Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.

Piasek

Opinie o Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.

Zenek 2013-09-06 13:47
xxx - 2013-04-07 19:55:11

1600 brutto
A ja mam propozycję na kierownika produkcji do dębowej. Jak tam teraz jest. Ile można zarobić. Starczy mi na dojazdy z Lublina
kylo 2013-09-16 12:23
no i jak ci poszlo zenek na rozmowie..?
3
Zenek 2013-09-21 21:23
Cisza.
Nie wiem dlaczego?
Może kwota Panu nie odpowiadała i to że daleko do domu mam.
Chociaż co w dzisiejszych czasach znaczy odległość.
1
xxxx 2013-11-28 16:07
sle ty mąwry jesteś
śnieżynka 2013-12-10 23:06
Panowie , a może razem trzeba zawołać o podwyżkę ? Co wy na to , skoro "nagroda" i tak jest nieosiągalna.
Junior 2013-12-13 16:27
Zeby dostac podwyzke trzeba sie najpierw dostac do szefa zeby z nim o tym porozmawiac.a to nie realne przy naszym kierownictwie które skutecznie do tego zniechęca
max 2013-12-18 12:42
Witam ,
Wszystkich mam pytanie odnośnie w/w firmy jak tu sie pracuje i jakie są srednie zarobki i czy warto sie pchać w tą firmę czyli rozwojowa jest ? , czy po prostu odpuścić generalnie chodzi mi o pawłowiczki,
11
666 2014-01-29 21:01
witam jak sie pracuje w dębowej?
xxx 2014-06-08 10:59
Dwa piwa
AA 2014-06-09 22:19
0,7 Krupnik
2
Zły 2014-07-16 17:09
Wycieczki organizowane w ramach socjalu przez panią P są dyskryminujące dla męskiej częsci firmy.owszem,idea jest ok ale to kobieta przewaznie bierze ze sobą dzieci na takie wypady.i tu pojawia sie problem bo jak mąz pani z kadr będzie szczęsliwy ze zona bierze dzieciaki i znika na pół dnia tak faceci płacą ekstra za to zeby mozna było z małzonką pojechac no bo w domu zostawic niewypada.reasumując,kobiety mają tanią,uszytą na ich potrzeby wycieczke natomiast facetą się to zwyczajnie nie opłaca
1
Zły 2014-07-16 17:20
I niechce tu nikogo obrazać a jedynie zwrócic uwage ze mozna by do tych wycieczek dodac opcje biletu typowo dla całej rodziny zeby nikt sie nie czuł poszkodowanym
paula 2014-09-16 14:36
zawsze to jest na plus jak firma dba o pracowników, a zwłaszcza o ich dzieci, fakt, że teraz raczej już wieksze firmy nie organizują jakis wakacyjnych wyjazdów za bardzo. Każdy ma wybór przecież czy pójdzie do tej czy innej pracy, nie rozumiem komentarza powyżej, jeśli naprawde tak jest jak mówisz @kokos@ to widze tylko jedno, kulturalnie wyjście
1
Kokos@ 2014-09-27 20:33
Paula jakie kulturalne wyjscie?? Uderzyc go w twarz zeby sie opamietal?? Dlaczego kierownictwo jest takie najwazniejsze skoro my na nich robimy ?? Ten gosc wogole nie ma pojecia o pracy u Pana Karola !!! Paula otworz oczy !!
Zły 2014-11-25 14:54
Szkoda czasu na pisanie bo nic to nieda.trzeba sie przekwalifikowac i szukac pracy jak sie chce normalnie dalej zyć
OLE 2015-01-24 19:25
Dziwne że urodziles dziecko hehe ale opinie są w 100 procentach trafione ta firma schodzi na psy nic dodac nic ujać tylko pracować i o nic nie pytać a przedewszystkim o podwyżki .Chociaz już tam nie pracuje ale opinie wystawiam o tym zakladzie negatywną niestety.
1
patataj 2015-02-20 21:50
jeszcze troche a będą bułki przywozić z pawłowiczek bo do sklepu do żmiarek nie wyjda bo sie będą bali.
1
haker 2015-03-05 07:46
Co trzyma ? Trzyma to, albo to są pracownicy przed emerytalni, albo bez wykształcenia, albo ich sytuacja rodzinna zmusiła.
Ps. W Pawłowiczkach masa ludzi się zwalnia to chyba o czymś świadczy
1
prawy 2015-03-07 00:24
chcesz wiedzieć co trzyma pracownika w takiej firmie to ci powiem,ludzie co tam robią mają żony ,dzieci,kredyty itd i to tylko ich trzyma bo ciężko jest z pracą na terenie dębowej czy parczewa,a firma zadowolona jest jak przychodzi do pracy żonaty bo żonaty robić musi na rodzine a kawaler nie.i uwierz że nie czuje sie wcale pokrzywdzony ,wywalili mnie z tamtąd to fakt ale nie żałuje bo teraz chociaż mam spokojną prace i nikt nie patrzy sie na twoje rece co i jak robisz,i wiecznie za mało,za wolno itd
... 2015-03-14 12:24
Dokladnie tak. Nic nie trzyma, dlatego sie zwalniają a to dopiero początek roku. Pozostali albo nie mogą, albo JESZCZE nie mogą. Za niedługo zostanie samo kierownictwo i będą kierować, ale chyba golebiami nad zakładem.
1
ines 2015-04-09 15:17
witam, a jak praca w biurze? widze ze jest ogloszenie na pracownika administracji-moge prosić o opinie
AA 2015-04-14 20:46
w biurze praca super:), a nie lepiej na cieciówke można się nawet wyspać.
2
dan 2015-05-22 20:16
Witam, jak wygląda praca jako elektryk w pawłowiczkach? i czy ogólnie polecaće pracę w tej firmir?
z góry dziekuję za odpowiedzi
haker 2015-05-22 21:36
dan
Zapytaj się dlaczego potrzebują elektryków ??? Potem dlaczego odeszli ???
Co zrobili aby ich zatrzymać ???
To tyczy się też każdego stanowiska( sprzątaczki, brygadzistów, mechaników, operatorów, kierowców i każdego jednego co odeszli.
dan 2015-05-23 07:08
Mi powiedziano ze jeden z elektrykow odchodzi na emeryturę i pracował tam 21 lat.
haker 2015-05-24 22:17
A, dwóch kolejnych ????
... 2015-05-25 20:49
Zapytaj o WSZYSTKICH elektryków. Zastanów się, skąd nagle w tej firmie taki wysyp ofert pracy. Zrobisz co uważasz, bo pewnie i tak szukasz jakiegoś potwierdzenia "że nie jest aż tak źle" zamiast faktycznych opini. Idź, powmawiaj sobie przez rok, dwa, 21 lat że może będzie lepiej a te codzienne idiotyzmy to jakiś wyjątek, po 21 latach dojdziesz do odpowiednich wniosków. Jak masz rozum - omijaj, jak ci nie szkoda życia - probuj.
2310 2015-08-11 23:23
ALE O CO WAM CHODZI JA PARĘ ŁADNYCH LAT TAM PRACOWAŁEM ZAROBKI OK JAK NA TEN REJON WARUNKI PRACY KAŻDY ZNA MI SIĘ ZNUDZIŁO JAK WIELU INNYM A WIĘC CO WAS TAM TRZYMA
byly 2015-09-15 18:27
Nie polecam.
2
zawiedziony 2015-10-14 11:41
Ja szukam pracy jako technolog ktoś coś wie jak tam ci co pracuj na stanowisku technolg.
8
haker 2015-10-20 21:39
Dlaczego usunęliście moje wpisy? Nikogo nie obraziłem ani nie używałem wulgaryzmów ?
xxxx 2015-12-20 20:28
ile wynosi stawka operatora wózka widłowego ?
1
iii 2016-02-05 14:29
Czy może mi ktoś powiedzieć jakie obowiązki mają magazynierzy wyrobów gotowych, czy opłaca sie aplikować na to stanowisko, bo ostatnio widziałem oferte takiej pracy w tej firmie???
anonimus 2016-02-05 15:17
może mi ktoś napisać jakie obowiązki ma magazynier wyrobów gotowych, jakie są jego zarobki, bo widziałem oferte pracy i jestem zainteresowany tylko nie wiem czy się opłaca
anonimus 2016-02-05 15:20
Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie obowiązki ma magazynier wyrobów gotowych w pawłowiczkach, czy ciężko się na tym stanowisku pracuje?Bo widziałem oferte pracy i chciałbym spróbować...ale czy warto?
1
SeZe 2016-02-05 20:23
oni mają też hotele stąd oferty na kelnerów itp
iii 2016-02-08 19:10
ale Ci magazynierzy pełnią jakąś ważną funkcję? z tego co piszesz że łatwo nie jest, to co muszą robić? Widziałem ogłoszenie u nich o pracy na tym stanowisku
pracownik 2016-05-20 13:21
Jak ktoś chce pracować to zarobi. Wiadomo praca specyficzna, ale do tego jest socjalny, czego nie ma w każdej firmie. Pieniądze na święta, paczki dla dzieci na mikołaja, do podręczników dopłacają. w poprzedniej robocie dawali uścisk dłoni i to z łaską.
8
noproblem 2016-10-14 13:28
Jedzenie? Przecież oni produkują podłoże pod pieczarki :D
anie 2016-10-16 22:38
no ale jednak oferta pracy na kucharza jest aktualne więc może jednak kolego powyżej wcześniej ma trochę rACJI
AA 2016-10-30 13:38
sam jesteś podłoze pod pieczarki, oni produkuja podłoże do uprawy pieczarek. takie masz tam stanowisko a i tak nic nie rozumiesz
2
noproblem 2016-11-03 15:20
A czym się różni podłoże pod pieczarki od podłoża do uprawy pieczarek? Bo dla mnie to jedno i to samo.
AA 2016-11-10 17:30
Pod pieczarki można wypić wódkę.... a żeby te pieczarki wyrosły, potrzebne jest podłoże pod uprawę pieczarek. Weź to na logikę KKiS to wytwórnia podłoza pod pieczarki czy może wytwórnia podłoża pod uprawę pieczarek???
5
hdsdjskk 2016-12-24 12:04
Co sadzicie o pracy na wozku widlowym lub na ladowarce JCB? czy w ogole warto zaczynac? za jakie pieniadze?
9
Daniel 2017-01-22 15:21
A gdzie to w lesie ?
2
SeZe 2017-01-24 11:19
Styl70 to ich hotel. ten na trasie do Katowic
Agnieszka 2017-03-06 14:26
Zaglądacie czasem na fanpage Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.? :) https://www.facebook.com/karol.kania.i.synowie.spzoo
Julian 2017-06-06 00:59
Super firma.mega zarobki.warunki jak na zachodzie.bogaty pakiet socjalny.uczciwe szefostwo.kto ma okazje niech sie tam stara o przyjęcie
Agnieszka 2017-06-06 13:44
@Julian to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o pozytywach pracy w tym miejscu? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę?
1
2222 2017-07-02 15:45
Karol Kania i Synowie jest najgorszą firmą w jakiej dotychczas pracowałe. Nie mają szacunku do pracowników a przede wszystkim płacą groszę. Strzerzcie się przed ta firmą. Pozdrawiam
4
Zostaw swoją opinię o Karol Kania I Synowie Sp. z o.o. - Piasek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Karol Kania I Synowie Sp. z o.o.