brak logo

wuteh

Toruń

Opinie o wuteh

iso 2012-10-26 12:18
Ale przecież mamy ISO z którego jesteśmy bardzo dumni a co nieliczny nawet się tym chwalą - a buble zwyczajnie rosną w wielka stertę - ciekawe co będzie jak koszty przerosną całą produkcję w toku :)
nowy 2012-10-29 18:07
Czy ktoś mi może coś powiedzieć na temat warunków pracy w sprzedaży - rozwój - kasa itp.
margo 2013-03-05 10:58
Pracowałem na maszynowni którą zawiadywał sadysta [usunięte przez moderatora].Perwersja słowna tego człowieczka jest wprost proporcjonalna do ilości rozumu jaką posiada .Skrzywdzeni psychicznie ludzi nie powinni ze względów wydolnościowych ich psychiki być obdarzani funkcjami kierowniczymi.
2
bomber 2013-06-12 23:23
ja słyszałem że tam 3 tys. mają
2
bomber 2013-06-12 23:31
za 8 godzin pracy premie sa duże
SZATAN 2013-09-29 15:30
KOLEDZY WSZEDZIE JEST FAJNIE JAK TAM NAS NIEMA.WUTECH TO TAKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JAK GDZIE KOLWIEK A CO Z TA STREFA EKONOMICZNA W OSTASZEWIE ZROBILI.TYLE LUDZI GDZIE TA PRACA I JAKI SZACUNEK DO PRACOWNIKA,JAKIE UMOWY?
1
TRY 2013-10-26 14:58
(usunięte przez administratora) czy wie pan co się dzieje na produkcji jak są traktowani pracownicy przez kierownictwo to woła o pomstę
pytający-- 2013-12-25 16:59
Witam,mam pytanie..czy ktos z Was zna opinie,ale realna o firmie Wuteh w Toruniu?.Jakie zarobki tam sa i czy przedluzaja umowy.Prosze o realne odpowiedzi.Tez bym cchial zaznaczyc ze tam pracuje sporo ludzi...
1
zuza 2014-02-16 00:33
do nieba po chleb pieszo szybciej dojde bo brama tej firmy jest blisko(usunięte przez administratora)
1
bomber 2014-05-24 09:53
są różne działy ale przeważnie wychodzi się 3tys. z premią za 8 godzin pracy nie jest zle umowy miesięczne a po 3 latach przepracowanych dostajesz umowe na 3 lata plus premie 5tyś czy 6 warto tam robić
5
zawiedziona 2014-06-23 11:10
chyba ty piszesz o innej firmie bo w tej którą ja znam w toruniu na produkcji zarabia się maksymalnie brutto 2300 i to pracownik ze stażem 10 lat a jak chodzi o premię to możesz dostać do 500 zł raz na 2może 3 miesiące
1
łukasz 2014-10-11 23:14
bylem na rozmowie jako śłusarz, jak usłyszałem jaka jest umowa o prace i systemwynagradzania to ich wyśmiałem i wyszedlem-doslownie
robert 2014-10-14 11:05
W wutehu mają ładne premie znajomy dostał ostatnio razem z premią 2900zł myśle że warto tam się zatrudnić.
fyujfuy 2014-10-30 19:02
guzik prawda nie wiem kto wam te bajki opowiada
1
obcy 2014-11-05 00:15
Na maszynowni rządzi m.łąka po niemiecku wiese- psychiczny potomek dozorców z Oświęcimia, więc nie polecam tego miejsca- no chyba że ktoś lubi być gnojony za parę groszy
linia 2014-11-08 18:45
To prawda, takie przypadki leczy się psychiartycznie, dziwne że go (usunięte przez administratora) jeszcze trzymają- szczególnie w tych czasach. Tylko patrzeć, aż ktoś zrobi sprawę o mobbing, a wtedy pójdą lawinowo pozwy i odszkodowania- no i wtedy wizerunek firmy u odbiorców pójdzie w gruzy, no finansowo też firma to odczuje.
2
yutfyyjf 2014-11-15 18:19
taki pajac jest potrzebny co pracowników gnoi
x 2015-01-30 17:55
1600 zł
mariusz 2015-02-26 10:59
2500zł
mariusz 2015-02-26 11:00
premie są duże
ssrrxy 2015-04-13 19:38
W lizingu 1600 tak 2500 he tmat woda w tego typu firmach jest podobnie w calym kraju - - zeby zarobic trza pracowac i niedac sie zwariowac ale fakt nowoczesna mszynownia ale kieras taki fajny amerykanski he wizytowkw firrrmy
abrad 2015-04-17 17:52
Na montażu jak przychodzisz to masz stawkę 11zl brutto i pracujesz przez agencje pracy w zależności od szybkości pojmowania wiedzy dostajesz umowę z wutehu ale to wszystko tez jest uzależnione od kierownika srednio premie to 500 zl no i im więcej godzin tym więcej premi a i jedna zmiana s nadgodziny jak sa to do 16. A jesli chodzi o maszynownię to szybciej jest dostać umowę z wutehu jesli jest sie operatorem a w tedy zarobki zaczynają sie od 2000 do 2500 zl brutto plus premia okolo 1000 zl maksymalnie do 2000 zl ale tak wysokie premie są bardzo zadkie a jezeli chodzi o kierownika maszynowni zostawie bez komentaza
1
były 2015-06-30 11:56
Ogłoszenie na mistrza to nie kończąca się opowieść. Miałem kiedyś przyjemność tam pracować...dopóki jest tam Pan Wiese to komentarz jest chyba zbędny
3
abrad 2015-07-16 05:20
Co prawda to prawda takze bylem mistrzem i sadze ze co chwile będą sie zmieniać niezależnie od wysokości wynagrodzenia.
gruby 2015-08-13 22:22
a ten nowy to jak ... długo pociągnie ?
darek 2015-08-17 15:08
Raczej jak nie ma dlugow lub czegos co zmusza go do tego aby pracować w takich warunkach to dlugo nie popracuje
1
były 2015-08-23 23:25
To ja Ci powiem co oferują: cieknący dach, zimno na hali (poczekaj do zimy albo jesieni), lurę zwaną kawą na stołówce, łazienki w stylu dworca PKP przed remontem, pijaną załogę i debila w czerwonym polarze. Chyba o niczym nie zapomniałem
1
Zmiennik 2015-08-24 21:36
....a ten nowy w okularkach to czyj przydupas ? Przymila się do wszystkich więc coś nie tak chyba. a meble to pierwszy raz na oczy widzi hihihi
7y87t9 2015-09-01 20:39
dopoki zadzi pan Mirosław W I dyrekcja ktora mu na to pozwala to nic sie nie zmieni
1
PSGAZ 2015-09-15 09:09
A co myslicie o nowo utwożonych miejscach dla praktykantów ze szkół zawodowych.
As 2015-10-24 05:55
e tam, sa jeszcze masochiści.
1
bonek 2016-01-16 19:52
I jak tam bez mirosława? Jakaś cisza zapanowała na forum...
3
bonek 2016-01-19 18:09
@Zan, to znakomicie, cieszę się z Wami, choć jakiś czas już tam nie pracuję.
rafii 2016-07-02 13:32
Widzę tu dużo negatywnych opinii.. Od roku jestem praktykantem w tej oto firmie, zarabiam miesięcznie 400 zł + premie... Zaczynam dopiero drugi rok praktyk :)
1
mak 2016-07-09 23:05
Każdy się rozwija, to dość oczywiste, że oczekują jeszcze od kandydatów profesjonalizmu, ale czy wypłata pojawia się w terminie? Dziękuję za odpowiedź.
3
aha 2017-02-16 13:08
dobra pracowalem w tej firmie w 2008 roku... teraz bylem na rozmowie o prace z ciakawosci zobaczyc jak to wyglada sprawa czy w firmie cos sie zmienilo i powiem wam .... ja pierdole ze to jeszcze funkcjonuje ? Tam ktos powinien inspekcje pracy naslac ale jak dobrze pamietam w 2008 roku tam byly wizyty wchodzi panowie wychodzili usmiechnieci i tyle...
ZAMKNĄĆ KURWA TEN SYF !
8
pracownik (jeszcze) 2017-03-09 17:39
no cóż nowy pan dyrektor i nowe rządy ha ha ha teraz mamy ,teraz dopiero jest tragedia -system premii uznaniowo-motywującej = 0 zł trzeba walić cały miesiąc nadgodziny do 16 i soboty żeby wyciągnąć 2000 zł ten zakład schodzi na psy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10
Były 2017-03-16 20:16
To "Małego" już nie ma?
2
pracownik (jeszcze) 2017-03-19 15:35
Niestety go nie ma ;-( i wiele osób nad tym ubolewa .Teraz to jest meksyk wiele by tu można opisywać co teraz się dzieje . zakazy ,nakazy i te super premie ha ha ha No i pracownik pracuje na oceny lista wisi na tablicy ,zbiera punkty na premie -żenada . Szatnia zamykana na klucz w czasie pracy . A najnowsze zarządzenie- maszynownia może przebywać na palarni tylko i wyłącznie na jednej przerwie 11:40-11:50.Trzeba poprawić wydajność -ale jak to zrobi bez ludzi ???? już większość nie zostaje na nadgodzinach ( tych niby nie przymusowych) a już zaczynają się ludzie zwalniać ci co parę lat pracowali. Ale w miejsce jednego starego bierze pięciu nowych i jakoś się jeszcze kręci ta karuzela.
7
pracownik (jeszcze) 2017-03-19 15:38
Niestety go nie ma ;-( i wiele osób nad tym ubolewa .Teraz to jest meksyk wiele by tu można opisywać co teraz się dzieje . zakazy ,nakazy i te super premie ha ha ha No i pracownik pracuje na oceny lista wisi na tablicy ,zbiera punkty na premie -żenada . Szatnia zamykana na klucz w czasie pracy . A najnowsze zarządzenie- maszynownia może przebywać na palarni tylko i wyłącznie na jednej przerwie 11:40-11:50.Trzeba poprawić wydajność -ale jak to zrobi bez ludzi ???? już większość nie zostaje na nadgodzinach ( tych niby nie przymusowych) a już zaczynają się ludzie zwalniać ci co parę lat pracowali. Ale w miejsce jednego starego bierze pięciu nowych i jakoś się jeszcze kręci ta karuzela.
8
pacjent 2017-03-22 19:50
No masakra ciecia ciecia i jeszcze raz ciecia jak bylo dobrze to się wlasnie skończyło zaczyna sie robic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak podwyżek więcej wymagają mniej płacą tylko wieczne nadgodziny i soboty a na maszynowni masakra nie wiadomo który to kierownik no i słabo placa operatora nie polecam zakładu
9
Byly 2017-04-13 19:52
Co nowego słychać w Wutehu? Poprawiło się na produkcji?
1
pracownik (jeszcze) 2017-04-21 16:50
Tak poprawiło się ha ha mamy pracowników z ukrainy z którymi nikt nie umie się porozumieć począwszy od dyrektora kończąc na nas pracownikach. Więc w dobrym kierunku nie idzie ten zakład .
5
X 2017-05-09 00:08
Czytajac wasze wpisy utwierdzam sie w tym, że podjalem wlasciwa decyzje uciekajac z rego syfu. Maszyniwni zto panem Mirkiem.... to byly czasy..
3
XxX 2017-05-11 08:20
Teraz to jeden wielki chaos. Za Małego wszystko było poukładane.
4
atos 2017-05-15 19:40
Oprócz małego był tam jeszcze taki konkretny kierownik montażu, słyszałem, że on tez odszedł z tego kieratu.
8
KaJmaN 2017-05-18 15:14
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą"-ks. Jan Twardowski.
Być może nie odpowiedział "dzień dobry" temu co nie wolno...
Ocena w skali 1-10: minus pińćset.
7
pracownik (jeszcze) 2017-05-24 19:16
No tak więc od paru dni nowego pana dyrektora też już nie ma z godziny na godzinę rozstał się z nami ,albo raczej odpowiednio byłoby stwierdzić zakład rozstał się z NIM. Mógł ze sobą wziąć cały bałagan który narobił jeszcze gorszy ,ale bałagan został.I tak apropo ,,dzień dobry" -tego zwrotu pan dyrektor nie używał w stosunku do ludzi co potwierdza że pracowników miał za szmaciarzy i tyle.
7
atos 2017-05-25 21:12
To teraz firma potrzebuje kogoś, kto posprząta ten bałagan …
8
Biedrona 2017-06-01 13:22
Pytanie jak traktują tam uczniów szkół zawodowych.
Czy wszystko jest ok.
1
Zostaw swoją opinię o wuteh - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wuteh