brak logo

Templine

Northampton

Opinie o Templine

bartek8282 2008-12-11 17:17:46
Słowa kojarzące się z Templine stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobra .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są mili .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 5.75 GBP
Najbardziej podobało mi się w Templine: możliwość nadgodzin
Najbardziej nie podobało mi się w Templine: słaba organizacja
anonim 2011-06-17 13:57:59
Nie ma o czym mówić, unikajcie tej agencji na 100 mil!!!!!!!!! Oszukują na pieniądze, czas, a (usunięte przez moderatora) jest na maxa!!!!!!! Takie brednie, że płacą podwójnie nadgodziny to mogą sobie wciskać swoim starym, bo żeby je dostać trzeba pracować latami w tym syfie, a tego nie dokona nawet największy (usunięte przez moderatora)
nieznana 2011-07-27 21:05:25
Templane to (usunięte przez moderatora) w Leicester a Simon Hope wynagrodzenie za prace przelewa na inne osoby,które dana osoba zarobila.Życze szczęścia w pracy w agencji pracy Temolaine.....
ania 2013-09-11 00:41:30
Czesc wwidzialam twoj wpis czy znalazla s juz prace w northampton? Pytam z ciekawosci bo ja ciqhle szukam pozdarwaiam
kml 2014-10-03 12:32:21
witam, zmieniły się jakieś opinie na temat tej agencji ?
truth 2016-04-09 19:10:33
przepracowalem przez templine 6 tygodni, w pierwszyt tygodniu wyplata super w drugim polowa tego za ta sama prace, reszty pieniedzy nie widzialem, mowili ze zaplaca po przepracowanym miesiacu, pieniadze z polski sie skonczyly i musialem wracac, zmarnowali mi wyjazd, szanse, pieniadze i nerwy...........
1
bez wynagrodzenia 2016-09-27 10:35:39
Czekam na wynagrodzenie bo nie dostałem. Przedawnienie następuje po 3 miesiącach więc spieszcie się ze skargami do ACAS w Anglii. Mówiłem żeby mi przesłali e-mail ale nie mam żadnego kontaktu od nich. Wypłata miała być po tygodniu lecz czekam już drugi miesiąc i pusto na koncie.
bezrobotny w Londynie 2016-11-01 19:05:35
Toczy się postępowanie przy pomocy urzędników z ACAS przeciwko Templine Employment Agency Ltd z Birmingham która zatrudnia pracowników również poza swoją siedzibą bo ma oddziały w okolicach Londynu. Nie wiem czy pieniądze odzyskam , w odziale Templine w Waltham Point miałem pracować dla firmy Sainsbury 's , otrzymałem od agencji pracy Templine książeczkę w której była tabelka z godzinami pracy i wynagrodzeniem za każdy kolejny dzień . Obiecywali 500 funtów tygodniowo ale nie są w stanie wypłacić mi za 11 godzin spędzonych w firmie przy stawce 7.20£ za godzinę brutto (ok. 50 Funtów) bo twierdzą że musiałem przepracować 6 dni ale nie miałem takiej możliwości bo mnie wyrzucili za słabą znajomość języka angielskiego. W ACAS otrzymałem tłumacza i sprawę załatwiłem w języku polskim. Wypytywali o wszystko łącznie z tym czy agencja pośrednictwa pracy Templine jest w stanie upadłości oto pełny adres jak podejrzewam głównej siedziby agencji bo w książeczce był jedynie adres oddziału Templine Employment Agency Lt. C/o Sainsburys/s Distribution Centre Fleming Road Waltham Point Waltham Abbey Essex EN9 3 BZ . Właściwą siedzibą jest najprawdopodobniej adres:

Templine Employment Agency Ltd
Registered Office: 6250 Bishops Court, Solihull Parkway, Birmingham Business Park, Birmingham, B37 7YB
Registered in England as a limited company - number 2186417
T. 0121 329 1340. enquiries@templinerecruitment.co.uk
www.templinerecruitment.co.uk

Zobaczymy jaki będzie dalszy tok postępowania bo sprawę chcę załatwić polubownie ale gdy mi nie wypłacą pieniędzy sprawa trafi do angielskiego Trybunału Pracy w czym ma pomóc mi właśnie ACAS.

Wypełniłem na stronie ACAS formularz o nazwie o ile dobrze pamiętam Early Conciliation Notification Form i zajęli się sprawą.
Zostaw swoją opinię o Templine - Northampton
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Templine