brak logo

Park Hotel Łysoń

Inwałd

Opinie o Park Hotel Łysoń

snok 2015-05-22 10:46:31
Ktoś tam pracował? Prosze o opinie
Mała 2015-07-03 16:01:01
Mało płacą a zapierdzielasz nie raz po 15, 16 godzin (sporadycznie jeszcze dłużej). Polecam na sezon dla młodej osoby (napiwki duże)
2
mini 2015-09-08 17:55:43
Stanowczo nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 15-16 h i gie zarobisz max 1200 pod warunkiem że nabijesz około 200 h jeśli chodzi o atmosferę to prezes leczy kompleksy z niepowodzeń na pracownikach co jakiś czas gnojąc i wyzywając przenosząc winę na kogo popadnie czyli kto pod ręką firma nie wypłacalna nie płaci w terminie i umowy brak a jak są to zlecenie tu powiedzenie z obozu pracy jest aktualne czyli praca czyni wolnym ( MOTTO)
anonimus 2015-10-08 19:35:32
trzeba być cynicznym aby oferować ludziom ktuży na śmieciowych umowach pracują zarabiając 50-80 pln pracując po 12 h może i ładne spa ale kosztem pracowników dziwię się że adłin nie zablokował ewidentnej reklamy hotelu przecież to strona z opiniami o pracodawcach a pracownicy na pewno dormo tego spa nie mają tylko w normalnych stawkach . z poważaniem ANONIMUS.
Właściciel 2015-12-10 12:15:23
Widzę, że brakuje odwagi by się przedstawić, co świadczy o danych osobach. Najlepiej jest krytykować anonimowo. Nie ma takiej sytuacji w której pracownik nie otrzymuje wynagrodzenia na czas. Również nie ma i nie było takich osób, które zarabiają 1200 zł pracując 200 godzin.

"Anonimus", gdybyś się zainteresował swoim pracodawcą, to wiedziałbyś że pracownicy mają preferencyjne ceny na wszystko- Restaurację, SPA, imprezy okolicznościowe itp. Polecam również poprawę ortografii zanim zaczniesz wypisywać głupoty na portalu

"Mini", nie wiem o jakich kompleksach mówisz. Oczywistą rzeczą jest, że jeśli pracownik zawali istotną sprawę, to pochwały raczej nie otrzyma. Co do stawek, to zapraszam do Inwałdu z dowodem przepracowanych 200 godzin za 1200 zł. Jeśli takiego dowodu nie masz, to przestań wypisywać bzdury.
anonimus 2016-01-07 13:04:52
witam właściciela dobrze się wybielać i mówić że to nie prawda że w waszym zakładzie panuje wyzysk pracowniczy i pewnie też nie prawdą jest że zwolniliście panią ktura przyniosła l4 opiekę nad dziecimi a w kadrach kazali jej podpisać że zwolniła się przed l 4 mimo to że te l4 dostarczyła ta pani chyba na imię miała Małgorzata pomimo to że kobieta naprawdę się starała i nie zawalała. proszę nie być cynicznym i więcej pokory.
anonimus 2016-01-07 13:07:21
i dla uściśnienia po powrocie z L 4

Właściciel 2016-02-13 00:00:07
ANONIMUS- To nie chodzi o wybielanie, a mówienie prawdy. Pan/ Pani mnie, firmę i ludzi pracujących u nas oczernia. Widzę, że dalej się Pan/ Pani nie chce ujawnić. W zamian za to lecą dalej nieuzasadnione oskarżenia w naszą stronę. Raz jest po L4, raz jest przed czy w trakcie L4. Nota bene, "która" piszę się przez "u" zamknięte- czyli takie "ó". Nie ma sensu dalej roztrząsać tego tematu. Proszę się podpisać imieniem i nazwiskiem lub napisać na adres hotelowy, a najlepiej przyjść i porozmawiać, a nie siedzieć i pisać takie bzdury na internecie. No chyba, że nie ma Pan/ Pani odwagi bo wyjdzie, że został/a Pan/ Pani zwolniony/a za kradzież lub alkohol???
anonimus 2016-02-26 19:15:00
nie to nie ta i niech pan nie dopytuje o imiona i nazwiska gdyż ma pan bazę danych z adresami i nr. tel . musiał by być ktoś kto pisze w pełni rozumu aby się ujawnić i być w następstwie szykanywanym przez pana a po za tym to oczernianie byłych pracowników świadczy o braku argumentów lub o załodze ktura tam pracuje
Wlasciciel 2016-03-05 03:18:13
Jakie oczernianie pracownikow? Uważasz ze kradzież imporcie alkoholu w miejscu pracy jest w porządku?

Rozumiem, ze taktyka Anonimus jest taka, by wejść na internet, pisać bzdety i oczerniać byłego pracodawcę, a to wszystko bez ujawnienia sie. Widać ze tkwi w tobie odwaga.

Życzę zatem powodzenia w dalszej karierze zawodowej.
anonimus 2016-03-05 23:58:53
u pana to karierysię nie zrobi na zleceniówkach na sezon i za grosze a co do pracownicy to nie interesuje mnie jakie pracownice pan miał stwierdza że to nie ta.
bandi 2016-05-20 16:52:33
moim zdaniem to jest praktykowane w całym kraju .
Zostaw swoją opinię o Park Hotel Łysoń - Inwałd
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Park Hotel Łysoń