brak logo

Aesculap ChifA

Jarocin

Opinie o Aesculap ChifA

kasia i basia 2016-09-07 08:22
Grażyna świruje bo pewnie andrzejek już nie puka jak dawniej hi hi.
8
Ola 2016-09-07 21:15
Tak się zastanawiam od jakiegoś czasu po co Grażyna przyłazi tak wcześnie do pracy i dopiero dziś mnie olśniło. Liczy pewnie, że któryś z chłopaków z cnc ją puknie. hi hi. Grażynka nie licz na to. Znam trochę chłopaków i zapewniam cię, że jak będą sobie chcieli popatrzeć i pomacać antyki to napewno wybiorą sie do muzeum.
10
działu kontroli komisjonowania towaru 2016-09-08 13:19
czy się stoi czy się leży 7000 się należy :)
2
stoly 2016-09-08 16:16
pani Grażyna porządek z wami zrobiła to teraz ja obrazacie,dobrze wam tak skończyło się spanie na nockach i wasze nic nie robienie.
13
ola 2016-09-08 18:17
Na panią to trzeba jeszcze mieć wygląd.
6
ruda 2016-09-08 18:26
Na panią to trzeba jeszcze mieć wygląd.
1
traper 2016-09-08 20:08
Niech każdy robi swoje i nie ogląda się na nikogo.
5
Endrju 2016-09-09 15:13
Jak tam działowy kapo zwany Dupą? Nadal wkurza ludzi? Się zastanawiam czy jego obecność na dziale nie jest jednym z elementów "rodzinnej polityki B-Branu, o której wspominał na zebraniu dyrektor produkcji. On + kilka babsztyli ze szlifierni niesamowicie pierdolą atmosferę na dziale.
10
Elka 2016-09-12 20:33
Dlaczego niektóre osoby z działu P52 mogą sobie wychodzić na papierosa nie odbijając się mało tego robią to notorycznie co godzine ? Czy starsi pracownicy mają jakieś przywileje czy wszyscy traktowani są tak samo?! Mało tego wszyscy o tym wiedzą a nikt z tym nic nie robi !!!!
5
palacz 2016-09-12 22:13
Tak, tak wiemy elka że dostajesz oczopląsu od ciągłego ruszania głową w prawo i w lewo i w prawo i w lewo i w lewo i w prawo. Gdyby przyszło ci odbijać kartę w czasie gdy szpiegujesz to można by wcale nie przychodzić do pracy.
3
Archi 2016-09-13 06:24
To pewnie ten pies z lusterkiem przyklejonym do pleksy, nawet się nie musi obracać.
4
ARCHANIOŁ 2016-09-13 09:00
CZUBY Z P52 OSTRO DZIAŁAJĄ,ABY SAMI SOBIE SZKODZĄ,KTOŚ KIEDYŚ POWIEDZIAŁ Że CZŁOWIEK POCHODZI OD MAŁPY I TO JEST PRAWDA. ZACHOWANIE NIEKTÓRYCH OSÓB JEST PODOBNE, TYLKO ŻE MAŁPY MAJĄ MÓZG A NIESTETY WY NIE. SMUTNE TO ALE PRAWDZIWE. NIE WCHODZCIE W TO FORUM JAK NIE UMIECIE Z NIEGO KORZYSTAĆ, PROSZĘ WAS.DOŚĆ TEGO SARKAZMU , ALBO ZMIEŃCIE PRACE NA WYWIADOWCE I JEDŹCIE DO IRAKU ALBO DO SYRII, MOŻE TAM SIĘ SPRAWDZICIE,A JAK NIE TO POPROSTU WEŹCIE SIĘ DO PRACY I NIE OBRAŻAJCIE KOLEGÓW I KOLEŻANEK. POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH

















5
Lol 2016-09-13 09:52
Nareszcie ktoś napisał prawdę i tak trzymaj
4
kuba rozpruwacz 2016-09-13 18:49
NA p52 dzieje się żle od dawna. Całe te niesnaski i nieporozumienia zdarzają się dlatego ponieważ ludzie nie dostają premii na równych zasadach.Na stołach premie mają tysiąc a czasem więcej a na innych odcinkach sporo mniej.Jak to do kur--wy nędzy jest i dlaczego kierownik do tego dopuszcza! Chcesz mieć chłopie spokój na dziale to dziel kasę po równo.
8
nozycykasz 2016-09-21 12:46
Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co za debil, przecież wszyscy wiedzą, że premia wyrobieniowa nie jest kwotą stałą tylko jest uzależniona od ilości przepracowanych godzin w miesiącu, dlatego jeden ma np. 700 zł a drugi 1000, stała jest tylko stawka za każdy 1%.
5
nozycykasz 2016-09-21 12:49
Polać temu Panu, w końcu ktoś z sensem napisał.
3
kubuś 2016-09-22 08:43
Naucz sie czytać ze zrozumieniem a póżniej uzywaj inwektyw.
wieśniak 2016-09-29 21:08
Grażyna! Pamiętamy i nigdy nie zapomnimy co zrobiłaś mężowi i swoim dzieciom. Wstydu nie masz! Gdybym zrobiła to co ty to już dawno ze wstydu wyprowadziłabym sie chyba na księżyc. Jak możesz ludziom w oczy spoglądać? Co roku o tej porze będę przypominała ci co zrobiłaś i kim jesteś bo chyba domyślasz się jak na taką kobietę się mówi?
13
janek 2016-10-01 22:29
hmm no w sumie caly czas tego key account manager w Chojnicach szukaja super ze jest tutaj oferowana umowa o prace..no dobra a nie wiecie czy mozna tutaj liczyc na jakies szkolenia moze wdrozeniowe coo?
Qwerty 2016-11-04 17:51
Jak sie nazywa nowy kierownik narzędziowni?
Ja 2016-11-05 21:34
A no Dominik Knop zapewne
8
dxter 2016-11-30 10:53
Kurna ludzie co to za syf te nowe ciuchy. Chiński materiał z polskimi metkami. Polar kiepski gatunek a spodnie dzwony jak z lat 70ych. To ma być dobry wizerunek dla firmy?! Kpina!
14
Pracownik 2016-11-30 21:13
Aż strach pomyśleć jak nam będą chcieli zmienić obuwie zapewne zamówią nam chodaki albo drewniaki
7
Dyszel 2016-12-07 22:49
Ktoś we co sie dzieje ostatnio z kierownikiem Adasiem? Lata jak poparzony ,wszystko mu przeszkadza. Czyżby kryzys wieku średniego? A może przemeczenie? Proponuje odpoczynek i włączyć na luz.
6
bolec 2016-12-07 23:35
Nie wiecie co zrobić? Jak cie zdenerwuje to na l4 i żeby lekarz wpisał mobbing.
4
Miś 2016-12-10 18:11
Radzyń zabiera Adamowi nożyczki dlatego taki blady chodzi
Krzysztof 2016-12-15 00:02
Cnc trzymajcie się razem pozdr
2
Edwart Nozycoręki 2016-12-15 11:36
Zastanawiam się dlaczego kilkoro ludzi z cnc traktuje się jak kompanie karną? Paru ludzi pracuje by ponad setka miała pracę. Ba! CNC to przecież ''dziecko'' kierownika a tam nigdy nie ma spokoju.Nierozumiem tego stanu.
1
Stoły 2016-12-19 12:16
Cnc jesteśmy z Wami. Stoły
2
Tańczący z wilkami 2016-12-21 20:21
Zasobami ludzkimi trzeba umiejętnie kierować tyle, że nie na wyczucie po omacku a praktycznie i fachowo. Opierając się oczywiście na odpowiedniej literaturze czy kursach przygotowawczych. Każde działanie siłowe będzie skazane na porażkę.
1
Kisielwmajtach 2017-01-03 10:48
Cnc rozumiem doskonale Wasze problemy. Rudy majster( rude odrosty na głowie i ten rudy, mieki i rzadki niczym u nastolatka zarost) lis który udaje Waszego kolegę, robi Wam koło d..y. A później po cichu podbuntowuje Was na Adama po czym Wy jesteście najgorsi i to Wam się obrywa. Pozdrawiam Was serdecznie chłopaki z cnc.
10
bolec 2017-01-03 12:58
Przestań pisac głupoty bo nam się dostanie po du..pie!
2
Marian 2017-01-06 20:02
Trybik wracaj proszę źle się dzieje
5
Królewna śmieszka 2017-01-12 19:01
Pracuję w chifie już prawie 10 lat i mam prośbe do dyrekcji aby wprowadziła w zakładzie system motywacyjny dla pracowników ale taki z prawdziwego zdarzenia. Ten który obecnie obowiązuje to system nagradzania przez kierowników swoich lizusow, kapusi, donosicieli, kablarzy, dupowłazów.
10
Selena 2017-01-12 19:38
Wyjęłaś mi to z ust. Już jakiś czas temu chciałam o tym napisać. Pracuję sumiennie od wielu lat i podwyżki nie dostałam już od bardzo dawna. Inflacyjnego nie liczę bo to kpina a nie podwyżka. Brak podwyżki przez dłuższy okres skutkuje olewackim podejściem do swojej pracy i to mimo woli.
12
Czopek w dupie 2017-01-18 18:34
Z zaszczutego i gnebionego niewolnika nie ma dobrego pracownika.Niech to dotrze do niektórych zakutych łbów.
4
Benek 2017-01-30 22:48
Chciałbym pogratulować związkom wywalczenia podwyżki dla wszystkich pracowników 1,6% super
6
Zgnebiony 2017-01-31 18:15
Kawa dba o swoją du.pę a nie o ludzi.
8
Bobi 2017-02-01 18:02
To jest podwyżka na odczepnego,,żeby pracownicy niemówili ze niebyło podwyżki
2
Kelezankizeszlifierni 2017-02-01 19:44
Koledzy w imieniu całej szlifierni dziękujemy Wam bardzo za niezłą 'podwyżkę'
4
Kelezankizeszlifierni 2017-02-01 19:49
Koledzy w imieniu całej szlifierni dziękujemy Wam bardzo za niezłą 'podwyżkę' i prosimy o dalszą, jeszcze efektywniejsza pracę
7
Kelezankizeszlifierni 2017-02-01 19:51
Bo Wielkanoc się zbliża wielkimi krokami
4
si en si men 2017-02-02 19:49
Znowu nas wyru.chali z premią.
2
przyjaciółka 2017-02-03 15:33
W końcu przyszła kryska na matyska, teraz tak będziecie ru.chani co miesiąc. HA HA HA
2
byle kto 2017-02-03 18:44
Jaka kryska jak my od lat po dupi.e dostajemy .
1
Bc 2017-02-03 22:39
Serce Działu.....
6
BRUCE LEE 2017-02-05 09:22
Zastanawiające to fakt. Porozmawiam z kim trzeba.
rusek 2017-02-21 19:44
Zróbcie coś z tym smrodem na cnc p52 bo jak sie wchodzi do Was to jak by sie koń zesrał.
1
F 2017-02-21 21:08
Kupe kasy to kosztuje
(Smog) zainteresowany 2017-02-22 21:32
Skoro to dużo kasy kosztuje i nie liczy się ze zdrowiem pracowników tam pracujących to może Państwowy Inspektor Pracy wykona tą usługę taniej?
7
Zostaw swoją opinię o Aesculap ChifA - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA