brak logo

Park Hotel Łysoń

Inwałd

Opinie o Park Hotel Łysoń

snok 2015-05-22 10:46
Ktoś tam pracował? Prosze o opinie
Mała 2015-07-03 16:01
Mało płacą a zapierdzielasz nie raz po 15, 16 godzin (sporadycznie jeszcze dłużej). Polecam na sezon dla młodej osoby (napiwki duże)
2
mini 2015-09-08 17:55
Stanowczo nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 15-16 h i gie zarobisz max 1200 pod warunkiem że nabijesz około 200 h jeśli chodzi o atmosferę to prezes leczy kompleksy z niepowodzeń na pracownikach co jakiś czas gnojąc i wyzywając przenosząc winę na kogo popadnie czyli kto pod ręką firma nie wypłacalna nie płaci w terminie i umowy brak a jak są to zlecenie tu powiedzenie z obozu pracy jest aktualne czyli praca czyni wolnym ( MOTTO)
anonimus 2015-10-08 19:35
trzeba być cynicznym aby oferować ludziom ktuży na śmieciowych umowach pracują zarabiając 50-80 pln pracując po 12 h może i ładne spa ale kosztem pracowników dziwię się że adłin nie zablokował ewidentnej reklamy hotelu przecież to strona z opiniami o pracodawcach a pracownicy na pewno dormo tego spa nie mają tylko w normalnych stawkach . z poważaniem ANONIMUS.
Właściciel 2015-12-10 12:15
Widzę, że brakuje odwagi by się przedstawić, co świadczy o danych osobach. Najlepiej jest krytykować anonimowo. Nie ma takiej sytuacji w której pracownik nie otrzymuje wynagrodzenia na czas. Również nie ma i nie było takich osób, które zarabiają 1200 zł pracując 200 godzin.

"Anonimus", gdybyś się zainteresował swoim pracodawcą, to wiedziałbyś że pracownicy mają preferencyjne ceny na wszystko- Restaurację, SPA, imprezy okolicznościowe itp. Polecam również poprawę ortografii zanim zaczniesz wypisywać głupoty na portalu

"Mini", nie wiem o jakich kompleksach mówisz. Oczywistą rzeczą jest, że jeśli pracownik zawali istotną sprawę, to pochwały raczej nie otrzyma. Co do stawek, to zapraszam do Inwałdu z dowodem przepracowanych 200 godzin za 1200 zł. Jeśli takiego dowodu nie masz, to przestań wypisywać bzdury.
anonimus 2016-01-07 13:04
witam właściciela dobrze się wybielać i mówić że to nie prawda że w waszym zakładzie panuje wyzysk pracowniczy i pewnie też nie prawdą jest że zwolniliście panią ktura przyniosła l4 opiekę nad dziecimi a w kadrach kazali jej podpisać że zwolniła się przed l 4 mimo to że te l4 dostarczyła ta pani chyba na imię miała Małgorzata pomimo to że kobieta naprawdę się starała i nie zawalała. proszę nie być cynicznym i więcej pokory.
anonimus 2016-01-07 13:07
i dla uściśnienia po powrocie z L 4

Właściciel 2016-02-13 00:00
ANONIMUS- To nie chodzi o wybielanie, a mówienie prawdy. Pan/ Pani mnie, firmę i ludzi pracujących u nas oczernia. Widzę, że dalej się Pan/ Pani nie chce ujawnić. W zamian za to lecą dalej nieuzasadnione oskarżenia w naszą stronę. Raz jest po L4, raz jest przed czy w trakcie L4. Nota bene, "która" piszę się przez "u" zamknięte- czyli takie "ó". Nie ma sensu dalej roztrząsać tego tematu. Proszę się podpisać imieniem i nazwiskiem lub napisać na adres hotelowy, a najlepiej przyjść i porozmawiać, a nie siedzieć i pisać takie bzdury na internecie. No chyba, że nie ma Pan/ Pani odwagi bo wyjdzie, że został/a Pan/ Pani zwolniony/a za kradzież lub alkohol???
anonimus 2016-02-26 19:15
nie to nie ta i niech pan nie dopytuje o imiona i nazwiska gdyż ma pan bazę danych z adresami i nr. tel . musiał by być ktoś kto pisze w pełni rozumu aby się ujawnić i być w następstwie szykanywanym przez pana a po za tym to oczernianie byłych pracowników świadczy o braku argumentów lub o załodze ktura tam pracuje
Wlasciciel 2016-03-05 03:18
Jakie oczernianie pracownikow? Uważasz ze kradzież imporcie alkoholu w miejscu pracy jest w porządku?

Rozumiem, ze taktyka Anonimus jest taka, by wejść na internet, pisać bzdety i oczerniać byłego pracodawcę, a to wszystko bez ujawnienia sie. Widać ze tkwi w tobie odwaga.

Życzę zatem powodzenia w dalszej karierze zawodowej.
anonimus 2016-03-05 23:58
u pana to karierysię nie zrobi na zleceniówkach na sezon i za grosze a co do pracownicy to nie interesuje mnie jakie pracownice pan miał stwierdza że to nie ta.
bandi 2016-05-20 16:52
moim zdaniem to jest praktykowane w całym kraju .
Aaa 2017-01-04 00:07
Kradła to i zwolnili,a co do wypłat to głupoty piszecie no chyba że ktoś ewidentnie ma swoje obowiązki gdzieś bo i tak bywa
Aaa 2017-01-04 00:36
Kraść i pić w pracy? Żenada!!! I o co pretensje? O zwolnienie lub niewypłacone pieniądze?!
charakter pracy ok, atmosfera na minus 2017-05-31 20:37
Również chciałabym się podzielić opinią o tym pracodawcy. Powieliłabym jednak wypowiedź poprzednika. Wydaje mi się, że największym problemem jest atmosfera w tym miejscu, a dokładniej stosunek właścicieli do pracowników. Jednak gdy pracownik nie otrzymuje wynagrodzenia za poświęcony czas i energię w określonym w umowie terminie, to niestety praca mino nie będzie wykonywana z taką pasją i zaangażowaniem jak oczekuje właściciel.
Zdobyte tam doświadczenie na pewno przyda się w mojej skromnej ścieżce zawodowej, jednak za nic w świecie bym tam nie wróciła - nie ze względu na charakter pracy, tylko ze względu na właściciela, jego fochy i pracę za którą o wynagrodzenie trzeba było się upominać grubo po 10.
Sugeruję tylko postawić się właścicielowi w sytuacji gdzie pracownicy naprawdę czekają na wypłaty, a tu ich nie ma - wtedy niestety trzeba by było zrezygnować z luksusowych wycieczek i samochodów.
No ale co ja wiem o prowadzeniu biznesu ....
5
Przyjemne miejsce 2017-06-14 15:41
Nie wiem gdzie i komu nadepnęliście na pięte, ale ja pracowałam w tym obiekcie dosyć długo. Mogę porównać podejście rzekomego P. Wojciecha do innych właścicieli i uważam, że na pewno nie jest tak źle jak opisujecie powyżej. W każdej firmie mogą być kryzysy i jest to normalne. Takie życie. A że nie wszyscy dają z siebie wszystko i potrafią siedzieć w pracy i tylko narzekać- to potem żal ściska. Ja z pewnością bym tam wróciła i polecam to miejsce.
1
Właściciel 2017-06-14 16:14
Widzę, że pojawiły się nowe i "ciekawe" wpisy. Ponownie pisane przez osoby, które nie mają odwagi ujawnić swoich danych.

Chciałbym wiedzieć, która osoba miała obiecane premie i nie wypłacone. Proszę się zgłosić w dowolny sposób.
Ciekawi mnie też fakt, jak można w lutym pisać posta i tak kłamać o nie wypłaconych wynagrodzeniach i czekania na nie po "kilka miesięcy". Jedno wielkie kłamstwo. Ale być może na tyle stać tą osobę, żeby wejść na ten portal i anonimowo pisać bzdury. Również tą osobę proszę o zgłoszenie się. Chętnie na ten temat porozmawiam.

Pozdrawiam,
nie anonimowy- Właściciel
1
Magda 2017-06-14 23:55
Patrzę i czytam i własnym oczom nie wierzę, co też ludzie wypisują!

Ja znam właścicieli już kilka lat. Od 3 lat pracuje jako kelnerka na weselach i bankietach. Zawsze super relacje. Kasa spoko. Co ważne- na czas.

Zespół młody i bardzo zgrany. Jedna z lepszych atmosfer w pracy jakie gdziekolwiek widziałam. W tym roku też będę tam pracować, bo to dobry pracodawca.
lida 2017-06-15 23:34
bardzo bym prosiła ludzi którzy pracowali w łysoniu aby napisali jak wyglada obsługa wesela bardzo mnie to interesuje bo widze że zle się tam dzieje zaczynam sie bać juz coś słyszałam o podawanym jedzeniu że jest go bardzo mało co się tam dzieje!!!!!
Sylwia 2017-06-16 13:12
Nie wiem skąd Pani ma takie informacje. Obsługuje wesela od 5 lat i zawsze poziom jest ten sam- wysoki. W tym roku również. Stoły aż się uginają pod wpływem ilości jedzenia i nie było takiej sytuacji aby zabrakło jedzenia, także nie ma się co bać. Po każdym weselu, komunii czy innej imprezie, goście dostają od nas kilka paczek spakowanego jedzenie, którego goście nie byli w stanie przejeść.

Monika 2017-06-16 13:24
jako kelnerka u Łysonia byłam naprawde zadowolona, mozna bylo sporo zarobic a szef tez byl w porzadku
phl vs Kocierz 2017-06-16 19:00
Pytanie za 100 punktów, dlaczego tyle ludzi z phl poszło na kocierz a z kocierza do łysonia nikt ?? Może właściciel się wypowie ?
Monika 2017-06-17 11:02
ja tez byłam zatrudniona tam w housekipingu i byłam zadowolona z kasy i ogolnie atmosfery w hotelu :)))
Magda 2017-06-17 23:34
Pracuje obecnie u Łysonia jako kelnerka na weselach. Super atmosfera, młody zespół który sobie nawzajem pomaga. Kasa ok. Szef jest na każdym weselu i zawsze z super dobrym humorem
. 2017-06-18 16:05
Jak widac pan właściciel stwierdził że zamiast odpowiadać na zarzuty lepiej pisać pozytywne komentarze. Brawo Panie Łyson za kreatywność ;)
Właściciel 2017-06-18 20:03
Robi się to pomału mało atrakcyjne, pisanie z osobą tchórzliwą i bojącą się przedstawić. Najwyraźniej twoje życie jest na tyle nieatrakcyjne, że zajmujesz się moim i jak widać, bardzo Cię to boli. Samochody, urlopy itd. No cóż. Jak się weźmiesz do pracy zamiast siedzieć przed kompem i hejtować i trollować to może też skorzystasz z życia.

Jak wynika z różnych badań, osoby hejtujące inne, charakteryzują się między innymi egoizmem i obsesją na swoim punkcie, a także brakiem empatii oraz żalu- czyli cechy charakteryzujące psychopatów i sadystów, odczuwających przyjemność, gdy inni cierpią.

Dziękuje Ci zatem, że hejtujesz moją osobę bo dajesz mi świadomość, że dobrze się dzieje tak jak się dzieje i że już razem ze sobą nie współpracujemy. Ja sadystycznych psychopatów z wielkim ego oraz makiawelistycznym podejściem do życia nie potrzebuje u siebie w pracy.
Anna 2017-06-22 11:34
Uważam, że obraz na tym portalu jest mocno zakłamany.

Rozpoczęłam pracę w Park hotelu w marcu tego roku. Zanim podjęłam decyzję o pracy w tym miejscu, sprawdziłam opinie na tym portalu i się mocno przeraziłam. Mimo wszystko zaryzykowałam (na tamten czas) i podjęłam pracę. Dzisiaj z perspektywy czasu widzę, jak zakłamana jest opinia na tym portalu. Praca jest naprawdę fajna. Młody zespół. Ambitny właściciel z bardzo duża dawką pozytywnej energii. Atmosfera jak najbardziej jest pozytywna. Pieniądze otrzymuje na czas i to też nie małe. Tak więc gorąco polecam ten hotel przyszłym osobom
1
Hanka 2017-06-27 14:44
Praca jest naprawdę ok. Nie mogę złego słowa powiedzieć na pracodawcę. Wiadomo są lepsze i gorsze dni ale jak wszędzie. Osoby, które negatywnie sie wypowiadają o tym miejscu chyba nigdzie wcześniej nie pracowały albo nie wiedzą, co to znaczy "zły szef". Pieniądze są, zawsze tyle ile było umówione, nigdy prosić się nie musiałam. Zespól młody i uśmiechnięty, każdy sobie pomaga. Zdecydowanie polecam to miejsce.
Co do tematu PHŁ vs Kocierz.... Mielismy kilka osob ktore pracowały tam nawet kilka lat. Niestety poziom, jaki reprezentowaly byl delikatnie mowiac...słaby. Barman z 2-letnim stażem na Kocierzu nie potrafi zrobić KAWY Z EKSPRESU, nie wspominając o PODSTAWOWYCH drinkach czy w ogóle alkoholach. Dalej - kelnerki które podobno obsługiwały imprezy okolicznościowe przez kilkanaście miesięcy - nie potrafią utrzymać tacy, a trzy talerze w jednej ręce to umiejęstność na poziomie NINJA. To o czym tu mowa? Nie mówie tu o dyskryminacji osób bez doświadczenia, ale jeśli ktoś przepracował gdzieś kilkanaście miesięcy, to chyba jakąś wiedzę z zakresu swojego stanowiska mieć powinien.
Zuza 2017-07-20 12:36
pracuje jako kelnerka. Ludzie sa naprawdę spoko. Kasa fajna. Dużo szkoleń dla personelu- widać że dbają o rozwój pracowników.
Weronika 2017-07-24 14:23
Witam, ja pracuje jako pomoc kuchenna. Zarobki są w porządku. Miła atmosfera i co ważne, jest co robić więc i godzin można nadgonić
Zostaw swoją opinię o Park Hotel Łysoń - Inwałd
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Park Hotel Łysoń