brak logo

Continental fine foods

Manchester

Opinie o Continental fine foods

szrama 2011-05-02 18:05:53
ogolny bajzel i brak organizacji
prometeusz 2012-07-20 00:39:07
Popieram
prometeusz 2012-08-11 10:14:44
dlaczego nikt nie pisze o swoich zalach do tej firmy a szczególnie do zarządzania na drugiej zmianie, moim zdaniem to skandal wykorzystywanie człowieka przez człowieka
1
prometeusz 2012-08-11 10:16:39
tak szczególnie na 2 zmianie porazka
prometeusz 2012-08-31 09:17:01
I tak jest, nadal nic się nie zmienia ,nawet kontrole nic nie dawają ,bo raczka, rączkę myje i [usunięte przez moderatora] ludzie pracują hehehe ciekawe jak długo jeszcze to potrwa.
1
karola 2013-06-21 13:23:34
sprobowac zawsze mozesz.nie wiem czy przychodzisz przez agencje czy poprostu chcesz tak odrazu zlozyc aplikacje,ale sprobuj,tylko na niektore osoby uwazaj,tam jest duzo falszywych ludzi,zwlaszcza na oliwkach (na pokoju) ale to sobie sama sporobuj,moze Ci sie uda dostac.
Ewa 2013-09-19 16:46:32
To prawda co mowicie, mialam przyjemnosc pracowac na obydwuch zmianach. Na 2 zmianie pani E robi co chce z ludzmi bezkarnie wstyd ze to polka, na 1 zmianie jest lepiej ale wieksze zamieszanie wynikajace ze zlego zarzadzania.
bibi 2013-10-27 13:19:26
ja mam takie pytanie ,jak to jest z rozmowami kwalifikacyjnymi,slyszalem ze ktos inny ja przeprowadza a nie pani managerka,ktora ponoc ma swoich ulubiencow,
toli 2013-12-09 12:45:14
z tego co mi wiadomo to ktos inny przeprowadza rozm,kw.na szczescie (usunięte przez administratora)
1
adas 2014-02-12 06:08:01
A jaka agencja tam przyjmuje I gdzie ona sie miesci? Szukam pracy I aplikuje wszedzie gdzie tylko sie da...
kamiz 2014-04-15 00:41:49
pracowalem w continentalu na 1-ej i na 2-giej zmianie,na pierwszej jest brak organizacji ale na drugiej jest porazka,pani E. ma swoich pupili ,a jak kogos nie lubi ,to chocby sie staral to ma przesrane,tylko nie wiem czemu usuwane sa wczesniejsze komentarze,czasem zagladam na te strone i duzo komenatrzy usuwaja,boja sie ze inni dowiedza sie ze innej rasy ludzie maja lepiej niz polacy ? ogolnie to bajzel.
marian 2014-05-03 23:43:57
no i w dalszym ciagu usuwane sa negatywne opinie mowiace o dyskryminacji polakow a zwlaszcza kobiet,managerka lubi glownie facetow,ale tylko wybranych,do tego czesc continentala to ulubiency pani E. szkoda bo jak jej nie ma to wlasnie oni maja wyrabane ,chodza na fajki ciagle i nie ma ich po 15-czasem nawet po 30 minut,[usunięte przez administratora] continental to porazka.
kaka 2015-01-07 13:38:31
Witam, napisze ktoś jak obecnie radza sobie Polacy w Continental fine foods? Pytam, bo wczesniej naczytałem się o tej dyskryminacji i mam pewne obawy związane z szukaniem tutaj pracy. W ogóle duzo jest naszych rodaków w firmie, na wyższych stanowiskach również? Pomagają sobie, czy jednak człowiek, człowiekowi wilkiem?
umbro 2015-03-23 14:54:18
po co ktoś założył ten wątek- po to chyba żeby tylko rozkminiać o jakiejś dyskryminacji. Ludzie, ja nie wiem w jakim wy świecie żyjecie. Myślę, że ktoś jest bardzo przewrażliwiony na tym punkcie i przez ten jeden detal mierzy całą firmę. A szkoda bo wypacza innym obraz, który w rzeczywistości może być inny
karuz 2015-05-02 00:48:03
pracowalem w tej firmie dluzszy czas przez agencje .Bylem tam czesto nawet bardzo.Odkad odeszla pani E.pupilkom sie ukrucilo,i dobrze,bo to sie wyprawialo to przechodzilo ludzkie pojecie.,pamietam dziewczyne w ciazy na pakowaniu ,zapierdzielala,(ponoc lubila te p[race) w kazdym razie ustawiala maszyne,ten tor caly czy jak to sie nazywalo,zmieniala naklejki,jakies cyferki ,to chyba daty byly,tyle ze nie dzwigala,w kazdym razie bylem zdziwiony ze tak jej pozwalali pracowac,a pani E.traktowala ja jak robola.A jej pupilka ucinala sobie rozmowy z pania E. Mysle ze dobrze ze odeszla ,bo ludzie juz sie n ie boja krzywych "min" tej pani.
1
prometeusz 2015-05-28 12:47:19
Popieram Karuza.
2
karuz 2015-06-17 23:19:28
no to bys sie zdziwila jak to bylo jak pracowala tam jeszcze pani E. jedni -Ci bardziej lubiani mieli czesto lzej niz Ci mniej lub w ogole nielubiani.na pewne rzeczy pani E.przymykala oko ale jak juz przeskrobal sobie ktos kto nie byl lubiany to afere na cala kantyne robila.
prometeusz 2015-06-18 07:32:40
Nie ma co gdybac w innych firmach tam gdzie dużo polaków jest jeszcze gorzej więc cieszmy się z pracy jaką mamy ,zawsze mozna zmienic tylko nie wiadomo czy sobie polepszymy a co do firmy to juz pisałem w postach duzo się zmieniło apropo tej pani E to ludzie którzy jej nie lubili chcieli by zeby była,ewelllina tak mówiąc potocznie były pupilki nie ludzie pracowici poprostu bardzo lubiani ludzie.
1
karuz 2015-06-23 23:25:26
pani E.byla dobra w tym co robila ,tylko przykre ze pupilki jej oczy przeslanialy.ale zmiany sa wszedzie i niech wszyscy odczuja to bo jakas rownosc musi byc.
nikt 2016-07-25 12:43:03
ile mozn Tam zarobic na reke ?
he 2016-08-03 20:00:58
Chyba nie było żadnej rotacji wśród pracowników @pluto, bo doskonale dbają o to, żeby pracownikom odpowiada bieżąca atmosfera w firmie jak i warunki.
Zostaw swoją opinię o Continental fine foods - Manchester
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Continental fine foods