brak logo

P.U.W. Akpol Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o P.U.W. Akpol Sp. z o.o.

anonim 2011-04-27 21:30:24
Potwierdzam wypowiedź poprzednika. Ta firma to jakaś pomyłka-zero organizacji, bałagan, niskie wynagrodzenia, firma przypomina zakład pracy z lat 80.
anonim 2011-08-20 13:09:13
popieram...zero podwyzki zawsze mowia ze jest kryzys,a [usunięte przez moderatora] sie buduja za nasze premie.Najlepiej chca zebysz wszystko dla firmy oni dla ciebie nic.pozdrawiam kto odszedl w pore
anonim 2011-10-08 13:35:49
Firma jest jak [usunięte przez moderatora].Magazyn wyglada jak schron 2 wojny swiatej, bałagan ze ciezko cos znaleść.Jak chcesz poukladac to wazniejsze sa zamowienia.[usunięte przez moderatora] tylko siedzi pierdzi w stołek i daje zamowienia a normalny pracownik [usunięte przez moderatora] za dwoch.
aaa 2011-10-19 00:07:33
A jeśli mogę wiedzieć to o którym akpolu piszesz?
anonim 2011-11-06 18:16:38
Nie polecam nikomu starającemu się o pracę w tym miejscu. Brak jakiegokolwiek szanowania pracownika i jego praw- w tym wypłaty należnych pieniędzy[usunięte przez moderatora] niestety są zatrzymani w rozwoju na epoce początku kapitalizmu. Ludzi i ich wiedzę mają za nic. Do tego bardzo złe warunki pracy. Ostrzegam wszystkich przed tym miejscem!
anonim 2011-12-03 12:23:05
b.niskie wynagrodzenie, fatalne warunki pracy, złe traktowanie pracownika, zero rozwoju.
anonim 2011-12-08 23:53:49
anonim - 2011-08-20 13:09:13

popieram...zero podwyzki zawsze mowia ze jest kryzys,a[usunięte przez moderatora] sie buduja za nasze premie.Najlepiej chca zebysz wszystko dla firmy oni dla ciebie nic.pozdrawiam kto odszedl w pore

Popieram....co do podwyżek to bardzo słabo jak to się mówi kryzys,ale ile lat można zarabiać grosze. Jeszcze trochę i się zdziwią jak Stałe pracownice zaczną odchodzić. Wymagają od nas tak wiele gdzie tak jest nigdzie ,my musimy wiedzieć wszystko i nas sprawdzają przez profesjonalistów(bzdura ogromna) i na to jest kasa dziwne. Jak możesz to szukaj pracy w innej firmie.Nie polecam.
Anonim 2012-01-24 22:14:31
Na pewno nie o gdańskim, bo tam zarobki są wysokie!
aaaaa 2012-01-28 19:50:45
To nie ważne czy Gdansk czy Gdynia traktuja pracownika jak śmiecia.A co do zarobków czy jako Magazynier zarabiasz 1800zł ale napewno nie siedzisz jak kierownik i tylko daje zamówienia.Może przeczyta to cały szef i sie zastanowi czy jego pupilki dobrze wykonuja prace bo widać ze chyba im wszystko wolno.Pracowałem tam sporo i widać co tam sie dzieje .Wiec dałem sobie spokój z taką firma,jak nawet nie szanuja pracownika.
xyz 2012-02-13 17:13:24
nie wiem skąd niby w akpolu w gdańsku wysokie zarobki?chyba jedyne właściciele je mają! radze kazdemu kto zamierza tam pracowac, uwazac na wynagrodzenie na jakie sie umawia- obiecuja, a potem [usunięte przez moderatora] daja!
1
xxxxx 2012-07-13 16:26:25
W Gdańsku zarabiają pewni ludzie jak pani [usunięte przez moderatora], pan [usunięte przez moderatora],pan [usunięte przez moderatora],najwieksi dziobaki.A pracownicy zarabiaja grosze
2
gall 2012-07-31 20:41:37
Fatalne warunki pracy, zapomnij o jakiejkolwiek wdzięczności za to co robisz swoich przełożonych, szefowie zawsze znajdą powody do narzekania.Oszczędzają na wszystkim- na pracownikach, pensjach, sklepach, byleby przyciąć i dla siebie zgarnąć jak najwięcej.
1
kir 2012-12-19 14:16:28
Popieram wszystkie wypowiedzi.Pracowalam w Gdynskim akpolu-MASAKRA!!!Dziewczyny na 10godz maja 20 minut przerwy.Niema mowy o siedzeniu [usunięte przez moderatora]..... przez 10 godz.od lat najnizsza krajowa mimo 4 lat pracy.Wspolczuje.Niepolecam tego zakladu poprostu [usunięte przez moderatora]
1
TRUE 2013-01-06 19:49:39
Odradzam, zgadzam sie z wypowiedziami powyzej.. Twoimi "przełozonymi" beda ludzie bez kwalifikacji (niektorzy nie maja NAWET MATURY), notabene nic nie robią, a ich praca to czyste schematy, wzorce i "wyzsza ranga" dzieki latom pracy..Zadna rewelacja, chyba, ze oczekujesz stagnacji.. Pracowałem, nie polecam..
3
haku 2013-02-27 17:56:05
Widzę że firmie nic sie nie zmieniło,jak kierownik siedzi tak siedzi.Totalna samowolka u kierowników.Panie [usunięte przez moderatora] chyba trzeba wam troszke smrodu zrobić,niech szef może troszke sie zaiteresuje a nie tylko kasa,kasa i brak podwyżki Widać ze staży pracownicy juz odchodzą bo nie ma co dalej ciągnać tego wózka.
p.s. Jak ktoś chce tam CV skladać i nie bedzie ci przeszkadzało jak kierownik siedzi i tylko daje ci zamówienia i[usunięte przez moderatora]... jak [usunięte przez moderatora] jak ci tak odpowiada to zapraszam do [usunięte przez moderatora].
3
da.... 2013-03-11 14:34:10
składałem tam cv na magazyn ale jak czytam teraz wypowiedzi to mnie przerastaja wszystkie komentarze.Nawet zapytałem sie na sklepie pracowników jak sie pracuje uslyszałem odpowiedz lepiej proszę sie nie pytać i nie psuć mi dnia,Troszke sie zniecheciłem do tej firmy,mówie o Gdansku.Ale podobno magazyn Akpolu znajduje sie gdzies na odwodnicy.Jak bedzie wygladał magazyn jak sklep w Gdansku to wielka komuna.Nawet ładne auta na ternie akpolu,audi a8,Merdcedes ML.To chyba widać że jest kryzys ale dla pracowników.
1
abc 2013-03-17 20:14:20
No mercedes może i jest, oczywiście właścicieli...na gaz!:) ta firma to porażka, jeśli chcesz sobie zepsuć Cv historią pracy w tym miejscu to wolna droga...strata czasu, nerwów, za najniższe psie pieniądze.
3
aaaaa 2013-04-04 20:36:23
Widzę że prawda boli.Skoro odpisujesz co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] boli od siedzenia przez całe 8 godzin.Widzę że kierownicy na dobre sie przysali jak osmiornica swoimi mackami.A szefowie to tylko przyjedzaja i do swojego biurka i reszte nic go nie obchodzi
1
... 2013-04-08 22:46:24
mało...
1
pssssssssssssss 2013-06-17 20:14:43
W Gdańskim wysokie zarobki? We Wrzeszczu na Jaśkowej jest tak samo! Kierowniczki się drą na Pracownice przy wszystkich!!
1
... 2013-07-05 14:57:01
ZGADZAM SIE Z POPRZEDNIMI OPINIAMI W GDANSKU A AKPOLU ZARABIA SIE SMIESZNE PIENIADZE A TYRA SIE ZA TRZECH TO PRAWDA ZE KIEROWNICZKI NIC NIE ROBIA A W DODATKU DRA SIE NA PRACOWNIKOW PRZY KLIENTACH KTORZY WIELOKROTNIE ZWRACAJA UWAGE O KULTURE!
klient 2013-09-05 08:45:03
a ja opisze sytacje jakie zachodzą w sklepie na [usunięte przez moderatora] bo kilkakrotnie tam byłam i sytacja się powtarza
- a więc kilka dni temu wybrałam się tam na zakupy jeszcze na dole jest spokój cisza i ogólnie miła atmosfera do robienia zakupów ale to co dzieje sie u góry to skalnad i tu kieruje swoje słowa do szefów tej Firmy - dziewczyny sprzedawczynie znam od lat i wiem ze cięzko pracują za marne grosze-
ale Panie które siedzą naotorycznie za biurkami i wydają polecenia a niejednokrotnie drą się na pracowników kiedy na sali są klienci to poprostu jest skandal- najbardziej denerwuje mnie Pani o imieniu( usunięte przez administratora )która jest tak arogancka że nie hamuje się nawet przy klientach żeby nie krzyczeć na personel- drodzy szefowie tego sklepu to juz nie czasy że klient robił u Was zakupy mimo złej atmosfery na sklepie - a Pani( usunięte przez administratora ) powinna przejśc chyba kurs kultury i zachowania w pracy z ludzmi jak taka osoba może kierowac grupą ludzi
mam andziej że kilka słów tu napisanych pomoże wam zmienić atomsferę która nie sprzyja robieniem u Was zakupów szczególnie z małym dzieckiem które niejednokrotnie płacze lub budzi się słysząć krzyki Pani( usunięte przez administratora )
pozdrawiam Wasza stała klientka
P.s. dziś wystosuje oficjalne pismo do Państwa w tej sprawie i mam nadziej że takie sytuacje nie będą miały już miejsca w sklepie który jest skierowany do dzieci pozdrawiam
3
2013-09-05 15:35:25
W odpowiedzi do klientki,pracuje z panią Izą wiele lat i nie mogę uwierzyć że ktoś kto tak naprawdę jej nie zna opisuje publicznie w dodatku takie rzeczy. Fakt ma dość donośny głos i to jest jej problem ale jeszcze nigdy nie słyszałam żeby krzyczała przy klientach na personel, niewiem czy faktycznie jest pani klientką akpolu ale napewno jeżeli tak jest to nie zbyt fajną. Uważam że powinna się pani wstydzić pisząc takie rzeczy.
klientka 2013-09-05 15:48:49
o proszę czyżby rozumiem że będziecie bronili swój personel ale trochę obiektywizmu skoro nie bierzecie pod uwagę głosu klienta to cóż widac polityka Firmy ma duzo do życzenia opisałam zaistniałą sytacje jezeli głos osoby postronnej jest tak przez Was odbierany to cóż pozostaje mi tylko życzyć Państwu powodzenia w rozwoju Firmy pozdrawiam rozczarowana klientka
P.S. Pozwolicie jednak że zaistniałą sytację opiesz jeszcze w oficjalnym piśmie do Pańśtwa Firmy możesz szefostwo inaczej odbierze tą uwagę bo osoba która udzieliła mi odpowiedzi nawet nie raczy się podpisać co daje do myslenia że nie jest osobą kompetentną do udzieleni mi odpowiedzi pozdrawiam serdecznie Martyna Pakuła rozczarowana klientka
1
klientka 2013-09-05 15:52:26
do odpowiedzi dla przypomnienia pisowni jeżeli odpowiadacie mi na mój wpis to przez grzeczność Pani piszę się z dużej litery Akpol jako nazwa Firmy też itp
1
Zainteresowana 2013-09-05 16:58:17
Wie Pani co wytykanie wszystkim błędów świadczy tylko o Pani charakterze.Pisanie pewnych rzeczy na forum do wglądu dla wszystkich napewno nie świadczy o Pani dobrym wychowaniu! Do pisania pism do Firmy ma pani zupełne prawo,zastanawiam się tylko co taką osobą kieruje,żeby umilać komuś życie. Powodzenia.
1
Zainteresowana 2013-09-05 17:00:12
O i przepraszam zapomniałam dodać pozdrowienia:-) serdeczne!
klientka 2013-09-05 21:21:37
o Pani świadczy styl i forma odpowiedzi ale cóż niech inny to ocenią zastanawia mnie tylko Pani stanowisko w Firmie bo chyba nie jest Pani żadną kierowniczką bo to byłoby kolejne potwierdzenie tego co napisałam powyżej
pozdrawiam Panią serdecznie życząc spełnienia w pracy ....
ona 2013-11-14 06:40:49
ja słyszałam i widziałam magazyn wygląda jak śmietnik pracownicy skaczą jak kaskaderzy po towarze...brak mi słów
3
Jarek24 2013-11-14 19:43:26
pragnę wyjechać przyszłej wiosny na urlop nad może śrutziemne. czy ktoś może polecić jakieś solidne biuro podróży i/lub ciekawe miejsce wypoczynku?
2
xxx 2014-01-25 02:08:54
W pracy się nie siedzi a pracuje. Normalne jest 15 minut przerwy w ciągu 12 godzin pracy. A wymagania wszedzie maja i oszczedzaja taka jest Polska.. Wszyscy narzekaja a ja co ide do sklepu to same osoby gadajace i nic nie robiace widze w akpolu. Maly sklep 12 sprzedawcow.. NIe wazne o ktorej sie przyjedzie.. Wiec nie narzekajcie...
1
Majeran 2015-01-10 12:25:59
Witam, chciałem się dowiedzieć jak wygląda u nich proces rekrutacyjny i czy przy okazji można liczyć na jakieś dobre pieniądze w firmie? Jak dla mnie praca wymaga sporego zaangażowania więc i przerwy muszą być odpowiednio długie. Jeżeli pracodawca tego nie przestrzega to gwarantuje sobie niższą skuteczność pracowników.
ex 2015-01-28 18:36:37
Pieniądze słabe (najniższa krajowa, ewentualnie 100 zł na święta), natomiast zawsze na czas to plus +. Dobra jako pierwsza praca. Brak perspektyw na rozwój i podwyżki raczej nie wiążą pracownika z firmą. Nie jest najgorzej i czasem można spotkać sympatycznych ludzi, nic ponad to.
xyz 2015-05-26 09:56:32
Wybierz sobie firmę w której rzeczywiście będziesz miała szansę i możliwość się czegoś nauczyć - raz merytorycznie, a dwa - odpowiedniego wzorca pracy. Tam niestety osób mocnych merytorycznie nie znajdziesz, a w efekcie stracisz swój czas, energię i nerwy. Firma jest oporna na rozwój - zarówno biznesowy jak i własnych pracowników. Będziesz miała ciekawe pomysły, inicjatywę - to zostanie ona zduszona w zarodku. Do tego dwulicowi ludzie, obgadywanie...
3
były pracownik 2015-07-02 11:00:59
Nie ma zadnych prowizji od obrotów ludzie są traktowani jak maszyny.nie ma szkoleń nie ma socjalu nie ma dofinansowania do wypoczynku ,nie ma reakcji ze strony właścicieli na złe nawyki starych pracowników młodzi nie mamy tam żadnych szans, .Pracowałam tam i mam nadzieję ze nigdy wiecej nie bedę pracowała z tak zakłamanymi ludzmi .atmosfera fatalna .
1
Osoba znająca sytuację. 2015-09-08 22:31:14
Bardzo krzywo patrzą się na studentów, lepiej nie zczynaj bo będziesz żałować. Kierowniczki bez szkoły, a szefowie przytakują tak beznadziejnemu traktowaniu pracowników. Pracujesz za trzech, a inni stoją i obrabiają du...a kierowniczka klepią takie osoby po plecach.
Osoba znająca sytuację 2015-09-08 22:55:23
Sama praca jak ktoś się nie boi pracy to jest w stanie wytrzymać, praca 10cio godzinna, ale dni wolne w tygodniu, sztywno trzymają się grafiku bo ludzie, którzy tam pracują są beznadziejni, a chodzi głównie o kierowniczki, które wprowadzają beznadziejną atmosferę, traktują ludzi jak maszyny, krzyczą na pracowników nawet przy klientach to się zgodzę z przedmówczynią, która opisywała sytuację na górze sklepu, ale to nie tylko Pani I.. tak robi, tam jest taka polityka, że szefowie pozwalają tym kierowniczką na takie traktowanie ludzi i nie obchodzi ich chyba nawet opinia klientów, którzy informują o tym na forum publicznym, nie mówiąc o pracownikach, którzy próbują zasugerować szefom bojąc się utracić pracę wolą wprost nie mówić. Pracownicy cierpią, zaciskają zęby i zaper.., a są ludzie, którzy to wykorzystują bo szefowie nie reagują na nic pozwalając na wszystko ty beznadziejnym kierowniczkom. Tylko jest jedna kierowniczka normalna, która w pełni poświęciła się pracy i bez niej nie było by w ogóle klientów w tym Akpolu Pani Mirka, jest to jedyna osoba, która szanuje pracownika, ale ona am niewiele może zdziałać. Ludzie weźcie sobie do serca te wszystkie opinie na tym forum bo ludzie bez powodu nie piszą takich rzeczy. Pozdrawiam
qqq 2015-12-29 10:13:58
na 6h pracy przysługuje 15 minutowa przerwa, na 12h to już łatwo sobie policzyć, gdzie znajomość kodeksu pracy...
1
Xxx 2016-01-22 21:04:06
Co?
Zzzz 2016-06-01 21:32:50
Nigdy nie idź do pracy do akpolu. Praca ciężka, szkoleń prawie nie ma. 1400 ci dadzą a wymagania jak conajmniej za 3000. Dramat!!! A od kiedy jest nowy kierownik to jest jeszcze gorzej!!
a 2016-07-08 22:38:14
W sumie teraz mają tylko oferty na stażystów, chociażby w dziale administracji handlowej. Oczekują wyższego wykształcenia, ale staż jest na 4 miesiące i jest płatny, ciekawe że dorzucają do tego odpowiednie szkolenia. Wiadomo czy można liczyć później na stałe zatrudnienie?
Zostaw swoją opinię o P.U.W. Akpol Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.W. Akpol Sp. z o.o.