Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.

Piasek

Opinie o Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.

bezrobotny 2013-03-24 21:54:58
mam zamiar przyjąc się na kierownika fermentacji co mnie czeka za robota i jaki zarobek
xxx 2013-04-07 19:55:11
1600 brutto
Tołdi 2013-04-18 23:01:56
Niby dobrze bo praca jest ale na tle innych firm to zarobki są na zenującym poziomie.jak policzyć prace na rózne zmiany w ciągu jednego tygodnia,przerwy po 8h między zmianami i bycie pod telefonem to wychodzi ze to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład o europejskich standardach bo nikt za to poswięcenie nam nie płaci a zarabiamy naprawde bez zadnych rewelacji:-(
Zenek 2013-09-06 13:47:04
xxx - 2013-04-07 19:55:11

1600 brutto
A ja mam propozycję na kierownika produkcji do dębowej. Jak tam teraz jest. Ile można zarobić. Starczy mi na dojazdy z Lublina
kylo 2013-09-16 12:23:36
no i jak ci poszlo zenek na rozmowie..?
1
Zenek 2013-09-21 21:23:14
Cisza.
Nie wiem dlaczego?
Może kwota Panu nie odpowiadała i to że daleko do domu mam.
Chociaż co w dzisiejszych czasach znaczy odległość.
xxxx 2013-11-28 16:07:38
sle ty mąwry jesteś
śnieżynka 2013-12-10 23:06:14
Panowie , a może razem trzeba zawołać o podwyżkę ? Co wy na to , skoro "nagroda" i tak jest nieosiągalna.
Junior 2013-12-13 16:27:59
Zeby dostac podwyzke trzeba sie najpierw dostac do szefa zeby z nim o tym porozmawiac.a to nie realne przy naszym kierownictwie które skutecznie do tego zniechęca
max 2013-12-18 12:42:09
Witam ,
Wszystkich mam pytanie odnośnie w/w firmy jak tu sie pracuje i jakie są srednie zarobki i czy warto sie pchać w tą firmę czyli rozwojowa jest ? , czy po prostu odpuścić generalnie chodzi mi o pawłowiczki,
2
Dzentelmen 2014-01-16 21:22:00
Całkiem niezrozumiała jest polityka zarządzania ludzmi w tej firmie!przeciez jak nic sie nie zmieni na lepsze to odejdą najlepsi ludzie z największym doswiadczeniem którzy jeszcze trzymią swoje działy na nogach.przeciez lata trwało aby kadra pracownicza była w pełni obeznana z tym co robi i robiła to profesjonalnie.to specyficzna firma a stanowiska w niej są bardzo nietypowe i skomplikowane więc tak radykalna polityka pogrązania starej i doswiadczonej kadry przyniesie jedynie odwrotne efekty od zamierzonych.tej pani która to wymysliła dziękujemy.dziękujemy za niszczenie tradycji dobrego słowa o naszej firmie bo stała sie nijaka i straciła zupełnie prestiż z przed lat.moze własciciele dostrzegą problem i zejdą na ziemię ratowac dobre słowo o tej firmie zanim bedzie za pózno(usunięte przez administratora)
666 2014-01-29 21:01:13
witam jak sie pracuje w dębowej?
xxx 2014-04-18 09:23:18
Najlepszy jest brygadzista na hali 5 (usunięte przez administratora) Kto go zrobił brygadzistą?. Przecież istnieją jakieś zasady w wybieraniu brygadistów?. Największy leser i obibok.Ale kierownictwo chyba też takie jest skoro go wybrali.
2
zażenowany 2014-04-29 11:25:51
Ogólnie rzecz biorąc dzieje sie coraz gorzej. Osoby, które nie mają kwalifikacji i nie znają się na podstawach jakimi zajmuje sie ta firma zarządzają nia. Kiedyś w tej firmie panowała miła i przyjazna ludziom atmosfera, a teraz staje sie "obozem pracy". Ludzie stoją nad Tobą i tylko czekają, aż podwinie Ci się noga, żeby isc podkapować szefostwu i dzieki temu awansować. Zadajmy sobie pytanie: czy to jest sposób na dobrze działającą firmę?? Wydaje mi sie, że polityka firmy nie na tym polega!!! Należy się czymś wykazać!!! Także należałoby to zmienić, żeby firma dobrze prosperowała i nie odeszły z niej jeszcze ostatni fachowcy, którzy się znają na tym co robią i tworzyli tę firmę od podstaw!!!
1
xxx 2014-06-08 10:59:40
Dwa piwa
AA 2014-06-09 22:19:33
0,7 Krupnik
1
Zły 2014-07-16 17:09:52
Wycieczki organizowane w ramach socjalu przez panią P są dyskryminujące dla męskiej częsci firmy.owszem,idea jest ok ale to kobieta przewaznie bierze ze sobą dzieci na takie wypady.i tu pojawia sie problem bo jak mąz pani z kadr będzie szczęsliwy ze zona bierze dzieciaki i znika na pół dnia tak faceci płacą ekstra za to zeby mozna było z małzonką pojechac no bo w domu zostawic niewypada.reasumując,kobiety mają tanią,uszytą na ich potrzeby wycieczke natomiast facetą się to zwyczajnie nie opłaca
1
Zły 2014-07-16 17:20:47
I niechce tu nikogo obrazać a jedynie zwrócic uwage ze mozna by do tych wycieczek dodac opcje biletu typowo dla całej rodziny zeby nikt sie nie czuł poszkodowanym
Kokos@ 2014-09-27 20:33:20
Paula jakie kulturalne wyjscie?? Uderzyc go w twarz zeby sie opamietal?? Dlaczego kierownictwo jest takie najwazniejsze skoro my na nich robimy ?? Ten gosc wogole nie ma pojecia o pracy u Pana Karola !!! Paula otworz oczy !!
Zły 2014-11-14 00:35:51
Na wiosne trzeba bedzie chyba isc do konkurencji robic bo nikt normalny długo niewytrzyma tego co sie tu dzieje.co myślicie o tych nowych pomysłach zeby tylko karac i zabierac pracownikom ile sie da?bo to juz pomału pod łamanie prawa pracy podchodzi...
Zły 2014-11-25 14:54:39
Szkoda czasu na pisanie bo nic to nieda.trzeba sie przekwalifikowac i szukac pracy jak sie chce normalnie dalej zyć
OLE 2015-01-24 19:25:26
Dziwne że urodziles dziecko hehe ale opinie są w 100 procentach trafione ta firma schodzi na psy nic dodac nic ujać tylko pracować i o nic nie pytać a przedewszystkim o podwyżki .Chociaz już tam nie pracuje ale opinie wystawiam o tym zakladzie negatywną niestety.
1
haker 2015-02-15 12:01:31
Firmie daję dwa lata i się rozpadnie. Na dzień dzisiejszy nie ma chętnych do pracy bo miejscowi byli, widzieli i nigdy nie przyjdą tam harować.Informacja dla nowych,
zapytajcie się o pracę przy zakładaniu komór, albo jak wygląda praca wodociągowego, albo jak wygląda praca na hali w pyle i po dezynfekcji, albo jak wygląda praca godzinowo, albo jak wygląda struktura przełożony - pracownik, szacunek kultura osobista.
1
patataj 2015-02-20 21:50:45
jeszcze troche a będą bułki przywozić z pawłowiczek bo do sklepu do żmiarek nie wyjda bo sie będą bali.
1
haker 2015-03-05 07:46:12
Co trzyma ? Trzyma to, albo to są pracownicy przed emerytalni, albo bez wykształcenia, albo ich sytuacja rodzinna zmusiła.
Ps. W Pawłowiczkach masa ludzi się zwalnia to chyba o czymś świadczy
1
prawy 2015-03-07 00:24:58
chcesz wiedzieć co trzyma pracownika w takiej firmie to ci powiem,ludzie co tam robią mają żony ,dzieci,kredyty itd i to tylko ich trzyma bo ciężko jest z pracą na terenie dębowej czy parczewa,a firma zadowolona jest jak przychodzi do pracy żonaty bo żonaty robić musi na rodzine a kawaler nie.i uwierz że nie czuje sie wcale pokrzywdzony ,wywalili mnie z tamtąd to fakt ale nie żałuje bo teraz chociaż mam spokojną prace i nikt nie patrzy sie na twoje rece co i jak robisz,i wiecznie za mało,za wolno itd
... 2015-03-14 12:24:18
Dokladnie tak. Nic nie trzyma, dlatego sie zwalniają a to dopiero początek roku. Pozostali albo nie mogą, albo JESZCZE nie mogą. Za niedługo zostanie samo kierownictwo i będą kierować, ale chyba golebiami nad zakładem.
ines 2015-04-09 15:17:33
witam, a jak praca w biurze? widze ze jest ogloszenie na pracownika administracji-moge prosić o opinie
AA 2015-04-14 20:46:05
w biurze praca super:), a nie lepiej na cieciówke można się nawet wyspać.
dan 2015-05-22 20:16:37
Witam, jak wygląda praca jako elektryk w pawłowiczkach? i czy ogólnie polecaće pracę w tej firmir?
z góry dziekuję za odpowiedzi
haker 2015-05-22 21:36:57
dan
Zapytaj się dlaczego potrzebują elektryków ??? Potem dlaczego odeszli ???
Co zrobili aby ich zatrzymać ???
To tyczy się też każdego stanowiska( sprzątaczki, brygadzistów, mechaników, operatorów, kierowców i każdego jednego co odeszli.
dan 2015-05-23 07:08:24
Mi powiedziano ze jeden z elektrykow odchodzi na emeryturę i pracował tam 21 lat.
haker 2015-05-24 22:17:00
A, dwóch kolejnych ????
... 2015-05-25 20:49:15
Zapytaj o WSZYSTKICH elektryków. Zastanów się, skąd nagle w tej firmie taki wysyp ofert pracy. Zrobisz co uważasz, bo pewnie i tak szukasz jakiegoś potwierdzenia "że nie jest aż tak źle" zamiast faktycznych opini. Idź, powmawiaj sobie przez rok, dwa, 21 lat że może będzie lepiej a te codzienne idiotyzmy to jakiś wyjątek, po 21 latach dojdziesz do odpowiednich wniosków. Jak masz rozum - omijaj, jak ci nie szkoda życia - probuj.
2310 2015-08-11 23:23:47
ALE O CO WAM CHODZI JA PARĘ ŁADNYCH LAT TAM PRACOWAŁEM ZAROBKI OK JAK NA TEN REJON WARUNKI PRACY KAŻDY ZNA MI SIĘ ZNUDZIŁO JAK WIELU INNYM A WIĘC CO WAS TAM TRZYMA
byly 2015-09-15 18:27:41
Nie polecam.
1
zawiedziony 2015-10-14 11:41:07
Ja szukam pracy jako technolog ktoś coś wie jak tam ci co pracuj na stanowisku technolg.
5
haker 2015-10-20 21:39:07
Dlaczego usunęliście moje wpisy? Nikogo nie obraziłem ani nie używałem wulgaryzmów ?
xxxx 2015-12-20 20:28:44
ile wynosi stawka operatora wózka widłowego ?
iii 2016-02-05 14:29:39
Czy może mi ktoś powiedzieć jakie obowiązki mają magazynierzy wyrobów gotowych, czy opłaca sie aplikować na to stanowisko, bo ostatnio widziałem oferte takiej pracy w tej firmie???
anonimus 2016-02-05 15:17:13
może mi ktoś napisać jakie obowiązki ma magazynier wyrobów gotowych, jakie są jego zarobki, bo widziałem oferte pracy i jestem zainteresowany tylko nie wiem czy się opłaca
anonimus 2016-02-05 15:20:48
Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie obowiązki ma magazynier wyrobów gotowych w pawłowiczkach, czy ciężko się na tym stanowisku pracuje?Bo widziałem oferte pracy i chciałbym spróbować...ale czy warto?
SeZe 2016-02-05 20:23:49
oni mają też hotele stąd oferty na kelnerów itp
iii 2016-02-08 19:10:06
ale Ci magazynierzy pełnią jakąś ważną funkcję? z tego co piszesz że łatwo nie jest, to co muszą robić? Widziałem ogłoszenie u nich o pracy na tym stanowisku
pracownik 2016-05-20 13:21:59
Jak ktoś chce pracować to zarobi. Wiadomo praca specyficzna, ale do tego jest socjalny, czego nie ma w każdej firmie. Pieniądze na święta, paczki dla dzieci na mikołaja, do podręczników dopłacają. w poprzedniej robocie dawali uścisk dłoni i to z łaską.
5
noproblem 2016-10-14 13:28:04
Jedzenie? Przecież oni produkują podłoże pod pieczarki :D
anie 2016-10-16 22:38:53
no ale jednak oferta pracy na kucharza jest aktualne więc może jednak kolego powyżej wcześniej ma trochę rACJI
AA 2016-10-30 13:38:33
sam jesteś podłoze pod pieczarki, oni produkuja podłoże do uprawy pieczarek. takie masz tam stanowisko a i tak nic nie rozumiesz
1
noproblem 2016-11-03 15:20:29
A czym się różni podłoże pod pieczarki od podłoża do uprawy pieczarek? Bo dla mnie to jedno i to samo.
AA 2016-11-10 17:30:43
Pod pieczarki można wypić wódkę.... a żeby te pieczarki wyrosły, potrzebne jest podłoże pod uprawę pieczarek. Weź to na logikę KKiS to wytwórnia podłoza pod pieczarki czy może wytwórnia podłoża pod uprawę pieczarek???
2
Zostaw swoją opinię o Karol Kania I Synowie Sp. z o.o. - Piasek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.