brak logo

plastmal jako

Toruń

Opinie o plastmal jako

kacper 2015-07-26 20:11:32
firma wogóle nie dba o pracownika własciciel wraz z synem wulgarni i niesympatyczni nic tylko przeklenstwa firma podpisuje umowy o ile je podpisze nie z faktycznym stanem jaki jest pół etatu a jedziesz cały a nawet i wiecej bo do 200 godz praca ciezka od poniedziałku do niedzieli jesli jestes z poza torunia nie podejmuj sie bo schodzac w poniedziałek z nocki wracasz na 14 tego samego dnia brak kultury wobec pracowników wypłata wypłacana w szatni niewazne czy jestes przebrany babka z kasa wchodzi i tyle
5
kontrahent 2015-09-17 08:44:11
Firma po pół roku współpracy przestała płacić za surowiec i nie odbiera telefonów.Okazuje się więc, że jest bardzo nierzetelna
3
gosc 2016-03-10 14:52:20
niewiedzący ty sie nie wpier...laj jak papier toaletowy bo skonczysz w kiblu Grzeb sie dalej w swoim gow...nym swiatku i zapisz sie do piszoruf tam bedziesz mogl sie wykazac......
1
ERDFYK 2016-03-10 15:20:07
a dlaczego nie napisales ze jestes nierobem i o warunkach pracy wiedziales od poczatku.....??????
1
dziękuję bardzo 2016-03-17 12:51:51
Kultura tych wypowiedzi mówi wszystko...właśnie chciałem złożyć Cv na pracownika produkcji, dobrze że są takie fora.Dziękuję bardzo.
2
Pracownik 2016-04-07 11:50:05
Ogólnie firma bez sensu godzin dużo wypłata marna żadnej umowy Właściciel nie mający szacunku do pracowników obiecują dużo a jest zupełnie inaczej
1
OCB 2016-04-08 06:50:41
Nie pracowałem tam, ale byłem tylko na rozmowie kwalifikacyjnej. Po tej rozmowie ZDECYDOWANIE stwierdzam, że to tylko i wyłącznie (usunięte przez administratora) . Praca od PON-ND. Jeśli nie jesteś w stanie pracować w soboty i niedziele, to nie masz czego tam szukać. Tak poza tym, to jest rodzinna firma, a każdy wie, jaka atmosfera panuje w takich firmach. ;)
Dobra rada, trzymajcie się od nich z daleka. No chyba, że jesteście mało ambitnymi ludźmi i lubicie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak za czasów zimnej wojny. Pozdrawiam.
3
OCB 2016-04-08 06:55:26
to, że człowiek nie chce pracować od PN-ND za grosze, to oznacza, że jest on nierobem ? Bardzo zaskakujący tok myślenia. Osoba, która dodała ten komentarz w 100% jest powiązana z tą " rodzinną firmą " . Brat, wujek, a może kierownik we własnej osobie?
1
Pracownik 2016-04-08 12:15:22
Bo w tej firmie myślą że ludzie nie mają rodziny i muszę żyć tylko i wyłącznie pracą reszta się nie liczy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzień i noc najlepiej za grosze! ! !
Pracownik 2016-04-15 17:21:56
Super że wypowiada się człowiek co siedzi w tej firmie od lat i liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym z biura a do ludzi mówi co innego ale to polska kiedyś sam się przyjedziesz bo kłamstwo ma krótkie nóżki
janek 2016-04-15 20:18:30
każdy pracuje gdzie chce, ja nie narzekam. wiem co mam robić i wyplate dostaje do reki bo mi na tym zalezy. każdy pracuje gdzie chce, to nie jest więzienie.a taka prawda ze prawie zawsze na takich forach są same negatywne opinie
1
Pracownik 2016-04-17 09:41:12
A umowę masz czy nie a wypłatę dostajesz do ręki dlaczego bo masz komornika okej twoja sprawa ale są ludzie którzy chcą normalną umowę i świadczenia z tym związane są w tym kraju ludzie uczciwy ì normalni
gosc 2016-04-19 18:56:42
wlasnie na takich forach **wychodzi** kto ma mózg jak kura lukasie
1
pracownik 2016-04-19 19:01:06
wyplata 2500 na reke fakt ze z sobota i niedziela jest ok
2
Lukas 2016-04-19 19:13:06
ZAPISZ SIĘ NA WIKAREGO I DAWAJ DU..E SZEFOWI TO DOBRZE PŁATNA FUCHA :)
2
Pracownik 2016-05-12 12:23:58
Zapomnij że Ci zapłaci za surowiec jak ludziom wypłaty nie wypłacił i ma to gdzieś.
Pracownik 2016-05-16 14:28:35
Firma nie dba o pracownika zalega z wynagrodzeniem I takie sprzedawanie nawodnień jest wbrew prawu Panie J.
2
pracownik 2016-05-16 15:36:14
Ciekawe czy inspektorat budowlany nie zainteresowałby sie firma
xyz 2016-05-18 12:20:36
Kupię wierzytelności przysługujące od firmy PLASTMAL JAKO sp. z o.o. (faktury vat, tytuły wykonawcze)
4
xyz 2016-05-19 14:09:32
Kupię wierzytelności przysługujące od firmy PLASTMAL JAKO sp. z o.o. (faktury vat, tytuły wykonawcze)
xyz 2016-06-03 11:33:59
Kupię wierzytelności przysługujące od firmy PLASTMAL JAKO sp. z o.o. (faktury vat, tytuły wykonawcze)
rozczarowany 2016-06-28 11:50:43
Jestem zainteresowany sprzedażą wierzytelności firmy PLASTMAL JAKO.
Proszę o bliższy kontakt 713158415; lazur32@wp.pl
xyz 2016-06-29 09:30:35
info poszło na mail
xyz 2016-07-07 11:22:13
Kupię wierzytelności przysługujące od firmy PLASTMAL JAKO sp. z o.o. (faktury vat, tytuły wykonawcze)
Jako tako 2016-10-14 15:03:00
Zadłużyć spółkę i sprzedać. Jakie to oryginalne <brawo>.
Teraz nie pozostaje nic innego, jak tylko otworzyć nową spółkę i znów nachapać się nie swoją kasą a za parę lat znów ją sprzedać z ogromnymi długami.
No cóż.. Mamy takie prawo że przecież to nic złego..
2
12 2016-10-19 22:10:55
wiesz co nie wiem czy rekrutuja czy zatrudniaja kogos do sklepu hydraulicznego, wiem ze maja jeden punkt ale sprzedawow tam niewielu
Zostaw swoją opinię o plastmal jako - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie plastmal jako