brak logo

plastmal jako

Toruń

Opinie o plastmal jako

kacper 2015-07-26 20:11
firma wogóle nie dba o pracownika własciciel wraz z synem wulgarni i niesympatyczni nic tylko przeklenstwa firma podpisuje umowy o ile je podpisze nie z faktycznym stanem jaki jest pół etatu a jedziesz cały a nawet i wiecej bo do 200 godz praca ciezka od poniedziałku do niedzieli jesli jestes z poza torunia nie podejmuj sie bo schodzac w poniedziałek z nocki wracasz na 14 tego samego dnia brak kultury wobec pracowników wypłata wypłacana w szatni niewazne czy jestes przebrany babka z kasa wchodzi i tyle
7
kontrahent 2015-09-17 08:44
Firma po pół roku współpracy przestała płacić za surowiec i nie odbiera telefonów.Okazuje się więc, że jest bardzo nierzetelna
4
gosc 2016-03-10 14:52
niewiedzący ty sie nie wpier...laj jak papier toaletowy bo skonczysz w kiblu Grzeb sie dalej w swoim gow...nym swiatku i zapisz sie do piszoruf tam bedziesz mogl sie wykazac......
2
ERDFYK 2016-03-10 15:20
a dlaczego nie napisales ze jestes nierobem i o warunkach pracy wiedziales od poczatku.....??????
1
dziękuję bardzo 2016-03-17 12:51
Kultura tych wypowiedzi mówi wszystko...właśnie chciałem złożyć Cv na pracownika produkcji, dobrze że są takie fora.Dziękuję bardzo.
2
Pracownik 2016-04-07 11:50
Ogólnie firma bez sensu godzin dużo wypłata marna żadnej umowy Właściciel nie mający szacunku do pracowników obiecują dużo a jest zupełnie inaczej
2
OCB 2016-04-08 06:50
Nie pracowałem tam, ale byłem tylko na rozmowie kwalifikacyjnej. Po tej rozmowie ZDECYDOWANIE stwierdzam, że to tylko i wyłącznie (usunięte przez administratora) . Praca od PON-ND. Jeśli nie jesteś w stanie pracować w soboty i niedziele, to nie masz czego tam szukać. Tak poza tym, to jest rodzinna firma, a każdy wie, jaka atmosfera panuje w takich firmach. ;)
Dobra rada, trzymajcie się od nich z daleka. No chyba, że jesteście mało ambitnymi ludźmi i lubicie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak za czasów zimnej wojny. Pozdrawiam.
3
OCB 2016-04-08 06:55
to, że człowiek nie chce pracować od PN-ND za grosze, to oznacza, że jest on nierobem ? Bardzo zaskakujący tok myślenia. Osoba, która dodała ten komentarz w 100% jest powiązana z tą " rodzinną firmą " . Brat, wujek, a może kierownik we własnej osobie?
2
Pracownik 2016-04-08 12:15
Bo w tej firmie myślą że ludzie nie mają rodziny i muszę żyć tylko i wyłącznie pracą reszta się nie liczy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzień i noc najlepiej za grosze! ! !
Pracownik 2016-04-15 17:21
Super że wypowiada się człowiek co siedzi w tej firmie od lat i liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym z biura a do ludzi mówi co innego ale to polska kiedyś sam się przyjedziesz bo kłamstwo ma krótkie nóżki
janek 2016-04-15 20:18
każdy pracuje gdzie chce, ja nie narzekam. wiem co mam robić i wyplate dostaje do reki bo mi na tym zalezy. każdy pracuje gdzie chce, to nie jest więzienie.a taka prawda ze prawie zawsze na takich forach są same negatywne opinie
2
Pracownik 2016-04-17 09:41
A umowę masz czy nie a wypłatę dostajesz do ręki dlaczego bo masz komornika okej twoja sprawa ale są ludzie którzy chcą normalną umowę i świadczenia z tym związane są w tym kraju ludzie uczciwy ì normalni
gosc 2016-04-19 18:56
wlasnie na takich forach **wychodzi** kto ma mózg jak kura lukasie
1
pracownik 2016-04-19 19:01
wyplata 2500 na reke fakt ze z sobota i niedziela jest ok
2
Lukas 2016-04-19 19:13
ZAPISZ SIĘ NA WIKAREGO I DAWAJ DU..E SZEFOWI TO DOBRZE PŁATNA FUCHA :)
2
Pracownik 2016-05-12 12:23
Zapomnij że Ci zapłaci za surowiec jak ludziom wypłaty nie wypłacił i ma to gdzieś.
Pracownik 2016-05-16 14:28
Firma nie dba o pracownika zalega z wynagrodzeniem I takie sprzedawanie nawodnień jest wbrew prawu Panie J.
2
pracownik 2016-05-16 15:36
Ciekawe czy inspektorat budowlany nie zainteresowałby sie firma
xyz 2016-05-18 12:20
Kupię wierzytelności przysługujące od firmy PLASTMAL JAKO sp. z o.o. (faktury vat, tytuły wykonawcze)
5
xyz 2016-05-19 14:09
Kupię wierzytelności przysługujące od firmy PLASTMAL JAKO sp. z o.o. (faktury vat, tytuły wykonawcze)
xyz 2016-06-03 11:33
Kupię wierzytelności przysługujące od firmy PLASTMAL JAKO sp. z o.o. (faktury vat, tytuły wykonawcze)
rozczarowany 2016-06-28 11:50
Jestem zainteresowany sprzedażą wierzytelności firmy PLASTMAL JAKO.
Proszę o bliższy kontakt 713158415; lazur32@wp.pl
xyz 2016-06-29 09:30
info poszło na mail
1
xyz 2016-07-07 11:22
Kupię wierzytelności przysługujące od firmy PLASTMAL JAKO sp. z o.o. (faktury vat, tytuły wykonawcze)
2
Jako tako 2016-10-14 15:03
Zadłużyć spółkę i sprzedać. Jakie to oryginalne <brawo>.
Teraz nie pozostaje nic innego, jak tylko otworzyć nową spółkę i znów nachapać się nie swoją kasą a za parę lat znów ją sprzedać z ogromnymi długami.
No cóż.. Mamy takie prawo że przecież to nic złego..
4
12 2016-10-19 22:10
wiesz co nie wiem czy rekrutuja czy zatrudniaja kogos do sklepu hydraulicznego, wiem ze maja jeden punkt ale sprzedawow tam niewielu
wieloletni pracownik 2017-02-13 17:33
wiem gdzie przenieśli swoje biuro by nie nękali ich wierzyciele.namiar mogę podać jak ktoś będzie chciał.
piotr 2017-02-13 21:37
poproszę o informację
Janusz 2017-02-16 16:17
Witam - czy mogę prosić o namiary? wiszą mi kasę....
na miejscu nie ma nawet szyldu, wszystko pozamykane.
1
Pracownik 2017-02-17 19:30
Firma zmieniła nazwę numery telefonów i niby zarząd a w rzeczywistości wszystko zostało tak jak było nadal naciągają ludzi biorąc towar i nie płacąc za surowiec i banki na kredyty ale nic dziwnego polak potrafi wystarczy zmienić nazwę firmy i interes się kręci
1
Piotr 2017-02-21 11:25
poproszę o namiary
Pracownik 2017-02-21 20:33
Smardz Marek Andrzej ul ks Jerzego Popiełuszki 24/5 87-100 Toruń
1
Piotr 2017-02-28 16:10
super z siedzibą w mieszkaniu kopaczewskich
2
Pracownik 2017-03-02 22:12
Bo ta firma to jedna wielka ściema dlatego zarejestrowali się pod nową nazwą i niby z innym prezesem zarządu musieli zmienić adres bo ludzie nie dają im spokoju tyle kasy wiszą oszuści jedni najlepiej nie odbierać telefonu i zmienić wszystko żeby następnych naciągnąć i oszukać.
4
Piotr 2017-03-16 15:59
czy toś wie o upadłości tej firmy?
1
antos 2017-03-27 18:13
dzwoncie ( usunięte przez administratora ). powodzenia. moze komus sie uda odzyskac kase ...
1
Pracownik 2017-04-09 16:05
Firma upadłość ogłosiła już dwa lata temu teraz nosi inną nazwę HADEP.
2
ania 2017-04-10 16:11
niemożliwe, bo hadep działa od marca 2016
Zostaw swoją opinię o plastmal jako - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie plastmal jako