brak logo

Alplast S.j. Towarzystwo Handlowe

Kołobrzeg

Opinie o Alplast S.j. Towarzystwo Handlowe

mimzu 2011-04-30 15:25
Tragedia i nieporozumienie. Firma ustawiona na dojenie funduszy unijnych i [usunięte przez moderatora] przetargi publiczne. Cieszy się tak fatalną opinią na lokalnym rynku, że lokalne przedsiębiorstwa unikają jej jak ognia - firma żeruje na nie znających jeszcze jej reputacji podmiotach z innych części kraju. [usunięte przez moderatora] Niekompetentni właściciele, kiepsko zarządzający przedsiębiorstwem, pod byle pozorem ucinają premie pracownikom, ale nie krewnym i dobrym znajomym zatrudnionym w firmie. [usunięte przez moderatora]
4
Robert 2013-03-15 12:15
znam osoby pracujące w tej firmie, mówią, że lepszego pracodawcy w regionie nie znajdziesz. Pensje jedne z lepszych, nikt nie czepia się o zwolnienia lekarskie i urlopy, szacunek i kultura. Strasznie głupia ta poprzednia opinia, zwykłe chamstwo. A może sam chciałeś tam pracować ?
1
Piotr 2013-08-26 09:57
nie wiem ile się teraz u nich zarabia, ale pracowałem tam parę lat wcześniej, później z dziewczyną wyjechaliśmy do Warszawy i teraz jak jestem w Kołobrzegu często ich odwiedzam. No więc jeśli możesz tam pracować, to bardzo polecam, pensje zawsze były dobre, zgrana ekipa i fajna praca z wyzwaniami
1
Piotr 2014-05-19 16:09
świetna praca, ale wszystko zajęte, potwierdzam opinię Roberta, jak dziecko jest chore, to nikt się nie czepia, kasa też OK
1
Ilona 2014-12-26 15:38
Ja też dołączam się do pytania - jak do nich aplikować ?
Ona 2015-08-10 14:20
Gorąco polecam firmę. Mają zasady, na początku płacą mniej ale później jest super. Żadnych umów śmieciowych, żadnych kantów a po 3 miesiącach stała umowa i lepsza kasa.
1
Daga 2016-07-20 09:47
Moim zdaniem super firma.
1
Daga 2016-07-20 09:48
Moim zdaniem super firma.
3
seo 2016-07-20 20:52
a możesz szanowna koleżanko napisać dlaczego konkretmnie tak uważasz? napisz konkretnie jakie ma plusy
4
Iza 2017-08-08 23:44
Czy ciężko jest dostać się do firmy Alplast S.j. Towarzystwo Handlowe? Ktoś pracuje? Jakie trzeba spełniać wymagania? Wyrażając swoją opinię pomagacie osobom, które chcą się zatrudnić, ale nie są pewne czy sprostają wymaganiom stawianym w firmie.
Ona 2017-08-21 11:17
Ja pracuje i nie zamieniłabym tej pracy na inną. Nie wiem co umiesz, najlepiej zwyczajnie przyjdź i porozmawiaj z Panią Prezes. Życzę sukcesu :)
1
Pracownik 2017-10-13 10:52
Ja też polecam
Zostaw swoją opinię o Alplast S.j. Towarzystwo Handlowe - Kołobrzeg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alplast S.j. Towarzystwo Handlowe