brak logo

Bimex Grzegorz Rzędowski

Kielce

Opinie o Bimex Grzegorz Rzędowski

Bartek z kielc 2015-01-13 15:38:08
Tą firme "In Time "@Krzak to już dziesiątki ludzi omijają i olewa ciekłym moczem z góry ! 7m stron wpisów i wszystkie negatywne a to ?....... Świadczy o czymś ! Jedna osoba im tego nie nabazgrała chyba? Tak to jest jak kolesie żeżbią ludzi na kasie i obiecują złote góry posypane diamentami ! ( mowa tu o 1o.000zł na miesiąc na dzień dobry jakby ktoś nie wiedział o co C'mon ) ! Prawda jest taka że to Kręty i Oszusty co grosza przy dupsku nie mają i na obiecankach tylko się kończy i nic poza! Omijać tych Dziadów Panowie kierowcy pozdr Bartek.
Hahahahha !! 2015-01-13 20:30:41
Ok wiemy już !! Hahahahaha ! Już cały Kraj wie ale dzięki ..............
Miro 2 2015-01-14 14:58:42
Heheheheheh !!!! Niebawem cała Europa się dowie !!Uwaga na "In Time " !
Maniek zaluzowany 2 2015-01-16 20:35:48
Sprawdzamy , sprawdzamy i do dziadów do tyrki sie nie łapiemy ! Niemalże już 30% społeczenstwa w polsce sprawdza przyszłą prace zanim ją podejmie co o kim piszą i czy warto tam iść aby na mine się nie (usunięte przez administratora) bo dzisiaj Oszołomów , kretów i marnych płatników jak nasrał w kraju jest ! Także zanim dupsko umoczysz najpierw poczytaj co o dziadach piszą ludzie ..........
Nie Smierdzi Groszem Tam ! 2015-01-18 12:53:54
A kto dzisiaj na Dziada chce robic ! Śmiać Mi się chce z tych Bambrów , bo co drugi się SRA hahahaha .....a przy DUPSKU grosza niema !! Tak jest z " In Time" @Krzak i z wieloma innymi śmiesznymi Bamberkami w CK ! Poprostu Panowie sprawdzać DZIADÓW i odstrzał ! Szukać pracy tam gdzie są pieniądze i dają umowy wiążące dla Was ! Nie pchać sie w gówno ! I SRAĆ na DZIADÓW . Pozdr Fikus.
Śnięty karp za kółkiem 3 2015-01-20 14:47:18
Racja !
Bida ! 2015-01-20 16:51:00
Wyrobią jak Gów.... w betoniarce ! Robiłem kiedyś na Dziada i ? przekręcił Mnie na pare stówek. Robota jest marna ale jest ! Gożej z kasą ! Na umowe nie licz! Chyba że śmieciówke pozdr Lolo !
Wiesiek z Florydy 2015-01-25 14:13:40
Tak już większość społeczności robi Mistrzu ! Sprawdzamy usranców ( Bamberków) co piszą o Dziadach na portalach i blogach zanim na durni zaczniemy tyrać za free ! To stało się już modne i 40% społeczństwa w polsce już zaczeło dziadów sprawdzać zanim pujdą tyrać. Tym samym można całkiem sporo ciekawych żeczy dowiedzieć się o kmiotach co firmy se pozakładały ale w większości brak kasy przy DUPSKU ! Także Panowie zanim na Dziada zaczniesz tyrać dobrze i wskazane by było najpierw poczytać co piszą o danym frajerze czy też o śmiesznej firmie w (20%) to same krzaki , bo tym samym unikniesz w przyszłości płaczu i lamentu że Dziad Ci kasy nie zapłacił ! Pilnować się i omijać Panowie Prostaków . Esiek .
Balcerek 1 2015-01-26 11:38:40
Robiłem kiedyś u kretyna. Obiecywał za tyrke 3.500zł na miesiąc a ledwo 2.500zł płacił i trzba było z toporem nad dziadem stać żeby kapnoł jeszcze pare groszy ! Obcinał Ci kase za wszystko , za tel , za km dodatkowe nie z twojej winy itp. Jeżdziłeś zawsze niemalże przeładowany czasem i po 2T na sobie masakra.......Jakby nie dwaj spedytorzy to ta firemka śmieszna już by dawno pierd***** !!!!!! Wszędzie krętów w CK jak nasrał ! Pilnować sie i omijać Oszustów ! Pozdr konkurencja.
Bida ! 2015-01-26 14:10:57
Jak w temacie...........
Gówniana kasa 2 2015-01-29 15:49:27
Hhaahahahahaha !!! Mnie także orżnoł Boczek na 7.00stówek ! I powiedziałem dziadowi say good bye ! To co mówi 3.500zł miesięcznie to Panowie zwykła ściema! Niema gościa którego by na kasie nie zrobił dziadyga ! Kierowca.
Marek z konkurencji ! 2015-01-29 19:15:40
Wszystkie te prostaki{Bamberki} na jednym wózku inwalidzkim (usunięte przez administratora)!! W kielcach dziady groszem nie śmierdzą uwarzać Panowie ! Nara.
Zmowa dziadów ! 2015-02-09 14:11:13
Do którego byś nie polazł usrańca to każdy patrzy dziś jak tu Cie w dupsko zerżnąć i grosza nie zapłacić ! Wszystkie te śmieszne firemki w kielcach to dziady i nic dziwnego że każdy ich już olał dawno , bo kto dzisiaj chce robić na KRĘTÓW ! Bartek.
1
Luz bluz i taniec na ruże ze stali nierdzewnej 2 2015-02-17 10:59:57
W Kielcach Panowie jest zadużo Biedaków którzy zaszybko chcą się nachapać czego skutkiem jest nieudaczne zarządzanie swoimi firemkami typu " krzak" Proste i logiczne jest także i to że na rozmowie o prace dziady i prostaki będą zawsze Ci kity żenić tylko po to żebyś na dziada tyrał a On ? Nie bój się Pan ......... W 98% to zwykła ściema ! Bambry nigdy nie wywiązują się z danych obietnic ! Dobra rada jest taka poprostu zanim zaczniecie Panowie tyrać na jakiegoś oszołoma dobrze by było dziad prześwietlic i poczytać co onim kto pisze , bo w wiekszości ludzie piszą dziasiaj prawde , mało kto robi sobie jaja! Takie czasy ? Tak chcieliście tak macie ! Jeszcze raz ? czytać , czytać i ......omijać bamberków niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sami na siebie jak nie potrafią szanować i płacic ludzią kasy za ciężką prace ! 0 litości dla Złodziejów i Krętaczy ! Czas zrobi swoją robote pozdr Antek .
1
Wyluzowany Driver 2 2015-02-27 10:42:50
Szanowni "pracodawcy". Jak wam się nie znudzi szukać kierowcy co miesiąc. Są tutaj ogłoszenia tych samych "pracodawców" co szukają kierowcy co miesiąc bo nikt z nimi nie chce współpracować. Czy do was nie dociera że czasy "frajerów" co jeździli za 0,20 zł/km się skończyły. Macie takie wymagania że głowa boli (miedzy innymi znajomość kilku języków) Czy do was nie dociera że osoba która zna choćby jeden język obcy woli pracować na budowie bezstresowo i zarabiać 1500 euro ( a nie ochłapy np. te 0,20 zł/km) Nie ma się co oszukiwać ale ponad 90% kierowców nie zna żadnego języka (gdyby znał na pewno wolał by iść na budowę za wspomniane 1500 euro i codziennie spać we własnym łóżku) Większość "pracodawców" wymaga uczciwości (najlepiej by było zacząć od samego siebie) Czy nie lepiej zapłacić godziwe wynagrodzenie i nie szukać kierowcy co miesiąc ? Przed ustaleniem wysokości wynagrodzenia zapytajcie się samych siebie czy "wy" byście się kisili w busie za taką stawkę. UCZCIWY PRACODAWCA to stawia jasne warunki w ogłoszeniu (czego wymaga i co oferuje) a większość z was ma same wymagania a w zamian oferuje "atrakcyjne wynagrodzenie" ha ha (opamiętajcie się) Większość z "was" nie chce powiedzieć jakie jet wynagrodzenie tylko chcę się spotkać w celu omówienia szczegółów (chcecie zobaczyć z kim macie do czynienia i jaki macie wachlarz możliwości do kręcenia, najlepiej jakby kierowca nie umiał liczyć do 10 co wyklucza wasze wymagania znajomości języków) Nie wymagajcie wysyłania do was CV. Nikt o zdrowych zmysłach tego nie zrobi w odpowiedzi na ogłoszenie nie znając nazwy, adresu, tel firmy itd. (CV to można zanieść osobiście do firmy a "was" nawet nie stać na zwykły starter za 5 zł żeby umożliwić kontakt tel. Już na samym początku nie jesteście uczciwi wobec kierowcy. Idąc "waszym" tokiem rozumowania to zawsze będziecie mieli do czynienia z amatorami a nie kierowcami (co się wiąże z samymi problemami) bo nikt normalny na takie warunki się nie zgodzi. Traktujcie kierowców w taki sposób w jaki sami byście chcieli być traktowani. Pozdrawiam wszystkich.
Kierowca bus plandeka ! 2015-03-02 15:36:52

branża
Transport i logistyka

kategoria
praca stała

opis zadań na stanowisku
Transport towarów po krajach Unii Europejskiej w systemi 3/1 (3 tygodnie w trasie/ 1 tydzień w domu)

wymagania
Prawo jazdy kat B, dyspozycyjność, znajomość języka angielskiego w stopniu min podstawowym.

nazwa firmy poszukującej pracownika
transport_miedzynarodowy@op.pl

kontakt z pracodawcą
transport_miedzynarodowy@op.pl

Adres e-mail
transport_miedzynarodowy@op.pl
Czyje to ogłoszenie może być ? Non stop się pojawia ! Czy kierowcy są do DUPY? Czy może smieszny pracodawca H*** wart ? Regularnie co 3-4 tygodnie się pojawia!!!!!!!!!!!!!!!!
Bartek z kielc 2015-03-02 19:18:41
Hehehehehe ...już na Dziadów nikt normalny nie chce robić ! Lepiej siedzieć w domu niż na oszołomów tyrać , takie czasy. Jeszcze troche i same bamberki na siebie zaczną orać , poczekajmi z 05 roku ............
Non stop produkcja ogłoszeń jak na sranie ! 2015-03-05 14:07:17
kierowca międzynarodowy kat. B

branża
Transport i logistyka

kategoria
praca: na um.o dzieło/um.- zlecenie

opis zadań na stanowisku
Firma zatrudni kierowców z prawem jazdy kat.B do transportu międzynarodowego

wymagania
doświadczenie mile widziane

nazwa firmy poszukującej pracownika
Sp. z o.o.

kontakt z pracodawcą
(usunięte przez administratora) lub e-mail: w temacie wpisać: KIEROWCA MIĘDZYNARODOWY

Adres e-mail
eck.rekrutacja@gmail.com (w temacie wpisać: KIEROWCA MIĘDZYNARODOWY)
UWAGA ! Panowie nie łapać garściami tego ! Marny płatnik.( Konkurencja).
Baba jaga z miotłą w dupie ! 2015-03-06 19:42:48
Posrać się dziady chcą bo już nie mają kogo do tyrki werbować ! Całe CK już zna dziadów i krętów zwłaszcza 2ch - Wrone i Siudaka ! Dobra rada? Omijać cwaniaczków ..........Konkurencja !
Uwaga ? Tylko ze zdjęciem ! 2015-03-07 13:43:25
Punktualny, odpowiedzialny w wieku powyżej 25 lat poszukiwany.Praca miedzy 4-11ta pon sroda piatek w perspektywie codziennie. Stala trasa w zaopatrzeniu.Praca nie jest ciężka.Moze byc kobieta. Podstawa to umiejetnosc prowadzenie auta i rzetelnosc.Cv na meil.Przegladam tylko te ze zdjęciem. Oddzwaniam do wybranych ! Następny prostak się ogłasza . Tylu już orżnął że teraz musi widzieć z kim następnym będzie miał do czynienia ! Bez zdjęcia nie podchodz ! Hahahahahah..............
Poxipol 2 do dziadów ! 2015-03-08 20:50:11
Hhaahahahahahahhahahahahahahahahahaahha !!!!!!!!!!! Śmiech na hali hahahha...takie dziady firmy mają porażka ! Do łopaty a nie bisnes kręcić Kmioty ale cóż tak to jest jak się ma dwie lewe ręce to trza kombinować ! Hhahahahahaahahah................(Wymagania dziadyga ma jakby z 8koła za tyrke płacił w tym ogłoszeniu ) !
Marny platnik 2 Przestrzegam ! 2015-04-03 12:37:47
Kierowca Międzynarodowy

branża
Transport i logistyka

kategoria
praca stała

opis zadań na stanowisku
Firma zatrudni kierowcę z własną działalnością do Transportu Międzynarodowego UE

wymagania
kat. Prawa jazdy B, Wymagane doświadczenie.

nazwa firmy poszukującej pracownika
ANOPOL Sp.zo.o.

kontakt z pracodawcą
(usunięte przez administratora)
Adres e-mail
patrycja.biuro.kielce@gmail.com
*** Co jest Panowie Prezesi śmiesznych firemek powstających dzisiaj jak grzyby po deszczu ! Nik już na Was nie chce i nie zechce robić za te marne pieniądze i prawidłowo ! Płakać dziady i płacić ludzią kase za prace a nie ogłaszać się non stop systematycznie co 3y tygodnie !!
Bartek z kielc 2015-04-03 14:19:56
Hahahahahahahahahahaha !!! Porażka, prawidłowo tępić marnych płatników z rynku ! Niech się nauczą płacić dobrze za prace a nie dawać jakieś ochłapy co nawet na opłaty nie starcza!!!Czasy frajerów już dawno się skończyły........
Pracowałem u dziada 7m temu ! Czas na opis........ 2015-04-03 19:10:10
U tego dziada co 3i kurs to .....przeładowany (2560kg czasem) ! Jazda pod presją i stresem ! Marny grosz tak po zatym. Nikt tam już nie chce robić samochody stoją i rdzewieją na parkingu , non stop szuka jeleni do pracy ! No tak bo kto dzisiaj przyjdzie robić za 20groszy z km na dziada. Umowa śmieciowa co nią dupsko możesz utrzeć i nic poza. Nic dziwnego że non stop co 3y tygodnie regularnie się ogłaszają . Panowie dzisiaj trzeba ludzią zapłacić konkretną kase za jazde bo nikt za 1.800zł nie będzie jeżdził w międzynarodówce !!!! Marcin .
Von Nogaj ! 2015-04-04 13:10:17
Hahaahahahahhahahaahahhaha .........prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Kierowca Maciek . 2015-04-04 13:34:39
Zapomniałeś koleś dodać jeszcze o postojach czasem po 2-3ydni za które Ty złamanego grosza nie dostaniesz!!! A na weekendach to podstawa stanie od piątku nawet do wtorku = 0 kasy dla Ciebie ! Zadaj sobie pytanie czy warto na dziada robić za śmieszną kase ? Widze i czytam mnóstwo wpisów i 90% wpisów trafionych - Anpol , In Time to marne płatniki mało kto dzisiaj na krętów i oszustów chce robić a czas zrobi swoją robote...........
Paweł 1 2015-04-12 11:09:17
Jeśli chodzi Panowie o "Anopol" to tam nie ma kasy ! Pracowałem tam kiedyś i co ? Przyjołem się 02 a kase dostałem dobiero po 20m nastepnego miesiąca hahahah czyli po prawie dwóch miesiącach ! W dodatku marne pieniądze z wyliczeń swoich wyszło Mi jakieś 16 groszy z km ( śmiech na sali) !!! Tak cawaniaczki z "Anopola" za ładunki wzieli grube tyś Euro a Tobie dali ochłapy co nawet na opłaty na czynsz nie starczyły ! Jeśli chodzi o spalanie ? 12.5 sobie dziady życzą to mówią że zarobisz? ( hahahahah ) Panowie i prezesi smiesznych firm ! Jak samochód może spalić 12.5L na 100km skoro nim notorycznie co 2gi kurs wozi się po prawie 2.400 a nie kiedy i 2.600kg ! Z jaką szybkością musiał bym jechać żeby te 12.5 L na 100% spalić? Już wam mówie obliczyłem to . Ono wychodzi jakieś 55km?h !!! Wtedy Ty w tym smiesznym limicie się zmieścisz ! Hahhahaahahah Po 2gie samochody są stare i wyeksplatowane przez róznych ludzi którzy zbytniego pojęcia o jeżdzie nie mieli ! Jak można wieżyć tym samochodom że spalanie jest przez nie prawdziwe ! ( Nie do udowodnienia) . Nastepna sprawa ? Stanie po parkingach z winy pracodawcy ? Nie łódz się że grosz dostaniesz za to ! Na weekendach czasem od piątku popołudnia nawet do wtorku siedzisz jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kabinie pilnując nie swojego sam i grosza nie dostajesz za to ! (czasem z towarem czekając na rozładunek do pon). #3a sprawa ? co 3-4 kurs przeładowany czasem 2.400 a geniusz jeden nawet 2.890kg !!! ( Śmiech) ! Jazda pod presją i stresem . Marnie wspominam współprace z tą firma. Kase odzyskałem po 3 miesiącach dopiero !
Następny kretyn i marny płatnik szukający jeleni ! 2015-04-13 10:28:43
Kierowca - Zaopatrzeniowiec

branża
Transport i logistyka

kategoria
praca dodatkowa

opis zadań na stanowisku
Utrzymanie auta w czystości - pomoc przy rozwożeniu towaru 5zł/godzina - minimum 35zł dniówka ; po okresie próbnym rozwożenie towaru 7zł/godzine - teren woj. świętokrzyskiego. minimum 50zł dniówka

wymagania
mile widziane doświadczenie w kierowaniu busem do 3,5 tony, prawo jazdy kategorii B minimum 3 lata ; chęć do pracy -praca fizyczna. Mechanik samochodowy dodatkowym atutem. Możliwość otrzymania pracy na stałe (umowa o prace). Praca w różnych godzinach: 6-22, 6-14 lub od 12-20, 15-20 13-22. Osoba dyspozycyjna pod telefonem. Preferowany kontakt e-mail.

nazwa firmy poszukującej pracownika
POL-BOX Stępień Krzysztof

kontakt z pracodawcą
666-666-323

Adres e-mail
pol-box@wp.pl ***** Hahahahaahahahahahah !!!! Porażka ........Kto dzisiaj podejmie prace za 5zł? Są tu tacy .........
Leszek z leszczyn 4 2015-04-13 13:46:50
Heheheeheheheheh płacić kmioty kase ludzią jak trza to ? Nie trzeba będzie się non stop ogłaszać bo naród się pozabija o nią ! A tak to jest GÓWNO ! Non stop ogłoszenia i non stop się szuka głupków za marne parę groszy ! Tylko zadajcie sobie pytanie sami śmieszni pracodawcy z Kielc i okolic?( wieśniaki), Kto dzisiaj wam przyjdzie do pracy za marny grosz( 20g z km) ? Kto zechce dzisiaj na was dziady tyrać na umowach śmieciowych ! ( co dupsko sobie nią można podetrzeć). Masz firmę ? To płać ludzią jak należy dziadu to i będziesz wtedy miał dobrych i sprawdzonych pracowników a nie pajaców i gówniarzy którzy mają 0 pojecie o tej branży i sikają w nocnik jak im trzeba jechać do innego Kraju !
Groszem nie śmierdzi ! 2015-04-15 19:02:37
Z tej marnej i nie śmierdzącej groszem pracy bym zdechł ! Nawet na opłaty by brakło a gdzie żarcie itp ? Porażka kto na takiego Frajera będzie robił? Rzeczywiście Kretyn jak ich wielu w tym popierd*** Kraju dziś !!!!!!!!!!!!!! Własnie takie oszołomy dzisiaj kręcą biznesy w tym kraju bo kretynom znudziła się praca u kogoś albo ? Dwie lewe ręce do pracy mają dziady i szukają jeleni żeby na nich tyrały ! Trzeba by było naprawdę mieć coś z głową nie tak żeby takiego GÓWNA się chycić za 5zł/h . Czytam te wszystkie tutaj ogłoszenia i leje ze śmiechu jakie KRETYNY dzisiaj mają i prowadzą firmy co 2a to krzak !!!!!!!! Pozdr Rysiek .
Bonanza odcinek 200005432 2015-04-17 09:01:30
Dokładnie Kolego ! Jakby fałszywce płaciły kasę jak trzeba ludzią to nie musieli by szukać non stop rąk do pracy ! Mieli by ekipę dobrych i doświadczonych kierowców a tak to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Non stop jak widzę regularnie co 3-y tygodnie oglasza się szukając następnych frajerów do pracy tylko po to bo wie że płaci marnie ! A każdy przerobi do pierwszej wypłaty i co ? Zazwyczaj wykręca się na budzie firmy addidas i idzie w HUJA ! Bo kto dzisiaj będzie i zechce robić na H**** za parę śmiesznych groszy ! Tak szanowni Prezesi śmiesznych spółek i firemek(Krzak) chcieliście sami to tak i macie ! Wojtek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] raz przejdzie przez wieś)...........
Uwaga na następnego oszusta z Kielc! 2015-04-18 12:08:42
Były spedytor - 2015-04-17 15:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jestem bylym, biurowym pracownikiem tej firmy. Widze wpisy ludzi proszacych o obiektywna opinie. Mam nadzieje, ze moja taka bedzie. Od samego poczatku mojego zatrudnienia w firmie panowala totalna dezorganizacja, balagan oraz brak jakiego kolwiek porozumienia z wspolpracownikami. Rozmowa kwalifikacyjna odbyla sie szybko i sprawnie. Obietnice skladane przez Pania Malgorzate D. brzmialy w wiekszosci na zbyt piekne by mogly byc prawdziwe. Sama Pani Malgorzata D. to bardzo egoistyczna kobieta o niesamowicie (z niewiadomych przyczyn) wynioslym ego, ktora nic swoja osoba nie wnosila. Wrecz jedynie szkodzila calej firmie oraz przeszkadzala w jej prawidlowym funkcjonowaniu. Jej ultra zadufany w sobie, ultra egoistyczny styl zycia niejednokrotnie uwlaczal godnosci innym pracownikom firmy. Co do wlasciciela. Czlowiek w 100 % podporzadkowany i uzalezniony od Pani Malgorzaty D. Osoba pozbawiona swojego zdania i mozliwosci podejmowania decyzji w wlasnyn przedsiebiorstwie. Jednakze jedno ich laczy. Brak poczucia obowiazku, ktory sami sobie na siebie nalozyli oraz konsekwentnego finalizowania zalozonych umow.


Witam,

Jestem bylym, biurowym pracownikiem tej firmy. Widze wpisy ludzi proszacych o obiektywna opinie. Mam nadzieje, ze moja taka bedzie. Od samego poczatku mojego zatrudnienia w firmie panowala totalna dezorganizacja, balagan oraz brak jakiego kolwiek porozumienia z wspolpracownikami. Rozmowa kwalifikacyjna odbyla sie szybko i sprawnie. Obietnice skladane przez Pania Malgorzate D. brzmialy w wiekszosci na zbyt piekne by mogly byc prawdziwe. Sama Pani Malgorzata D. to bardzo egoistyczna kobieta o niesamowicie (z niewiadomych przyczyn) wynioslym ego, ktora nic swoja osoba nie wnosila. Wrecz przeciwnie, szkodzila calej firmie oraz przeszkadzala w jej prawidlowym funkcjonowaniu. Jej ultra zadufany w sobie, ultra egoistyczny styl zycia niejednokrotnie uwlaczal godnosci innym pracownikom firmy. Co do wlasciciela. Czlowiek w 100 % podporzadkowany i uzalezniony od Pani Malgorzaty D. Osoba pozbawiona swojego zdania i mozliwosci podejmowania decyzji w wlasnyn przedsiebiorstwie. Jednakze jedno ich laczy. Brak poczucia obowiazku, ktory sami sobie na siebie nalozyli oraz konsekwentnego finalizowania zalozonych celow, umow, oraz zlecen.

Widze rowniez duzo wpisow pod adresem Pana Wrony. Osoba rownie mocno oszukana przez twor INTIME jak byli pracownicy. Pan Wrona dzialal jako podwykonawca u Pana Siudaka (czyt. INTIME) Kreowany przez Pana Siudaka za najlepszego przyjaciela. Po roku wspolpracy ciezko bylo zliczyc na jaka sume Pan Siudak okradl swojego "przyjaciela"

Podsumowujac, Pan Siudak (panem bym go nie nazwal ale z racji jezyka tutaj uzwyanego stosuje owy zwrot dla wyszczegolnienia mojego wpisu z "tlumu') to zwykly czlowiek bez jakiego kolwiek honoru. Brak przedsiebiorczosci widac u niego na pierwszym kroku. Pani Małgorzata D. (o tej osobie jeszcze ciezej zwracac sie per Pani. Z uwagi na swoje zachowanie po prostu na to nie zasluguje) osoba totalnie nie zorganizowana i nie kompetentna. Mowiaca o sobie jako o kierowniku ale nie wiele majaca z ta funkcja wspolnego. Ogolnie klapa po calosci. Stracone nerwy, czas i mnostwo wysilku na marne.
Anonimowy ! 2015-04-21 09:41:06
Siudak z "In Time" @Krzak Sp Zoo Wrocław to Dziad nie śmierdzący groszem ! Uważać kierowcy na niego śmieć obiecuje gruszki na wierzbie płaczącej !
Opierdalacz Dup ! 2015-04-21 15:17:50
Nie tylko ten Dziad obiecuje ! Wszystkie bez wyjątków a Ja i setki tyś ludzi z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się śmieje bo nie ma kierowcy który by nie śledził opinie i blogów co ludzie piszą i o kim . W sumie mają racje bo kmiotów trzeba tępić już od zarodka i nie dać się rozwijać dziadom i krętaczom w Kielcach ! Niech się nauczą płacić jak trzeba a dopiero dają ogłoszenia o prace .........0 tolerancji dla złodzieji , krętów i oszustów co chcą się bogacić na twojej krzywdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A takich usrańców jest dzisiaj od H**** Czytać Panowie dokładnie co piszą ludzie i omijać prostaków co się nachapać nie mogą ............
Ślepy i głuchy na torach ! 2015-05-01 18:28:54
Uwazny - 2015-04-24 10:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porazka pelna geba. Kondon szuka juz kierowcow jako lukasz, widze ogloszenia na tablica.pl. Zatrudnię kierowcę kat. "B" na trasach międzynarodowych - samochód RENAULT MASTER z 2013 r - 192000 km przebiegu. Tylko poważne oferty kierować na adres e-mail Omijajcie ta firme. Kondon wisi mi kase juz poltora roku. Nie sa to duze pieniadze, bo okolo 3000 pln. Ale w skali tego co krewi innym to juz sumka pewnie jest.
zdjecie uzytkownika
Lton - 2015-04-30 01:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety polskie firmy przewozowe wykorzystują tutaj swoje cwaniactwo bo lepiej dać kierowcy z kategorią B większe pieniądze niż zatrudniać kierowcę na C+E z tachografem.
Kurs projektowania ogrodów - 80h kod zawodu: 216201
Kurs projektowania wnętrz - 140h tylko 1899zł Zaświadczenie MEN
Kurs krawiecki z projektowaniem odzieży 160h
Kurs zarządzania nieruchomościami 60h
Kurs Florystyki I i II stopnia 100h
Zobacz wszystkie! (187)
zdjecie uzytkownika
OLO 13i 13 bez lipy ! - 2015-05-01 16:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były Pracownik - 2015-04-23 16:41:59]:
Hhaahahhahaahahhahahaahahahahahahahahahahah !!!!!!!!!!!!!!!!! Cała Polska już się śmieje ze ZŁODZIEJA SIUDAKA i PANI MAŁGORZATY śmiesznej spedytorki za 5ć zł ! Widzisz KMIOCIE (Siudak) jak Ci DUPSKO każdy opier**** tylko dlatego że ....? Ludzią nie po oddawałeś kasy ! I po co Ci to było śmieciu !
Gość z branży bez lipy 2 2015-05-03 09:12:40
Najgorsze Firmy w Kielcach na które trzeba uważać Panowie to ; Num 1 w Kielcach Złodziej i Oszust pierwsza liga - "In Time @Krzak " Num 2 Arma Express @Krzak " te dwa Durnie zmieniają ludzi jak rękawice ? Czyżby nikt się nie sprawdził? A może pracodawca jest H*** wart ! Num 3 Anopl @Krzak - Jeżdzisz non stop przeładowany , marna kas , praca non stop pod stresem ! Omijać Panowie te 3y firmy tam nie ma pieniędzy dla Was ! Wbijać się do W-wy albo do Wrocławia tam płacą dobrze a nie jałmórznę z której nie da się wyżyć ! Złodzieją , Krętą i Oszustą a jest ich jak nasrał w Kielcach mówimy = Wypierdalać Dziady ! Nikt na Was już nie chce robić bo czasy frajerów dawno się skończyły już ..............
No tak ! 2015-05-03 18:52:17
Jak w temacie ! Popieram 100% prawdy nadrukowane .....
Olek pierwszy raz . 2015-05-13 14:43:20
Tak czasy frajerów Panowie i szanowni bisnesmeni z Kielc dawno się skończyły już w tamtym roku w listopadzie ! Od tamtego czasu co się zmieniło ? Ona to że non stop drukowane są przez lipne i fałszywe firemki powstające nie kiedy jak grzyby po deszczu ogłoszenia typu ; zatrudnię kierowce międzynarodowego do 3.5T ! Tylko zadajcie sobie śmieszni i fałszywi pracodawcy pytanie do siebie ? Kto na Was Dziady zechce jeszcze w tym mieście pracować jak dawno jesteście spaleni u ludzi za np; nie wypłacanie pieniędzy , czy zwalnianie pracownika bez podstaw itp. Tak zdarzają się wyjątki że jakaś Śmieć polski zeszmacony poniszczy sam czy też spowoduje wypadek ! Takiego H*** należy odrazy wypier*** na zbity pysk ! Więc dobra rada ? Gówniarzom poniżej 25 roku życia nie proponować pracy w tym zawodzie , bo zazwyczaj znikome śmieć pojecie ma o tej branży ! Wracając do zagadnienia szanowni pracodawcy ? Czy nie lepiej mieć i trzymać sprawdzonego i dobrego kierowce ? Czy lepiej zmieniać jak rękawiczki kierowców nie płacąc im za prace i mieć 30u a dziadów ? Proponuje się zastanowić ! A tego Oszołoma i prostaka z "In Time to całe Kielce już znają i dziwie się jeszcze że zipie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak on to robi ? Chyba na kredytach jedzie non stop ! Powodzenia Olek.
Bezszczelny !!! 2015-05-15 09:18:52
(usunięte przez administratora)Lisingi i kredyty go niszczą i kupa długów dlatego już dla pracowników nie starcza kasy na wypłaty ! Twoją pracą u dziada spłaca zaległe długi więc nie łudż się że dostaniesz kasę u złodzieja! Tego kolesia już całe województwo świętokrzyskie zna i to dobrze ! Bajkopisarz i nic po za po prostu omijać następnego oszołoma dobra rada ! Witek.
Marek z konkurencji ! 2015-05-15 09:41:58
Kierowca - zaopatrzeniowiec

branża
Transport i logistyka

kategoria
praca dodatkowa

opis zadań na stanowisku
Utrzymanie auta w czystości - pomoc przy rozwożeniu towaru 5,5 zł/godzina - minimum 22 zł ( 4 godziny) ; po okresie próbnym 1-3 miesiące w zależności od zaangażowania rozwożenie towaru 7,50 zł/godzinę 60 zł (8 godzin dniówka) - teren woj. świętokrzyskiego.

wymagania
mile widziane doświadczenie w kierowaniu busem do 3,5 tony, prawo jazdy kategorii B minimum 3 lata ; chęć do pracy -praca fizyczna. Mechanik samochodowy dodatkowym atutem. Możliwość otrzymania pracy na stałe (umowa o prace). Praca w różnych godzinach: 6-22, Osoba dyspozycyjna pod telefonem. CV na e-mail.

nazwa firmy poszukującej pracownika
POL-BOX Stępień Krzysztof

kontakt z pracodawcą
pol-box@wp.pl

Adres e-mail
pol-box@wp.pl ################################################################### DURNIU a kto dzisiaj Ci za 5.5zł za godz przyjdzie do pracy ? Hahahahahaha !! Trzeba by mieć naprawdę nasrane do bani żeby się czegoś takiego złapać ! Wymogi ma koleś jakby z 5koła płacił na miesiąc a groszem nie śmierdzi .......
Faza 13 2015-05-15 13:03:32
Hahahahahahahahahahahah !!!!!!!!!!!!! Porażka ! Tylko kto na Ciebie Śmieciu zechce robić za taką kasę? (Ludzie śmieją się z Was dziady) ........
Hirek 1 2015-05-18 16:20:09
No prawdę Panowie piszecie ! Produkcja ogłoszeń jak nasrał non stop potrzeba kierowcy ? Ale żeby mu zapłacić jak należy to żadnego tępaka i bisnesmena nie jest stać ! Kto dzisiaj pójdzie do pracy za marny grosz tak jak tutaj np czytam ? I na dodatek śmieciówka co nią sobie możesz DUPSKO utrzeć i nic po za tym ! Co Ty będziesz miał do swojej emerytury ? Panowie ? Nie robić na takich OSZOŁOMÓW !!! Bamberki niech SPIERDALAJĄ na drzewo liście pompować ! Szanować się i za psi H*** nie robić na cwaniaczków bo oni tylko czekają na idiotów żeby ich wydymać w kakao i grosza najlepiej nie zapłacić ! Mówicie Nam takie czasy ? No to tak i macie ! 0 pracowników do pracy i nikt już Wam szanowni Bisnesmeni ( od siedmiu boleści ) w Kielcach nie przyjdzie pracować bo .....? Jesteście spaleni u ludzi w tym mieście ! Ogłaszajcie się dalej ! Powodzenia.
Machlojki i przekręty ! 2015-05-20 12:10:01
Panowie ? Prawda jest taka ...te oszołomy i prostaki jak ich tutaj nazywacie ( i macie 100% racji ) nie płaci Wam kasy bo za tę kasę stawiają sobie kutasy pałace po zadupiach i non stop zmieniają auta na nowe ( szpan po całości zwłaszcza tyczy się jednego kręta P. Siudaka)! Więc z czego Wam mają niby dać czy tam nakapać ! Dla Was już niema ! Zauważ to że wszystkie bamberki pospier*** z Kielc i pozaszywały się po norach i po zadupiach tam gdzie mają spokój i tam gdzie ich nikt nie zna ! Tyracie na dziadów i co z tego macie pytam ? Jaka przyszłość u dziada i śmiesznego pracodawcy Cię Mistrzu czeka? Ono taka że będziesz H*** kabze nabijał a One Kur*** przy wódce śmiać się z Ciebie będą że znalazły odpowiedzialnych Idiotów którzy na Nich tyrają ! Panowie Prezes Pan Siudak a zarazem Kręt i oszust nie ma bytu na rynku w Kielcach ! Omijać tego dziada bo go już każdy zdążył poznać o czym świadczą tutaj te wpisy ! Szanowni kierowcy zanim podejmiecie prace u jakiegoś dziada dobrze by było trochę poczytać co piszą o Nich ! Zazwyczaj jest to 95% prawdy ! Z powietrza się to nie bierze tylko z opini ludzi i kierowców przekręconych przez takich właśnie pracodawców jak Siudak itp ! Dobra rada ? Omijać po prostu śmieszne firmy .........
Mateusz . 2015-05-22 16:51:15
Wrona już popłyną z torbami został puszczony w maliny przez Pana Prezesa( usunięte przez administratora ) " In Time @ Krzak Sp Zoo Wrocław " A takie kolego byli nie ? Co to się wyprawia na tym Świecie ! Świat się przekręcił do góry kołami. Mateusz Kielce.
Hahahahha !! 2015-05-23 09:24:46
W maliny i to takie na 2m i już z nich następny kręt nie wyszedł ! Chodzi i błądzi po dzień dzisiejszy mowa o Panu Wronie podwykonawcy kręta Pana Siudaka z "In Time". Takie przyjaciele byli razem a jak się to skończyło ? Porażką do dzisiaj Pan Wrona chodzi jeszcze po malinach i szuka wyjścia z nich ! To że go puścił z torbami to tak jak najbardziej ale co ? hahahahahaha !! Pustymi torbami bez grosza ! Były pracownik śmiesznej firmy "In Time @ Krzak. Wojtek.
Konkurencja ! 2015-05-28 10:27:26
Hahahahaahahahahah !
Luz 101 2015-06-13 11:11:45
Heheeheheheheh ..... ludzie z Was się śmieją dziady 2a z "In Time" ( Firma dziad)! Uważać Panowie na nich !
Zygmunt stary ! 2015-06-16 18:47:27
Hahahahahaahahhahahah no i z tą opinią się zgadzam w 110% ! Bo to jest święta prawda! Jak im nie jest wstyd !
driver 1234 2015-11-23 13:12:51
witam

może ktoś napisac o firmie BIMEX ?
Te wpisy dotyczą innych firm , IN TIME , Pan Wrona , Pani Małgosia , ARMA EXPRES , Pan SIudak ...itd.

rozpocząłem prace w firmie BIMEX i nie ma takich ludzi w tej firmie

a chciałbym nie stracic na tej pracy , na razie jest bardzo dobrze , samochody nowe , spalanie normalne , nie rozumiem tych wpisów

pozdrawiam
rfggg 2016-05-14 20:26:28
@koso. no wiadomo ze to przeciez duzy plus sa te szkolenia nie trzeba ich robic jakos czesto ale uwazam ze na pcozatku to pownny byc jednak..a wogole to zastanwaim sie czy beda moze w najbliszym czasie tutaj w firmie rekrutowac na jakies stanowiska ?
Zostaw swoją opinię o Bimex Grzegorz Rzędowski - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bimex Grzegorz Rzędowski