brak logo

T@jm

Kraków

Opinie o T@jm

spartanin 2012-08-31 14:38:52
Komu życie miłe, niech ucieka od (usunięte przez moderatora) i jego szkoły T@jm, potwierdzam wszystkie opinie, że to (usunięte przez moderatora) i naciągacz niekompetentny.!
Kasia 2015-10-22 11:32:34
A ja lubie tu pracowac :)
kocham uczyc 2015-10-22 18:18:03
Informuje ze to juz moj trzeci post dzisiaj, bo jest kilka firm o tej nazwie i juz nie wiem czy to chodzi o to samo czgy co innego. Najwyzej niech ktos mnie poprawi bo chce napisac o szkole jezykowej dla ktorej ucze trzy lata i uwazam ze bede wiarygodna. Polecam ale nie zachecam bo nowe osoby zabieraja mi godziny a ja potrzebuje kasy bo splacam samochod. Opinie wystawiam jak najbardziej pozytywna.
szukam pracy 2015-10-23 15:23:16
Szukam pracy w szkolach jezykowych i miedzy innymi aplikowalem do tej. Napiszcie cos wiecej jakie warunki wspolpracy itd. bo jesli pieniadze nie najgorsze to czego wiecej wymagac...
j.k. 2015-10-23 17:36:42
Aplikowac zawsze mozna i wszedzie a czy czlowieka zatrudnia to co innego. Moim zdaniem kazdy moze sobie zyczyc jakiej stawki chce ale czy mu sie uda to osobna kwestia, grunt to zdrowe podejscie
pytanko 2015-10-23 22:45:37
to napisz cos wiecej bo nie wiem czy w to wchodzic,warto czy nie?
Natasza Z. 2015-10-26 14:51:37
Odpowiada mi praca tutaj, pieniazki ok wspolpraca ok, robie swoje
Aneta Lewandowska 2015-11-12 10:38:10
Pracuje w tej szkole od września, wszystko w jak najlepszym porządku.
prostak 2016-05-17 19:50:06
rzeczywiście jest to całkiem niezła rekomendacja .
Zostaw swoją opinię o T@jm - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T@jm