brak logo

Restauracja Art-Deco

Oświęcim

Opinie o Restauracja Art-Deco

anonim 2009-06-13 23:00:47
Słowa kojarzące się z Restauracja Art-Deco (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): solidna, rozwojowa, interesująca, wymagająca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako duże .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są wręcz rewelacyjni, prca tam to sama przyjemność .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? Jest to kwestia negocjacji :)
Najbardziej podobało mi się w Restauracja Art-Deco: Podejście do klienta
Najbardziej nie podobało mi się w Restauracja Art-Deco: w zasadzie wszystko mi się podobało
2
Znający temat 2010-01-14 15:59:15
Miła atmosfera?? Nie sądzę...
1
Afro 2015-11-10 21:08:21
Ale reklame sobie szefostwo napisalo zalosne slowa kojarzace sie z artdeco ? 7.50 na godzine tam sie nie pracuje tylko zapierdala nie mozna na 5 minut usiasc dlugo pracuja takie co wchodza w dupe wiadomo kazdy wekend w pracy a szefowa sie nazre pozbiera to co zostawila grupa zydow i kaze oszukiwac klientow zagranicznych na wszystkim np lejac najtansze piwo i wmowic ze to zywiec Bagno
1
Kołtun 2015-12-21 21:49:03
Afro, jaka praca taka płaca. Pracuję w tej firmie kilka lat i wiem, że to co wypisujesz to stek bzdur. Płaca adekwatna na nakładu pracy. Uczciwe podejście do tematu. Na Twoim miejscu nie rozsiewałabym fałszywych plotek na temat właścicielki. Twoje zarzuty nie mają pokrycia z rzeczywistością. Życzę Ci łatwej i przyjemnej pracy. Takiej, w której nie trzeba nic robić... Pozdrawiam
2
Afrojack 2016-03-03 07:58:46
Nie ma tu mowy o zadnej pomylce jest 7.50 tak jak bylo smrod oleju najtansze produkty i przekrety co tu nie wierzyc wystarczy popytac kogo trzeba
1
Afrojack 2016-03-03 07:58:49
Nie ma tu mowy o zadnej pomylce jest 7.50 tak jak bylo smrod oleju najtansze produkty i przekrety co tu nie wierzyc wystarczy popytac kogo trzeba
1
Dk 2016-03-03 08:08:54
Co do pracy w artdeco to zadnej pomylki nie ma wystarczy isc tam na rozmowe na wstepie sie dowiesz ze daja 7.50 bez umowy to nie tajemnica a ze jest tam smrod to nie zlosliwosc tylko prawda ze produkty najtansze typu mielonka z biedrdronki do pizzy to norma. Niepotrzebne zarzucane jest mi klamstwo wystarczy popytac otoczenie o za szmaciatstwo tam jest a wlascicielka wielka pani zre a pracownikom nie da
Lovelas 2016-04-21 21:44:03
Taka jest stawka potwierdzam dokladnie 7.40 i co zrobic nic to samo jest w co drugim lokalu w osw a chca cie zajebac ale tak jak w artdeco to nigdzie nie jebia
1
Tedy 2016-04-24 22:50:13
Czytam opinie i oczom nie wierzę. Większość zarzutów z kosmosu, chociażby te dotyczące stawki. Wiem, że prościej pluć jadem niż słodzić ale to co wypisujecie to lekka przesada. Fakt, pracy sporo, mało czasu na ploteczki i papieroska ale to chyba dobrze. Dziwne, że kilka osób bioràcych udział w dyskusji jest również specjalistami w temacie innych oświęcimskich lokali. Nigdzie nie sprostowano waszym wymaganiom? Szkoda.
1
Tedy 2016-04-25 07:35:18
*sprostano
1
Olimp 2016-04-28 15:50:30
O stawkach wiem a to stad ze bywam na dniach probnych i rozmowach i sprostali mi owszem za 9 zl mam prace i przerwe na papierosa tez mam ja w tym czasie zapale ty pisz sciemy zeby sie dowartosciowac ze sama jebiesz tam za grosze
Stacha 2016-08-08 18:11:09
Widzialam zas ogloszenie jest za kelnerke ??
Zostaw swoją opinię o Restauracja Art-Deco - Oświęcim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja Art-Deco