brak logo

Agram

Lublin

Opinie o Agram

ss 2012-03-08 09:39:24
Czy ktoś może wie jakie warunki panują w oddziale w Motyczu? Z tego co tu czytam o pracy na ul. Mełgiewskiej to szkoda swojego zdrowia psychicznego :)
Obserwator 2012-03-08 16:44:19
Do kierownictwa Agram Lublin.
Dlaczego osoby szkalujące Waszą firmę są nadal bezkarne.Nikt w internecie nie jest anonimowy.Niektóre zarzuty sa poważne i zostało złamane prawo.Jesteście firmą znaną i poważaną i nie powinniście pozwolić sobie na ośmieszanie.
3
Były 2012-03-09 09:35:45
Kto tu kogo szkaluje. To są fakty i cała prawda a za prawdę nikt nie karze.
Zastanów się co piszesz. Cenzura i komuna się już dawno skończyła ale jak widać w Agramie nie.
Jak czytam to niektóre wpisy to mam wrażenie że są pisane przez samą dyrekcję zakładu. Czego się boicie. Zacznijcie szanować ludzi to i oni będą was szanować.
5
hhehehe 2012-03-09 13:58:14
była pracownica Agramu - Trenkwander

tak narzekasz na Agram ale czy po tym jak cie zwolnili we wrześniu czy październiku znalazłaś inną pracę? Jeśli myślisz, że jesteś anonimowa i nikt nie wie kim jesteś to możesz się zdziwić:)
Prawda 2012-03-09 18:03:54
Nie nadawałaś się do pracy nawet w Agramie,dlatego teraz wylewasz tyle łez.Wróciłaś tam gdzie twoje miejsce.Większość wie o kogo chodzi.
1
była pracownica Agramu - Trenkwandera 2012-03-09 21:55:40
Witam,
Dziękuję za ożywioną dyskusję, o to mi własnie chodziło.
Odpowiadam tylko na wpisy dotyczące zakładu, a nie mojej osoby. Ale miło, że ktoś się interesuje ich autorką:)
była pracownica Agramu - Trenkwandera 2012-03-09 22:03:09
Uważam, że każda tu zamieszczona opinia jest potrzebna, mamy dwie dwa różne stanowiska. Może ktoś przeczyta komentarze i stwierdzi, że nie pójdzie tam na rekrutację, zostaną tylko "najlepsi pracownicy" (czytaj etatowi). Poza tym nie obeszło się bez emocji, również ze strony osób, które w jakimś stopniu krzywdziły innych współpracowników, co uważam za sukces.
Na prawdę można pracować w lepszych warunkach.
1
gggg 2012-03-10 12:32:04
Od kiedy jesteś rzecznikiem firmy? Kto ci dał prawo wyjawiać informacje o niej? Możesz sobie komentować i pisać bzdury, które sama "zaobserwowałaś" co jest śmieszne bo nie jesteś obiektywna. Wyrzucili cię a chciałaś zostać atestującą które teraz tak poniżasz. Siedli ci na ambicje i tyle w temacie. Urażona duma nie pozwala ci zamknąć tego rozdziału.
2
Cal 2012-03-13 22:33:14
Witam
Orientuje się ktoś czy sa tam aktualnie jakies przyjęcia do pracy? Czy można się tam przyjąć bezpośrednio przez Agram czy tylko poprzez agencje Trenkwalder?
pawellbn 2012-03-15 17:21:17
Witam
Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z trenkwaldera i oferuje mi prace własnie w agramie na wózku widłowym . Mam pytanie czy jest ktos tutaj kto pracował bądż pracuje na tym stanowisku. ???
2
worker 2012-03-18 20:44:55
czesciowo to pwszytko prawda co piszecie o negatywnych stronach zakladu, kazdy sciemnia jak moze aby do konca zmiany! laska co robi mikrobiologie co caly dziec sie pałeta i plotkuje:) a i kawke z kazdym wypije:) laski z kontroli to tylko o dzieicach gadaja tzn, ze nie moga zajsc w ciaze ....
1
Migotka 2012-03-19 18:41:37
Hmmm trzeba szanować swą pracę jaką się ma taką sie ma . Wszystkie Wy jesteście dobre jedna druga obgaduje a do pracy się niepcha tylko .......... Oj szkoda słów jak się tylko widzi co chce się widzieć i bierze przykład z obiboków .(usunięte przez moderatora)
byly pracownik 2012-04-13 09:58:57
głównie będziesz robił przy produkcji bo wozkowych maja,najwyżej pojezdzisz 4 godziny i tyle
Była pracownica 2012-06-01 16:22:24
Pracowałam w firmie Agram i bardzo miło wspominam ten okres,owszem zdarzały się jakieś niedociągnięcia ale to jest normalne,nie ma pracy idealnej(nie była to moja pierwsza i jedyna praca).
ktoś 2012-06-05 18:31:42
Była pracownica - 2012-06-01 16:22:24

Pracowałam w firmie Agram i bardzo miło wspominam ten okres,owszem zdarzały się jakieś niedociągnięcia ale to jest normalne,nie ma pracy idealnej(nie była to moja pierwsza i jedyna praca).
A co tak szczególnie miło wspominasz, jeśli mogę zapytać? :)
bpt 2012-07-13 11:48:18
Nie będę w tej chwili pisać źle o firmie bo jako byłej pracownicy nie wypada.
Ale z przykrością stwierdzam fakt, że tak nie powinno dziać się w żadnej firmie. Co do pracy tam jestem głęboko rozczarowana ( tam nie liczy sie pracowitość, czy staranność a tylko układy)
3
zik 2012-10-02 16:32:48
W Motyczu jest podobnie ludzie bardziej przyjaźni i życzliwi ale szaleje tam kierownik o usposobieniu (usunięte przez moderatora)
1
pompa2 2013-03-15 12:11:12
(usunięte przez moderatora) to mało powiedziane mam na myśli to że tam mężczyzn na produkcji ma się za nic a kobiety oczywiście żądzą... Człowiek jest tylko człowiekiem my mężczyźni też jesteśmy tylko ludźmi szkoda sobie szarpać nerwy co tu dużo mówić, jeden wielki kołchoz tona tona i wraz mało wysypane a potem dziwią się że są zwroty??? za grosz tolerancji dla drugiego człowieka.. Pozdrowienia dla wszystkich pracowników Trenkwalder....
3
zik 2013-04-14 15:18:36
Chyba sam nawet nie przypuszcza jak wielką zrobił mi przysługę teraz wiem co to znaczy zarabiać i mieć dookoła życzliwych i chętnych do pomocy kolegów i współpracowników
3
ja 2013-05-12 14:03:11
Witam
Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z trenkwaldera i oferuje mi prace własnie w agramie na wózku widłowym . Mam pytanie czy jest ktos tutaj kto pracował bądż pracuje na tym stanowisku. ???
4
jiooo 2014-11-19 19:11:44
Z innej beczki, nie idzie czasem ktoś jutro do pracy pierwszy dzien na 7:45 do Eurocash na mełgiewskie 30 ?
witek 2015-01-30 13:09:29
Hej, kolega proponuje mi, żebym rozejżał się za pracą w Agramie przy owocach i warzywach. Mówi, że jest świetna atmosfera pracy i ludzie naprawdę trzymają sie razem. Czy ktoś słyszał o aktualnych naborach do firmy? Jak to jest z rozmową kwalifikacyjną, trzeba się wykazać jakąś konkretną wiedzą? czy wymagają jakichś skomplikowanych rzeczy?
rusałka 2015-03-07 18:47:57
Nie wiem ale to jest twoja prawda ja tam pracuję już 6 lat ale znam całkiem inną prawdę uważam że jak ktoś się stara i zależy mu na pracy nie ma podstaw do narzekań
1
OLA 2015-03-07 19:25:33
Jak pracujesz tam tyle lat to jak to jest z premiami.
Czy nie zostały cofnięte.
2
rusałka 2015-03-09 13:46:47
To fakt zostały cofnięte ale to jeszcze nie koniec świata znam firmy w których pracownicy nie widzą co to jest premia bo nigdy jej nie mieli wszędzie są plusy i minusy ale trzeba te plusy zauważyć nawet jeśli są malutkie
1
OLA 2015-03-17 08:05:45
Co to za wazeliniarze piszą te posty najlepiej niech każda z was spróbuje pracy na produkcji sama to się przekona jakie to szczęście złapała za nogi.
2
angela 2015-05-07 12:22:11
nabor do chłodni jest zawsze maj czerwiec sezon tez tam pracowalam tam bez ukladow nic nie osiagniesz ale jest fajnie milo
Angela 2015-12-04 16:51:12
Starania to nie wszystko nie zawsze zostajesz w agramie. Na niekazdej zmianie jest fajna atmosfera zalezy na jakiego czlowieka trafisz
Angela 2015-12-04 16:51:16
Starania to nie wszystko nie zawsze zostajesz w agramie. Na niekazdej zmianie jest fajna atmosfera zalezy na jakiego czlowieka trafisz
ola 2016-05-13 19:23:47
Czyżby czas na Pinguin?
pompa2 2016-07-17 18:52:13
Zgadza się,szkoda właśnie zdrowia psychicznego,sama praca może i nie jest taka zła czy ciężka ale z takimi ludźmi pracować,szkoda słów.Tylko mało i mało,tona i tona
3
ktoś 2016-07-17 20:26:30
Chyba teraz nie ma takiej oferty pracy @Marek, bo widocznie szybko się rozeszło. Może jest szansa, żeby niedługo coś innego się pojawiło, wiecie może? Dzięki
1
Zostaw swoją opinię o Agram - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agram