brak logo

HG AUTOMOBILE/AVANTI

Buk

Opinie o HG AUTOMOBILE/AVANTI

!!!!!!!!!!!!!!!SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2011-05-03 14:20:25
W kilku zdaniach masakra.Stare auta o ładownosci ok 3750kg gdzie ładuje się na nie po 10 ton. Podwójna obsada rusza do holandii w niedziele wieczorem.Na miejscu są w poniedziałek rano.Rozładunek,po południu załadunek CATEPILLAR i niby pauza.Ale nie,POWRÓT do polski. Wtorek rano rozładunek w Poznaniu i załad. w Gnieznie.Wieczorem wyjazd do Holandii.Nareszcie środa rano nie trzeba się śpieszyć bo załad. dopiero jutro ale objechać 4 sklepy z meblami troche zajmie no to do dzieła.Jest 16 koniec pracy możemy isć spać.Czwartek załad.o12 pózniej załad.o 18 CATEPILLARi do Poznania.Piatek 11 rozład.i po południu załad. Nieraz w Sobote rano.Wieczorem powrót na baze.Auto gotowe na wyjazd w niedziele.Kierowca ma tylko za zadanie aby wszystkie tarczki miały ręce i nogi,nie ważne JAK!!!!!!! TO NIE CHORA WYOBRAZNIA TAKIE RZECZY SIĘ DZIEJĄ W POLSCE NAPRAWDE.
2
ktos 2013-06-26 20:49:58
Masz racje kolego firma porazka... najlepszy jest ten podzial placenia dla kierowcow robisz ta sama robote a ten drugi ma 800 stow do wyplaty mniej.Szkoda slow.Pozdro
1
ldjuhufi9 2014-08-31 16:30:14
poza tym pani spedytor gwiazda niech ją drzwi ścisną ma swoich faworytów którym ustala trasy tak jak im pasuje za niewielkie prezęciki.
Młody 2015-02-14 20:32:48
Wiecie co "cymbały"?
Jednym słowem żal mi was czytając takie coś. Bo widać, że "leń" macie na drugie w dowodzie.. Ja tą firme chwale. Dobrze płacą z wzięciem urlopu na załatwienie spraw żaden problem. Jak coś nie tak to idzcie na busy siedzcie w tych 2m przez 3tyg i zarobcie 3tys. A pani spedytor bardzo śliczna i sympatyczna z uśmiechem na twarzy. A co do aut jeżeli auto z '10 roku jest starym a sam posiadasz auto z lat '90-'00 to, to jest nowiusienkie auto dla cb. Nara "frajerzy" bo tylko czas marnuje przez takich idziotów jak wy ;p
Miłego weekendu ;]
5
pytanie 2015-03-28 09:06:48
Witam. czy moglby ktos napisac cos o tej firmie? warunki itp. o odpowiedz prosze tylko osoby ktore mialby stycznosc z ta firma. pozdrawiam
1
.... 2015-06-19 21:15:47
Wszędzie tylko nie tam. Samo za siebie mówi że non stop kierowców potrzebują. Góra miesiąc wytrzymasz tam , firma żenada i porażka .
.... 2015-06-19 21:20:07
A ta smieszna pani spedytor to moze wylizac mi moje spocone ....
??? 2015-06-30 18:21:01
a jakies konkretne opinie? co konkretnie jest nie tak?
aaaa 2015-12-20 19:25:28
Moze ktoś napisać coś więcej o tej firmie (jakie trasy, czy podwójna obsada itd.)
ktoś 2016-03-05 11:05:16
jeśli chodzi o głąba co pisał o busach to chyba nie ma pojęcia że istnieją firmy o dużo lepszych warunkach i znacznie większych zarobkach.Musi głąbowi być bardzo,bardzo ciepło i przytulnie przy gwieździe z Opalenicy która ma faworytów jak i ofiary do wykorzystywania (muły robocze).Szkoda mi czasu na pisanie o niej, skupmy się na firmie.Samochody porażka ,no i ten stary który myśli że jest prezesem - koszmar jak ci zatankuje samochód to sukcesów.a mechanicy jak są w stanie to i koło potrafią przykręcić do końca .koszmar ,no ale głąb chyba to lubi
bbbb 2016-03-30 21:08:11
Praca jak kazda inna.. nie ma problemu z urlopem, chorobowym, wynagrodzenie tez nie jest złe, problemu z płatnościami też nie mają. spedytorzy tez nie są źli. kazdy musi zrobic swoja robote. ja tam do nich nic nie mam. ogólnie to spoko firma i dobrze mi sie tam pracowało.
marian 2016-05-11 13:35:08
O to coś nowego @Majj a mogę wiedzieć skąd masz takie info? Bo ja myślę o zatrudnieniu się u nich właśnie ze względu na to, że warunki podobno mają klarowne i co najważniejsze trzymają się tego co na umowie
Zostaw swoją opinię o HG AUTOMOBILE/AVANTI - Buk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HG AUTOMOBILE/AVANTI