brak logo

Hotel Hilton

Kraków

Opinie o Hotel Hilton

E-women 2014-04-15 14:44
Szczerze odrazadzam prace w tym miejscu.. Zarobki kiepskie... umowa smieciowa.. na umowe o prace troszke trzeba bedzie poczekac (jesli w ogole do tego dojdzie) Kierownicto słabe :/ A zdecydowanie odradzam recepcje, kierownik recepcji to totalny egoista i nie ma pojecia o zarzadzaniu ludzmi.. A do pracy tez sie nie garnie.. Brak jakiegokolwiek zaanazowania w proces szkolenia...
14
niołek 2014-12-01 18:50
Natknąłem się dzisiaj na świeżą ofertę pracy od Hotel Hilton , możecie skomentować czy warto składać CV na to stanowisko? Pilnie proszę o komentarze, dziękuję i pozdrawiam. Pierwszy w Polsce hotel sieci Hilton, światowy lider w hotelarstwie, znajduje się w Warszawie przy ulicy Grzybowskiej,...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5698143?keywords=&region=
5
maciek 2015-02-10 13:23
moim zdaniem oni tam dobrą pracę oferują, a jeszcze tylko chciałbym dodać, że to jest chyba najbardziej znany hotel z tego co mi się wydaje tak naprawdę.. a poza tym to praca u nich nie jest łatwa za bardzo z tego co mi się wydaje, wszystko powinno być na najwyższym poziomie, bo w sumie personel to też wizytówka firmy jest jednak.
3
:-) 2015-02-17 22:54
Tak tak. Od razu dostaniecie umowę na czas nieokreślony, ludzie, przecież na taka umowę trzeba sobie zasłużyć, popracować dłużej. Co się dzieje teraz z młodymi ludźmi, wszystko chcieliby od razu.
5
xxxx 2015-04-28 18:19
Witam
Chcialabym dowiedziec sie cos na temat hotelu 'Hilton" w Krakowie.
Interesuja mnie warunki pracy i wynagrodzenie na stanowisku "supervisor".
Dziekuje za kazda odpowiedz.
6
imigrant 2015-09-05 23:29
Witam

Czy da radę zarobić chociaż te 3500 zł na ręke czy też dalej zarobki w Polsce jak w Bangaldeszu?
6
zastępca szefa kuchni 2015-10-01 14:35
Dzień dobry, jeśli dobrze zrozumiałem zajmuje się Pani rekrutacją personelu, aktualnie przebywam w Paryżu pracujać w pięcio gwiazdkowym hotelu (pałacu) znajdującym się 600metrów od wieży Eyfla, posiadam wieloletnie doświadczenie na stanowiskach: kucharz, zastepca szefa kuchni w kraju jak i za granica
Obecnie poszukuję pracy na stanowisku zastepcy szefa kuchni w moim rodzinnym mieście Kraków, niestety na stronie hotelu nie mogę znaleść zakładki rekrutacja, moze Pani może mnie poinformować pod jaki adres mogę wysłać list z moja kandaturą na wyżej wymienione stanowisko ?
Proszę o kontakt pod ades mail krupaprzemyslaw@interia.pl
Z gory dziekuje za odpowiedz
Z poważaniem
Krupa Przemyslaw
3
PERSONEL 2015-11-03 22:21
Ja równiez nie polecam pracy w hotelu hilton (doubletree by hilton).. to wykorzystywacze ludzi!! pracuje się kilka miesiecy bez umowy. Ponadto jesli chodzi o wynagrodzenie to jest totalne fałszerstwo w zwiazku z faktyczna ilościa przepracowanych godzin a ilościa za którą dostaje się żalosne wynagrodzenie. niby taki sławny i tylu gwiazdkowy hotel a tak traktuja personel- o gościach hotelowych nie wspominając.. wynajmują pokój za ponad 600 zł i nawet nie moga liczyć na wyposażenie toalety w rolkę papieru toaletowego-MASAKRA!!
11
Hilton_Worker 2015-12-10 22:05
Hej, jestem pracownikiem Hiltona od dwóch lat.

Jeśli chodzi o szczegóły w kwestii rozwoju. Są ogrmne, masz dostęp do szkoleń on-line, możesz robić kilkanaście dziennie jeśli masz ochotę, co jakiś czas są prowadzone szkolenia przez kadrę zarządzającą (w zależności od działu) jeśli chodzi o dział gastronomi to obecny menadżer bardzo się skupia na szkoleniu WSZYSTKICH w swoim dziale bez wyjątku. Szkolenia baristyczne, somelierskie, oraz ze sprzedaży. Oczywiście nic za darmo. W zamian oczekuje zaangażowana w pracę i widocznych rezultatów tych szkoleń.

Jeśli chodzi o ilość pracy to jest ogrom, jest to hotel biznesowy, który ma 314 pokoi ogromne zaplecze konferencyje, więc rzadko się zdarza "spokój" w hotelu. Prawie codziennie są większe eventy, na nudę nie można narzekać.
Zawsze natomiast zmiany są obstawione wystarczająco, żeby "nie zajechać się z pracy". Wiadomo mężczyźni mają trochę ciężej, ponieważ czasem trzeba przenieść jakiś sprzęt tj. stoły czy krzesła, ale w tym czasie kobiety zajmują się nakryciem sali, polerką i całą resztą.

Praca jest zmianowa głównie 8h dziennie 5dni w tyg, natomiast zdarzają się 12h zmiany. Wpisujemy "prośby grafikowe" na miesiąc następny, które w 99% są spełniane, (każdy ma prawo żyć i mieć swoje plany) następnie jest tworzony grafik miesięczny ale ostateczny grafik wywieszony jest na tydzień w przód.

Zarobki są takie jak wszędzie, zaczynasz od najniższej i się pniesz w górę dodatkowo masz napiwki, dodatki do pensji, każdy pracownik ma bardzo dobre zaplecze socjalne tj. opieka medyczna w LuxMed dla Ciebie oraz partnera/małżonka, ubezpieczenie dodatkowe na życie dla Ciebie oraz dla partnera/małżonka, karta FitProfit, darmowe obiady codzienie w restauracji pracowniczej, oraz kilka razy do roku sa organizowane imprezy pracownicze dla wszystkich (raz w roku z partnerami/żonami/dziećmi/mężami etc)

Umowa: najpierw czas próbny, następnie raczej na 2 lata, następnie na czas nieokreślony. To zalezy od pracownika. Im bardziej się starasz tym masz lepiej :)
Jeśli jest to wyjątkowy obibok, to po okresie próbnym dziękują mu za współpracę. Za mojej kadencji zdarzyło się tak raz.

Chyba to wszystko co mam do powiedzenia :)
P.S. Aktualnie poszukujemy kelnerów i hostessy (zainteresowanych zapraszam bo warto)

Pozdrawiam
5
................ 2015-12-28 14:18
W Krakowie czy Warszawie?
2
Gość 2016-06-13 12:07
Panią z hotelu zatrzęsło, a tym czasem umowa powinna być podpisana najpóźniej w pierwszym dniu świadczenia pracy, nie 2-3 dni po!
3
Gość 2016-06-13 12:08
Panią z hotelu "zatrzęsło", a tym czasem umowa powinna być podpisana najpóźniej w pierwszym dniu świadczenia pracy, nie 2-3 dni po!
3
Marek 2016-06-13 12:34
We Wrocławiu jeszcze nie powstał, a już trudno o dobrą opinię o managemencie. Organizują spotkania bez przygotowania, bez udziału osób odpowiedzialnych, bez podstawowych zasad dbałości o wizerunek. Liczy się selfie przed hotelem, a nie należyta obsługa gości przychodzących na rekrutację. Bardzo słaby start.
6
Gość 2016-06-13 12:39
a jak weryfikują znajomość angielskiego?
3
lolinda 2016-08-11 19:38
W Hilton Garden Inn kierownictwo do wymiany, praca nawet ok. Awansują ludzie bez kompetencji do tego, tylko dlatego że donoszą o wszystkim.
5
Gosc 2016-08-22 09:10
Hilton garden in krakow aiport nie polecam. Atmosfera super,kasa na czas,jaj z umowami nie ma,ale poza podstawowa opieka medyczna luxmedu(o ile umowe o prace masz, bo recepcja ma, ochrona i ukraincy w houskeepingu nie) to na prowizje nie liczcie, specyfika hotelu powoduje ze z wycieczek moze co 3 mies wpadnie 80zl,hhhonors loyality-ciagle podwyzszana norma,zarobic ci poza marna podstawa 2500brutto po probnych 3 mies to nie dadza. Wiec nie polecan lapabie sie na 'wielki hilton' bo skapia dodatkow,za parking placa pracownicy takze ok40zl/mies, jedzenie niedobre,czesto noe swieze, ciagle to samo,wiec raczej nie licz ze kasa na obiady przynajmniej ci odpadnie. Biorac pod uwwge dojazd,to pieniadze sa mega slabe,w wiekszosci hoteli w rynku mozna wyjsc lepiei przy prowizjach itd. Ochrona. 8zl/h a housekeeping ma platne od ilosci pokoi (nie musze mowic co sie wiec dzieje, tylkp ukraincy godza sie jeszcze tak pracowac. Wyzysku nie ma ale jest wstyd i hanba za takie stawki w hotelu ktory obraca taka kasa a wymagania i obowiazki sa spore.
5
Gosc 2016-08-22 15:28
Odrazu pisze, opinie sa pomieszane,nie wiadomo ktorego hiltona dotycza i w jakim miescie. Jesli chodzi o Krakow. Hilton Garden inn Krakow Aiport,jak powyzej, wszystk sie zgadza. Bylby calkiem niezlym miejscem gdyby nie slabe pensje w biurach (z 2700brutto?nie wiecej), recepcja bez prowizji wyjdzie podobnie jak biura(2500brutto plus kilka zl). Natomiast Hilton Duble tree i jego brat hampton- omijac szerokim lukiem!!! Robia jaja z ludzi,pseudo wielo etapowa rekrutacje,wyzyskiwacze i dwulicowe chamstwo,zwalniaja ludzi na okraglo(od dyrekcji po reszte). Mamy jeszcze hilton przy grunwaldzkim. Tam chyba jest ok, czy ktos ma o nim jakas opinie ?bylam tam tylko z uczelnia na zajeciach i zrobili dobre wrazenie,ale jak to wygladq zarobkowo itp,to sama czekam na opinie.tyle z krakowa
4
Rubio 2016-10-04 08:26
witam:)
poszukuję osób które pracowały / pracują jako Recepcjoniści w krakowskim Hampton by Hilton i/lub DTby Hilton na ul.Dąbskiej aby dowiedzieć się z pierwszej reki jakie są realne warunki zatrudnienia na starcie na tym stanowisku, mam na myśli typ umowy, wynagrodzenie netto, benefity, socjal, grafik. Ponoc od niedawna jest tam nowa dyr HR i wiele się tam zmieniło na lepsze, czekam na odzew, dzięki:)
3
Olenka 2016-10-10 18:57
Hilton Wawer Wa wa , czy cos sie zmienilo na lepsze, stanowiska kierownicze ?
1
Olenka 2016-10-10 19:05
Hilton Wawer Wa wa , czy cos sie zmienilo na lepsze, stanowiska kierownicze ?
3
hty 2016-10-10 19:16
@Olenka na lepsze? a o czy mogłabyś wobec tego napisać jak tutaj no nie wiem było wcześniej ? wiesz to jest dosyć znany hotel wiec zawsze mi się wydawalo ze i atmosfera tutaj dopisuje i warunki są dobre
2
milicjant 2016-12-05 10:00
nie pracowalem ale dochodze do wnisku ze to przez polskie niekompetentne chciwe kadry lizusow kapusiw muwia tonie ja centrala kazala jestesmy narodem slugow gdyby ludzie stanowili jednosc takie patole by mie bylo
2
MARON 2017-02-07 08:47
HILTON GARDEN INN KRAKOW AIRPORT.
Jesli chodzi o hilton garden inn balice- całkowicie odradzam. W firmie dzieje sie coraz gorzej. Kolokwialnie mówiąc, kombinacje jak tu kosztem pracownika więcej zarobić.Obciąć pensje pod przykrywką jej podwyższania. Nieudolne zabiegi manipulacyjno-marketingowe żeby skłócić dobrze zgraną ekipę, pogorszyć atmosfer w pracy , wywołać wyścig szczurów i korporacyjność. Wprowadzanie coraz to nowego zamieszania. Jednym słowem, robienie z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Obcinane są pensje, pod przykrywką systemów prowizyjnych , które teoretycznie mają obiecywać większa kasę kwartalną, a praktycznie pomniejszyć koszty związane z opłaceniem pracownika. Przy czym nigdy nie wiesz czy kiedy przyjdzie do wypłaty i realizacji pomysłu to nie zmienia zdania. W gastronomi zdarza się taka niesłowność.Jeśli interesuje cie ciężka odpowiedzialna praca za 1800 netto miesięcznie bądź mniej, praca typowo korporacyjna ale za stawkę niższa niż dostaniesz w najgorszej korporacji ( tam zaczyna się od 2900 na rękę plus porządny pakiet socjalny i medyczny, normalne godziny pracy) to jest to miejsce dla ciebie. Wszędzie wokół ludzie dostają podwyżki, natomiast tutaj obniża się pensje. Jaka normalna firma tak robi? Jak nie ma być ciągłej rotacji pracowników? kto chciałby z taką firmą się wiązać? Dopóki firma nie zrozumie,że o pracownika trzeba dbać i traktować go godnie, doceniać, a będzie myśleć jak na nim zarobić, daleko nie zajdzie. Zdecydowanie demotywujace działania.

Przykład?
-" firma ponosi obecnie straty, jeśli będzie osiągać zyski, zyskami możne podzielić się z pracownikami, nie przewiduje się podwyżek podstawowych pensji" .Każdy zdrowo myślący człowiek nie uwierzy ze firma nie zarabia, wie ze żadna nowo powstała inwestycja nie zwraca się po 2 latach ale powiedzmy po 5 i jest na tyle obliczona ze normalnym jest ponoszenie strat w początkowych latach funkcjonowania. Dochodzi do tego amortyzacja i dodatkowe "wpisywanie w koszty", ukryte zyski. Czyli mydlenie oczu, na zasadzie "współczuj nam, dalibyśmy jakbyśmy mieli" CO pracownika obchodzi zysk na dobra sprawę? Pracownik ma być opłacany godnie, jeśli na to firmy nie stać, to lepiej zamknąć firme.
-wyścig szczurów, konkursy prowizyjne tylko dla wybranych osób (czyli wszyscy pracujmy na utarg i złóżmy sie na dodatek do pensji dla kilku szczęśliwców i pracujmy na marnej podstawie opłacając za ro miesięcznie rachunki....
ROTACJA ROTACJA ROTACJA, w kazdym dziale, GASTRONOMIA, HOUSEKEEPING, FRONT OFFICE,OCHRONA.... czy to nie swiadczy o czyms?
6
pracownik 2017-02-07 16:36
Da się zarobić 1800-2000, 3500 to jak jesteś menagerem albo kierownikiem. Czyli Bangladesz.
elayner 2017-02-07 17:16
Dopóki nie zaczną płacić minimum 3000 zł na rękę (może być z dodatkami), to nigdy nie będą to godne zarobki w stosunku do odpowiedzialności, ludzie będą się zwalniać i frustrować.
3
elin 2017-02-07 22:24
Hilton Balice
Prezes totalnie odrealniony od rzeczywistości. Nie wie,że czasy kiedy człowiek pracował niewolniczo za psie pieniądze i był wdzięczny,że w ogóle ma pracę minęły. 2000 zł netto to jest pensja granicy wstydu a nawet tyle nie płacą, Co oni nie wiedza ile wydają pieniędzy? ile kosztuje utrzymanie w Krakowie,żeby sobie przeliczyć choćby minimalną godną stawkę a nie pensje głodową? Coraz mniej ludzi chce pracować w hotelarstwie, pensje rosną, powstają nowe firmy i korporacje. Powoli ludzie zaczynają ich olewać, wszedzie rosna stawki a ci dalej placa kiepsko. Myślą, że będzie jak kiedyś, ze wymagaja wszystko a nie daja nic w zamian
8
M 2017-02-07 23:14
Odradzam double tree,wyzysk
3
kamila 2017-02-09 15:25
Niby takie porządne marki a stoi za tym polska Franczyza, słabe pieniądze i niepewność. W Humptonie nawet nie jest respektowana twoja dyspozycyjność w grafiku. Robią co chcą
3
Były pracownik 2017-02-10 14:04
Jeśli chodzi o Hampton by Hilton i DoubleTree by Hilton to absolutnie nie polecam. Prawie każdego miesiąca wypłaty się spóźniały nawet o tydzień. Była bardzo duża rotacja pracowników co oczywiście bardzo źle świadczy o warunkach pracy. Państwo szanowni dyrektorzy wprowadzali bardzo nie przyjemną atmosferę pracy. Wyzyskują, nie dając nic w zamian nawet wypłaty na czas.
2
aronia 2017-02-11 10:16
Dlatego sprawa jest prosta. Skoro firma ma takie podejście,że chce mieć pracowników za minimalne pieniądze jak na Balicach i tnąc na nich koszty, to nie ma sensu nawet zaczynać z taką firmą się wiązać. Lepiej wybrać hotel w centrum, gdzie średnio z dodatków i wycieczek można nawet 1000 ekstra dorobić a nie dojeżdżać tak daleko na lotnisko, płacić za parking i benzynę, tracić czas. A uwierzcie hoteli jest masa i znajdą się lepsze warunki. Prostu iść gdzieś indziej, niekoniecznie do hoteli. Skoro humpton nie szanuje pracowników i ich czasu, to bezdyskusyjnie lepiej zrezygnować na etapie rozmowy kwalifikacyjnej. Im będziecie się więcej zgadzać na pracę w takich warunkach, a ludzie będą napływać, to tym bardziej będą ciąć koszty, nie płacić na czas, ustawiać grafik jak się im podoba... bo czemu nie? przyjdzie następny,
3
wcześniejszy pracownik 2017-02-13 13:17
Ja pracowałem w Hiltonie jako pracownik z zewnętrznej firmy. Dzięki temu widziałem już kilka miejsc pracy, mogłem przyjrzeć się z boku co gdzie się dzieje, na ile ludzie są zadowoleni, jak się im płaci, czy daje szanse rozwoju bez względu na stanowisko. Porównując mogę stwierdzić,że dobre imię marki jak w przypadku Hiltona na Balicach jest tylko wykorzystywane jako wabik a w rzeczywistości patrzy się tylko co ugrać dla siebie . Nie daje się możliwości rozwoju, stanowiska przekazuje pod układy, nie robi się nic żeby zatrzymać tych dobrych pracowników. Wręcz niektórym zamyka się ścieżkę kariery i robią ją z powodzeniem gdzieś indziej. Płaci się bardzo słabo, przelicza pracowników nie jako ludzi, żywe istoty które poświęcają się firmie, ale jako jedne z licznych kosztów. Z drugiej strony np Sheraton mogę z czystym sumieniem polecić a też jest to hotel sieciowy znanej marki. Patrzcie więc kto gdzie jak zarządza, płaci i traktuje pracowników a nie pod jaką nazwą się kryje. Ktoś podkupuje logo marki jako franczyza i to od właściciela zależy czy miejsce pracy jest dobre, nie od nazwy.
3
Leopold 2017-02-14 09:45
Zauważyłem ogłoszenie w sieci, więc wszedłem tutaj poczytać opinię i widzę, że lepiej sobie darować ten hotel. Chciałbym wrócić do zawodu recepcjonisty. 3 lata doświadczenia, ale zawsze cos. Wcześniej też pracowałem w krk, w dużym sieciowym hotelu. Ale zrobiło się tam jak w opisywanym Hiltonie. Może doradzicie jakieś hotele w krk ? Z ok 3k brutto. Myślę, że może trzeba spróbować w prywatnych, ale tutaj znowu obawiam się janusz-management. Albo poczekać na coś nowego.
nnnnnn 2017-02-15 00:30
Czy wie ktoś coś na temat pracy w restauracji hotelowej ? chodzi mi o pomoce kuchenne, jak długie są zmiany, o której się zaczyna i kończy pracę, jakie zarobki.

z góry dziękuję za odpowiedź.
Pati 2017-02-17 18:22
Witam,

Chciałabym się dowiedzieć o pracy w recepcji w doubletree na dabskiej. Jak wyglądają zmiany, ile osób jest w recepcji, stawka, grafiki itp.
Dziekuje
nick 2017-02-18 02:03
Dobrze ze sa jeszcze portale gdzie mozemy sie wzajemnie wspierac i przekazywac informacje.Szkoda czasu i sily na ten hotel. Moze kiedys,jak cos sie zmieni,nie za obecnego dyrektora i prezesa. Osobiscie moge powiedziec ze ten hotel kiedy powstawal byl przyjaznym miejscem,teraz kiedy go rozkrecili wprowadzaja bardzo niekorzystne zmiany.Mydlenie oczu,egoizm,stawianie na swoim,nie liczenie sie z innymi, korporacyjnosc i odwracanie kota do gory ogonem.(jak to...przeciez to wlasnie TY bedziesz pierwszy...a gdzie w tym ludzie,wzajemne wsparcie?) Po co ludzie chca isc do pracy?dla dobrej atmosfery,pieniedzy,malej ilosci obowiazkow,ciekawej pracy, dobrej sciezki awansu lub wyszkolenia sie. Na ten moment ten hotel niestety nie oferuje nic z tych z tych rzeczy. Jesli masz pracowac w zlej atmosferze, presji,duzej ilosci obowiazkow,za mala stawke wybierz chociazby obiekt o podobnej pensji a mniejszej ilosci obowiazkow. To jest lotnisko, tam naprawde orobisz sie duzo wiecej niz w normalnym hotelu. Swego czasu w kossaku dobrze sie zarabialo, w golden tulip z wycieczek mozna duzo zebrac bo daja prowizje, andels...w zasadzie sporo miejsc ale musisz wyczuc na rozmowie. wystarczy tak jak tu ze cos bylo dobre,zmienil sie dyrektor i kicha.
1
miki 2017-02-25 11:42
byłam tam na restauracji na zastępstwo, mają taką rotacje,że musieli dobrać ludzi z agencji którzy uzupełnią luki w kadrze. Nic dziwnego. Na Balicach tak mało płacą,że się w ogóle dziwnie że ktoś tam przychodzi... chyba tylko ludzie spod Krakowa, którym łatwiej jest dojechać na lotnisko niż do centrum. Poza tym ta atmosfera zdenerwowania, frustracji, tego jak ludzie są źli że się ich wykorzystuje...blee, to się czuje. Ja nie chce pracować w miejscu gdzie ludzie czują się przytłoczeni sytuacją, którą napędza pracodawca oraz w miejscu gdzie pensje z nowym rokiem nie rosną. Powiem wam ze to paradoks. Tak fajni, mądrzy i sympatyczni ludzie a tak kiepska atmosfera w pracy...szkoda szkoda.
2
Dina 2017-02-28 11:43
HOTEL HILTON I NIE TYLKO
Większość z was się godzi na zaproponowane wam warunki, a następnie po wielu miesiącach pracy nadajecie publicznie na niskie zarobki i ciężką pracę. Po co w ogóle się tam zatrudniacie, nikt wam nie każe, sami o tym decydujecie u kogo i za ile będziecie pracować. Najlepiej to od razu mieć pracę na stanowisku prezesa za 10000 i żeby jeszcze ta praca była lżejsza od spania.
Młodzi ludzie chcą od razu zarabiać po 3 tyś albo i więcej, więc nieustannie zmieniają pracę w poszukiwaniu tej idealnej i najlepiej płatnej. Decyzje takich osób powodują ciągłe rotacje w różnych działach co w konsekwencji generuje nadgodziny dla pozostałych pracowników i co się z tym dalej wiąże - stres i napięte relacje w swoim otoczeniu. Kierownikom różnych sekcji też zależy na tym aby mieć zgrany i stały zespół, żeby tym pracownikom się dobrze pracowało. Gdzie byście nie poszli do pracy to zawsze są i będą jakieś problemy.

Nie ma idealnych pracowników, jak też nie ma idealnych pracodawców, a praca to połowa naszego życia, więc musimy być tolerancyjni i wspólnie się szanować.
3
kelner 2017-02-28 23:17
Pracowałem tam do końca stycznia 2017, bo musialem wyjechać z kraju. Wszyscy wiemy, że w gastronomii hotelowej nie jest różowo, ale z tego co słyszałem od tych, którzy pracowali tam od roku lub dłużej, to są też pozytywne zmiany po zmianie prezesa. Slyszalem o programie premiowym dla tych, którym chce się pracować, ze szansa na dorobienie drugiej pensji? (nie poznałem szczegółów). Goscie w większości indywidualni, kulturalni , z zasobym portfelem (nie tanie wycieczki) wiec wieksza szansa na napiwki przy kolacjach. Z tym parkingiem to nie jest tak zle, więcej placilem w centrum. Ja akurat mam pozytywne wspomnienia
3
nick 2017-03-02 14:12
Załuję, iż osoby pracujące w Hiltonie na Balicach (i w sumie nie tylko) zapomniały, że najlepszym od wieków sposobem rozwiazywania problemow jest komunikacja, ale nie za posrednictwem wylewania zalu przez fora, czy pisanie wymyslnich elaboratow, a komunikacja bezposrednia, twarza w twarz. Jestem pracownikiem hotelu, w sumie w tej branzy (turystycznej) baaardzo długo. NIe jest to łatwa branza, ktos w niej pracujac musi to lubic, oferowanie uslug w taki a nie inny sposob powinien sprawiac przyjemnosc. Spotykam na swej drodze ludzi, ktorzy z przypadku w nia wskoczyli, ktorzy ukonczyli stosowne studia.. jedno jest stale: od pewnego czasu (jakis 15 lat) postawa tzw. "mlodziezy", dla ktorej np praca w ww hotelu jest 1 lub 2 miejscem jest jedna: roszczeniowa, agresywna, pasywna (w kwestii pracy, lecz w kwestii narzekania hulaj dusza). Jeszcze trzeba sie uczyc systemow, odbywac tygodniowe szkolenia, a nie daj boze usmiechac do gosci, byc milym.. Są wyjatki, ktore potwierdzaja regułę, lecz hasło: pracuj, ciężko, wykazuj się, pokaż, że jesteś dobry w tym co robisz - to jakis archaizm dla co poniektorych. Ale potem sobie ponarzekam, ze wyplata niska (ale do cholery :podpisana umowa, nikt mi dlugopisu do reki nie wsadzil, moze mogłęm/moglam przyjsc z mama co by negocjowala za mnie warunki pracy... nic nie robie w kierunku jej podwyzszenia (napisze sobie na forum, a z pyskiem pojde do szefa (ludzie agresja rodzi agresje), nie KOMUNIKUJE MOICH POTRZEB, a jezeli już to jw.... LITOSCI.. Narzekam na prezesa, dyrektora.. A kto powiedzial, ze prezes firmy ma sie na prowadzonym biznesie znac, ON jest prezesem, a na szczescie obecny ZNA się na cyferkach!!! poznaje branze, dzięki fachowcom, których ma pod sobą: DYrektora, Kierownikow dzialów i chce rozmawiac z ludzmi, czy WY tego nie widzicie? nie jest Panem i Wladcą zamkniętym w niedostepnej wiezy. WYstarczy tel do pani sekretarki i umowic się, on słucha ze zrozumieniem, nie tylko slyszy.. chce poznac Wasze, nasze potrzeby. wiadomo, papier przyjmnie wszystko, forum tez, lecz jezeli masz argumenty potwierdzajace swoja wiedzę, umiejetnosci, ciezką prace jaką dajesz to idz i to powiedz. To jest tzw. doroslosc, odwaga cywilna, znajomosc swoich pragnień, dazenie do lepszego bytu. Dalej o kasie, warunkach - premia, awans, extrasy (integracje, FŚS - widzieliscie w hotelach FŚS????, opieka medyczna - oplacana indywidualnie, ale na preferencyjnych warunkach- zawsze to jakis dodatek). TO WSZYTSKO JEST, wiem z autopsji, lecz aby to uzyskac należy: odpowiednio podpisac umowe, lecz jezeli tu sie zawalilo, pokazac swoja ciezka praca, postawą, wynikami (opinie klientow tez sie licza, cyferki wiadomo), cierpliwoscia, iż nalezy wlasnie we mnie inwestowac. Chcesz sie szkolic? to nie narzekaj do cholery, ze szkolen nie ma, byla ankieta - napisales/as jakie byloby CI szkolenie potrzebne? wykaz inicjatywe, nie badz bierny, i MOW, rozmawiaj, przekazuj. Dyrektor, Kierownik i Prezes tez nie lubia rotacji, w wiekszosci to nie hotel (omawiany) zwalnia, sami sie zwalniacie i szukacie lepszego pracodawcy, który nagle okazuje się wyzyskiwaczem, nie szanujacym Ciebie, nie placacym premii pomimo obietnic, nie dajacy kawy z ekspresu, obiadku zlozonego z kilku potraw, dodatku swiatecznego, i milych akcentow w postaci spotkan czy swiatecznych, czy okazjonalnych kwiatkow/paczkow... DLa nie pamietajacych czasow wlasnej kanapki, wlasnej salatki, jogurtu, czy mccdonalda, herbatki i kawki, pracy w nadgodzinach, za ktore nikt nie placil, wyplaty dzielonej na kilka lub oczekiwanej i wyżebranej, braku cieplej wody, czy pracy nie na swoim stanowisku (idz, jak nie pojdziesz, to cie zwolnie), wrzaskow szefów, bycia obrazanym, bo lewa noga prezes wstal, ciaganym po sadach, bo byly pracodawca "zapomnial" o zus-ach.. itd - radze dorosnac. Myslisz, ze CI sie nalezy - pokaz to! pozdrawiam. zadowolony pracownik po przejsciach u innych pracodawcow...
ps. bylo cos jeszcze o parkingach - nikt Ci nie kaze w ten sposob przyjezdzac do pracy...
2
corprat 2017-03-06 23:26
nick, masz może częściowo rację nikt nikogo nie zmusza do podpisania umowy na daną stawkę. Nie napiszesz jednak już tego, że na rozmowie zachęca się kandydatów licznymi dodatkami do premii po czym ( w czasie kiedy pensje w Krakowie rosną ) obcina się dodatki i tworzy jakiś konkurs żeby skłócić ludzi, w efekcie którego dodatek dostaną "najlepsi" a każdy urlop czy L4 to praktycznie utrata szansy. W ten sposób hotel stracił swój ostatni atut czyli dobrą atmosferę. Większość ludzi np. na recepcji to osoby wykształcone i znające języki więc nie skomentuje tezy o roszczeniowej młodzieży ( średnia 30 lat) , która nie chce pracować w ten sposób za tak marne pieniądze. Większość pracowników firm w Polsce od nowego roku cieszy się większymi lub mniejszymi podwyżkami, tym czasem recepcja Hilton Balice dostała obniżkę (obcięcie dodatków do pensji) jak tak dalej pójdzie to chyba Pan dyrektor i Pan prezes sami staną na recepcji bo żadna osoba tam nie zostanie.
3
Kasia 2017-03-12 19:29
Jestem zainteresowana podjęciem pracy w Hiltonie jednak mam kilka pytan odnosnie warunkow pracy. chcialabym uzyskać wiecej informacji na temat elastycznych godzin pracy, mozliwosci rozwoju, i pakietu socialnego. Mógłby ktoś rozwinąć temat?
S...a 2017-04-08 17:55
Ściema
hotelier 2017-04-09 16:30
Hilton Garden Inn Krakow Airport o obłożenie się martwić nie musi bo to jedyny hotel przy lotnisku, gości zawsze będzie pod dostatkiem więc i o pieniądze również sie martwić nie muszą - martwić i główkować się muszą tylko nad tym jak obniżać koszty . Co to oznacza ? To oznacza brak poszanowania pracownika. Gdyby dyrektorowi lub prezesowi poważnie zależało na odpowiednim przychodzie i jakości serwisu, wiedzieliby, że należy odpowiednio szkolić, wynagradzać i motywować zespól. W związku z tym pracownicy (nie wszyscy oczywiście ) są tam traktowani jako zło konieczne. W miejscu gdzie trzeba by było poważnie pracować nad zdobyciem biznesu aby utrzymać hotel w odpowiedniej kondycji finansowej, nikt w ten sposób by pracowników nie traktował. To miejsce niestety nie stawia na jakość bo wystarczy trzymać się pewnych określonych standardów a gość i tak przyjedzie bo gdzie indziej znajdzie w takiej lokalizacji inny hotel skoro do lotniska ma kilka metrów. Czasami goście nawet nie zwracają uwagi na takie rzeczy gdzie w hotelu w centrum Krakowa by od razu dany problem był eskalowany do dyrektora generalnego a to dlatego, że goście przyjeżdżający na lotnisko to biznes, który przyjeżdża późno w nocy i wcześnie rano wyjeżdża. Nie ma czasu na doszukiwanie się błędów w serwisie itp. Przyjechać, przespać się, szybko zjeść i dalej w drogę. Serwis może być na niskim poziomie ale byleby zachował pozory profesjonalnego. Nawet kelnerów muszą wypożyczać od firmy zewnętrznej bo nie ma potrzeby zatrudniać kogoś na stałe bo i po co, przecież to tylko generuje dodatkowy koszt.
Hotelarstwo na poziomie a zwłaszcza na poziomie 4 gwiazdek ma zupełnie inną definicję niż to co prezentuje Hilton w Balicach.
Ludzie pracują tam bo nie mają czasami innego wyjścia, jedni mają rodziny, inni są studentami i dorabiają, inni chcą rozpocząć przygodę z hotelarstwem a jeszcze inni z innego powodu ale jedno pozostaje niezmienne tj. niskie zarobki.
Niestety ale dopóki nie pojawi się w rejonie lotniska realny konkurent lub kilku konkurentów nie będzie można mówić o jakichkolwiek szansach poprawy warunków pracy w tym miejscu a nawet jeśli pojawi się to prawdopodobnie nie konkurent tylko hotel, który będzie kolejnym dzieckiem lotniska więc pracownik będzie zawsze tylko tanią siłą roboczą.
Studentom i wszystkim młodym rozpoczynającym aktywność na rynku hotelarskim życzę powodzenia bo to z pewnością będzie dobry wpis do swojego cv i wabik dla przyszłego pracodawcy ; natomiast innym pracownikom, którzy wciąż liczą na jakąkolwiek poprawę współczuję i życzę wytrwałości w tym miejscu.
8
Hilton Balice 2017-04-14 08:23
Balice
Pensje żenująco niskie. Pomimo licznych zwolnień i rotacji z powodu niskiej płacy, szanse na podwyżki praktycznie żadne. Hotel pretenduje do jakości hostelu zatrudniającego studentów na umowę zlecenie po niskich stawkach. Nie prowadzi się polityki promowania własnych pracowników i pierwszorzędnej rekrutacji wewnętrznej. Widocznie bardziej opłacalne jest zatrudnienie osoby nowej od awansu pracownika znającego hotel z powodu długiego stażu w firmie. Sposób zarządzania powoduje że im dłuższy staż pracy oraz wiedza pracownika tym większa jego eksploatacja i odpowiedzialność . Logicznie rzecz ujmując powinno być odwrotnie :im dłużej pracujesz tym jesteś bardziej doceniany i wynagradzany. W tym hotelu jednak nie ma to zupełnie znaczenia. Krótko mówiąc-kiepskie zarządzanie
4
HH 2017-04-19 14:34
Pracodawca u którego co miesiąc zwalnia się minimum jedna osoba z każdego możliwego stanowiska nie jest dobrym wyborem dla nikogo, nawet dla studenta. Dlaczego student miałby wybrać ten hotel? Żeby się czegoś nauczyć?Od kogo ? Od siebie nawzajem? Ludzie doświadczeni i myślący o pracy w hotelarstwie zwalniają się jako pierwsi! to o czymś świadczy. Lepiej wybrać miejsce gdzie staż pracy ma znaczenie. Zaczyna się jako student a kończy na wyższym stanowisku. Najbardziej naiwni decydują się ze względu na markę. Jednakże ci mądrzejsi już wiedzą,że branża jest mała i ludzie w tym kręgu doskonale się znają. Mają świadomość z jakiego miejsca przysyła się do nich CV . Co za tym idzie? punkt Hilton Balice nic dla nich nie znaczy. Szanujmy się.
2
Gal 2017-04-20 08:02
Oczywiście, że świat hotelarski jest mały i wszyscy sie doskonale znają i fakt, byc moze Hilton Balice w cv dla potencjalnego pracodawcy moze nic nie znaczyć bo doskonale wie co sie tam dzieje, co wcale nie oznacza, ze jest sie wtedy tym "gorszym". Każde zdobyte doświadczenie jest cenne ale liczy sie tez osobowość, czasami nawet to jest ważniejsze, a zdobyte doświadczenie w Hiltonie w Balicach moze troche pomoc zrozumieć innym jak działa ta sieć choć wszystko oczywiście zależy od tego do jakiego działu trafisz. W większości działów wyglada to niestety tragicznie bo mało ktory o ile jakikolwiek kierownik kładzie nacisk na to aby zapoznawać pracownikow szczegółowo ze standardami sieci tylko trzyma sie sztywno wyznaczając określone obowiązki na danym stanowisku i nic poza tym. Niby Hilton Balice w swojej ofercie zapewnia szereg szkoleń ale jakoś tego nie widać.
Mnie sie akurat udało dobrze zrozumieć jak działa ta marka ale dzięki własnemu samozaparciu i chęci samodzielnego zgłębiania tej wiedzy i dzięki temu mogę teraz to wykorzystać gdzie indziej.
Wbrew pozorom ludzie doświadczeni wciąż tam jeszcze pracują choć jest ich garstka, wiec dlaczego student mialby sie czego nie nauczyć , nie rozumiem ? Przeciez to wciąż cenne doświadczenie.
Tak czy inaczej, niestety nie mogę polecić tego miejsca pracy, głównie ze wzgledu na tragicznie niskie zarobki i brak jakiegokolwiek systemu motywacyjnego. Przykładowo, zarobki na recepcji sa znacznie poniżej tego co można dostać w jakimkolwiek hotelu *** w centrum.
Hotel siedzi na żyle złota, która z miesiąca na miesiąc generuje coraz to większe zyski i niestety nie dzieli sie z nimi w żaden sposob z pracownikami, nawet pod postacią jakichkolwiek premii.
Jesli chcecie wybierać sieć Hilton posiadając juz spore doświadczenie to nie wybierajcie Balic, są jeszcze 3 inne Hiltony w Krakowie warte uwagi, przynajmniej zarobkowo sie to tam o wiele lepiej kształtuje.
4
Aneta 2017-04-28 19:24
Sales manager
2200 netto + premia prowizyjna / najwyższa wypłata 2900 zł netto,

Ciągły stres i wymagania więcej i więc. Obcinanie premii, zażalenia.
Obiecują złote góry a później odwracają kota ogonem - Nie polecam !
szkoda mi tylko zmarnowanego czasu i nerwów.
3
gosc 2017-04-29 18:28
Na umowę o pracę trzeba sobie zasłużyć? Co za bzdury. Ludzie, ceńcie się! Gdy występuje stosunek pracy (co go określa, można znaleźć w google), pracodawca nie ma prawa zastąpić up umową zlecenie. Trochę świadomości. Nie rozumiem, skończyć pięcioletnie studia, znać języki i niczego nie wymagać od pracodawcy... Przykre!
1
Maria 2017-05-17 13:37
Nie pracowałam w Hiltonie, pracuję dorywczo jako pokojówka na umowie -zlecenie w innej sieci, jednak chcę dotknąć problemu, który występuje na skalę ogólnopolską. Umowa o pracę nie powinna być zarezerwowana jedynie dla kierownictwa lub dla tych, którzy mają szczęście być w dobrej firmie, traktowana jako dobro luksusowe. Powinna być czymś NORMALNYM, codziennym, a nie czymś danym z wielkiej łachy np. Paniom Pokojowym. I nie chodzi mi o to, czy się stoi czy się leży 2000 zł się należy, bo nierobów trzeba zwalniać. Chodzi mi o taką elementarną rzecz jak szacunek do zdrowia, czasu, naszych kręgosłupów, docenienia naszych starań etc. Kiedyś też pójdziemy na emeryturę Myślałam żeby, aplikować do tego hotelu.. Pewnie mam zarobkowo jeszcze gorzej , bo dostaję mniej niż 7 złotych za pokój >.<..
2
D. 2017-05-27 23:29
Jeśli chodzi o hotele Hilton w Krakowie polecam recepcję Double Tree. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona, z miesiąca na miesiąc Hotel zmienia się bardzo na plus i tworzy się w nim super zespół. Kierownictwo jest otwarte na uwagi, propozycje zmian i bardzo pomocne, można się bardzo dużo nauczyć, Większość zatrudnionych to studenci, którzy mogą dostosować grafik do godzin zajęć.
1
Zostaw swoją opinię o Hotel Hilton - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Hilton