brak logo

Camelot Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Camelot Sp. z o.o.

słońce 2012-04-23 20:46:50
Jeśli chcesz iść tam do pracy nie polecam. Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] człowiek wykorzystywany ma maxa
4
xxxxl 2012-05-07 22:04:14
Jeśli masz zamiar iść do tego biura nie polecam. Marnie płacą, nie dają normalnej umowy, zostajesz po godzinach bo się nie wyrabiasz tyle masz firm. A na koniec tak ci dziękuję że masz dosyć.

Do przyszłych i obecnych klientów niech ucieka kto może biuro idzie na ilość nie na jakość.
2
on 2014-04-29 14:26:13
Również nie polecam , ciężka praca ,małe pieniądze, praca po godzinach.
5
xd 2014-05-20 20:42:41
na początek dają 500zł mc hahha żałosne a potem ten kto d.... daje ma więcej. Romanse itd....
1
pytający 2014-07-13 22:26:39
Czemu piszcie o takich rzeczach jak romanse? jak to wszędzie jest tam gdzie pracują ludzie, w mojej poprzedniej pracy też były i co z tego?wszystko dla ludzi.
Interesuje mnie opinia o pracy tam, co z zarobkami? Jak to na początek 500zł? Przez jaki okres? to jakiś czas nauki czy jak?
trelemorele 2014-07-15 10:11:42
Ta firma to jakaś totalna porażka. Byłam u nich na rozmowie kwalifikacyjnej i zaproponowali mi 500 zl za miesiąc na umowę zlecenie myślałam ze to jakiś żart powiedziałam ze wolontariuszka nie jestem aby za darmo pracować. chyba ludzie strasznie zdesperowani musza tam pracować. Dobra praca dla studentów zapewne aby zarobić na waciki i zdobyć doświadczenie. Moja znajoma co tam pracuje po 2 latach pracy dostaje minimalna glodowa pensje a haruje jak wół po godzinach
1
bxb....... 2014-07-27 20:44:35
Pytający ... - na początek dostaje się 500 zł tak jak trafnie określiłeś to czas nauki 3-m-c, potem dostaniesz więcej , ale oczywiście też nie oczekuj wiele bo nadal się uczysz, więc powinno być to zrozumiałe dla Ciebie, i nie ma co wylewać żółci jak Pani powyżej, możesz się wiele nauczyć, gdyż rzucony jesteś na głęboką wodę, i albo sobie poradzisz , albo uznasz że księgowość nie jest dla Ciebie, aczkolwiek nigdy nie należy się poddawać!!,istotne powinno być dla Ciebie również to że zdobywasz praktykę księgujesz dokumenty itd. Ludzie pracujący tam są ok, pomocni chętnie Ci pomogą.Do Trelemorele - Znajoma- znajomej- przyjaciel rodziny donosi hahaha zgłoś się do brukowca jakiegoś :D:D:D
4
y. 2014-10-27 10:15:39
Zaczynałam swoją przygode z ksiegowoscia własnie w camelocie. Przez okres próbny faktycznie zarabialam 500 zł, ale było to na zasadah praktyk więc nie widziałam w tym nic złego, tym bardziej, że ostalam propozycje bezpłatnego stażu w jednej z firm. Nauczyłam sie sporo i ogólnie miło wspominam ten czas :)
5
gallanonim 2014-11-28 10:53:40
Nie polecam. Pracowałam wiem jak było. Jest niemiła atmosfera, pracownicy to prawda pomocni ale szefostwo do d... Z pensji nie wyżyjesz, dostaniesz najniższą krajową. Ciągle dowalają firmy zostajesz po godzinach , nie płacą Ci za to. do bxb- z samej praktyki nie wyżyjesz. Jeżeli dla Ciebie wielkim sukcesem jest dostanie po 3 msc nieco ponad 1000 zl to gratuluję ambicji:) Do studentów i absolwentów : warto tam pójść zdobyć doświadczenie to ważna sprawa bo dużo się nauczycie, ale zmykajcie po kilku miesiącach do innych firm. Ja zmieniłam i nie narzekam.
2
x 2014-12-03 06:17:50
DO gallanonim : Jeżeli po 3 m-c praktyki, dostaniesz pracę za trochę więcej niż 1000 zł w innej firmie (jak to określiłaś), to gratuluję fantazji i życzę spełnienia marzeń :D
1
qwe 2015-06-15 15:17:35
500 złoty plus na umowie zlecenie 200 a reszta pod stołem... taka szanująca się firma... która dawno powinna ogłosić upadłość a nie zmieniać co chwile nazwe.... szef idiota... romanse i mobbing cały czas. jesteś nikim i musisz pracować dla CUDOWNEGO SZEFA który pomiata Tobą jak tylko może a i tak straszy Cie ze stracisz prace. Wszyscy pracujący słoiki i dlatego to w ogóle jeszcze działa, a US klienci mają duże problemy . a pozytywne komentarze MARKETING pisze:)
1
xxxxx 2015-07-16 20:04:15
wyślij CV do firmy umówisz się na rozmowę, i dowiesz się "co w trawie piszczy" hmm a może "sapie"? bo tyle tu o romansach hahahah :)
@xxxxxx 2016-08-24 19:00:35
Nie napisał ... zgodził się na 500 zł i pewnie już księguje po godzinach :D:D:D
xxx 2016-10-19 22:05:47
W sumie najważniejsze są zarobki, a premie dorzucają do podstaw.
Zostaw swoją opinię o Camelot Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Camelot Sp. z o.o.