brak logo

Aesculap ChifA

Jarocin

Opinie o Aesculap ChifA

biznysmen 2016-01-04 19:48:04
albo do Patora Kołchozen Gmbh Co Ltd S.A.!
Oszukany 2016-01-06 21:39:08
Na kleszczykach jedna grupa za wyrobienie 120 % dostaje od 500 do 700 zł a druga za takie same wyrobienie 100 do 200 zł Brawo mistrzu Piotrek i niech żyje nam długo twój pan Adam
1
toja 2016-01-09 21:44:24
my już tak ciężko pracujemy, nie wiemy czy ktoś zauważył że coraz mniejsza grupa pracowników produkcyjnych musi zarobić na siebie i coraz większą grupę pracowników niby umysłowych więc proszę nie mówić jak ciężko mamy pracować ciężka praca to nie jest błaha sprawa
1
Ańioł 2016-01-15 09:56:55
Zapraszam na prototypownie pana bhpowca.niech zobaczy na jakich krzesłach musimy pracowac
1
usa 2016-01-15 11:48:49
Byłam jakiś czas temu aby wypisano mi przydział na ciuchy.Nie wiedziałam że są jeszcze miehjsca w chifie gdzie czas zatrzymał sie w latach 70 czy 80 tych. JAk w tym syfie mozna pracować.Waszak i jego pani powinni się wstydzić.Czy prezesowi nie wstyd za taki stan rzeczy?Brakuje tam jeszcze aby na środku zrobic kupę.
Anioł 2016-01-18 12:28:59
Komu zgłosić zły stan kryeseł na ktorych siedza pracownicy prototypowni?
1
Do wszystkich pracowników Chifa 2016-01-23 22:23:05
Pracujecie w najlepszym zakładzie na powiat a może Wielkopolska.Macie najlepsze zarobki,najlepszy socjal inajlepsze warunki socjalne czego jeszcze chcecie ? A może chcecie strajku bo jak wam to jes źle w tej fabryce.Poprostu weście sprawy w swoje ręce i otwieracie swoje nowe firmy z tym asortymentem co robi Chifa .POWODZENIA
2
Emeryt 2016-01-25 23:42:44
Tak to wszystko prawda.Pracowałem w Chife i to inajlepsze firma..Może teraz inne firmy próbują też w NT coś produkować .Ale pamiętajcie Chifa to podstawa w NT .I jeszcze jedno zarobki to nie wszystko "..............chrońcie zakład ......
2kc 2016-01-27 21:43:45
a ja wam powiem jedno pracuje w tym zakladzie jakies 11 lat.. i moje spostrzezenia sa takie ze chifa w rozwoju zatrzymala sie jakies 15 lat temu. zauwazcie ze 15 lat temu zarabialiscie najwiecej chyba w okolicy a akordzie.. dostawaliscie po piec szesc tysi...
minelo 15 lat i ile zarabiacie...

ja w chifie tylko poracuje... a kase zarabiam gdzie indziej
ursa 2016-01-28 21:39:01
Zgadzam się z tobą w pełni.Co drugi gdzieś dorabia więc to mówi o zarobkach samo przez się.
2 kc 2016-02-04 23:33:14
co ty gadasz dziub przecież wisi ogloszenie.. przedstawiciel handlowy. znajomosc farmacji . tyle ze to na gdansk. ale w dzisiejszych czasach akurat to nie ma zadnego znaczenia.
MOLO 2016-02-06 21:08:02
JA PRACUJE W CHIFIE PONAD 20 LAT PRZEDTEM PRACOWAŁEM U TAK ZWANYCH PRYWACIARZY I JEDYNE CO WAM MOGĘ POWIEDZIEĆ CIESZCIE SIĘ Z TEGO ŻE PRACUJECIE W TAKIM ZAKŁADZIE DOBRE ZAROBKI NA CZAS, CIEPŁO ,SUCHO,DOBRY SOCJAL ,PEWNA POSADA 8 GODZIN I DO DOMU A JAK NADGODZINY TO W PEŁNI ZAPŁACONE JEŻELI WAM SIĘ NIE PODOBA TO IDZCIE DO PRYWACIARZA I ZAPIEPRZAJCIE PO 12 GODZIN ZA 1200 RESZTA W KOPERCIE ZERO URLOPU ZERO SOCJALU
4
Taki on 2016-02-14 19:55:48
JA PRACUJE 30 LAT I SIĘ Z Tobą zgadzam w 100 procentach.
1
bruce lee 2016-02-21 00:35:45
pozdr cnc
szrek 2016-02-21 11:46:34
W chifie zarabia sie marne grosze bo to zakład samych dodatków.Spróbuj tylko zachorować a zobaczysz na kwitku troszkę więcej niż zasiłek. Wszystko jest tak zrobione by pracownik był na każde pierdnięcie i posłuszny jak owieczka. Oczywiście zakład daje poczucie stabilności tz wypłata nawet przed czasem, jakiś tam socjal jest ale atmosfera w zakładzie i podejście do pracownika jest na kiepskim poziomie.Gdyby było w NT czy w okolicy więcej zakładów już dawno przy tym podejściu do ludzi chifa miała by spore problemy kadrowe.
cnc 2016-03-09 11:20:57
Czy to prawda ze Nowotomyska Izba Gospodarcza dba o to by firmy do niej należące nie podbierały sobie pracowników? Chifa i wiele innych firm do izby należy więc jeżeli to prawda to będzie problem ze zmianą w pracy w obrębie miasta.
Okruszek 2016-04-19 20:44:42
Hej. A tak właściwie to po co robi się ofertę na stanowisko, które i tak przejmuje syn. Trochę to nie w porządku dla tych którzy przyjadą na rekrutację z wielkimi nadziejami.
2
12345 2016-04-22 08:33:54
A kto powiedział,że syn przejmuje stanowisko? Czy jakieś "dziedziczenie" stanowisk w tej firmie funkcjonuje? A skoro jest rekrutacja zewnętrzna to może szefostwo nie chce syna?
cnc 2016-04-24 17:50:00
A powiedz o jakim stanowisku piszesz? Powszechnie wiadomo że w Chifie stanowiska rozdaje się po znajomości i przez koligacje. Podaj jakieś szczegóły.
majsterek 2016-04-25 11:17:43
Na nożyczkach cały czas bez zmian, majster du.. cały czas śmierdzi i okrada z wyrobieniowej poprzez swoje nieróbstwo. Hihi
2
cha cha 2016-06-12 21:28:59
Chyba jesteś młodym młokosem bo pleciesz bzdury niesamowite takich zarobków jak w Chifie nie ma w pobliżu nigdzie więc przestań płakać tylko weż się do roboty
2
super_zarobek 2016-06-16 19:48:17
No tak niskich nie ma nigdzie, w biurze po studiach 1500 netto, szał macicy na ulicy.
Kibol 2016-07-02 23:06:55
W BERO zrobili strefę kibica .Fajna firma u Nas mogli też coć takiego zrobić.fajnie by było oglądać naszych w kilkaset osób.
1
WLKP 2016-07-03 22:13:56
Siema, jak tam praca na mechanicznym ? Będą przyjmować kogoś ? :)
1
oszukany 2016-09-03 22:18:36
Dlaczego na jednym dziale połowa pracowników ma luz i ma dużą premię grupową a druga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie ma tej premii?pytanie do pana Adama.Wiem wiem Radzyń prezes będzie zły itd... proszę pana nie rób tego zebrania - my wydział kleszczyków tego nie chcemy.
3
kasia i basia 2016-09-07 08:22:45
Grażyna świruje bo pewnie andrzejek już nie puka jak dawniej hi hi.
7
Ola 2016-09-07 21:15:13
Tak się zastanawiam od jakiegoś czasu po co Grażyna przyłazi tak wcześnie do pracy i dopiero dziś mnie olśniło. Liczy pewnie, że któryś z chłopaków z cnc ją puknie. hi hi. Grażynka nie licz na to. Znam trochę chłopaków i zapewniam cię, że jak będą sobie chcieli popatrzeć i pomacać antyki to napewno wybiorą sie do muzeum.
8
działu kontroli komisjonowania towaru 2016-09-08 13:19:03
czy się stoi czy się leży 7000 się należy :)
2
stoly 2016-09-08 16:16:36
pani Grażyna porządek z wami zrobiła to teraz ja obrazacie,dobrze wam tak skończyło się spanie na nockach i wasze nic nie robienie.
13
ola 2016-09-08 18:17:06
Na panią to trzeba jeszcze mieć wygląd.
5
ruda 2016-09-08 18:26:52
Na panią to trzeba jeszcze mieć wygląd.
1
traper 2016-09-08 20:08:06
Niech każdy robi swoje i nie ogląda się na nikogo.
5
Endrju 2016-09-09 15:13:21
Jak tam działowy kapo zwany Dupą? Nadal wkurza ludzi? Się zastanawiam czy jego obecność na dziale nie jest jednym z elementów "rodzinnej polityki B-Branu, o której wspominał na zebraniu dyrektor produkcji. On + kilka babsztyli ze szlifierni niesamowicie pierdolą atmosferę na dziale.
10
Elka 2016-09-12 20:33:26
Dlaczego niektóre osoby z działu P52 mogą sobie wychodzić na papierosa nie odbijając się mało tego robią to notorycznie co godzine ? Czy starsi pracownicy mają jakieś przywileje czy wszyscy traktowani są tak samo?! Mało tego wszyscy o tym wiedzą a nikt z tym nic nie robi !!!!
5
palacz 2016-09-12 22:13:51
Tak, tak wiemy elka że dostajesz oczopląsu od ciągłego ruszania głową w prawo i w lewo i w prawo i w lewo i w lewo i w prawo. Gdyby przyszło ci odbijać kartę w czasie gdy szpiegujesz to można by wcale nie przychodzić do pracy.
3
Archi 2016-09-13 06:24:56
To pewnie ten pies z lusterkiem przyklejonym do pleksy, nawet się nie musi obracać.
4
ARCHANIOŁ 2016-09-13 09:00:19
CZUBY Z P52 OSTRO DZIAŁAJĄ,ABY SAMI SOBIE SZKODZĄ,KTOŚ KIEDYŚ POWIEDZIAŁ Że CZŁOWIEK POCHODZI OD MAŁPY I TO JEST PRAWDA. ZACHOWANIE NIEKTÓRYCH OSÓB JEST PODOBNE, TYLKO ŻE MAŁPY MAJĄ MÓZG A NIESTETY WY NIE. SMUTNE TO ALE PRAWDZIWE. NIE WCHODZCIE W TO FORUM JAK NIE UMIECIE Z NIEGO KORZYSTAĆ, PROSZĘ WAS.DOŚĆ TEGO SARKAZMU , ALBO ZMIEŃCIE PRACE NA WYWIADOWCE I JEDŹCIE DO IRAKU ALBO DO SYRII, MOŻE TAM SIĘ SPRAWDZICIE,A JAK NIE TO POPROSTU WEŹCIE SIĘ DO PRACY I NIE OBRAŻAJCIE KOLEGÓW I KOLEŻANEK. POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH

















5
Lol 2016-09-13 09:52:34
Nareszcie ktoś napisał prawdę i tak trzymaj
4
kuba rozpruwacz 2016-09-13 18:49:35
NA p52 dzieje się żle od dawna. Całe te niesnaski i nieporozumienia zdarzają się dlatego ponieważ ludzie nie dostają premii na równych zasadach.Na stołach premie mają tysiąc a czasem więcej a na innych odcinkach sporo mniej.Jak to do kur--wy nędzy jest i dlaczego kierownik do tego dopuszcza! Chcesz mieć chłopie spokój na dziale to dziel kasę po równo.
8
nozycykasz 2016-09-21 12:46:34
Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co za debil, przecież wszyscy wiedzą, że premia wyrobieniowa nie jest kwotą stałą tylko jest uzależniona od ilości przepracowanych godzin w miesiącu, dlatego jeden ma np. 700 zł a drugi 1000, stała jest tylko stawka za każdy 1%.
5
nozycykasz 2016-09-21 12:49:23
Polać temu Panu, w końcu ktoś z sensem napisał.
3
kubuś 2016-09-22 08:43:16
Naucz sie czytać ze zrozumieniem a póżniej uzywaj inwektyw.
wieśniak 2016-09-29 21:08:12
Grażyna! Pamiętamy i nigdy nie zapomnimy co zrobiłaś mężowi i swoim dzieciom. Wstydu nie masz! Gdybym zrobiła to co ty to już dawno ze wstydu wyprowadziłabym sie chyba na księżyc. Jak możesz ludziom w oczy spoglądać? Co roku o tej porze będę przypominała ci co zrobiłaś i kim jesteś bo chyba domyślasz się jak na taką kobietę się mówi?
10
janek 2016-10-01 22:29:39
hmm no w sumie caly czas tego key account manager w Chojnicach szukaja super ze jest tutaj oferowana umowa o prace..no dobra a nie wiecie czy mozna tutaj liczyc na jakies szkolenia moze wdrozeniowe coo?
Qwerty 2016-11-04 17:51:32
Jak sie nazywa nowy kierownik narzędziowni?
Ja 2016-11-05 21:34:01
A no Dominik Knop zapewne
7
dxter 2016-11-30 10:53:13
Kurna ludzie co to za syf te nowe ciuchy. Chiński materiał z polskimi metkami. Polar kiepski gatunek a spodnie dzwony jak z lat 70ych. To ma być dobry wizerunek dla firmy?! Kpina!
13
Pracownik 2016-11-30 21:13:02
Aż strach pomyśleć jak nam będą chcieli zmienić obuwie zapewne zamówią nam chodaki albo drewniaki
7
Dyszel 2016-12-07 22:49:34
Ktoś we co sie dzieje ostatnio z kierownikiem Adasiem? Lata jak poparzony ,wszystko mu przeszkadza. Czyżby kryzys wieku średniego? A może przemeczenie? Proponuje odpoczynek i włączyć na luz.
4
bolec 2016-12-07 23:35:51
Nie wiecie co zrobić? Jak cie zdenerwuje to na l4 i żeby lekarz wpisał mobbing.
3
Zostaw swoją opinię o Aesculap ChifA - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA