brak logo

PHU "MAJSTER"

Gliwice

Opinie o PHU "MAJSTER"

asia 2013-04-15 15:13:20
Firmę P.H.U,,Majster,, mogę z czystym sumieniem poleć każdemu.Pracownicy dokładni ,znający się na swojej robocie.Szef jest osobą bezkonfliktową ,umiejącą dobrze doradzić.Ceny niewygórowane,prace zakończona w terminie.
Ewelina 2013-04-16 14:51:20
anonim - 2009-06-14 11:54:54

Dodaj opinie o PHU "MAJSTER" - Gliwice. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Jest to firma godna polecenia.Prace wykonała bardzo rzetelnie w wyznaczonym terminie . Pracownicy doskonale znają się na swojej robocie,są dokładni,sprzątają za sobą.Właściciel to osoba bezkonfliktowa,która w razie potrzeby potrafi doskonale doradzić.Jak kiedyś będę jeszcze potrzebował fachowców na pewno zgłoszę się do firmy ,,Majster'' z Gliwic
anonim 2015-11-26 15:02:59
Nie polecam, firma nie rzetelna, trudny kontakt z właścicielem, wykonana praca pozostawia wiele do życzenia, niedotrzymanie terminu wykonania
5
anonim 2015-12-05 21:42:25
Nie bardzo rozumiem kto kasuje komentarze w którch oisuję niefachowe podejscie wlasciciela FMH Majster przy rozmowach z inwestorem i o jego neiznajomosci prawa budowlanego. Widocznie go work jest juz tak przekupny ze kasuje komentarze. Wstyd Panie i Panowie z go work-a.
3
Gliwice 2016-01-27 19:33:10
Potwierdzam, firma skończyła nie w terminie,mimo że płatności były robione w terminie oraz materiał dostarczany był na czas ( wykończenia ).
Remont robiony w miesiącach Luty-Czerwiec pozostawiony bez protokołu odbioru, faktur za materiał oraz usługę, ciężki kontakt. Do dziś upominam się o zwrocenie im należnych pieniędzy za nieterminowe ukonczenie prac ( zapis w umowie ) oraz należnej mi dokumentacji. Sprawa trafi do kancelarii prawnej. Co do robotników, średnia ocena, niedokładni, kilka razy złapani pod wpływem alkoholu, niepilnowani przez nikogo z kierownictwa
2
anon 2016-04-21 16:20:24
uwazajcie na wlasciciela nie chce wyplacac faktur za uslugi a jak juz to zmysla ze usluga ni zsotala dobrze wykonana i chce may procent wyplacic
4
PDW 2016-08-05 13:47:22
Jest to firma nie rzetelna która nie płaci swoim powykonawca najlepiej zrobic nie zaplaci i policja straszycc trudny kontakt z wlascicielem o pieniadze podwykonawcy wycofywac sie póki długo u niego nie robicie
anonim 2016-11-02 08:27:39
Nie polecam Firmy ze względu na opryskliwego właściciela!!!!!!!!!!! Umawia się z klientem na określoną cenę, a po poproszeniu o fakturę dolicza sobie podatek VAT, więc moim zdaniem kręci lewiznę i jest nieuczciwy.
Zostaw swoją opinię o PHU "MAJSTER" - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU "MAJSTER"