brak logo

Kanwod

Kraków

Opinie o Kanwod

@@@ 2013-03-16 12:06
@: - 2013-03-14 12:44:53

No tak właściwie to wychodzi,że jak jest sezon to nikt nie miał pretensji ,bo super zarabiał(wiem bo tam pracowałem),ale jak poza sezonem to już do kitu,każdy ma pretensje ,a nikt trochę nie pomyśli skąd właściciel ma zarobić na utrzymanie,fakt gość jest dziwny i choleryczny trzeba się przystosować,z tym brudem to trochę chyba przesada ,bo ktoś ten brud robi jak po sobie nie sprząta,ja w żadnej firmie na magazynie sprzątaczek nie spotkałem,więc panowie po prostu brudasy jesteście skoro w szatni walał się przpełniony kosz ze śmieciami,bo nikt nie raczył go wyrzucić,co do nagrody pakowej to powiem szczerze,że w sezonie na prawdę niezłe zarobki były,i pensja zawsze na koncie z pełnym ZUSem ,ale wnisoki są z Waszych wypowiedzi takie jak w komunie czy się leży czy się siedzi pensyjka się należy a chłop ,który własnymi rękami firmę zbudował to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] go kopnąć firmę zamknie będzie następny...Ja się zwolniłem ,ale miałem gorszych pracodawców
Ja się zwolniłem ,ale miałem gorszych pracodawców- doskonała rekomendacja...
1
anonim 2013-03-24 23:49
Pan [usunięte przez administratora] jest właścicielem magazynów i może robić z nimi co chce.
Jeśli chodzi o kondycję firmy w ogóle, to jest ona niezła, jak na obecne
warunki.
B 2013-04-03 07:56
ostrzegam
przed tą firmą dużo obiecują a później okazuje się co innego dlatego rotacja pracowników duża, warunki pracy kiepskie , atmosfera w tej firmie dołująca.
Handlowiec 2013-06-16 13:17
Niestety wszystkie opinie powyżej są prawdziwe, może i zarobki są OK, pensja wypłacana w terminie, ale atmosfera nie do opisania. Stosunki między pracownikami są w porządku, (usunięte przez administratora) Nie polecam, (usunięte przez administratora)
fan 2013-06-17 00:01
''HANDLOWIEC''
Napisz dlaczego i w jaki sposób odszedłeś z Kanwodu?
Pojawiło się ogłoszenie.Po raz kolejny poszukiwany jest REFERENT.
Pewnie pojawi się kilku chętnych i kogoś wybiorą ale dlaczego tak często handlowcy się zmieniają??????????
Handlowiec 2013-06-27 17:22
Referent? Chyba telemarketer...wypisywanie faktur i dzwonienie do klientów wyłudzając zamówienia...pierwszy raz spotykam się z czymś takim w tej branży
2
były kan. 2014-02-16 20:38
Zima mija i jak zwykle znów zaczął się nabór nowego mięska do Kanwodu. Witajcie Nowi. Przychodzić Panowie, zatrudniać się, warunki wyśmienite. Ci co odeszli poproszę o parę słów dla Nowych. I tak do następnego naboru za rok.
okił 2014-04-30 02:05
@Antek, no i jak tam aplikowałeś do kanwod, może teraz napisałbyś jak tam jest albo może ktoś inny wie?
seba 2014-05-26 19:00
Statuetki jakie zdobyło Kanwod i chwali się nimi na swojej stronie zrobiły na mnie wrażenie, myślę nad aplikacją, ale nie mogę znaleźć żadnego ogłoszenia, gdzie takie mozna znaleźć?
pinko 2015-01-31 15:28
czegoś tu nie rozumiem, umowa śmieciowa to przecież też umowa, i też się za nią dostaje pieniądze, to że na pewno trochę gorsza od takiej normalnej o pracę to wiem, ale przecież lepiej tak niż żadna no nie? A tak do co Kanwoda, to szukają moze kogoś teraz do pracy? kasa nie jest dla mnie jakoś mocno ważna, chce się gdzieś zaczepić
xyz 2015-02-02 06:57
lottomito gdzies ty był?!!!
lottomito 2015-02-02 17:26
Załapałem się tam ponieważ szukali wózkowego a miałem dopiero świeże papiery i chciałem mieć udokumentowaną praktykę na wózku. Rzeczywistość mnie zaskoczyła i szybko się zwolniłem.Oczywiście w papierach mam tylko magazynier a ani słowa o wózku. Bo wózek w tej firmie od święta się odpala:)
Darek 2015-07-11 08:21
Dziękuję dobrzy ludzie za opinie o tej firemce. Pozwoliła mi zaoszczędzić czas i nerwy na rozmowę o pseudo- pracę za niby- pieniądze. Hej.
anonim 2015-08-31 18:36
Normalnie dostaje się u nich umowę o pracę. Praca jak każda inna - kwestia przyzwyczajenia. Trzeba się narobić, ale zarobić też można.
lottomito 2015-09-01 05:11
Nie umowę dostajesz normalną po okresie próbnym. Tutaj nie można im nic zarzucić tak jak i pieniądze wypłacane na czas. Problem tkwi w tym że teraz w sezonie faktycznie pieniążek jest ale po sezonie to masakra chyba że zmienił sposób naliczania wypłat.
lottomito 2015-09-29 20:29
Wiesz jak wyglada ta branża. To typowa sezonowość. Okres od czerwca do grudnia to roboty masa a potem mizeria. I tak jak z robotą tak i z wypłatą. Jest sezon zarabiasz, jest przestój głodujesz. Niestety nie mogłem sobie pozwolić aby robić tylko na przejazdy i sniadanie. Rachunki musi ktoś opłacać.
magazynier 2015-09-30 10:07
dziwie sie ze po przeczytaniu opini o firmie ktos zastanawia sie nad podjeciem tam pracy
lottomito 2015-10-31 13:49
Proste kto nie może sobie pozwolić na głodówkę to szuka innej roboty więc redukcja zatrudnienia jest samoczynna. Reszta zostaje, pracuje za grosze i modli się żeby sezon się ruszył.Po za tym stara gwardia jest trochę w lepszej sytuacji bo oni pakują to co spłynie z sprzedaży, przypominam z tego masz pieniążki a nowy dostaje tylko miotłę i na koniec miesiąca wypłatę z trzycyfrową liczbą na kwitku.
chetny 2015-11-04 12:26
słyszałem ze zmieniło sie cos na lepsze w firmie ,ktos cos wie na ten temat??
magazynier 2015-12-09 09:04
a czy lottomito wie cos na ten temat ??\ poprawy na lepsze \
lottomito 2015-12-09 09:52
Niestety nie mam żadnych nowych wieści co tam się dzieje.
magazynier 2015-12-10 13:55
dzieki za info
ala 2016-08-29 14:16
Nikt nie pisze źle i nie ma też teraz aktualnej rekrutacji @pan Nikt więc chyba warunki pracy wszystkim jednak odpowiadają
jagged 2017-06-06 14:15
Moje wspomnienia z Kanwodem są raczej pozytywne, ale pracowałem tam jeszcze jako student zaoczny, daleki od poważnych decyzji i poważnego życia.
Pieniądze zawsze były na czas, atmosfera była raczej pozytywna (wiadomo jak trzeba się spiąć żeby zrobić target to trzeba), soboty były w większości wolne. Nie wiem jak jest dziś, ale na tamte czasy było ok.
Zostaw swoją opinię o Kanwod - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kanwod