logo Agencja Rekrutacyjna Link2europe

Agencja Rekrutacyjna Link2europe

Opole

Opinie o Agencja Rekrutacyjna Link2europe

jammlt 2016-07-06 13:34
ktoś był na malcie? jakie są warunki mieszkaniowe? czy praca jest ciężka?
link2dna 2016-07-14 00:18
powiem tak przyjechalem z jezykiem i fachem w reku zostalem rzucony na robote dla bialych murzynow... pomoglem pani z agencji, a kiedy ja potrzebowalem pomocy odwrocono sie ode mnie... zagramanica miesza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadomo nie od dzis..
2
Frank 2016-07-19 12:56
Ta całem malta to duźa kicha odradzam tam pracy .
4
max 2016-07-23 18:55
umowy jednotygodniowe
@olo 2016-07-28 18:16
@ada
Ale takie umowy to standard 99% agencji.
qwart 2016-08-12 14:53
opłacają się i to bardzo,głównie pracodawcy i agencji,pracownikowi zdecydowanie nie
stabilizacja 2016-08-12 14:56
w waszej agencji tak,w innych miesiąc,czasami trzy
3e4r 2016-08-13 11:15
no i dodatkowym plusem jest to ze sa tutaj oferty pracy za granice np. do Belgii przecież to jest swietna szansa na to eby podszkolić się z jezyka obcego oraz wiadomo ze zarobki tez wyższe będą tutaj..
Maciek 2016-11-04 23:52
Agencję w skali 1-5 oceniłbym na 3 jeśli chodzi o zakwaterowanie i pracę wszystko bardzo dobrze jednak agencja nie jest w pełni wypłacalna lubią zawsze trochę urwać z wypłaty
Jarek 2016-11-17 18:30
Witam kto jedzie do conversa do Belgii od stycznia?13.65 na godz brutto czy ktoś się orientuje ile wyjdzie netto?wydaje mi się ze 9-9.5netto ale nie jestem pewien proszę o info
Wodzu 2016-11-25 14:31
ja jade Jak robisz 6 dni w tygodniu to masz 470euro bo za niedziele 200% normalnie 5dni 360

belg z flandrii 2016-11-29 16:03
Normalna stawka to jest 11,87 brutto + dodatek za nocne 13,65 brutto to jest ok 9,75 a 10 euro na rękę umowa jest co tydzień przedłużana jednak nie ma tu odprowadzanych składek emerytalnych tylko tax insurance i day off ale z tego co dzwoniłem to ma jechać mniej osób wie ktoś cos na ten temat???
Wodzu 2016-11-29 17:01
Z tego co wiem to poszukują właśnie dużo osób. Pracodawca już w tamtym sezonie mówił że otwierają nowy magazyn i potrzebna będzie nowa załoga
sir roger 2016-12-05 16:34
wodzu i jarek kiedy jedziecie w styczniu czy przed swietami? yellowbee@tlen.pl dajcie namiar
Wodzu 2016-12-08 14:04
startujemy z robotą 2 stycznia. Ja mam zamiar być już na miejscu 30 lub 31 grudnia
Paweł 2016-12-09 14:41
Mam pytanie do ludzi co pracowali przez Linka w Cevie.
Jakie warunki kwater załatwia link, czy można liczyć na pokój jednoosobowy i max 4 ludzi w domu.?Bo już mieszkałem z lokatorem w pokoju i w 6 osób w mieszkaniu i było nieciekawie, kolejki do kibla i do kuchni.
4
Paweł PS 1948 2016-12-20 21:41
Wodzu, sir roger, Jarek - Ja również zostałem zaproszony na 2.01.16 do Boom. Pracowałem wcześniej dla Ceva Logistics w Polsce i nie narzekałem. Pytanko do Was: Jakim transportem, skąd i kiedy wyruszacie z PL? Pozdrawiam. Paweł
Wodzu 2016-12-21 13:16
GTV Bus z Opola jadę 30 grudnia koszt 270 zl a ty którego jedziesz i na jaką lokalizację?
Amsterdam 2016-12-27 00:29
Sadzac po bledach ortograficznych sam nie ukonczyles nawet szkoly podstawowej... przez takich nieudacznikow jak ty ktorzy godza sie na nie ludzkie warunki mieszkaniowe oraz traktowanie tlumaczac sie ze to nie wakacje ani hotel Hilton, Polacy sa tak traktowani nikt sie z nimi nie liczy ani z ich zdaniem. Ciapaci, murzyni czy potencjalni terrorysci pochodzenia arabskiego sa lepiej postrzegani i traktowani mimo ze wcale nie pracuja i synagogue na socjalu a to przez takich szmaciarzy jak Ty ktorzy nie szanuja sie nawzajem za granica I robia z siebie podczlowieka... przepraszam za pisownie nie mam Polskich znakow
Paweł PS 1948 2016-12-27 18:51
Lokalizacja Boom, Belgia. Operator Wózka Widłowego. Praca początkowo miała się rozpoczynać 2.01, z tym że zadzwoniła pani z agencji z informacją, że start jednak 5.01. lub 9.01. Czekam na dalsze szczegóły. Pozdrawiam.
morlock 2016-12-27 19:02
nie wiem czy wiesz ale wyzyles sie wlasnie na pani z biura:D
Z moich doswiadczen z agencjami pracy za granica wiem co taki panie z biura szukaja w cv.. otoz informacji czy jestes debilem.... bo jak jestes za bardzo kumaty zadajesz za duzo pytan jestes dociekliwy interesuja cie warunki pracy... to sie nie nadajesz....
wiekszosc tych agencji zyje z upychania podludzi po 3 -4 osoby w pokoju kasujac jak za pojedynczy pokoj bo tym dla nich jestescie podludzie !!!
to jest biznes tutaj nie ma miejsca na skrupuly wiekszosc sie decyduje no bo co maja w zamian polska rzeczywistosc? pozdro i na pochybel komuchom
1
@naster 2016-12-27 19:21
@morlock
Nie wiem czy max 2 osoby w pokoju to jakiś obóz. Osobiście nie widziałem lokalizacji z 4-5 osobami w pokoju.
1
Van boost 2017-01-10 12:50
niestety ale masz rację,dodatkowo jak pracodawca ma mniejsze zamówienia,przestój,itp dostajesz buta z dnia na dzień i do domu
1
guttek55 2017-01-23 22:50
Robią ludzi w balona!!! Jeśli z każdym robią takie jaja to nie dziwią mnie zamachy bombowe w ich kraju!!!!!
ciekawy 2017-01-25 16:02
Wyjechał ktoś może do Boom na magazyn jako pakowacz zamówień order picker bo najpierw miałbyc wykaz na 2 stycznia a później na 9stycznia?
1
Słowik 2017-01-26 14:47
Ktoś pracuje już w Firmie converse -Boom ( jak jest )
2
tymian 2017-02-02 17:56
zdaje sie ze nikt nigdy nie wyjachal do tego Boom, zbieranie danych osobowych albo chuje wie co, w kazdym razie nie ma opinii kogokolwiek tam pracujacego
2
Jumbo 2017-02-14 15:01
Zdecydowanie nie polecam.Nie zawracajcie sobie glowy z ta agencja
1
Holender 2017-02-15 13:30
Maja niuaktualne oferty i kombinują jak tylko mogą na swoja korzyść.Co chwile zmiana terminu wyjazdu
a w ostatniej chwili informuja ze jednak cos jest nie do końca dograne.Omijac z daleka tych niekompetentnych krętaczy..
1
Nowy 2017-02-16 11:46
Czy wyjechał ktoś do pracy w przy butach converse? Poprosze o jakieś opinie
tommi 2017-02-24 19:52
Witam ktoś jedzie na sezon na wymiane opon od 13.03.2017?
3
Pedro 2017-03-10 17:53
Olejcie tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Te idiotki z Opola tylko bajki opowiadają a na miejscu okazuje się ze jest zupełnie inaczej.Jak najdalej od takich agencji
Adam 2017-03-11 12:31
Ta firma to jakas porazka, obiecuja „gruszki na wierzbie”, a jak przychodzi do konkretow, to pracy brak. Poza tym golą pracownikow z diet dziennych, placa 3 euro, przy czym w Belgii 7 euro netto to standart.
Moja „przygoda” z L2E potoczyla sie tak, ze obiecano mi prace w stabilnej firmie z perspektywa stalego zatrudnienia po kilku miesiacach pracy w Belgii - nastapila wymiana dokumentow, wszystko dopiete na ostatni guzik, zrezygnowalem z obecnej pracy, a wszystko po to zeby nagle okazalo sie ZE PROJEKT SIE OPOZNIL!!! Szczyt, musialem odkrecac wypowiedzenie w dotychczasowej firmie, dzieki czemu zrobilem z siebie kretyna.. Szczescie w nieszczesciu udalo mi sie, ale wobrazcie sobie moje samopoczucie.... Firma jest taka jakich mnostwo na rynku, nie wyroznia ich nic nadzwyczajnego, poza tym kroją na dietach dziennych i stawce godzinowej.
Aha i uwaga na podatki, zarobisz u nich w tydzien nieźle, ale przy progu podatkowym 18%, a w nastepnym roku przy rozliczeniu podatku niespodzianka – WYSOKA NIEDOPLATA!
Jeszcze wysylaja na mail'a filmik z youtube z jakims podstawionym typkiem, ktory to w L2E zrobil kariere, pfff...

NIE POLECAM!
2
Aneta 2017-04-03 14:24
Jakie są Twoje doświadczenia ze współpracy z Agencją Rekrutacyjną Link2europe? Chętnie dowiemy się więcej jak przebiega kontakt i proces rekrutacyjny za ich pośrednictwem.
seba 2017-05-26 16:22
Wlasnie wrocilem z jednego projektu od Nich wszystko wporzadku wyplaty godziny warunki mieszkaniowe I obsluga pani Sandra najlepszy Koordynator z jakim wspolpracowalem polecam
Aneta 2017-05-29 10:26
@seba świetnie, że trafiłeś na agencję, która jest godna polecenia. Rozumiem, że nie miałeś żadnych problemów podczas pracy na projekcie. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wyglądały Twoje warunki mieszkaniowe? Czy mieszkanie było załatwione przez agencję?
flandria 2017-06-13 12:01
A byłeś może w tym Boom? Na magazynach converse ? Czy wogóle ktoś tam wyjechał bo miało tyle ludzi tam je hac ok.60 a nie wiem czy nawet 10ciu tam zatrudnili hehe
L. 2017-07-26 16:46
Bardzo na tak!
hahaha 2017-07-28 00:35
o ich profesjonalizmie niech świadczy,że próbują sił pod hasłem rekrutacja ukryta
Aneta 2017-08-10 09:15
@hahaha możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z procesu rekrutacji do firmy? Jaki był jego przebieg? Czy jest to trudna rekrutacja?
Dionizy 2017-08-21 22:04
Kto wybiera się w tym roku 2017 na sezon do wulkanizacji w belgi .warto jest jechać? Jest sens ?
Dionizy 2017-08-21 22:04
Kto wybiera się w tym roku 2017 na sezon do wulkanizacji w belgi .warto jest jechać? Jest sens ?
krzysztof Jośko 2017-09-24 13:46
Chłopie jesteś jeszcze w czasach gdzie "agenci" Agencji rządzili i dalej rządzą !!!!!!!!!!!!! 80 x2 =160 (dwie osoby w pokoju , a zazwyczaj są i po 3 i 4ry !!!!!) 160 x 4 tyg = 640 eu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Ty buraku piszesz że w innych jest jeszcze gorzej , no i fajnie !!!!! Uitzendbureau potrzebni są tacy co poczytują sobie za szczęście mieć "kawałek " dziury do spania za 640 na dwie osoby !!!!!!!!!!! SZOK !!! w Amsterdamie i np" Den Haag za 500 masz duuuuży pokój dla dwojga !!! W dodatku pracujesz tam gdzie bamb**y przepraszam : "AfrykańskoAmerykańskie" ludzie nie pracują , a także "kóskojepce" (jakaś narodowość chyba, i to chyba rodzaju męskiego, bo polki się z nimi obcują !!Hihi !) NATOMIAST TY NA TYM STANOWISKU "TYRASZ" !! Sumując: NO COMMENT!!! Tobie tak odpowiada, ma rację MACRON by polscy robole pracowali 40 h tyg. i zarabiali godziwie !!!!!!!!!!!!
UITZENDBUREAU "Link Druga Europe" jest b. fajna bo : jest SPRAWIEDLIWA , powiesz coś żle ??!!!! masz minimun 3-4 dni "wolnego" . Jest za ZDROWYM ODŻYWIANIEM : możesz żreć trawę , bo na mięso Cię nie stać ! JEST ZA INTEGRACJĄ LUDZI !!! pokoje 3-4 osobowe !!! dba o twoje ZDROWIE !!! do pracy na piechotę !! i tak dalej , i tak dalej !!!!!!!!!!!
krzysztof Jośko 2017-09-24 14:00
Musiałeś ją chyba "używać " i robić "patelnię" bo to widać i czuć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ziomeczek 2017-09-24 17:28
Mam przestrogę dla każdego miejsca pewność że jesteś ubezpieczony bo jak sam o to nie zadbasz oni napewno też i gówno dostaniesz w razie wypadku lub choroby ,kiedyś ta agencja dbała o pracowników teraz jesteś tylko trybikiem nie podoba się to nara ,mieszkanie na początku jest ok później lipa ale żeby nie było że jest tylko źle idzie zarobić
xxxxxx 2017-09-25 10:57
Tez mialem kiedys niemilą sytuacja z nimi, ale nie bede tego przedstawiał, bo to zrobiłem wcześniej.
Pracy nie podjąłem w Belgii i przyjechałem do Polski.
Zen 2017-09-25 17:28
Witam. Ktos wyjezdza do miasta Mollem-Asse w Belgii na spawanie nierdzewki lub czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym miejscem i firma L2E?
Jestem ciekaw jakie macie opinie bo nie wiem czy warto wyjezdzac tam w ciemno
GoedBudda 2017-09-27 01:09
Hahahahahahah, czytam i płaczę ze śmiechu. 4os. na pokoju miałeś - kaj? Najwyraźniej jesteś takim burakiem jak piszesz skoro nie potrafisz o nic zawalczyć. Pracuje u nich ponad rok, nie jest zle. Na mieszkniach było ok, jak coś się zepsuło to telefon, 2-3 dni i nowe lub naprawione. Gdzieś ty się chłopie uchował że jedyne co potrafisz to pisać z CAPS LOCKIEM? Prawdziwa rozpacz - przyznaj się, za co Cie wyj**ali? Twóje wypociny to taki typowy post rannego łosia :)
Za miesiąc przechodzę na stały kontrakt (Ty nie) w firmie w której pracuje (nie tyram, bo nie muszę - od tego są tacy tak Ty). Najwyraźniej ja, jak i inni nie jesteśmy tak beznadziejni i okaleczeni intelektualnie jak Ty, skoro dajmy tutaj radę na spokojnie. Jak pomyślisz (choć wątpię) to 80€/tyg (z mediami i nie mam namyśli Trwam TV) za mieszkanie to nie było dużo (płace więcej nawet niż 160€/tyg - ale dzięki temu nie muszę oglądać takich zranionych w serduszko ludzi którym nic nie wyszło poza włosami) , tym bardziej że te mieszkania nie są obładowane pełnym stanem osobowym, bo takie kozaki przyjeżdzają na miesiąc czy dwa i nara. Poskaczą, pofikają i do domu bo tyle zrobić potrafią. 4 dni wolnego czyli kaca po chlaniu i się dziwić że firma dla której pracujesz Ci dziękuje. Brawo. Czy są gorsze agencje? Znam pare - pracowałem tam, czy są lepsze? Napewno są, nawet słyszałem o takich, ale nie mam powodu by sprawdzać je. Choć nie twierdze że ta agencja jest idealna - oj nie jest, mają za uszami, ale bez przesady żeby 4os na pokoju xD przynajmniej ciepło mialeś xD Ciekawe co Cie skłoniło do odpisania na post od kolesia z 2016r xD typ albo pracuje na kontrakcie, albo gdzieś indziej - ale brawa się należą. Ja np nie muszę chodzić na piechotę do roboty - stać mnie na auto i opłaty tutaj xD a ty jesteś tak ogarnięty że na rowerze miałbyś problem pewnie jeździć. Z tego powodu też pewnie Link Ci roweru nie zaproponował.

Co do wiadomości ziomeczka o ubezpieczeniu - brawo, w całej Belgi jest tak że ubezpieczasz się sam. 90-160€ rocznie - zależy od ubezpieczalni i opcji ubezpieczenia. Przez agencję Ubezpieczony jesteś tylko w pracy, ale nie od choroby tylko od wypadków - choć nic nie dostaniesz jeśli nie zostanie sporządzony raport wypadkowy.
Co do ubezpieczenia zdrowotnego. Przeliczając to na Polską "darmową" opiekę medyczną to w Belgi jest taniej - panie Jośko, uprzedzając jakieś pana wypociny już tłumacze dlaczego jest taniej niż w opcji "darmowa" - w Polsce po przeliczeniu, z wypłaty na zdrowotne pobierane jest rocznie około 300-400€ (czasem i wiecej) zależy od wynagrodzenia - choć Pan w Polsce pewnie też tyle pracował co w tej Agencji więc może o tym nie wiedzieć.

Wspaniałego i miłego dnia wszystkim życzę :D

*materiał niesponsorowany, nie zawiera lokowania produktu.
Aneta 2017-09-27 11:26
@GoedBudda to ważne, że wyjaśniasz w swoim komentarzu niektóre z wcześniej poruszanych kwestii, jednak niczemu nie służy tak obraźliwe zwracanie się do innych użytkowników wątku. Rozumiem, że Tobie odpowiada współpraca z tą agencją. Co jeszcze warto wiedzieć o Link2europe? Piszesz, że pracowałeś wcześniej przez inne agencje pracy. Co sprawia, że warto wybrać właśnie Link2europe?
Blablabla 2017-10-08 17:54
Tak oczywiście dla ciebie wszyscy są głupsi i lenie pijący a ty jesteś najlepszy wszystko wiesz taki mistrz świata Antek Sałata wszystko wiesz o Belgii i nie wiem czy się chwalisz czy pouczasz wszystkich hehe
2
Zostaw swoją opinię o Agencja Rekrutacyjna Link2europe - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Rekrutacyjna Link2europe