brak logo

Janrad

Warszawa

Opinie o Janrad

Bronx 2009-10-19 11:02:55
Praca w terenie ( za warszawa) zarobki strasznie marne 800-1000zl. Wyrzucaja cie na wieś i masz tam szukać sobie klienta, za każda umowe masz 60zł...Nie umią sobie nawet załatwić banku który jest w stanie im udzielić rat... Jedyny plus to to że jest bardzo przyjemna atmosfera. Brak im dobrego menadżera który by sie znał na rzeczy...Dodatkowo dziewczyny w biurze to nie odpowiedzialne [usunięte przez admina]! No i lecą w kulki z wypłatami zawsze za małe...
Kasia 2009-10-20 16:07:18
Dzieki za opinie!!!!!!
habahabahaba 2009-11-11 07:54:36
ja mam zupełnie inne zdanie na temat tej pracy. Ze względu na to ze zarobki sa naprawde duzo wieksze. Tylko jak ktoś woli siedziec na trawce caly dzien albo niewiadomo gdzie to takie sa skutki w postaci wypłaty. Ja pracuje cały czas i nie mam zamieru tego zmieniać.
m&m 2010-02-24 20:37:29
Zgadzam się, jezeli ktoś nie zna podstaw i nie chce sie ich nauczyc to sobie nie radzi i obwinia wszystkich na około,że maŁo placą, Że to tamto [usunięte przez moderatora]. Jezeli sie pracuje to calkiem niezla sumka wychodzi na koniec miesiaca, jezeli ktos nie pracuje oczekuje cudów, premii i wiecznie ma pretensje.. sory ale dzis pieniadze z nieba nie spadaja... ewentualnie można sie wybrać do irlandii na jakis zmywak czy do kfc, albo spedzic niezapomniane chwile pod pośredniakiem, może sypną jakimś groszem za frajer:)
:) 2010-03-25 14:33:06
dokładnie ja pracuje juz ponad rok i jestem bardzo zadowolona, jest to lekka i przyjemna praca mozna łatwo i duzo zarobic. Manager jest w pożadku, wszystko zalezy tu od ciebie bo nikt cie do niczego nie zmusza.A atmosfera jest poprostu wspaniala, u nas poczujesz sie jak w rodzinnym domu :)
Marcin 2010-06-24 16:43:00
Zarobki do[usunięte przez moderatora]. To nie ma nic wspolnego z przedstawicielstwem a jedynie z akwizycja, chociaz madry lider na poczatku bedzie Ci tlumaczyl co innego. Poczytajcie opinie na googlach. Tragedia. [usunięte przez moderatora]
kaja 2011-10-10 18:06:23
Przesadzacie. jak nie radzicie sobie ze sprzedażą Cyfry to nie zarabiacie. Douczcie się i porozmawiamy. Pozdrawiam tych co się nauczyli...
nick fick 2012-05-08 16:33:26
ojojo... jak tu pacnie naganianiem wpisów przez zaprzyjaźnionych w firmie[usunięte przez moderatora] Jak ktoś nastawia się, że będzie [usunięte przez moderatora] ludzi na wsi i na dobre mu to wyjdzie, to niech i tam pracuje. Ale na tym to w tej dziwnej firmie polega. ( na marginesie: znajdzcie jej adres www na jakiejkolwiek wyszukiwarce: ni huhu!!. nie ma, emaila nie ma, strony nie ma, a telefony zdobyte w Cyfrze, jako dystrybutora- też nie odpowiadają). Konta bankowego- tez jak ktoś napisał nie ma. Każą tym [usunięte przez moderatora] nieborakom płacić przekazem pocztowym na adres firmy. Oczywiście, jak ktoś doczyta w tym śmiesznym oświadczeniu i dodatkowo domyśli się , ze firma wciskająca cyfrę nie ma ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nku. Ale to nie bez powodu. nie takie cwaniaki orzynają ludzi ( i pracowników co za tym idzie tez). wchodzi taki przedstawiciel firmy z ul. Niedźwiedziej 36A w Warszawie - znajdźcie w googlach firmę po adresie!!! powodzenia!!!!,- nadaje jak karabin, bo tak jest nauczony- po trupach do celu. Masz zrobić plan, sprzedaż, a jak to zrobisz???- kogo to?, zostawiają ludziom niedorobione dokumenty.Najlepsze, że uczą [usunięte przez moderatora] klienta, nieważne co będzie za 2 tyg. ma podpisać umowę, a że za miesiąc dowie się ze nie płaci - jak mu obiecywał przedstawiciel 30 zl, tylko 120, to już po ptakach dla takiego klienta.
Skoro taka politykę stosuje sie w stosunku do klienta, to nie spodziewajcie sie wiecej jako pracownicy, lepiej nikt Was nie potraktuje. [usunięte przez moderatora] A i jesli pasją waszą jest [usunięte przez moderatora] ludzi, stosowac w sprzedazy najbardziej podłe techniki manipulacji (o czym uczą na szkoleniach sprzedażowych)[usunięte przez moderatora] Bo [usunięte przez moderatora] szybciej doczeka sie reakcji pokrzywdzonych niz uczciwosć. Więc Ci co piszą tu, że tacy zadowoleni[usunięte przez moderatora], na jakich trafiło już sporo ludzi na wsi.

Olafek 2015-06-29 03:56:16
A nie można posłać CV żeby zobaczyć czy w ogóle się MA SZANSE na taką pracę... zawsze to by podratowało moją sytuację finansową ale chciałbym mieć pewność, że przyjmując taką pracę będę miał szansę na to aby być traktowanym na równi z innmi pracownikami nawet starszym. Dpo tej pory pracowałem za granicą - ale to chyba nikomu nie przeszkadza.
Zostaw swoją opinię o Janrad - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Janrad