brak logo

Agencja Konsultingowa Sedlak & Sedlak

Kraków

Opinie o Agencja Konsultingowa Sedlak & Sedlak

Jack S. 2009-07-30 09:18:12
Jeśliś dobry radę sobie dasz, jeśli nie toś fatalnie wpadł.
Kładą duży nacisk na jakość pracy, klient jest najważniejszy i nie ma miejsca na pomyłki. Z pewnością wiele się nauczysz, dokładnej pracy, wysokich standardów. Pod warunkiem zaangażowania dają niesamowite możliwości rozwoju.
Wynagrodzenie: chyba średnie rynkowe.
Tylko dla najlepszych.
hellsangel 2009-09-18 13:41:17
chyba to pisał ktoś z właścicieli..
nie jest tajemnicą w Krakowie, że główny właściciel nie należy do łatwych we współpracy, a niejedna pracownica musi wysłuchiwać jego niesmacznych komentarzy

pracowałem tam jakiś czas temu i cieszę się, że to już za mną
układy, zachcianki szefostwa, brak możliwości rozwoju i kiepskie pensje
zresztą ciągła rotacja pracowników o czymś świadczy
3
prawda po środku 2009-11-11 21:40:05
W obu opiniach jest ziarnko prawdy. Szef naprawdę jest trudny - bo wymagający. Rotacja nie jest wcale duża stąd dokładnie wiem kim jest hellangel - nie miał rewelacyjnych wyników stąd pewnie opinia o wynagrodzeniu.
Moja ocena firmy jest dobra.
Faktem jest za to z pewnością ze inne firmy cenią byłych pracowników Sedlak & Sedlak. Właśnie przez wycisk jaki daje szef i to ze uczy dobrej pracy (choc czasem przesadza i faktycznie mozna niektore wymagania klasyfikowac jako "kolejne zachcianki")
3
PRAC 2015-01-08 16:01:01
nie polecma, omija z daleka - donosiciel
Gracz 2016-03-25 13:41:12
cytuję:
Wynagrodzenie: chyba średnie rynkowe.
Tylko dla najlepszych.

i tu mamy sprzeczność.
po prostu biorą tanich, prosto po studiach, do nauczenia zawodu. Młodzież się uczy standardów - i to jest plus. Minus - że szef uwielbia, gdy inni są od niego "głupsi", mają mniej wiedzy i na każdym kroku to podkreśla. Więc gdy taki młody już się czegoś nauczy, szef ma problem. Poza tym taki przyuczony nie chce już pracować za poprzednie pieniądze i wciąż słysząc, że jest debilem (w delikatniejszych słowach) - stąd rotacja.
Pliz 2016-04-19 23:53:53
Praca w tej firmie to trochę taka szkoła życia: co cię nie zabije to cię wzmocni. Szef- które jest tylko jeden i ma zawsze racje- w prawdzie cię nie zabije, ale do depresji może cię doprowadzić. Przekonasz się jak ważny w życiu jest urok osobisty- jeśli szef cię lubi to jest ok, jeśli nie: będzie robił wszystko abyś zrezygnował z pracy. Jeśli zdecydujesz się na pracę w Sedlaku zapewne do końca życia będziesz się zastanawiał dlaczego nie można pić kawy przy biurku i co ten facet ma w sobie, że mimo tak trudnego usposobienia i jawnych zapędów mobingowych, wciąż jest w stanie przyciągać nowych pracowników, którzy ulegają mitowi jego osoby. Czy inne firmy cenią pracowników Sedlaka? Tak, jeśli chodzi o firmy krakowskie w działce wynagrodzeń, większość ex sedlakowców znalazła fajną pracę. Czy warto się jednak męczyć dla takich perspektyw i czy tylko sedlak daje gwarancje fajnej pracy? To już każdy musi sobie samemu ocenić.
Jerzy 2016-05-16 12:49:24

Pracowałem u Sedlaka przez 3 lata. Fakt, dość dawno lata 2003 - 2006. Po tych latach odszedłem z firmy w dobrej atmosferze - pamiątkową książkę, którą dostałem od Ani Stein mam do tej pory :). Zespół, z którym pracowałem był naprawdę fajny a z większością nadal utrzymujemy kontakt. Teraz kilka faktów:
- Szef - pedantyczny ze specyficznym poczuciem humoru, w opinii pracowników czepialski. Jednak teraz, gdy sam jestem szefem sporego koncernu nie oceniam go aż tak krytycznie.
- Sedlak jako firma - jednoznacznie skoncentrowana na klientach, klient jest najważniejszy i zawsze musi być załatwiony na najwyższym poziomie. Z drugiej strony mało jest firm, które dają szansę "zielonym" absolwentom.
- jakość pracy - jeżeli chcesz pracować u Sedlaka w pracy nie możesz iść na żadne kompromisy. Wszystko musisz robić dokładnie i starannie, zawsze pamiętając o kliencie, który za twoją pracę w końcu płaci. Teraz gdy sam rozmawiam z moimi pracownikami nazywam to szacunkiem do klientów, którzy utrzymują zarówno nasze firmy jak i rodziny naszych pracowników.

Podsumowując:
Praca u Sedlaka, jak każda ma swoje zalety i wady. Od Ciebie zależy na czym się skoncentrujesz i jakie doświadczenie będziesz chciał z firmy wynieść. Jeżeli w pewnym momencie będziesz miał/a dość lub tak jak było w moim przypadku będziesz chciał robić coś bardziej ambitnego to po doświadczeniu u Sedlaka łatwo będzie znaleźć inną pracę.
liki 2016-05-21 19:16:05
nie mowcie mi takich rzczy ze wszystko zalezy od tego czy polubi ci szef, niestety podpsiujes zumowe i godzisz sie na arunki wspolracy wiec szef przelewa ci tyle na ile razem ustalacie wiec ktos pisze bzdury
Zostaw swoją opinię o Agencja Konsultingowa Sedlak & Sedlak - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Konsultingowa Sedlak & Sedlak