjecie uzytkownika
Messi - 2015-07-01 08:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byczek, ty tam dalej pracujesz? Z nieudacznikami? Czy już dałeś sobie spokój ?
zdjecie uzytkownika
Noon - 2015-07-01 20:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dno dna to już chyba osiągneli... Zmiany kadrowe to mistrzostwo swiata, chyba w tym sie teraz specjalizują. Awanse mega zaskakujace, ktoś sie musiał sporo naglowkowac!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-01 21:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
byczek - 2015-07-01 21:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byczek tam nie pracuje i choćby to była ostatnia firma na świecie, to nie będzie. jeśli chodzi o pracę na produkcji, to typowy obóz pracy, masa godzin, weekendy, a spróbuj się sprzeciwić (choć oczywiście nikt nikogo nie zmusza), to zaraz stajesz się wrogiem publicznym i kandydatem do odstrzału.
zdjecie uzytkownika
anusia - 2015-08-04 08:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś napisać faktycznie jak tam jest? chciałabym tam pracować jako technolog? jak kasa? i jakie doświadczenie trzeba mieć ? bo mam niewielkie.
zdjecie uzytkownika
czołgiem_go - 2015-08-04 13:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Technologiem w terenie? Jest rekrutacja, czy to tylko twoje marzenie? Jako technolog w terenie praca spoko, kasa zależy jaka sobie wynegocjujesz. Jest kilka programów premiowych. Atmosfera ok, ale wymagania i tak zwane "marchewki" cały czas, tylko gdziee jest inaczej?(mówię o korpo). Żeby zarobić trzeba się napracować. Ludzie fajni.
zdjecie uzytkownika
mlokos - 2015-08-06 13:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem ze wszystko zalezy jak pjda negocjacje na temat wynagrodzenia za prace. ale slyszlaam cos okolo 2200 zl za prace jako przedstawiciel handlowy. jak widacnie sa to kolosalne kwoty w firmie Puratos. no ale jak powyzej wspomnino jakies tam bonusy itd wystrepuja w firmie. wiec ze jakis czas temu poszukiwali osob na miejsce przedstawiciela handlowego ale ostnio cisza nafroncie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-16 15:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-16 15:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Interesuje mnie opinia odnośnie współpracy na zasadzie prowadzenia 1 -os Działalności Gospodarczej - jako kierowca dostawca na firmowym busie kat B. Czy Firma terminowo rozlicza faktury?Czy ktoś już pracuje na takich warunkach i może wyrazić swoje zdanie? Jaki klimat panuje w firmie. Czy jest ktoś kto pracuje jako kierowca ale na podstawie umowy o pracę, z jakimi zarobkami?Jakim taborem dysponuje firma?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-16 15:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Interesuje mnie opinia odnośnie współpracy na zasadzie prowadzenia 1 -os Działalności Gospodarczej - jako kierowca dostawca na firmowym busie kat B. Czy Firma terminowo rozlicza faktury?Czy ktoś już pracuje na takich warunkach i może wyrazić swoje zdanie? Jaki klimat panuje w firmie. Czy jest ktoś kto pracuje jako kierowca ale na podstawie umowy o pracę, z jakimi zarobkami?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PURATOS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PURATOS?
Zadaj pytanie
alert