brak logo

Hotel Hilton

Kraków

Opinie o Hotel Hilton

anonim 2011-05-01 16:13
Wszystko pięknie ładnie.. tylko pracowałam tam w housekeepingu 2 miesiące i niestety BEZ UMOWY!! w hotelu normą jest zatrudnianie pracowników bez umowy.Z tego co słyszałam dziewczyna prezesa jest kadrowa ale zupełnie nie ma pojęcia na temat pracy i to jest niby wytłumaczenie jakie podawano mi gdy pytałam dlaczego nie mam umowy. Odeszłam. Jak można z człowieka takiego durnia robić! Nikomu nie polecam pracy w tym hotelu!!! Około 1/3 pracowników pracuje tam bez umowy! Nikomu nie radze tam pracować ciągłe oszukiwanie pracownika nie dość ze bez umowy to nawet nie wiesz za ile pracujesz. To jest wręcz niewiarygodne co się tam dzieje ale prawdziwe!!!
3
anonim 2011-05-09 15:11
Witam serdecznie,

Uprzejmie proszę o kontakt w sprawie opinii jaką umieściła Pani na portalu. Jestem zaskoczona Pani opinią i jestem do Pani dyspozycji aby spotkać się i odpowiedzieć na Pani zarzuty. Proszę o kontakt pod numerem telefonu (usunięte przez administratora) lub (usunięte przez administratora), Dział Kadr Hilton Garden Inn. Pozdrawiam
2
HK 2011-10-02 19:38
witam serdecznie
jak przeczytałam opinie anonima aż mnie zatrzęsło - że niby u nas się pracuje bez umowy ??????????? pracuję w HK od samego początku i NIGDY się nie zdarzyło żeby ktokolwiek czekał na umowę dłużej niż 3,4 dni chętnie bym się dowiedziała co to za pani chociaż podejrzewam że Nigdy z nami nie pracowała i dlatego pisze takie bzdury a co do kadrowej - zna sie na swojej robocie i sumiennie ja wykonuje
Pozdrawiam i życzę wiejcej życzliwości i uczciwości
4
Kromka 2012-02-21 20:35
Nie polecam. Pan Dyrektor chodzi z zadartym nosem a w ogóle nie zna się na zarządzaniu. Liczy się tylko towarzystwo lizusów. Atmosfera tragiczna. Dyrekcja nie potrafi zorganizowac pracy, nie panuje nad hotelem. Wszędzie widac chaos, brak \\\"fachowej ręki\\\".
5
.. 2013-07-11 13:13
Witam. Gdzie można znaleźć aktualne oferty pracy dla hotelu Hilton Garden Inn Kraków.
6
zuza 2014-02-21 19:21
daja tylko umowe-zlecenie np na 2 lata lub 3 lub dluzej i jak zaslyzysz czyli po 20 latach to dadza ci umowe o prace
5
zuza 2014-04-01 13:47
Czę ja tez jestem zainteresowana podjęciem pracy w nowo powstającym hotelu Hilton w Krakowie na lotnisku. Mam ukończone studia w tym kierunku za granicą i odbyłam również dwie praktyki zagraniczne w każdym departamencie w hotelu.Poza tym w trakcie studiow caly czas pracowałam w weekendy w hotelu czterogwiazdkowym. Chcialabym zaczerpnąć informacji na temat pracy w Hiltonie w Polsce i na temat zarobków. Chodzi mi o informacje na temat stanowisk asystent managera.Jeśli ktoś posiada informacje to proszę o opinię.Pozdrawiam
5
E-women 2014-04-15 14:44
Szczerze odrazadzam prace w tym miejscu.. Zarobki kiepskie... umowa smieciowa.. na umowe o prace troszke trzeba bedzie poczekac (jesli w ogole do tego dojdzie) Kierownicto słabe :/ A zdecydowanie odradzam recepcje, kierownik recepcji to totalny egoista i nie ma pojecia o zarzadzaniu ludzmi.. A do pracy tez sie nie garnie.. Brak jakiegokolwiek zaanazowania w proces szkolenia...
13
niołek 2014-12-01 18:50
Natknąłem się dzisiaj na świeżą ofertę pracy od Hotel Hilton , możecie skomentować czy warto składać CV na to stanowisko? Pilnie proszę o komentarze, dziękuję i pozdrawiam. Pierwszy w Polsce hotel sieci Hilton, światowy lider w hotelarstwie, znajduje się w Warszawie przy ulicy Grzybowskiej,...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5698143?keywords=&region=
5
maciek 2015-02-10 13:23
moim zdaniem oni tam dobrą pracę oferują, a jeszcze tylko chciałbym dodać, że to jest chyba najbardziej znany hotel z tego co mi się wydaje tak naprawdę.. a poza tym to praca u nich nie jest łatwa za bardzo z tego co mi się wydaje, wszystko powinno być na najwyższym poziomie, bo w sumie personel to też wizytówka firmy jest jednak.
3
:-) 2015-02-17 22:54
Tak tak. Od razu dostaniecie umowę na czas nieokreślony, ludzie, przecież na taka umowę trzeba sobie zasłużyć, popracować dłużej. Co się dzieje teraz z młodymi ludźmi, wszystko chcieliby od razu.
4
xxxx 2015-04-28 18:19
Witam
Chcialabym dowiedziec sie cos na temat hotelu 'Hilton" w Krakowie.
Interesuja mnie warunki pracy i wynagrodzenie na stanowisku "supervisor".
Dziekuje za kazda odpowiedz.
6
imigrant 2015-09-05 23:29
Witam

Czy da radę zarobić chociaż te 3500 zł na ręke czy też dalej zarobki w Polsce jak w Bangaldeszu?
6
zastępca szefa kuchni 2015-10-01 14:35
Dzień dobry, jeśli dobrze zrozumiałem zajmuje się Pani rekrutacją personelu, aktualnie przebywam w Paryżu pracujać w pięcio gwiazdkowym hotelu (pałacu) znajdującym się 600metrów od wieży Eyfla, posiadam wieloletnie doświadczenie na stanowiskach: kucharz, zastepca szefa kuchni w kraju jak i za granica
Obecnie poszukuję pracy na stanowisku zastepcy szefa kuchni w moim rodzinnym mieście Kraków, niestety na stronie hotelu nie mogę znaleść zakładki rekrutacja, moze Pani może mnie poinformować pod jaki adres mogę wysłać list z moja kandaturą na wyżej wymienione stanowisko ?
Proszę o kontakt pod ades mail krupaprzemyslaw@interia.pl
Z gory dziekuje za odpowiedz
Z poważaniem
Krupa Przemyslaw
3
PERSONEL 2015-11-03 22:21
Ja równiez nie polecam pracy w hotelu hilton (doubletree by hilton).. to wykorzystywacze ludzi!! pracuje się kilka miesiecy bez umowy. Ponadto jesli chodzi o wynagrodzenie to jest totalne fałszerstwo w zwiazku z faktyczna ilościa przepracowanych godzin a ilościa za którą dostaje się żalosne wynagrodzenie. niby taki sławny i tylu gwiazdkowy hotel a tak traktuja personel- o gościach hotelowych nie wspominając.. wynajmują pokój za ponad 600 zł i nawet nie moga liczyć na wyposażenie toalety w rolkę papieru toaletowego-MASAKRA!!
5
Hilton_Worker 2015-12-10 22:05
Hej, jestem pracownikiem Hiltona od dwóch lat.

Jeśli chodzi o szczegóły w kwestii rozwoju. Są ogrmne, masz dostęp do szkoleń on-line, możesz robić kilkanaście dziennie jeśli masz ochotę, co jakiś czas są prowadzone szkolenia przez kadrę zarządzającą (w zależności od działu) jeśli chodzi o dział gastronomi to obecny menadżer bardzo się skupia na szkoleniu WSZYSTKICH w swoim dziale bez wyjątku. Szkolenia baristyczne, somelierskie, oraz ze sprzedaży. Oczywiście nic za darmo. W zamian oczekuje zaangażowana w pracę i widocznych rezultatów tych szkoleń.

Jeśli chodzi o ilość pracy to jest ogrom, jest to hotel biznesowy, który ma 314 pokoi ogromne zaplecze konferencyje, więc rzadko się zdarza "spokój" w hotelu. Prawie codziennie są większe eventy, na nudę nie można narzekać.
Zawsze natomiast zmiany są obstawione wystarczająco, żeby "nie zajechać się z pracy". Wiadomo mężczyźni mają trochę ciężej, ponieważ czasem trzeba przenieść jakiś sprzęt tj. stoły czy krzesła, ale w tym czasie kobiety zajmują się nakryciem sali, polerką i całą resztą.

Praca jest zmianowa głównie 8h dziennie 5dni w tyg, natomiast zdarzają się 12h zmiany. Wpisujemy "prośby grafikowe" na miesiąc następny, które w 99% są spełniane, (każdy ma prawo żyć i mieć swoje plany) następnie jest tworzony grafik miesięczny ale ostateczny grafik wywieszony jest na tydzień w przód.

Zarobki są takie jak wszędzie, zaczynasz od najniższej i się pniesz w górę dodatkowo masz napiwki, dodatki do pensji, każdy pracownik ma bardzo dobre zaplecze socjalne tj. opieka medyczna w LuxMed dla Ciebie oraz partnera/małżonka, ubezpieczenie dodatkowe na życie dla Ciebie oraz dla partnera/małżonka, karta FitProfit, darmowe obiady codzienie w restauracji pracowniczej, oraz kilka razy do roku sa organizowane imprezy pracownicze dla wszystkich (raz w roku z partnerami/żonami/dziećmi/mężami etc)

Umowa: najpierw czas próbny, następnie raczej na 2 lata, następnie na czas nieokreślony. To zalezy od pracownika. Im bardziej się starasz tym masz lepiej :)
Jeśli jest to wyjątkowy obibok, to po okresie próbnym dziękują mu za współpracę. Za mojej kadencji zdarzyło się tak raz.

Chyba to wszystko co mam do powiedzenia :)
P.S. Aktualnie poszukujemy kelnerów i hostessy (zainteresowanych zapraszam bo warto)

Pozdrawiam
4
................ 2015-12-28 14:18
W Krakowie czy Warszawie?
2
Gość 2016-06-13 12:07
Panią z hotelu zatrzęsło, a tym czasem umowa powinna być podpisana najpóźniej w pierwszym dniu świadczenia pracy, nie 2-3 dni po!
3
Gość 2016-06-13 12:08
Panią z hotelu "zatrzęsło", a tym czasem umowa powinna być podpisana najpóźniej w pierwszym dniu świadczenia pracy, nie 2-3 dni po!
3
Marek 2016-06-13 12:34
We Wrocławiu jeszcze nie powstał, a już trudno o dobrą opinię o managemencie. Organizują spotkania bez przygotowania, bez udziału osób odpowiedzialnych, bez podstawowych zasad dbałości o wizerunek. Liczy się selfie przed hotelem, a nie należyta obsługa gości przychodzących na rekrutację. Bardzo słaby start.
5
Gość 2016-06-13 12:39
a jak weryfikują znajomość angielskiego?
3
lolinda 2016-08-11 19:38
W Hilton Garden Inn kierownictwo do wymiany, praca nawet ok. Awansują ludzie bez kompetencji do tego, tylko dlatego że donoszą o wszystkim.
4
Gosc 2016-08-22 09:10
Hilton garden in krakow aiport nie polecam. Atmosfera super,kasa na czas,jaj z umowami nie ma,ale poza podstawowa opieka medyczna luxmedu(o ile umowe o prace masz, bo recepcja ma, ochrona i ukraincy w houskeepingu nie) to na prowizje nie liczcie, specyfika hotelu powoduje ze z wycieczek moze co 3 mies wpadnie 80zl,hhhonors loyality-ciagle podwyzszana norma,zarobic ci poza marna podstawa 2500brutto po probnych 3 mies to nie dadza. Wiec nie polecan lapabie sie na 'wielki hilton' bo skapia dodatkow,za parking placa pracownicy takze ok40zl/mies, jedzenie niedobre,czesto noe swieze, ciagle to samo,wiec raczej nie licz ze kasa na obiady przynajmniej ci odpadnie. Biorac pod uwwge dojazd,to pieniadze sa mega slabe,w wiekszosci hoteli w rynku mozna wyjsc lepiei przy prowizjach itd. Ochrona. 8zl/h a housekeeping ma platne od ilosci pokoi (nie musze mowic co sie wiec dzieje, tylkp ukraincy godza sie jeszcze tak pracowac. Wyzysku nie ma ale jest wstyd i hanba za takie stawki w hotelu ktory obraca taka kasa a wymagania i obowiazki sa spore.
3
Gosc 2016-08-22 15:28
Odrazu pisze, opinie sa pomieszane,nie wiadomo ktorego hiltona dotycza i w jakim miescie. Jesli chodzi o Krakow. Hilton Garden inn Krakow Aiport,jak powyzej, wszystk sie zgadza. Bylby calkiem niezlym miejscem gdyby nie slabe pensje w biurach (z 2700brutto?nie wiecej), recepcja bez prowizji wyjdzie podobnie jak biura(2500brutto plus kilka zl). Natomiast Hilton Duble tree i jego brat hampton- omijac szerokim lukiem!!! Robia jaja z ludzi,pseudo wielo etapowa rekrutacje,wyzyskiwacze i dwulicowe chamstwo,zwalniaja ludzi na okraglo(od dyrekcji po reszte). Mamy jeszcze hilton przy grunwaldzkim. Tam chyba jest ok, czy ktos ma o nim jakas opinie ?bylam tam tylko z uczelnia na zajeciach i zrobili dobre wrazenie,ale jak to wygladq zarobkowo itp,to sama czekam na opinie.tyle z krakowa
4
Rubio 2016-10-04 08:26
witam:)
poszukuję osób które pracowały / pracują jako Recepcjoniści w krakowskim Hampton by Hilton i/lub DTby Hilton na ul.Dąbskiej aby dowiedzieć się z pierwszej reki jakie są realne warunki zatrudnienia na starcie na tym stanowisku, mam na myśli typ umowy, wynagrodzenie netto, benefity, socjal, grafik. Ponoc od niedawna jest tam nowa dyr HR i wiele się tam zmieniło na lepsze, czekam na odzew, dzięki:)
3
Olenka 2016-10-10 18:57
Hilton Wawer Wa wa , czy cos sie zmienilo na lepsze, stanowiska kierownicze ?
1
Olenka 2016-10-10 19:05
Hilton Wawer Wa wa , czy cos sie zmienilo na lepsze, stanowiska kierownicze ?
3
hty 2016-10-10 19:16
@Olenka na lepsze? a o czy mogłabyś wobec tego napisać jak tutaj no nie wiem było wcześniej ? wiesz to jest dosyć znany hotel wiec zawsze mi się wydawalo ze i atmosfera tutaj dopisuje i warunki są dobre
2
milicjant 2016-12-05 10:00
nie pracowalem ale dochodze do wnisku ze to przez polskie niekompetentne chciwe kadry lizusow kapusiw muwia tonie ja centrala kazala jestesmy narodem slugow gdyby ludzie stanowili jednosc takie patole by mie bylo
2
MARON 2017-02-07 08:47
HILTON GARDEN INN KRAKOW AIRPORT.
Jesli chodzi o hilton garden inn balice- całkowicie odradzam. W firmie dzieje sie coraz gorzej. Kolokwialnie mówiąc, kombinacje jak tu kosztem pracownika więcej zarobić.Obciąć pensje pod przykrywką jej podwyższania. Nieudolne zabiegi manipulacyjno-marketingowe żeby skłócić dobrze zgraną ekipę, pogorszyć atmosfer w pracy , wywołać wyścig szczurów i korporacyjność. Wprowadzanie coraz to nowego zamieszania. Jednym słowem, robienie z ludzi debili. Obcinane są pensje, pod przykrywką systemów prowizyjnych , które teoretycznie mają obiecywać większa kasę kwartalną, a praktycznie pomniejszyć koszty związane z opłaceniem pracownika. Przy czym nigdy nie wiesz czy kiedy przyjdzie do wypłaty i realizacji pomysłu to nie zmienia zdania. W gastronomi zdarza się taka niesłowność.Jeśli interesuje cie ciężka odpowiedzialna praca za 1800 netto miesięcznie bądź mniej, praca typowo korporacyjna ale za stawkę niższa niż dostaniesz w najgorszej korporacji ( tam zaczyna się od 2900 na rękę plus porządny pakiet socjalny i medyczny, normalne godziny pracy) to jest to miejsce dla ciebie. Wszędzie wokół ludzie dostają podwyżki, natomiast tutaj obniża się pensje. Jaka normalna firma tak robi? Jak nie ma być ciągłej rotacji pracowników? kto chciałby z taką firmą się wiązać? Dopóki firma nie zrozumie,że o pracownika trzeba dbać i traktować go godnie, doceniać, a będzie myśleć jak na nim zarobić, daleko nie zajdzie. Zdecydowanie demotywujace działania.

Przykład?
-" firma ponosi obecnie straty, jeśli będzie osiągać zyski, zyskami możne podzielić się z pracownikami, nie przewiduje się podwyżek podstawowych pensji" .Każdy zdrowo myślący człowiek nie uwierzy ze firma nie zarabia, wie ze żadna nowo powstała inwestycja nie zwraca się po 2 latach ale powiedzmy po 5 i jest na tyle obliczona ze normalnym jest ponoszenie strat w początkowych latach funkcjonowania. Dochodzi do tego amortyzacja i dodatkowe "wpisywanie w koszty", ukryte zyski. Czyli mydlenie oczu, na zasadzie "współczuj nam, dalibyśmy jakbyśmy mieli" CO pracownika obchodzi zysk na dobra sprawę? Pracownik ma być opłacany godnie, jeśli na to firmy nie stać, to lepiej zamknąć firme.
-wyścig szczurów, konkursy prowizyjne tylko dla wybranych osób (czyli wszyscy pracujmy na utarg i złóżmy sie na dodatek do pensji dla kilku szczęśliwców i pracujmy na marnej podstawie opłacając za ro miesięcznie rachunki....
ROTACJA ROTACJA ROTACJA, w kazdym dziale, GASTRONOMIA, HOUSEKEEPING, FRONT OFFICE,OCHRONA.... czy to nie swiadczy o czyms?
1
pracownik 2017-02-07 16:36
Da się zarobić 1800-2000, 3500 to jak jesteś menagerem albo kierownikiem. Czyli Bangladesz.
byly pracownik 2017-02-07 17:12
HILTON GARDEN INN KRAKÓW BALICE.
Zdecydowanie odradzam. Bardzo ciężka praca, ciągłe nadgodziny z powodu rotacji pracowników. Czyli zero prywatnego życia. Specyfika hotelu powoduje ze gość wymaga profesjonalnej opieki 24 na dobę. Całą noc ktoś się kręci po hotelu. Całą noc przyjeżdża, czy jest to 23, 1 w nocy, 2, 3....cały czas są przyjazdy gości i to nie pojedyncze a po np 60 osób o godzinie 23:30. Zazwyczaj przyjeżdżają falami. Nie mówiąc o częstych odwołanych lotach kiedy to cały hotel stoi na głowie bo przyjąć trzeba 200 pasażerów. Typowo biznesowy hotel, a więc rozliczany jesteś z wyników i opinii snobów cały czas. Wiadomo,że zdarzają się mili goście, jednak dla bogatych milionerów jesteś, służącym z niższej kasty. Co za tym idzie? Obsługa na NAJWYŻSZYM poziomie, ciągle zmęczenie materiału, ciężka harówka, odpowiedzialność a pensja żenująco niska. Nikt by nie narzekał jakby był opłacany godnie za swoją ciężką prace. Tutaj wycisną z ciebie poty, każą uśmiechać się cały czas, ciężko pracować a zapłacą ci od 7-9 zł/h. Umowa o pracę? Nie licz na więcej niż 1800 zł netto.

Pracuje się jak w korporacji tylko nie masz świąt, weekendów a gość to twój pan. Pakiet socjalny i medyczny oraz szkolenia czy rozwój tylko na papierze Typowo korporacyjne nastawienie na wyniki, zyski i wciskanie ściemy jak to nie jesteś częścią wspólnego dobra ile to nie osiągniesz, i jak twoje zdanie się "liczy". Za tym nie idą żadne konkrety. Nie jeden myślał,że jest potrzebny, że coś może osiągnąć, ze może pensja urośnie. ŚCIEMA. Nie licz na karierę tutaj. Nie potrafią docenić pracowników, których mają, na kierownicze stanowiska niejednokrotnie zatrudniają ludzi z zewnątrz co jest de-motywujące. W NAJGORSZEJ korporacji(gdzie nikt pracować nie chce) masz pieniądze zaczynające się od 2900 netto w górę, pakiet socjalny i medyczny, normalne godziny pracy, rosnące pensje, możliwość awansu. TU nie masz NIC a jesteś korpo szczurem.
Na niektórych stanowiskach kierowniczych pracują osoby rodzinnie powiązanie, nie nadające się do tej funkcji. Szef ochrony, zatrudniony po znajomościach a nawet angielskiego nie zna, manager housekeepingu nikomu nie wiedzieć czemu wszędzie sie lansuje chodzi na spotkania i obiady z prezesami, pełni funkcje ZASTĘPCY DYREKTORA (kierownik sprzątaczek)i teoretycznie angażuje się w prace WSZYSTKICH działów a praktycznie nie ma o nich pojęcia. Jest dobry ale tylko w swojej dziedzinie. Albo babka się tak umie ustawić i włazi wszystkich do tyłka albo jest czyjąś rodziną bo to przechodzi ludzkie pojęcie.
1
elayner 2017-02-07 17:16
Dopóki nie zaczną płacić minimum 3000 zł na rękę (może być z dodatkami), to nigdy nie będą to godne zarobki w stosunku do odpowiedzialności, ludzie będą się zwalniać i frustrować.
1
elin 2017-02-07 22:24
Hilton Balice
Prezes totalnie odrealniony od rzeczywistości. Nie wie,że czasy kiedy człowiek pracował niewolniczo za psie pieniądze i był wdzięczny,że w ogóle ma pracę minęły. 2000 zł netto to jest pensja granicy wstydu a nawet tyle nie płacą, Co oni nie wiedza ile wydają pieniędzy? ile kosztuje utrzymanie w Krakowie,żeby sobie przeliczyć choćby minimalną godną stawkę a nie pensje głodową? Coraz mniej ludzi chce pracować w hotelarstwie, pensje rosną, powstają nowe firmy i korporacje. Powoli ludzie zaczynają ich olewać, wszedzie rosna stawki a ci dalej placa kiepsko. Myślą, że będzie jak kiedyś, ze wymagaja wszystko a nie daja nic w zamian
1
M 2017-02-07 23:14
Odradzam double tree,wyzysk
kamila 2017-02-09 15:25
Niby takie porządne marki a stoi za tym polska Franczyza, słabe pieniądze i niepewność. W Humptonie nawet nie jest respektowana twoja dyspozycyjność w grafiku. Robią co chcą
1
Były pracownik 2017-02-10 14:04
Jeśli chodzi o Hampton by Hilton i DoubleTree by Hilton to absolutnie nie polecam. Prawie każdego miesiąca wypłaty się spóźniały nawet o tydzień. Była bardzo duża rotacja pracowników co oczywiście bardzo źle świadczy o warunkach pracy. Państwo szanowni dyrektorzy wprowadzali bardzo nie przyjemną atmosferę pracy. Wyzyskują, nie dając nic w zamian nawet wypłaty na czas.
aronia 2017-02-11 10:16
Dlatego sprawa jest prosta. Skoro firma ma takie podejście,że chce mieć pracowników za minimalne pieniądze jak na Balicach i tnąc na nich koszty, to nie ma sensu nawet zaczynać z taką firmą się wiązać. Lepiej wybrać hotel w centrum, gdzie średnio z dodatków i wycieczek można nawet 1000 ekstra dorobić a nie dojeżdżać tak daleko na lotnisko, płacić za parking i benzynę, tracić czas. A uwierzcie hoteli jest masa i znajdą się lepsze warunki. Prostu iść gdzieś indziej, niekoniecznie do hoteli. Skoro humpton nie szanuje pracowników i ich czasu, to bezdyskusyjnie lepiej zrezygnować na etapie rozmowy kwalifikacyjnej. Im będziecie się więcej zgadzać na pracę w takich warunkach, a ludzie będą napływać, to tym bardziej będą ciąć koszty, nie płacić na czas, ustawiać grafik jak się im podoba... bo czemu nie? przyjdzie następny,
wcześniejszy pracownik 2017-02-13 13:17
Ja pracowałem w Hiltonie jako pracownik z zewnętrznej firmy. Dzięki temu widziałem już kilka miejsc pracy, mogłem przyjrzeć się z boku co gdzie się dzieje, na ile ludzie są zadowoleni, jak się im płaci, czy daje szanse rozwoju bez względu na stanowisko. Porównując mogę stwierdzić,że dobre imię marki jak w przypadku Hiltona na Balicach jest tylko wykorzystywane jako wabik a w rzeczywistości patrzy się tylko co ugrać dla siebie . Nie daje się możliwości rozwoju, stanowiska przekazuje pod układy, nie robi się nic żeby zatrzymać tych dobrych pracowników. Wręcz niektórym zamyka się ścieżkę kariery i robią ją z powodzeniem gdzieś indziej. Płaci się bardzo słabo, przelicza pracowników nie jako ludzi, żywe istoty które poświęcają się firmie, ale jako jedne z licznych kosztów. Z drugiej strony np Sheraton mogę z czystym sumieniem polecić a też jest to hotel sieciowy znanej marki. Patrzcie więc kto gdzie jak zarządza, płaci i traktuje pracowników a nie pod jaką nazwą się kryje. Ktoś podkupuje logo marki jako franczyza i to od właściciela zależy czy miejsce pracy jest dobre, nie od nazwy.
Leopold 2017-02-14 09:45
Zauważyłem ogłoszenie w sieci, więc wszedłem tutaj poczytać opinię i widzę, że lepiej sobie darować ten hotel. Chciałbym wrócić do zawodu recepcjonisty. 3 lata doświadczenia, ale zawsze cos. Wcześniej też pracowałem w krk, w dużym sieciowym hotelu. Ale zrobiło się tam jak w opisywanym Hiltonie. Może doradzicie jakieś hotele w krk ? Z ok 3k brutto. Myślę, że może trzeba spróbować w prywatnych, ale tutaj znowu obawiam się janusz-management. Albo poczekać na coś nowego.
nnnnnn 2017-02-15 00:30
Czy wie ktoś coś na temat pracy w restauracji hotelowej ? chodzi mi o pomoce kuchenne, jak długie są zmiany, o której się zaczyna i kończy pracę, jakie zarobki.

z góry dziękuję za odpowiedź.
Pati 2017-02-17 18:22
Witam,

Chciałabym się dowiedzieć o pracy w recepcji w doubletree na dabskiej. Jak wyglądają zmiany, ile osób jest w recepcji, stawka, grafiki itp.
Dziekuje
nick 2017-02-18 02:03
Dobrze ze sa jeszcze portale gdzie mozemy sie wzajemnie wspierac i przekazywac informacje.Szkoda czasu i sily na ten hotel. Moze kiedys,jak cos sie zmieni,nie za obecnego dyrektora i prezesa. Osobiscie moge powiedziec ze ten hotel kiedy powstawal byl przyjaznym miejscem,teraz kiedy go rozkrecili wprowadzaja bardzo niekorzystne zmiany.Mydlenie oczu,egoizm,stawianie na swoim,nie liczenie sie z innymi, korporacyjnosc i odwracanie kota do gory ogonem.(jak to...przeciez to wlasnie TY bedziesz pierwszy...a gdzie w tym ludzie,wzajemne wsparcie?) Po co ludzie chca isc do pracy?dla dobrej atmosfery,pieniedzy,malej ilosci obowiazkow,ciekawej pracy, dobrej sciezki awansu lub wyszkolenia sie. Na ten moment ten hotel niestety nie oferuje nic z tych z tych rzeczy. Jesli masz pracowac w zlej atmosferze, presji,duzej ilosci obowiazkow,za mala stawke wybierz chociazby obiekt o podobnej pensji a mniejszej ilosci obowiazkow. To jest lotnisko, tam naprawde orobisz sie duzo wiecej niz w normalnym hotelu. Swego czasu w kossaku dobrze sie zarabialo, w golden tulip z wycieczek mozna duzo zebrac bo daja prowizje, andels...w zasadzie sporo miejsc ale musisz wyczuc na rozmowie. wystarczy tak jak tu ze cos bylo dobre,zmienil sie dyrektor i kicha.
Zostaw swoją opinię o Hotel Hilton - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Hilton