brak logo

Alplast S.j. Towarzystwo Handlowe

Kołobrzeg

Opinie o Alplast S.j. Towarzystwo Handlowe

mimzu 2011-04-30 15:25:17
Tragedia i nieporozumienie. Firma ustawiona na dojenie funduszy unijnych i [usunięte przez moderatora] przetargi publiczne. Cieszy się tak fatalną opinią na lokalnym rynku, że lokalne przedsiębiorstwa unikają jej jak ognia - firma żeruje na nie znających jeszcze jej reputacji podmiotach z innych części kraju. [usunięte przez moderatora] Niekompetentni właściciele, kiepsko zarządzający przedsiębiorstwem, pod byle pozorem ucinają premie pracownikom, ale nie krewnym i dobrym znajomym zatrudnionym w firmie. [usunięte przez moderatora]
1
Robert 2013-03-15 12:15:47
znam osoby pracujące w tej firmie, mówią, że lepszego pracodawcy w regionie nie znajdziesz. Pensje jedne z lepszych, nikt nie czepia się o zwolnienia lekarskie i urlopy, szacunek i kultura. Strasznie głupia ta poprzednia opinia, zwykłe chamstwo. A może sam chciałeś tam pracować ?
Piotr 2013-08-26 09:57:46
nie wiem ile się teraz u nich zarabia, ale pracowałem tam parę lat wcześniej, później z dziewczyną wyjechaliśmy do Warszawy i teraz jak jestem w Kołobrzegu często ich odwiedzam. No więc jeśli możesz tam pracować, to bardzo polecam, pensje zawsze były dobre, zgrana ekipa i fajna praca z wyzwaniami
Piotr 2014-05-19 16:09:33
świetna praca, ale wszystko zajęte, potwierdzam opinię Roberta, jak dziecko jest chore, to nikt się nie czepia, kasa też OK
Ilona 2014-12-26 15:38:37
Ja też dołączam się do pytania - jak do nich aplikować ?
Ona 2015-08-10 14:20:53
Gorąco polecam firmę. Mają zasady, na początku płacą mniej ale później jest super. Żadnych umów śmieciowych, żadnych kantów a po 3 miesiącach stała umowa i lepsza kasa.
Daga 2016-07-20 09:47:58
Moim zdaniem super firma.
Daga 2016-07-20 09:48:25
Moim zdaniem super firma.
1
seo 2016-07-20 20:52:20
a możesz szanowna koleżanko napisać dlaczego konkretmnie tak uważasz? napisz konkretnie jakie ma plusy
Zostaw swoją opinię o Alplast S.j. Towarzystwo Handlowe - Kołobrzeg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alplast S.j. Towarzystwo Handlowe