brak logo

wuteh

Toruń

Opinie o wuteh

BRAWO 2011-12-28 23:44:35
Trochę odwagi i praca się znajdzie.
tomasz 2011-12-29 12:59:58
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma .........................
dobry 2012-01-08 00:02:03
Doba firma - dobry prezes - dobry zarząd - dobrzy dyrektorowie ;) - dobrzy kierownicy - tylko czemu tak dobrze nie jest = pewnie pracownicy zawinili i może jeszcze stonka ;)
1
anonim 2012-01-15 18:14:24
mam pytanie czy pracuje w tym zakładzie [usunięte przez moderatora] co robił na produkcji
gal 2012-01-18 09:49:19
no to pracuje czy robił (pracował)? [usunięte przez moderatora] to jest mnóstwo :)
anonim 2012-01-24 18:01:36
nie pamiętam nazwiska ale jak ja tam pracowałem to on robił z takim kolesiem z tatuarzami laminaty
Ghost. 2012-02-08 17:56:43
[usunięte przez moderatora]......... nie pracuje
anonim 2012-03-06 21:24:48
Pracownik w każdej dobie ma prawo do co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku (art. 132 § 1 K.p.).
ona 2012-05-18 22:46:54
a czy pracuje tam jeszcze [usunięte przez moderatora]? pracował na produkcji i czasem jezdził wozkiem widlowym
nie zadowolony 2012-06-02 23:16:22
[usunięte przez moderatora] nie wstyd panu,sprowadzasz pan tę firmę na manowce.
Nie sprawdziłeś się pan jako manager,odejdź pan oszczędź pan sobie wstydu.
BRAWO 2012-06-19 13:03:49
Gdzie ma odejśc jak tu ma najlepiej zgnoić wszystkich i zabrać kasę do kieszeni kiedyś pewnie krzywda ludzka mu wyjdzie bokiem jak [usunięte przez moderatora] tylko biednym zabiera .
0000000 2012-09-25 20:08:47
a co tam sie dzieje ze nikt juz nie pisze
nikt 2012-10-09 18:56:00
[usunięte przez moderatora] to [usunięte przez moderatora] który nie ma pojęcia o tym co robi że pracownicy przez niego odchodzą Tylko centrum się liczy i palety popsutego towaru który ktoś inny musi poprawić , a szefostwo Mu na to pozwala .Może ktoś otworzy oczy
ble 2012-10-19 21:39:53
poprostu ma [usunięte przez moderatora] dobre plecy ze jeszcze siedzi w wutehu a ludzie beda odchodzic z tego bałaganu
1
00000000000 2012-10-20 18:03:53
a on dalej skacze przy homagu czy ma juz nowa zabaweczke?
iso 2012-10-26 12:18:25
Ale przecież mamy ISO z którego jesteśmy bardzo dumni a co nieliczny nawet się tym chwalą - a buble zwyczajnie rosną w wielka stertę - ciekawe co będzie jak koszty przerosną całą produkcję w toku :)
nowy 2012-10-29 18:07:45
Czy ktoś mi może coś powiedzieć na temat warunków pracy w sprzedaży - rozwój - kasa itp.
margo 2013-03-05 10:58:07
Pracowałem na maszynowni którą zawiadywał sadysta [usunięte przez moderatora].Perwersja słowna tego człowieczka jest wprost proporcjonalna do ilości rozumu jaką posiada .Skrzywdzeni psychicznie ludzi nie powinni ze względów wydolnościowych ich psychiki być obdarzani funkcjami kierowniczymi.
bomber 2013-06-12 23:23:46
ja słyszałem że tam 3 tys. mają
1
bomber 2013-06-12 23:31:13
za 8 godzin pracy premie sa duże
SZATAN 2013-09-29 15:30:51
KOLEDZY WSZEDZIE JEST FAJNIE JAK TAM NAS NIEMA.WUTECH TO TAKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JAK GDZIE KOLWIEK A CO Z TA STREFA EKONOMICZNA W OSTASZEWIE ZROBILI.TYLE LUDZI GDZIE TA PRACA I JAKI SZACUNEK DO PRACOWNIKA,JAKIE UMOWY?
1
TRY 2013-10-26 14:58:54
(usunięte przez administratora) czy wie pan co się dzieje na produkcji jak są traktowani pracownicy przez kierownictwo to woła o pomstę
pytający-- 2013-12-25 16:59:49
Witam,mam pytanie..czy ktos z Was zna opinie,ale realna o firmie Wuteh w Toruniu?.Jakie zarobki tam sa i czy przedluzaja umowy.Prosze o realne odpowiedzi.Tez bym cchial zaznaczyc ze tam pracuje sporo ludzi...
1
zuza 2014-02-16 00:33:36
do nieba po chleb pieszo szybciej dojde bo brama tej firmy jest blisko(usunięte przez administratora)
1
bomber 2014-05-24 09:53:48
są różne działy ale przeważnie wychodzi się 3tys. z premią za 8 godzin pracy nie jest zle umowy miesięczne a po 3 latach przepracowanych dostajesz umowe na 3 lata plus premie 5tyś czy 6 warto tam robić
4
zawiedziona 2014-06-23 11:10:44
chyba ty piszesz o innej firmie bo w tej którą ja znam w toruniu na produkcji zarabia się maksymalnie brutto 2300 i to pracownik ze stażem 10 lat a jak chodzi o premię to możesz dostać do 500 zł raz na 2może 3 miesiące
łukasz 2014-10-11 23:14:20
bylem na rozmowie jako śłusarz, jak usłyszałem jaka jest umowa o prace i systemwynagradzania to ich wyśmiałem i wyszedlem-doslownie
robert 2014-10-14 11:05:01
W wutehu mają ładne premie znajomy dostał ostatnio razem z premią 2900zł myśle że warto tam się zatrudnić.
fyujfuy 2014-10-30 19:02:44
guzik prawda nie wiem kto wam te bajki opowiada
obcy 2014-11-05 00:15:51
Na maszynowni rządzi m.łąka po niemiecku wiese- psychiczny potomek dozorców z Oświęcimia, więc nie polecam tego miejsca- no chyba że ktoś lubi być gnojony za parę groszy
linia 2014-11-08 18:45:40
To prawda, takie przypadki leczy się psychiartycznie, dziwne że go (usunięte przez administratora) jeszcze trzymają- szczególnie w tych czasach. Tylko patrzeć, aż ktoś zrobi sprawę o mobbing, a wtedy pójdą lawinowo pozwy i odszkodowania- no i wtedy wizerunek firmy u odbiorców pójdzie w gruzy, no finansowo też firma to odczuje.
1
yutfyyjf 2014-11-15 18:19:02
taki pajac jest potrzebny co pracowników gnoi
x 2015-01-30 17:55:17
1600 zł
mariusz 2015-02-26 10:59:12
2500zł
mariusz 2015-02-26 11:00:15
premie są duże
ssrrxy 2015-04-13 19:38:34
W lizingu 1600 tak 2500 he tmat woda w tego typu firmach jest podobnie w calym kraju - - zeby zarobic trza pracowac i niedac sie zwariowac ale fakt nowoczesna mszynownia ale kieras taki fajny amerykanski he wizytowkw firrrmy
abrad 2015-04-17 17:52:12
Na montażu jak przychodzisz to masz stawkę 11zl brutto i pracujesz przez agencje pracy w zależności od szybkości pojmowania wiedzy dostajesz umowę z wutehu ale to wszystko tez jest uzależnione od kierownika srednio premie to 500 zl no i im więcej godzin tym więcej premi a i jedna zmiana s nadgodziny jak sa to do 16. A jesli chodzi o maszynownię to szybciej jest dostać umowę z wutehu jesli jest sie operatorem a w tedy zarobki zaczynają sie od 2000 do 2500 zl brutto plus premia okolo 1000 zl maksymalnie do 2000 zl ale tak wysokie premie są bardzo zadkie a jezeli chodzi o kierownika maszynowni zostawie bez komentaza
1
były 2015-06-30 11:56:20
Ogłoszenie na mistrza to nie kończąca się opowieść. Miałem kiedyś przyjemność tam pracować...dopóki jest tam Pan Wiese to komentarz jest chyba zbędny
2
abrad 2015-07-16 05:20:03
Co prawda to prawda takze bylem mistrzem i sadze ze co chwile będą sie zmieniać niezależnie od wysokości wynagrodzenia.
gruby 2015-08-13 22:22:44
a ten nowy to jak ... długo pociągnie ?
darek 2015-08-17 15:08:58
Raczej jak nie ma dlugow lub czegos co zmusza go do tego aby pracować w takich warunkach to dlugo nie popracuje
były 2015-08-23 23:25:56
To ja Ci powiem co oferują: cieknący dach, zimno na hali (poczekaj do zimy albo jesieni), lurę zwaną kawą na stołówce, łazienki w stylu dworca PKP przed remontem, pijaną załogę i debila w czerwonym polarze. Chyba o niczym nie zapomniałem
1
Zmiennik 2015-08-24 21:36:45
....a ten nowy w okularkach to czyj przydupas ? Przymila się do wszystkich więc coś nie tak chyba. a meble to pierwszy raz na oczy widzi hihihi
7y87t9 2015-09-01 20:39:44
dopoki zadzi pan Mirosław W I dyrekcja ktora mu na to pozwala to nic sie nie zmieni
1
PSGAZ 2015-09-15 09:09:27
A co myslicie o nowo utwożonych miejscach dla praktykantów ze szkół zawodowych.
As 2015-10-24 05:55:05
e tam, sa jeszcze masochiści.
1
bonek 2016-01-16 19:52:22
I jak tam bez mirosława? Jakaś cisza zapanowała na forum...
1
bonek 2016-01-19 18:09:26
@Zan, to znakomicie, cieszę się z Wami, choć jakiś czas już tam nie pracuję.
rafii 2016-07-02 13:32:26
Widzę tu dużo negatywnych opinii.. Od roku jestem praktykantem w tej oto firmie, zarabiam miesięcznie 400 zł + premie... Zaczynam dopiero drugi rok praktyk :)
mak 2016-07-09 23:05:14
Każdy się rozwija, to dość oczywiste, że oczekują jeszcze od kandydatów profesjonalizmu, ale czy wypłata pojawia się w terminie? Dziękuję za odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o wuteh - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wuteh